TMDHosting Review (2020): My Honest Opinion With Pros & Cons

TMDHosting Review (2020): My Honest Opinion With Pros & Cons

TMDHosting Review (2020): My Honest Opinion With Pros & Cons

Vad är TMDHosting?

TMDHosting är ett av de mest underskattade värdföretagen jag har stött på.


Det kan vara en liten felaktig uppfattning: för dem som har rankat det klarar TMDHosting ganska bra.

Det enda är att inte många har verkligen tittat på TMDHosting.

TMDHosting är inte så välkänd – det finns inte ens en Wikipedia-artikel än! Detta är förvånande med tanke på de höga recensionerna.

Innan jag började använda TMD hade jag bara knappt hört talas om det – jag skulle gissa att det var värd tusentals eller tiotusentals webbplatser. Antalet är närmare 300 000 platser!

TMD har vuxit mycket under de 11 år som det har funnits, med sitt eget företag och tillhandahåller kvalitetstjänster.

Naturligtvis dyker de vanliga frågorna upp: om det inte är för känt, kan vi lita på kvaliteten?

Vad är haken?

Är den här produkten bäst för en specifik publik?

I den här recensionen kommer jag att adressera alla dessa frågor och mer med hjälp av min egen erfarenhet av TMDHosting.

Jag vill inte förstöra någonting, men jag tror att denna underhund borde få mycket mer täckning än den gör – så anser att denna recension är det första steget i den riktningen.

TMDHosting: Cons

Naturligtvis kan jag inte bara säga att TMDHosting är bra utan att kvalificera uttalandet.

Visst, det kan vara bra, men det kan inte vara perfekt. Så vad gör det fel, var är det svagt?

TMDHosting lider inte mycket av mina svagheter.

Men vilka svagheter det har är till stor del koncentrerat på kundsupport.

För en saknar TMDHosting information om kvalitet på platsen.

Det är inte helt karga, men kunskapsbasen är i princip en svar-sida – om du vill läsa ett svar du behöver, måste du räkna med att det blir frågat av någon annan.

kunskapsbas

Eller så kan du ställa och få frågan besvarad på kunskapssidan … eller så kan du bara gå direkt till en representant.

Så avsaknaden av färdiga artiklar, videohandledning och steg-för-steg-guider är lite onormal och olyckligt.

Även om telefonstöd generellt sett är bra, är det inte dygnet runt.

Utöver detta erbjuder TMDHosting vissa Linux- och Windows-baserade värdplaner.

Det här är bra, men problemet är att de ibland kan stämma överens med Windows-planerna – bara ett fåtal värdprodukter erbjuder dem, och då är de flesta Linux.

Men i alla är det ganska mindre klagomål.

Låt oss titta på saker som går rätt.

TMDHosting: Fördelar

Du kanske har lagt märke till att de flesta saker jag fokuserade just nu var lite begränsade.

Det beror på att TMD gör de flesta andra saker rätt.

Kundtjänst är, ja, lite iffy. Men en positiv om dessa representanter är generellt hjälpsamma och lyhörda, och du har tre vägar genom vilka du kan kontakta dem (telefon, livechatt eller biljetter).

Det är olyckligt att TMD är inkonsekvent med sina Windows-värdalternativ, men den goda nyheten är att TMD fortfarande erbjuder en hel mängd produkter.

Det finns fortfarande gott om val.

Ännu bättre, många av dessa är mycket bra priser. Jag har inte sett några produkter som är betydligt högre än normalt, och mycket är på den lägre sidan av genomsnittet.

Förenande med detta är det faktum att de flesta TMDHosting-produkter är välfyllda med funktioner.

Även de billigaste, mest grundläggande planerna – delad webbhotell och WordPress-värd – erbjuder massor av funktioner som inte alltid erbjuds av andra företag.

TMD Shared Hosting-funktioner

TMDHosting är i allmänhet ganska lätt att använda – jag gillar faktiskt dess användargränssnitt (användargränssnitt) mer än ganska många andra värdföretag..

Slutligen har TMDHosting mycket bra säkerhet, över branschstandarden enligt min mening, och mycket konsekvent hög upptid.

Så ja, det finns några saker som är fel med det, och du kommer naturligtvis att behöva förstå vad du söker bra, men TMDHosting har mycket att göra med det. Men hej – det var det korta svaret.

Låt mig berätta mer om hur jag kom hit.

Prissättning

Nu när jag har täckt de övergripande positiva och negativa kraven på att registrera mig med TMDHosting, skulle jag vilja dyka in i något som kommer att vara först på de flesta av dina tankar: pris.

Är TMD en underdog eftersom det är för dyrt, eller är det inte uppskattat för att ge bra erbjudanden? Det är inte heller helt, men svaret lutar sig mycket närmare det andra.

TMD har genomgående konkurrenskraftiga priser. Du kommer att se i nästa avsnitt, men funktionerna väger också bra.

Något jag uppskattar med TMDHosting är att det ger dig både Linux- och Windows-alternativ. För delad webbhotell börjar Linux-planerna på $ 2,95 per månad och går upp till $ 12,95 per månad.

TMD-delade värdplaner

På Windows är det inte för mycket av skillnaden med ett intervall från $ 3,99 till $ 11,99.

WordPress-värd har priser som motsvarar priserna för Linux-delade värdplaner.

Molnhotell startar ganska prisvärd och går från $ 5,95 till $ 10,95.

VPS-värd har ett intervall mellan $ 19,97 och $ 64,97 mellan fem nivåer istället för de vanliga tre.

TMD VPS-planer

Återförsäljare värd alternativ sträcker sig mellan $ 19,95 och $ 49,95.

Dedikerade servrar finns i ett ganska typiskt intervall: $ 79,97 till 149,97 $ mellan fyra nivåer.

TMD dedikerade värdplaner

Dessa priser är i stort sett ganska rimliga. De har inte fluktuerat för mycket, och de ligger väl inom det normala prisintervallet för dessa produkter, utan många undantag.

Något annat som är trevligt är att en hel del produkter har en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Återigen, inte alla: vissa produkter har den vanliga 30-dagarsgarantin.

Men en period som är dubbelt så lång är mycket användbar och talar till TMD: s förtroende.

Jag har inte heller märkt att många dolda kostnader dyker upp. Jag täcker det mer på ett ögonblick, men många av de funktioner som ingår i vissa planer skulle vara separata valfria uppgraderingar med andra företag (till exempel dagliga säkerhetskopior).

Avhämtningen är att TMDHosting har en enhetlig lägre till genomsnittlig prissättning som görs ännu bättre av en solid uppsättning funktioner.

En mängd olika planer finns tillgängliga för en blivande kund, så det finns tillräckligt med val, och dolda eller oväntade kostnader har inte varit ett problem i min erfarenhet.

För att ge dig det korta svaret: TMDHosting har mycket rimliga priser och är konsekvent när det gäller att leverera högkvalitativa produkter till ett lågt pris (eller åtminstone den lägre sidan av genomsnittet).

Funktioner

Så vad är dessa funktioner då, som gör TMD så bra, speciellt för priset?

Låt oss börja med delade webbhotellalternativ, några av de populäraste produkterna för alla företag.

Alla delade webbhotellprodukter har 99,99% drifttidsgarantier, obegränsade e-postkonton och webbbyggnadsfunktioner (du kan använda ett CMS som WordPress, Magento, etc, eller en inkluderad webbplatsbyggare).

TMD Shared Hosting-funktion

Den billigaste planen, Starter, möjliggör också obegränsat SSD-utrymme, obegränsad bandbredd, en gratis domän, premiumstöd, Låt oss kryptera SSL och mer.

Alldeles utanför fladdermattan är TMD: s produkt på startnivå en av de bästa erbjudandena för billig delad webbhotell – många företag inkluderar inte gratis domäner eller ger obegränsat lagringsutrymme, är dyrare eller kommer inte med webbplatsbyggare. Eller alla dessa saker.

De andra delade webbhotellplanerna följer dessa linjer – de har bättre specifikationer, möjliggör obegränsade webbplatser, bättre SSL, bättre prestanda och så vidare.

De kommer till ganska normala priser, men de packar fler funktioner än många andra företag gör.

TMD delade värdfunktioner

WordPress-webbhotell erbjuder i huvudsak samma serie funktioner som webbhotell. Detta är inte för överraskande, men vissa företag begränsar WordPress-funktioner annorlunda än webbhotellfunktioner, och jag är glad att se TMDHosting inte gör det.

Eftersom WordPress hosting också kommer till samma priser som webbhotell, är WordPress också en bra affär med TMDHosting.

Cloud hosting är exceptionellt billigt. I själva verket undrade jag om det kan vara lite för billigt – lågt i pris, men också skimpy i funktioner. Faktum är att TMDs molnalternativ är några av de bästa du hittar.

Titta noga på specifikationerna först, naturligtvis, men 2 CPU-kärnor och 2 GB DDR4-RAM tillsammans med obegränsad bandbredd och SSD-utrymme för $ 5,95 – det är en ganska imponerande första nivå.

TMD Cloud Hosting-funktioner

VPS Hosting är där saker blir lite mer “normala.” Planerna börjar med 40 GB SSD-utrymme, 3 TB bandbredd, 2 CPU-kärnor och 2 GB DDR4 RAM. Dessa utsläpp går upp till 200 GB SSD-utrymme, 10 TB bandbredd, 6 CPU-kärnor och 12 GB eller DDR4 RAM på högst.

Prissättningen är på den nedre sidan av genomsnittet, så det är trevligt, och i slutändan resurserna staplar ganska bra, men det är inget exceptionellt.

Återförsäljarhosting är okej, men jag tror att det är lite mer begränsat än det måste vara – börjar med 700 GB bandbredd och sträcker sig till 2000 GB och SSD-utrymme går från 65 GB till 200 GB. Inte illa, men det finns bättre alternativ om du gräver.

Slutligen är dedikerade servrar med TMD ganska högkvalitativa alternativ.

Du börjar med 4 CPU-kärnor, 8 GB DDR4 RAM, 1 TB lagring och obegränsad bandbredd, och du kan sluta med 2 × 2 TB lagring, 8 CPU-kärnor och 32 GB DDR4 RAM. Dessa är tätt skyddade alternativ också, vilket bidrar till deras överklagande.

TMD dedikerade serverfunktioner

TMDHosting erbjuder inga dåliga erbjudanden.

Den värsta produkten du kommer att få med dem kommer att vara ungefär i genomsnitt för värdprodukter – mer sannolikt än inte kommer du att få något värt pengarna.
I synnerhet är dedikerad värd, delad webbhotell och WordPress-värd mycket bra produkter med bra funktion.

Molnhotell kan erbjuda några bra alternativ, beroende på vad du letar efter.

I slutändan tror jag att TMDHosting erbjuder några av de bästa produkterna där ute – särskilt för mindre användare har TMD mycket att erbjuda.

Enkel användning

Vem vill naturligtvis ha massor av saker om det är ont att använda? Användarvänlighet är viktigt, inte bara så att nybörjare kan få tag på plattformen, utan så erfarna användare kan ha en mycket effektiv tid.

TMDHosting är förvånansvärt lätt att använda. Visst, de flesta värdföretag är överlag enkla att använda, men jag trodde att TMDHosting skulle vara lite mer tekniskt orienterat av någon anledning.

När jag faktiskt började använda det, tyckte jag att TMD var lika lätt att använda som alla andra värdföretag.

En sak som är lite irriterande är att det kan finnas massor av kampanjer som skjuts mot dig – men det är inte ovanligt och du kan bli av med dessa.

CPanel är organiserad på liknande sätt som många andra cPanels, med en serie kategorier och varje kategori som innehåller olika knappar och funktioner. Det är en mycket enkel upplevelse.

TMD-cpanel

Något som är viktigt för mig, personligen, är en bra design. Åtminstone ren och trevlig design.

Jag vill inte navigera runt något jag hatar att titta på, och tyvärr är det många värdföretag som inte fokuserar för mycket på cPanel- eller instrumentpanelsestetik.

Tja, lyckligtvis gör TMD Hosting det. Det är inget galet, men jag har hittat att navigera i TMD Hosting som en elegant, smidig och generellt positiv upplevelse.

Att installera och använda WordPress på TMD Hosting är särskilt lätt, en trevlig överraskning.

Totalt sett är TMD Hosting faktiskt inte bara mycket lätt att använda utan har en av de bättre UI: er och särskilt sömlös WordPress-integration.

Kundsupport

Naturligtvis, även om TMD är lätt att använda, kan problem uppstå.

Du kanske bara inte kan tycka att du hittar en viss funktion, eller vill veta något som inte anges på TMD: s webbplats, eller så har du en teknisk svårighet.

Solid kundsupport är viktigt. Hur gör TMD Hosting här?

Enligt min erfarenhet gör TMD mestadels okej. De erbjuder tre huvudsakliga sätt att kontakta representanter: livechatt, telefonsupport och ett biljettsystem.
Något du kommer att märka direkt om TMD Hosting är att de är väldigt pro-chatta.

Jag säger detta för att TMD: s webbplats är en av de som gör att små livechattrutor dyker upp varje gång du besöker.

Som tumregel hatar jag det när webbplatser gör det. När jag testade som gäst hade jag dock en ganska bra upplevelse.

TMD Kundtjänst
TMD Kundtjänst 1
TMD Kundtjänst 2

Kundtjänstens representant svarade alltid inom en minut (för de två senaste skärmdumparna var jag den som gav ett försenat svar).

Enligt min erfarenhet, när jag är inloggad, är livechatsupport ungefär detsamma, om något bättre.

En del människor föredrar betydligt bättre behandling när de faktiskt blir kunder, men det verkar för mig att god service är bra service.

När det gäller TMDHostings information på plats har de främst en kunskapsbas.

Den här kunskapsbasen är lite förvirrande till en början – till skillnad från andra kunskapsbaser som i huvudsak är organiserade artiklar och vägledningar, är den här i princip en svar sida.

Du får fortfarande många kategorier och en sökfunktion, men du tittar i princip på en massa frågor som folk har ställt och svaren. Det är fortfarande ett användbart verktyg, men jag önskar att deras kunskapsbas fortfarande hade mer traditionellt innehåll.

Chansen är de flesta frågor du kommer att ha ställts, men det finns alltid en chans att du helt enkelt inte kan hitta det du letar efter eftersom ingen har ställt det ännu.

Det finns också en företagsblogg (som vanligtvis är), men det är inte exakt en toppresurs för människor som söker hjälp.

Tyvärr har TMDHosting inte mycket annat för sina online-resurser – ingen sida för webbseminarier eller videohandledning osv..

Så enligt min ärliga åsikt kan TMDHosting använda en uppgradering till information på platsen. Det är inte dåligt, men det ligger långt efter vad de flesta konkurrenter erbjuder på sina webbplatser.

På den ljusa sidan är TMDHostings kundservicerepresentanter utmärkta, oavsett om det är livechatt, telefon eller biljettsystemet.

I själva verket har de ett av de bästa biljettsystemen jag har upplevt: TMD garanterar en responstid på 15 minuter eller mindre, och detta har giltigt för mig.

Sammantaget, medan TMDHosting kan ha bättre material på plats, har det stora representanter som bildar en övergripande stark (om inte perfekt) kundsupportfaktor.

Säkerhet och tillförlitlighet

Slutligen måste vi ta itu med en av de saker som är viktigast för att ett värdföretag ska lyckas med säkerhet och tillförlitlighet.

Många företag klarar sig väldigt bra med olika faktorer men har (proportionellt) besvikande drifttid och / eller pratar inte om sina säkerhetsåtgärder. Fäller TMD byte till samma fälla?

TMDHosting försäkrar oss att de tillhandahållna säkerhetsåtgärderna är mer än tillräckliga.

Det här är knappast allt, men det spelar ingen roll, särskilt när många företag inte ens kommer att prata om sin säkerhet.

För en sak får servrar 24/7 övervakning och är säkrade av “stationära och roving officerare”, anti-tailgating protokoll, nyckelkortsåtkomst, biometrisk åtkomst, kameror och mer.

Säker webbplats

Det här är ganska imponerande – det låter som TMD-servrar är lika säkra som Vita huset.

TMD garanterar också att alla konton får de senaste serverspecifikationerna: all-SSD-lagringsmatriser, gigabit-anslutning och den senaste generationen Intel-processorer (för att nämna några).

Jag tycker att detta är helt trovärdigt. TMD är övertygad om att de går utöver vad gäller säkerhet, och min erfarenhet har speglat detta. Jag kan inte tänka på några problem jag har haft med TMDHosting när det gäller säkerhet.

För att tillföra punkten har min upptid med TMD varit utmärkt.

Trots vad TMD säger om sina servrar och datacentra har TMD inte varit nr 1 i uppetid för mig. Men det rankas högt, och även för responstid.

Sammantaget tror jag TMDHosting har några av de bästa säkerheterna jag har sett och är mycket pålitliga när det gäller att ge kvalitetsprestanda.

Rekommenderar jag TMDHosting?

Du kan kanske gissa hur denna slutsats kommer att låta, men jag kommer att gå vidare och göra det ändå.

TMDHosting är underskattat, och du bör dra nytta av det. Naturligtvis finns det en del nyanser – inte alla produkter som TMDHosting erbjuder är mycket. Du måste själv se vad du vill och hur TMD kan rymma det.

Baserat på min egen erfarenhet och kunskap om värdbranschen är emellertid TMD före kurvan. Dess produkter är generellt billiga och full av funktioner. De fungerar bra och presterar ganska konsekvent.

Utöver detta är TMDHosting lätt att använda och även om dess kundsupport kan använda lite arbete är representanterna själva mycket hjälpsamma.

Lägg till högkvalitativa säkerhetsåtgärder och bra drifttid, och det är svårt att se varför TMDHosting inte är mer känt.

Nej, det är inte perfekt och inget företag kommer att vara optimalt för alla. Men jag har en känsla av att TMD Hosting passar bättre för de flesta än vi vet. Och naturligtvis, om du är osäker, kan du prova det för en månad eller två som kan återbetalas.

Besök TMDHosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector