Topp 10 leverantörer av webbhotell under 2020

Så du letar efter en idealisk värdpartner för din e-handelswebbplats?


Oavsett om du lanserar en online-t-shirtbutik eller en butik för att sälja dina handgjorda smycken, är det viktigt att förstå att värdkraven på en e-handelswebbplats skiljer sig från en vanlig företagswebbplats. Eftersom du kommer att lista ett stort antal produkter och trafiken på din webbplats kommer att öka med tiden, måste du investera i en värdplan som kan hantera plötsliga trafikspikar utan att försämra dina webbplatsfunktioner.

Eftersom varje värdföretag påstår sig vara det bästa är det ganska utmanande att ta reda på rätt webbhotell.

Så vad är lösningen? Måste du testa varje värdplan innan du slutför den? Oroa dig inte; vi är här för att hjälpa dig.

Vi har satt upp en lista över 10 bästa webbhotellleverantörer för e-handel. Vi kommer att ge dig en kort genomgång av varje leverantör så att du kan bestämma vilket värdföretag som bäst passar dina behov och din budget.

Så utan ytterligare förseningar, låt oss komma igång.

hostingpillTopp 10 leverantörer av webbhotell

 1. Bluehost
 2. GreenGeeks
 3. Dream
 4. Siteground
 5. Hostgator
 6. I rörelse
 7. A2 Hosting
 8. Hostinger
 9. iPage
 10. Stor sten

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost är värd för mer än 2 miljoner domäner och är en av världens mest populära och största webbhotell. Om du söker efter “prisvärd webbhotell” på Internet kanske du stöter på det här namnet eftersom deras startplan kostar så lågt som $ 2,95 / mo.

Eftersom vår oro inte bara begränsas till en plan överkomliga, låt oss kolla hur bra leverantören är när det gäller hantering av en e-handelswebbplats.

Bluehost har en dedikerad webbhotell för WooCommerce-webbplatser som kostar mellan $ 6,95- $ 12,95 / mo. Små e-handelsföretag med en onlinebutik kan gå med sin Starter WooCommerce-plan som ger 100 GB SSD-lagring, gratis SSL-certifikat och domänskydd.

Uptime är en viktig sak att kontrollera när du väljer en webbhotell för en e-handelswebbplats. Bluehost påstår sig erbjuda 99,98% drifttid, vilket är ganska nära det perfekta.

Du kan kontrollera deras faktiska uppetidstatus på vår Uptime Calculator.

upptidsräknare

Om du har en onlinebutik på WooCommerce kan Bluehost vara ett bra alternativ eftersom det ger smidig WordPress-integration.

När du kommer till kundsupportsystemet kan Bluehost höja din fråga via telefon dygnet runt och livechatt.

Med tanke på allt tillsammans kan vi säga att Bluehost totalt sett är ett bra alternativ.

Nyckelfunktioner

 • Utmärkt drifttidsgaranti
 • Smidig WooCommerce-integration
 • Prisvärd prissättning

Börja värd med BlueHost

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Som namnet antyder är GreenGeeks ett miljövänligt värdföretag som driver sina datacenter med vindkraft.

Så om du vill driva din e-handelswebbplats utan skyldigheten att orsaka skada på miljön kan du gå för GreenGeeks.

Företaget erbjuder också olika lönsamma e-handelsfunktioner. Deras Pro-plan som anses vara perfekt för onlinebutiker ger dig obegränsat webbutrymme och ett jokertecken-SSL till priset av $ 5,95 / mo.

GreenGeeks erbjuder också utmärkt drifttid, vilket är de främsta problemen för de flesta webbplatsägare.

Nyckelfunktioner

 • Användarvänlig cPanel
 • Miljövänlig
 • Stöder olika e-handelsplattformar som PrestaShop, Magento, OpenCart

Prova GreenGeeks idag

3. DreamHost

Dreamhost

DreamHost är värd för 1,5 miljoner webbplatser och är ett välkänt namn inom värdbranschen. Det stöder snabb SSD-lagring, gratis dagliga säkerhetskopior och obegränsad trafik på alla planer.

DreamHost har 3 WooCommerce-värdplaner; alla ger kraftfull caching, iscensättning med enkel klick och WooCommerce-support 24/7.

Men de två saker som kan låta dig inkludera genomsnittlig drifttid och inget direkt telefonstöd för anläggningar.

Nyckelfunktioner

 • Pålitlig SSD-lagring
 • Gratis dagliga säkerhetskopior
 • Utmärkta lagringsalternativ.

Prova DreamHost idag

4. SiteGround

WooCommerce Hosting

SiteGround är en annan populär värdlösning som har spännande planer för e-handelswebbplatser. Dess GrowBig-plan som kostar $ 5,95 / mo stöder olika e-handelsfunktioner som PCI-kompatibla servrar, SuperCacher-teknik för snabb laddning, automatisk installation för e-handelsappar och mer.

På tal om drifttidsgaranti har SiteGround 99,99% upptid vilket innebär att du inte behöver vara orolig för att din webbplats ska gå ner.

Företaget gör oss inte också besvikna när det gäller säkerhet. Det erbjuder gratis SSL via Let’s Encrypt.

Med sin GrowBig-plan kan du vara värd för ett obegränsat antal onlinebutiker och rymma upp till 25 000 besökare varje månad.

Dessutom ger det också gratis automatiska dagliga säkerhetskopior, 24-timmars livechatt, telefonsupport och en sökbar kunskapsbas för värdrelaterade frågor.

Nyckelfunktioner

 • Många funktioner för e-handel
 • Automatiska säkerhetskopior & WordPress-uppdateringar
 • 99,98% drifttidsgaranti

Så om du är mer fokuserad på funktioner kan SiteGround vara ett bra alternativ för dig.

Prova SiteGround idag

5. HostGator

Hostgator

Under de senaste åren har HostGator blivit det första valet bland många nya e-handelsföretag. Denna värd erbjuder inte bara installation med ett klick för e-handel butiker, utan den har också betalnings- och kundvagnsportar på alla sina värdplaner.

HostGator erbjuder ett brett utbud av värdtjänster som inkluderar Shared, VPS och dedikerad hosting. Du kan dock prova deras delade affärsplan först. Denna plan kommer att kosta $ 5,95 per månad och du kan vara värd för obegränsade domäner och använda obegränsad bandbredd.

Om du läser HostGator-recensioner på Internet märker du att de flesta användare berömmer sin kundsupport. Om utmärkt kundsupport är en av dina viktigaste prioriteringar kan du gå till HostGator.

Tillsammans med 24-timmars livechatt och telefontjänst har den en omfattande kunskapsbasis för alla värdrelaterade frågor. Dessutom erbjuder de 24-timmars serverövervakning för att förhindra DDoS-attacker.

Nyckelfunktioner

 • Kraftfullt dygnet runt support och omfattande kunskapsbas
 • 99,99% drifttidsgaranti
 • Kundvagnar med alla värdplaner

Prova HostGator idag

6. InMotion

InMotion Hosting

Ingen kan förneka vikten av ett lämpligt betalningsalternativ för en e-handelswebbplats. Tills du tillhandahåller ett lättanvänt e-betalningssystem till dina köpare kan du inte förvänta dig god försäljning.

Lyckligtvis stöder InMotion flera betalningsalternativ, så att du kan välja vad du tycker är bekvämt. Några av de andra e-handelsfunktionerna, vilket gör InMotion till ett idealiskt värdval, inkluderar installation med en klick för e-handelsappar, PCI-kompatibla, SSD-server, etc..

InMotion har dedikerade värdplaner för e-handel från $ 29.99 / mo. Med deras startplan får du 4 GB RAM, 60 GB lagring och 2 TB bandbredd.

Nyckelfunktioner

 • SSD Shared eCommerce hosting
 • Flera betalningsmetoder
 • Enkelklickinstallationer för e-handelsapplikationer

7. A2 Hosting

A2 Hosting

Om du inte letar efter någon speciell funktion istället behöver en väl avrundad webbhotellleverantör kan du prova A2 Hosting. Deras Turbo-delade plan som kostar $ 9,31 / månad verkar vara en idealisk plan för medelstora e-handelswebbplatser.

Planen låter dig vara värd för flera onlinebutiker samtidigt och ger obegränsad SSD-lagring och e-postkonton. Eftersom denna plan levereras med turboservrar (20X snabbare än en vanlig server), kan du förvänta dig att uppleva snabbare sidbelastning.

A2 Hosting stöder också installation med ett klick för större e-handelsplattformar vilket innebär att du kan installera din favorit e-handelsplattform, direkt från A2 Hosting-panelen.

Men den sorgliga delen är att företaget kan göra dig besviken när det gäller drifttid. Det ger en minimalt drifttidsgaranti på 99,95%. Eftersom det är en minsta garanti kan du förvänta dig mycket bättre drifttid än detta.

Här kan du kontrollera statusen för uppetid och responstid på vår testwebbplats som är värd på A2 Hosting.

Läs recension av A2-värd.

värd

Nyckelfunktioner

 • En klickinstallation för alla framstående e-handelsplattformar
 • Turboservrar som säkerställer snabb webbplatsbelastning
 • Gratis säkerhetsåtgärder

Prova A2-värd idag

8. Hostinger

Hostinger

Hostinger startades 2004 och betjänar mer än 29 miljoner användare i mer än 178 länder. Även om Hostinger erbjuder ett brett utbud av värdtjänster, är deras molnhotell idealisk för onlinebutiker.

Hostinger cloud hosting plan börjar på $ 7,45 för en månad och låter dig vara värd för ett obegränsat antal webbplatser. Med denna plan får du dessutom obegränsad e-postkonton och bandbredd. Företaget ger också utmärkt drifttid på 99,99% men har inte telefonstöd.

Nyckelfunktioner

 • Gratis SSL-certifikat
 • Dagliga säkerhetskopior
 • Obegränsad bandbredd.

Prova Hostinger idag

9. iPage

iPage webbhotell

iPage har förmodligen en av de prisvärda värdplanerna på marknaden. Du kommer att bli förvånad över att veta att deras grundläggande plan erbjuder obegränsad bandbredd, diskutrymme, MySQL-databaser, gratis SSL-certifikat, gratis domänöverföring för $ 1,99.

Förutom detta stöder det också PayPal-integration och låter dig lägga till olika kundvagnar på din webbplats.

Nyckelfunktioner

 • Obegränsat diskutrymme och bandbredd
 • Enkel installation med ett klick
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

10. BigRock

Stor sten

BigRock tillhandahåller både Linux- och Windows-värd till ett överkomligt pris. Deras startplan som kostar $ 1,32 / månad tillåter dig att vara värd för obegränsade domäner med obegränsat diskutrymme. Dessutom får du också ett gratis SSL-certifikat för att skydda kreditkortsinformation för dina kunder när du shoppar från din webbplats.

BigRock stöder en användarvänlig cPanel som låter dig installera flera e-handelsportar och kundvagnar.

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad bandbredd & lagring
 • 99,9% drifttidsgaranti
 • Låg startpris

Prova BigRock idag

Så detta var den snabba recensionen av 10 bästa webbhotellleverantörer. Nu måste du bestämma vad som är bäst för dig. Oavsett vilken leverantör du väljer, glöm inte att kontrollera med följande punkter.

 • Säg aldrig ja till ett gratis domännamn. Fråga din webbhotell om domänägare och förnyelseavgifter i förväg.
 • Invester i en premium webbhotellplan som ger åtminstone standard upptid och bra sidhastighetshastighet. Glöm inte att 53% av besökarna lämnar en webbplats som tar mer än 3 sekunder att ladda.
 • Glöm inte säkerheten för dina kunders data. Välj en webbhotell som tar hand om säkerhet och tillhandahåller SSL-kryptering. För att lägga till ett extra lager till din säkerhet kan du också investera i en VPN-tjänst.
 • Leta efter en leverantör som regelbundet erbjuder automatiserade säkerhetskopior.
 • Glöm inte att kontrollera med lagringskapacitet och databashastighet också.
 • Kontrollera om leverantören erbjuder 24/7 support.

Förhoppningsvis hjälper denna guide dig att välja rätt värdpartner för dig. Låt oss veta vad du tycker i följande diskussionsruta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map