TMDHosting-gennemgang (2020): Min ærlige mening med fordele og ulemper

Hvad er TMDHosting?

TMDHosting er et af de mest undervurderede hostingfirmaer, jeg har stødt på.


Det kan være en lille fejlinformation: for dem, der har bedømt det, klarer TMDHosting sig ganske godt.

Det eneste er, at ikke mange mennesker virkelig har set et godt, hårdt kig på TMDHosting.

TMDHosting er ikke særlig kendt – der er ikke engang en Wikipedia-artikel endnu! Dette er overraskende i betragtning af dets høje anmeldelser.

Før jeg begyndte at bruge TMD, havde jeg kun næppe hørt om det – jeg ville have gætt, at det var vært for tusinder eller titusinder af sider. Antallet er nærmere 300.000 websteder!

TMD er vokset meget i de 11 år, det har eksisteret, husker sin egen virksomhed og leverer kvalitetstjenester.

Naturligvis dukker de sædvanlige spørgsmål op: hvis det ikke er for berømt, kan vi stole på kvaliteten?

Hvad er fangsten?

Er dette produkt bedst for et specifikt publikum?

I denne gennemgang adresserer jeg alle disse spørgsmål og meget mere ved hjælp af min egen erfaring med TMDHosting.

Jeg vil ikke forkæle noget, men jeg synes, denne underhund skal få meget mere dækning end den gør – så betragt denne anmeldelse som det første skridt i den retning.

TMDHosting: Cons

Selvfølgelig kan jeg ikke bare sige, at TMDHosting er god uden at kvalificere udsagnet.

Sikker på, det kan være godt, men det kan ikke være perfekt. Så hvad gør det forkert, hvor er det svagt?

TMDHosting lider ikke efter min mening mange svagheder.

De svagheder, det har, er dog stort set koncentreret om kundesupport.

For det første mangler TMDHosting kvalitet on-site information.

Det er ikke helt golde, men vidensbasen er dybest set en svarside – hvis du vil læse et svar, du har brug for, skal du stole på, at det bliver spurgt af en anden.

videnbase

Eller du kan stille, og få spørgsmålet besvaret på vidensbasesiden … eller du kan bare gå direkte til en repræsentant.

Så manglen på klar-til-gå-artikler, videotutorials og trin-for-trin-guider er en smule unormal og uheldig.

Selvom telefonstøtte generelt er god, er den ikke 24/7.

Derudover tilbyder TMDHosting nogle Linux- og Windows-baserede hostingplaner.

Dette er godt, men problemet er, at de nogle gange kan være uforenelige med Windows-planerne – kun et par hostingprodukter tilbyder dem, og så er de fleste Linux.

Alt i alt er dette temmelig mindre klager.

Lad os se på de ting, der går rigtigt.

TMDHosting: Fordele

Du har måske bemærket, at de fleste af de ting, jeg fokuserede på lige nu, var lidt begrænset.

Det skyldes, at TMD gør de fleste andre ting rigtigt.

Kundesupport er, ja, lidt iffy. En positiv, hvis disse repræsentanter generelt er hjælpsomme og lydhøre, og du har tre veje, gennem hvilke du kan kontakte dem (telefon, live chat eller billet).

Det er uheldigt, at TMD er uforenelig med sine Windows-hostingmuligheder, men den gode nyhed er, at TMD stadig tilbyder en hel række produkter.

Der er stadig masser af valg.

Endnu bedre er mange af disse meget gode priser. Jeg har ikke set nogen produkter, der er markant højere end normalt, og meget er på den nedre side af gennemsnittet.

Forbindelse med dette er det faktum, at de fleste TMDHosting-produkter er veludstyrede med funktioner.

Selv de billigste, mest basale planer – delt webhosting og WordPress-hosting – tilbyder et væld af funktioner, der ikke altid tilbydes af andre virksomheder.

TMD Shared Hosting-funktioner

TMDHosting er generelt temmelig let at bruge – faktisk kan jeg godt lide dens UI (brugergrænseflade) mere end ganske mange andre hostingfirmaer..

Endelig har TMDHosting meget god sikkerhed, over min branchestandard og meget konsistent høj oppetid.

Så ja, der er et par ting galt med det, og du bliver selvfølgelig nødt til at forstå, hvad du leder efter, men TMDHosting har meget at gøre med det. Men hej – det var det korte svar.

Lad mig fortælle dig mere om, hvordan jeg kom her.

Prisfastsættelse

Nu hvor jeg har dækket de overordnede positive og negative negativer ved at tilmelde mig TMDHosting, vil jeg gerne dykke ned i noget, der vil være først på de fleste af dine sind: pris.

Er TMD en underdog, fordi den er overpris, eller er den undervurderet med at give gode tilbud? Det er heller ikke helt, men svaret læner sig meget tættere på det andet.

TMD har konsekvent konkurrencedygtige priser. Du kan se i det næste afsnit, men funktionerne vejer også godt.

Noget, som jeg sætter pris på ved TMDHosting er, at det giver dig både Linux- og Windows-indstillinger. For delt webhosting starter Linux-planerne ved $ 2,95 om måneden og går op til $ 12,95 om måneden.

TMD-delt hostingplaner

På Windows er der ikke for meget af en forskel med et interval fra $ 3,99 til $ 11,99.

WordPress-hosting har priser, der svarer til priserne i Linux-delte hostingplaner.

Cloud-hosting starter ret overkommelig og går fra $ 5,95 til $ 10,95.

VPS-hosting har en rækkevidde fra $ 19,97 til $ 64,97 mellem fem niveauer i stedet for de sædvanlige tre.

TMD VPS-planer

Valgmuligheder for forhandler-hosting strækker sig mellem $ 19,95 og $ 49,95.

Dedikerede servere er i et temmelig typisk interval: $ 79,97 til $ 149,97 mellem fire niveauer.

TMD dedikerede hostingplaner

Disse priser er stort set ret rimelige. De svingede ikke for meget, og de ligger inden for den normale prisinterval for disse produkter uden mange undtagelser.

Noget andet, der er rart, er en hel del produkter, der har en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Igen, ikke alle: Nogle produkter har den normale 30-dages garanti.

Ikke desto mindre er en periode, der er dobbelt så lang, meget nyttig og taler til TMDs tillid.

Jeg har heller ikke bemærket, at mange skjulte omkostninger dukker op. Jeg vil dække det mere i et øjeblik, men mange af de funktioner, der er inkluderet i visse planer, ville være separate valgfri opgraderinger med andre virksomheder (for eksempel daglige sikkerhedskopier).

Takeaway er, at TMDHosting har en ensartet lavere til gennemsnitlig prisfastsættelse, der gøres endnu bedre af et solidt sæt funktioner.

Der er forskellige planer til rådighed for en potentiel kunde, så der er nok valg, og skjulte eller uventede omkostninger har ikke været et problem i min oplevelse.

For at give dig det korte svar: TMDHosting har en meget rimelig pris og er konsekvent i at levere produkter af høj kvalitet til en lav pris (eller i det mindste den nederste side af gennemsnittet).

Funktioner

Så hvad er disse funktioner så, der gør TMD så god, især for prisen?

Lad os starte med delte indstillinger for webhosting, nogle af de mest populære produkter til enhver virksomhed.

Alle delte webhosteprodukter leveres med 99,99% oppetidsgarantier, ubegrænset e-mail-konti og web-building kapaciteter (du kan bruge et CMS som WordPress, Magento osv. Eller en inkluderet webstedsbygger).

TMD Shared Hosting-funktion

Den billigste plan, Starter, giver også mulighed for ubegrænset SSD-plads, ubegrænset båndbredde, et gratis domæne, premium support, Let’s Encrypt SSL og mere.

Lige væk fra flagermus, er TMDs produkt på indgangsniveau en af ​​de bedste tilbud for billig delt webhosting – mange virksomheder inkluderer ikke gratis domæner eller giver ubegrænset lagerplads, er dyrere eller kommer ikke med webstedsbyggere. Eller alle disse ting.

De andre delte planer for webhosting følger disse linjer – de leveres med bedre specifikationer, giver mulighed for ubegrænsede websteder, bedre SSL, bedre ydelse og så videre.

De kommer til ret normale priser, men de pakker flere funktioner, end mange andre virksomheder gør.

TMD delte hostingfunktioner

WordPress-hosting tilbyder i det væsentlige den samme serie funktioner som webhosting. Dette er ikke for overraskende, men nogle virksomheder begrænser WordPress-funktioner forskelligt fra webhostefunktioner, og jeg er glad for at se TMDHosting ikke gør det.

Da WordPress-hosting også kommer til de samme priser som webhosting, er WordPress også en god aftale med TMDHosting.

Cloud-hosting er usædvanligt billigt. Faktisk spekulerede jeg på, om det måske var lidt for billigt – lav i pris, men også skimpy i funktioner. Faktisk er TMDs skyindstillinger nogle af de bedste, du finder.

Se først nøje på specifikationerne, men 2 CPU-kerner og 2 GB DDR4 RAM sammen med ubegrænset båndbredde og SSD-plads til $ 5,95 – det er en ret imponerende første niveauer.

TMD Cloud Hosting Funktioner

VPS Hosting er, hvor tingene bliver lidt mere “normale”. Planerne starter med 40 GB SSD-plads, 3 TB båndbredde, 2 CPU-kerner og 2 GB DDR4 RAM. Disse kvoter går op til 200 GB SSD-plads, 10 TB båndbredde, 6 CPU-kerner og 12 GB eller DDR4 RAM på det højeste.

Prisfastsættelsen er på den nedre side af gennemsnittet, så det er rart, og i sidste ende er ressourcerne stablet ret godt, men det er ikke noget usædvanligt.

Forhandlerhosting er okay, men jeg synes lidt mere begrænset end det skal være – starter med 700 GB båndbredde og spænder til 2000 GB og SSD-plads, der går fra 65 GB til 200 GB. Ikke dårligt, men der er bedre muligheder, hvis du graver rundt.

Endelig er dedikerede servere med TMD temmelig høje kvalitetsindstillinger.

Du starter med 4 CPU-kerner, 8 GB DDR4 RAM, 1 TB lagerplads og ubegrænset båndbredde, og du kan slutte med 2 × 2 TB lagring, 8 CPU-kerner og 32 GB DDR4 RAM. Dette er også tæt sikrede optioner, hvilket øger deres appel.

TMD dedikerede serverfunktioner

TMDHosting tilbyder ikke dårlige tilbud.

Det værste produkt, du får med dem, vil være omtrent gennemsnittet for hosting af produkter – mere sandsynligt end ikke, at du får noget værd at pengene.
Især dedikeret hosting, delt webhosting og WordPress-hosting er meget gode veludviklede produkter.

Cloud hosting kan muligvis tilbyde nogle gode muligheder, afhængigt af hvad du ser på det.

I sidste ende tror jeg TMDHosting tilbyder nogle af de bedst udstyrede produkter derude – især for mindre brugere, TMD har meget at tilbyde.

Brugervenlighed

Hvem vil selvfølgelig have masser af ting, hvis det er en smerte at bruge? Brugervenlighed er vigtig, ikke bare for at begyndere kan få fat i platformen, men så erfarne brugere kan have en meget effektiv tid.

TMDHosting er overraskende let at bruge. Indrømmet, de fleste hostingfirmaer er generelt nemme at bruge, men jeg havde troet, at TMDHosting ville være lidt mere teknisk orienteret af en eller anden grund.

Når jeg faktisk begyndte at bruge det, fandt jeg, at TMD var lige så let at bruge som alle andre hostingfirmaer.

En ting, der er lidt irriterende, er, at der måske er masser af promoveringer, der skubbes mod dig – men det er ikke ualmindeligt, og du kan slippe af med disse.

CPanel er organiseret på lignende måde som en masse andre cPanels, med en række kategorier og hver kategori, der indeholder forskellige knapper og funktioner. Det er en meget ligetil oplevelse.

TMD-cpanel

Noget, der betyder meget for mig, personligt, er et godt design. I det mindste rent og behageligt design.

Jeg vil ikke navigere rundt i noget, jeg hader at se på, og desværre fokuserer masser af hostingfirmaer ikke for meget på cPanel- eller instrumentbrætens æstetik.

Nå, heldigvis gør TMD Hosting det. Det er ikke noget vanvittigt, men jeg har fundet at navigere i TMD Hosting være en slank, glat og generelt positiv oplevelse.

Det er især let at installere og bruge WordPress på TMD Hosting, en dejlig overraskelse.

Samlet set er TMD Hosting faktisk ikke kun meget let at bruge, men har en af ​​de bedre UI’er og særlig sømløs WordPress-integration.

Kunde support

Selvom TMD er let at bruge, kan der naturligvis opstå problemer.

Måske ser du bare ikke ud til at finde en bestemt funktion, eller du vil vide noget, der ikke er specificeret på TMDs websted, eller du har en teknisk vanskelighed.

Solid kundesupport er vigtig. Hvordan gør TMD Hosting her?

Efter min erfaring klarer TMD det meste godt. De tilbyder tre hovedmåder til at kontakte repræsentanter: live chat, telefonstøtte og et billetsystem.
Noget, du med det samme vil bemærke ved TMD Hosting, er at de er meget chat-pro-life.

Jeg siger dette, fordi TMDs websted er et af dem, der får små live chatbokse til at dukke op, hver gang du besøger.

Som tommelfingerregel hader jeg det, når websteder gør dette. Da jeg testede som gæst, havde jeg dog en ret god oplevelse.

TMD Kundesupport
TMD Kundesupport 1
TMD Kundesupport 2

Kundeservicerepræsentanten svarede altid inden for et minut (for de to sidste skærmbilleder var jeg den, der gav et forsinket svar).

Når jeg er logget ind, er live chat-support omtrent den samme, hvis den er lidt bedre.

Nogle mennesker foretrækker markant bedre behandling, når de faktisk bliver kunder, men det ser ud til, at god service er god service.

Med hensyn til TMDHostings information på stedet har de primært en videnbase.

Denne vidensbase er lidt forvirrende i starten – i modsætning til andre videnbaser, der i det væsentlige er organiserede artikler og vejledninger, er denne dybest set en svarside.

Du får stadig mange kategorier og en søgefunktion, men du ser dybest set på en række spørgsmål, som folk har stillet og svarene. Det er stadig et nyttigt værktøj, men jeg ønsker, at deres videnbase stadig havde mere traditionelt indhold.

Chancerne er, at de fleste spørgsmål, du har, vil blive stillet, men der er altid en chance for, at du simpelthen ikke kan finde det, du leder efter, fordi ingen har stillet det endnu.

Der er også en firmablog (som der normalt er), men det er ikke nøjagtigt en top ressource for folk, der søger hjælp.

Desværre har TMDHosting ikke meget andet til sine online ressourcer – ingen side til webinarer eller videotutorials osv..

Så efter min ærlige mening kunne TMDHosting bruge en opgradering til information på stedet. Det er ikke dårligt, men det er langt bagefter, hvad de fleste konkurrenter tilbyder på deres websteder.

På den lyse side er TMDHostings kundeservicerepræsentanter fremragende, hvad enten det drejer sig om live chat, telefon eller billetsystemet.

Faktisk har de et af de bedste billetsystemer, jeg har oplevet: TMD garanterer en responstid på 15 minutter eller mindre, og dette har givet sandheden for mig.

Mens alt i alt TMDHosting kunne have bedre materialer på stedet, har det gode repræsentanter, der udgør en samlet stærk (hvis ufuldkommen) kundesupportfaktor.

Sikkerhed og pålidelighed

Endelig er vi nødt til at tackle en af ​​de ting, der er vigtigst for et hostingfirma for at få succes med sikkerhed og pålidelighed.

Mange virksomheder klarer sig meget godt i forskellige faktorer, men har (forholdsmæssigt) skuffende oppetid og / eller taler ikke om deres sikkerhedsforanstaltninger. Får TMD bytte for den samme fælde?

TMDHosting forsikrer os om, at de leverede sikkerhedsforanstaltninger er mere end tilstrækkelige.

Dette er næppe alt, men det betyder noget, især når mange virksomheder ikke engang vil tale om deres sikkerhed.

For det første får servere 24/7 overvågning og er sikret af “stationære og svævende officerer”, anti-skræddersyede protokoller, nøglekortadgang, biometrisk adgang, kameraer og mere.

Sikkert websted

Dette er ret imponerende – det lyder som om TMD-servere er lige så sikre som Det Hvide Hus.

TMD garanterer også, at enhver konto får de nyeste serverspecifikationer: all-SSD-lagringsarrays, gigabit-forbindelse og den nyeste generation af Intel-processorer (for at nævne nogle få).

Det synes jeg er helt troværdigt. TMD er overbevist om, at de går ud over hvad angår sikkerhed, og min erfaring har spejlet dette. Jeg kan ikke tænke på nogen problemer, jeg har haft med TMDHosting, så vidt sikkerheden går.

For at tilføje til punktet, har min oppetid med TMD været fremragende.

På trods af hvad TMD siger om sine servere og datacentre, har TMD ikke været nr. 1 i oppetid for mig. Men det rangerer meget, og også for responstid.

I det hele taget synes jeg TMDHosting har noget af den bedste sikkerhed, jeg har set, og er yderst pålidelig til at give kvalitet.

Anbefaler jeg TMDHosting?

Du kan muligvis gætte, hvordan denne konklusion vil lyde, men jeg vil fortsætte med at gøre det alligevel.

TMDHosting er undervurderet, og du bør drage fordel af det. Der er selvfølgelig noget nuance – ikke alle produkter, som TMDHosting tilbyder, er meget. Du skal selv se, hvad du ønsker, og hvordan TMD kan rumme det.

Baseret på min egen erfaring og viden om hostingbranchen er TMD imidlertid foran kurven. Dets produkter er generelt billige og fulde af funktioner. De fungerer godt og fungerer ganske konsekvent.

Derudover er TMDHosting let at bruge, og selvom dens kundesupport kan bruge noget arbejde, er repræsentanterne selv meget hjælpsomme.

Føj til de sikkerhedsforanstaltninger i høj kvalitet og stor oppetid, og det er svært at se, hvorfor TMDHosting ikke er mere berømt.

Nej, det er ikke perfekt, og intet selskab vil være optimalt for alle. Men jeg har en følelse af, at TMD Hosting passer bedre til de fleste, end vi ved. Og selvfølgelig, hvis du er usikker, kan du prøve det i en måned eller to, der kan refunderes.

Besøg TMDHosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map