Topp 8 PingDom-alternativ 2020 (nummer 1 är fantastiskt)

I min tidigare artikel introducerade jag dig de verktyg som varje webbplatsägare bör använda.


I den här artikeln ska jag prata om Pingdomalternativ.

Jag är säker på att du kommer att hålla med mig när jag säger:

Pingdom är ett bra verktyg. Men det är dyrt och har begränsade alternativ när det gäller funktioner och kundsupport.

Det visar sig att det finns många verktyg (alias Pingdom-alternativ) som är billigare, har fler funktioner än Pingdom och är lättare att använda.

Och i dagens inlägg ska jag visa dig några av de bästa Pingdom-alternativen som passar perfekt för dina behov.

hostingpillTopp 8 PingDom-alternativ 2020

 1. Bättre Uptime
 2. Dotcom-Monitor
 3. ServiceUptime
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Host Tracker
 8. Webbplats 24 × 7

1. Bättre Uptime

Better Uptime Homepage

Better Uptime är som du kan gissa med namnet, övervakar och förbättrar dina drifttider när du är upptagen med att hantera andra aspekter av din webbplats. Better Uptime är massivt populärt bland e-butiksägare som annars konsumeras med lagerhantering.

Registreringen är ganska enkel. Skriv bara in din e-post & telefonen och webbadressen till den webbplats du vill övervaka. Det är allt. Nu, varje gång det finns en uppdatering på din webbplats eller om den går ner, kommer du att få uppdateringen från första hand.

Om något går fel på Better Uptimes klocka får du skärmdumpar & felloggar med detaljerade tidslinjer för enkel felsökning. Better Uptime stöder också extern tjänsteintegration som Heroku, Slack, Zendesk, etc. tillsammans med kalenderintegration för väntetidrotationer.

För att prata om prissättning finns det en god nyhet: En gratis plan. En gratis plan med begränsade funktioner som gratis e-postvarningar, 3-minuterscheck och 5 telefonsamtal. Efter det finns det ‘Freelancer’ -planen med obegränsade telefonsamtal, 30-sekunderscheck och ett enanvändarkonto.

När vi flyttar till planerna med hög nivå har ‘Team’ fem användarkonton, schemaläggning på samtalen, semi-pro-support och om obegränsade integrationer. Om dessa inte passar din skala är “Enterprise” -planen $ 150 / månad & kommer med det bästa stödet och alternativet att lägga till ytterligare användare.

Vad jag gillar med Better Uptime:

 • Obegränsade e-postvarningar i alla planer
 • Upptrappning av tillbud

Besök Better Uptime

2. Dotcom-monitor

Webbsidaövervakning
Dotcom-Monitor är en allt-i-ett molnbaserad övervakningsplattform som låter dig styra & spårningstjänster som SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & SSL-certifikat för drifttidshantering, prestationsövervakning och extra funktioner för byråer & företag.

Dess instrumentpanel erbjuder ett enhetligt rapporteringssystem, du kan detaljerade varningar när ett fel upptäcks, flexibel XML-rapporteringstjänst som matar API: er i övervakningsdata i realtid, integration med populära plattformar och till och med övervakar webbplatser / appar utanför ditt nätverk.

Prissättningsmodellen har hållits så måttlig som möjligt också. Den grundläggande planen börjar som $ 1,99 / månad som erbjuder minst 10 mål. Varje plan innehåller obegränsade offentliga instrumentpaneler, SSO-integration, konfigurations-API, XML-dataflöde, 24/7 support osv.

Inte bara det utan Dotcom-Monitor har också krediterats för att vara det första företaget som introducerade en minuts övervakning, monitor IPv6 & telefonvarningar, bildmatchning av transaktionsövervakning och WYSIWYG-applikationsövervakningskriptinspelare.

Vad jag gillar med Dotcom-Monitor:

 • Inga skyldigheter / Inga kreditkort krävs 30-dagars gratis provperiod
 • Live XML-datarapporteringstjänst

Besök Dotcom-Monitor

3. ServiceUptime: (Min favorit)

Service Uptime

ServiceUptime låter dig övervaka din webbplats från tio olika platser runt om i världen. De har anpassningsbara övervakningsfrekvenser från så låga som 1 minut till 60 minuter. Den har ett antal olika övervakningstjänster som HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3 etc..

Det som gör ServiceUptime till ett fantastiskt övervakningsverktyg är ett faktum att varje gång din tjänst kontrolleras från en annan plats och en varning genereras endast när flera platser upptäcker ett fel.

Om du behöver utlösa skript på din webbplats (webhooks) för speciella förhållanden som stillestånd, är ServiceUptime ett bra verktyg att tänka på. Alla premiumplaner för ServiceUptime stöder användningen av webhooks.

ServiceUptime har gratis och betalad övervakning som du kan välja mellan. Den kostnadsfria övervakningstjänsten låter dig övervaka en tjänst var 30 eller 60 minut; medan de betalda tjänsterna sträcker sig från 10 monitorer till 110 monitorer beroende på vilken plan som valts.

Vad jag gillar med ServiceUptime:

 • Flexibla frekvensalternativ.
 • Möjlighet att välja alla portar under gratis plan

Besök Serviceuptime117 användare köpte detta

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com övervakar inte bara serverns drifttid utan tillhandahåller även prestandarapporter. Detta har en obegränsad kapacitet att övervaka webbplatser och kan övervaka HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, transaktioner, e-postmeddelanden och många fler.

Uptime.com gör kontinuerlig övervakning inom en minut från 30 olika platser. Om det stöter på eventuella händelser på webbplatsen får du varningar på begäran. Dessa varningar skickas via SMS, e-post, push-meddelande, Twitter eller webhooks.

Detta har en 21-dagars gratis provperiod. Lägg upp detta finns det flera planer, med den mest grundläggande planen börjar på $ 15 / månad.

Alla planer inkluderar SSL-övervakning, 24/7 support, ping-övervakning, skanning av virus och skadlig programvara och verklig användarövervakning.

Uptime.com tillhandahåller omfattande rapporteringsdata med serverprestanda, responstid och verklig upptid. Du kan kontrollera webbtidens historik och få dagliga, vecko- och månadsrapporter via e-post.

Med varje plan får du också en sida med allmän status som kan visas internt eller på en offentlig portal. Uptime.coms grundläggande plan ger historikdata för fyra månader. Uptime stöder också tredjepartsintegrationer. Dessa tjänster kombineras med bra tekniska supportguider under dess hjälpavsnitt.

Vad jag gillar med Uptime.com:

 • Varningar via Twitter
 • Övervakar DNS, Mailserver, webbserver och stöder IP- och domänsvartlista

5. RapidSpike

rapidspikeRapidSpike är ännu en lösning för att övervaka drifttiden för din webbplats. Detta kommer med en 14-dagars gratis provperiod. Den har en automatisk och kontinuerlig övervakningstjänst för drifttid.

Med RapidSpike kan du lägga till nya webbplatser eller servrar direkt för övervakning. Det har konstant 24/7/365-aviseringar och du kommer omedelbart att meddelas vid eventuell driftstopp.

Det finns flera sätt, RapidSpike skickar ett meddelande. Det kan skicka aviseringar via e-post, SMS, röstsamtal, webhooks, Slack-kanaler, pushover, Microsoft-team eller office 365, PagerDuty, appmeddelanden eller sida om offentlig status.

RapidSpike kan köras med ett minuts intervall och om du vill ha det längre är det konfigurerbart.

RapidSpike har runt om i världen stöd och ser till att kontrollera flera platser innan du skickar någon avstängningsavisering. Tjänsterna kombineras med flera anmälningsregler. Detta är användbart när det finns flera intressenter med olika intressen.

Detta är lika tillgängligt via skrivbord, surfplatta, mobil eller någon annan enhet. Den har en konsoliderad vy tillgänglig över instrumentpanelen som ger relevanta drifttidvärden.

RapidSpike har detaljerad rapportering inklusive spårning av varje sida. Samtidigt skickar det en enda anmälan om det finns flera sidfel. Det kan övervaka ping, HTTP och TCP.

Vad jag gillar om RapidSpike.com:

 • Ett stort antal anmälningskanaler
 • Stöder API-övervakning, säkerhetssårbarhetsskanningar och verklig användarövervakning

6. SiteUptime:

SiteUptime

SiteUptime övervakar din webbplats varannan minut från åtta olika platser spridda över 5 kontinenter. Den har flera övervakningsalternativ som HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, etc..

SiteUptime undviker falska positiver genom att bekräfta varningen från en annan geografisk plats.

Om du funderar på att prova ett gratis webbplatsövervakningsverktyg innan du går till ett betalt alternativ är SiteUptime ett bra val. Den kostnadsfria planen låter dig ställa in en monitor som kontrollerar din webbplats var 30: e minut. Det inkluderar också drifttidsrapporter, e-postvarningar och en kontrollpanel. De avancerade planerna låter dig ställa in upp till sex skärmar som kontrollerar din webbplats varannan minut.

Vad jag gillar med SiteUptime:

 • Övervaka statistik via XML / RSS

7. Host Tracker:

host-tracker.com

Host Tracker handlar inte bara om kontroll av innehåll och responstid. De inkluderar också databasövervakning.

Host Tracker övervakar din webbplats från mer än 70 platser runt om i världen med flera protokoll som HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, etc..

Host Tracker har mer än bara e-post, SMS och telefonsamtal för att få dig varnad. Du kan också välja att bli varnad över Hangouts och Skype.

Förutom webbövervakning låter Host Tracker också övervaka belastningen på din CPU, HDD och RAM; och certifikatets utgång.

Rapporter kan laddas ner i olika format som PDF, XML och CSV.

Du kan integrera din egen applikation med Host Tracker med deras API.

Värdspårarens statistik gör det verkligen till ett alternativ att överväga: 8 år i luften, 40000+ kunder och 200000+ övervakade webbplatser.

Vad jag gillar med Host Tracker:

 • Stora varningsalternativ inklusive via Hangouts, Skype och röstsamtal
 • Spårning för svart listad domän / IP möjligt

8. Webbplats 24 × 7

Site24x7

Site24x7 är en allt-i-ett-lösning som låter dig övervaka inte bara din webbplats utan också din mobilwebbplats, mobilappar och molntillgångar som körs på Amazon EC2.

I en ny rapport från Fortune anges att mobiltrafiken kommer att växa till en sammansatt årlig hastighet på 53% från 2015 till 2020. Detta förstärker vikten av att övervaka dina mobila webbplatser och mobilappar.

Site24x7 övervakar tjänster som HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP, etc. från över 50 platser runt om i världen. Det har också användarövervakning i realtid med mätvärden som webbläsartyp, plats och plattform.

Vad mer? Site24x7 har även serverprestationsövervakning och nätverksövervakning. Den övervakar servrar som Windows, Linux, Amazon EC2 och VMware ESX; och nätverksenheter som routrar, switchar, brandväggar och skrivare.

Site24x7 bör vara ditt val om du letar efter mer än bara webbplatsövervakning; som att övervaka dina mobila applikationer, applikationsprestanda, serverprestanda och nätverksprestanda.

Vad jag gillar med Site24x7:

 • Kan övervaka molninfrastruktur som Amazon EC2
 • Mobilapplikationsövervakning & applikationsprestationsövervakning för Java, .NET, AWS, Azure, iOS & Android-miljöer

Sammanfattning

Bättre
Uptime
Dotcom
Övervaka
Service
Uptime
Uptime
Snabb
Spika

HTTP
HTTPS
GET / POST
TVÅL
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
Ping
SSH
API
Gratis plan
Tillgängliga?
Obegränsat10 monitor20 monitor20 monitor50 monitor
Övervaka
Frekvens
3 min1-5 minupp till 3 min1 min2 min
Varningar viaE-post
SMS
Ring upp
E-post
SMS
E-post
SMS
Ring upp
E-post
SMS
Ring upp
E-post
SMS
Ring upp
Visa detaljer Visa detaljer

De alternativ som nämns här ger dig ett antal olika val för övervakning av dina webbplatser.

Valen skiljer sig inte bara i fråga om kostnad, utan också när det gäller tjänster som kan övervakas, antalet platser, rapporteringsformat och statistik och varningsmekanismer.

Tänk på ServiceUptime medan du gör ditt val för ett webbplatsövervakningsverktyg eftersom det har fantastiska funktioner jämfört med andra.

Kommentera nedan och låt mig veta vilken du valde.

Lycka till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map