Topp 8 PingDom-alternativer 2020 (nummer 1 er fantastisk)

I min forrige artikkel introduserte jeg deg for verktøyene som alle nettstedseiere bør bruke.


I denne artikkelen skal jeg snakke om Pingdom-alternativer.

Jeg er sikker på at du vil være enig med meg når jeg sier:

Pingdom er et flott verktøy. Men det er dyrt og har begrensede alternativer når det gjelder funksjoner og kundestøtte.

Det viser seg at det er mange verktøy (aka Pingdom-alternativer) som er billigere, har flere funksjoner enn Pingdom og er enklere å bruke.

Og i dagens innlegg skal jeg vise deg noen av de beste Pingdom-alternativene som passer perfekt for dine behov.

hostingpillTopp 8 PingDom-alternativer 2020

 1. Bedre oppetid
 2. Dotcom-Monitor
 3. ServiceUptime
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Vert Tracker
 8. Nettsted 24 × 7

1. Bedre oppetid

Better Uptime Homepage

Bedre oppetid er som du kanskje antar med navnet, overvåker og forbedrer oppetidstallene dine når du er opptatt med å administrere andre sider av nettstedet ditt. Better Uptime er massivt populært blant e-butikkeiere som ellers konsumeres med lagerstyring.

Påmeldingen er ganske enkel. Bare skriv inn e-posten din & telefonen og nettadressen til nettstedet du vil overvåke. Det er det. Hver gang det er en oppdatering på nettstedet ditt, eller hvis den går ned, vil du motta oppdateringen fra første hånd.

Hvis noe går galt på klokken til Better Uptime, vil du motta skjermbilder & feillogger med detaljerte tidslinjer for enkel feilsøking. Better Uptime støtter også ekstern tjenesteintegrasjon som Heroku, Slack, Zendesk, osv. Sammen med kalenderintegrasjon for rotasjon på vakt..

Nå, for å snakke om priser, er det en god nyhet: En gratis plan. En gratis plan med begrensede funksjoner som gratis e-postvarsler, 3-minutters sjekker og 5 telefonsamtaler. Etter det er det ‘Freelancer’ -planen med ubegrensede telefonsamtaler, 30-sekunders sjekker og en enkeltbrukerkonto.

Når vi går over til høye nivå planer, har ‘Team’ 5 brukerkontoer, planlegging på samtalen, semi-pro support og om ubegrensede integrasjoner. Hvis disse ikke passer til skalaen din, er ‘Enterprise’ -planen $ 150 per måned & kommer med den beste støtten, og alternativet for å legge til flere brukere.

Hva jeg liker med Better Uptime:

 • Ubegrenset e-postvarsling i alle planer
 • Hendelsesutvidelse

Besøk Better Uptime

2. Dotcom-Monitor

Web Page Monitoring
Dotcom-Monitor er en alt-i-ett skybasert overvåkningsplattform som lar deg kontrollere & spore tjenester som SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & SSL-sertifikater for oppetidstyring, ytelsesovervåking og ekstra funksjonalitet for byråer & bedrifter.

Dashbordet ditt tilbyr et enhetlig rapporteringssystem, du kan detaljerte varsler når det oppdages en feil, fleksibel XML-rapporteringstjeneste som mater APIer i dine overvåkningsdata i sanntid, integrasjon med populære plattformer og til og med overvåker nettsteder / apper utenfor nettverket ditt..

Prismodellen er også holdt så moderat som mulig. Den grunnleggende planen starter som $ 1,99 / måned som tilbyr minimum 10 mål. Hver plan inkluderer ubegrensede offentlige dashboards, SSO-integrasjon, konfigurasjons-API, XML-datafeed, 24/7 support osv.

Ikke bare det, men Dotcom-Monitor har også blitt kreditert for å være det første selskapet som introduserte ett minutts overvåking, monitor IPv6 & telefonvarsler, samsvar med transaksjonsovervåking og WYSIWYG-applikasjonsovervåkingsskriptopptaker.

Hva jeg liker med Dotcom-Monitor:

 • Ingen forpliktelser / Ingen kredittkort kreves 30-dagers gratis prøveperiode
 • Live XML-datarapporteringstjeneste

Besøk Dotcom-Monitor

3. ServiceUptime: (Min favoritt)

Service oppetid

ServiceUptime lar deg overvåke nettstedet ditt fra 10 forskjellige steder rundt om i verden. De har tilpassbare overvåkingsfrekvenser fra så lavt som 1 minutt til 60 minutter. Den har en rekke forskjellige overvåkningstjenester som HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3 osv..

Det som gjør ServiceUptime til et flott overvåkningsverktøy er et faktum at hver gang tjenesten din sjekkes fra et annet sted, og et varsel genereres bare når flere steder oppdager en feil.

Hvis du trenger å utløse skript på nettstedet ditt (webhooks) for spesielle forhold som nedetid, er ServiceUptime et flott verktøy å vurdere. Alle premiumplaner for ServiceUptime støtter bruken av Webhooks.

ServiceUptime har gratis og betalt overvåking som du kan velge mellom. Den gratis overvåkningstjenesten lar deg overvåke en tjeneste hvert 30. eller 60. minutt; mens betalte tjenester varierer fra 10 skjermer til 110 skjermer, avhengig av hvilken plan som er valgt.

Hva jeg liker med ServiceUptime:

 • Fleksible frekvensalternativer.
 • Mulighet for å velge noen porter under gratis plan

Besøk Serviceuptime117 brukere kjøpte dette

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com overvåker ikke bare serverens oppetid, men gir også alvorlige resultatrapporter. Dette har en ubegrenset kapasitet til å overvåke nettsteder og kan overvåke HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, transaksjoner, e-post og mange flere.

Uptime.com gjør kontinuerlig overvåking i et spenn på ett minutt fra 30 forskjellige steder. I tilfelle det støter på feil på nettstedet, mottar du varsler på forespørsel. Disse varslene sendes via SMS, e-post, pushvarsling, Twitter eller webhooks.

Dette har en 21-dagers gratis prøveperiode. Legg ut dette er det flere planer, med den mest grunnleggende planen som starter på $ 15 / måned.

Alle planer inkluderer SSL-overvåking, 24/7 support, ping-overvåking, virus- og malware-skanning og ekte brukerovervåking.

Uptime.com tilbyr omfattende rapporteringsdata med serverytelse, responstid og faktisk oppetid. Du kan sjekke oppetidshistorie på nettstedet og kan få daglige, ukentlige og månedlige rapporter via e-post.

Med hver plan får du også en offentlig statusside som kan vises internt eller på en offentlig portal. Uptime.coms grunnleggende plan gir fire måneders oppbevaring av historiske data. Uptime støtter også tredjepartsintegrasjoner. Disse tjenestene er kombinert med gode tekniske supportguider over hjelpeseksjonen.

Hva jeg liker med Uptime.com:

 • Varsler via Twitter
 • Overvåker DNS, Mailserver, webserver og støtter IP og domene svartelisting

5. RapidSpike

rapidspikeRapidSpike er nok en løsning for å overvåke driften av nettstedet ditt. Dette kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode. Den har en automatisert og kontinuerlig oppfølgingstid for oppetid.

Med RapidSpike kan du øyeblikkelig legge til nye nettsteder eller servere for overvåking. Den har konstante 24/7/365-varsler, og du vil umiddelbart bli varslet i tilfelle driftsstans.

Det er flere måter RapidSpike sender varsel på. Den kan sende varslinger via e-post, SMS, stemmesamtale, nettkroker, slakk kanaler, pushover, Microsoft-team eller office 365, PagerDuty, appmeldinger eller offentlig statusside.

RapidSpike kan løpe i et intervall på 1 minutt, og hvis du vil ha det på lengre tid, så er dette konfigurerbart.

RapidSpike har støtte for hele verden og sørger for å sjekke flere steder før du sender et varsel om nedetid. Tjenestene er kombinert med flere varslingsregler. Dette er nyttig når det er flere interessenter med forskjellige interesser.

Dette er like tilgjengelig via skrivebord, nettbrett, mobil eller hvilken som helst annen enhet. Det har en konsolidert visning tilgjengelig over dashbordet som gir relevante oppetidsmålinger.

RapidSpike har detaljert rapportering inkludert sporing av hver side. Samtidig vil det sende en enkelt varsling i tilfelle det er flere sider feil. Den kan overvåke ping, HTTP og TCP.

Hva jeg liker med RapidSpike.com:

 • Et stort antall varslingskanaler
 • Støtter API-overvåking, sikkerhetssårbarhetsskanninger og reell brukerovervåking

6. SiteUptime:

SiteUptime

SiteUptime overvåker nettstedet ditt hvert annet minutt fra åtte forskjellige steder fordelt på 5 kontinenter. Den har flere overvåkingsalternativer som HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, etc..

SiteUptime unngår falske positiver ved å bekrefte varselet fra et annet geografisk sted.

Hvis du vurderer å prøve et gratis verktøy for overvåkning av nettsteder før du går til et betalt alternativ, er SiteUptime et godt valg. Den gratis planen lar deg sette opp en skjerm som sjekker nettstedet ditt hvert 30. minutt. Det inkluderer også oppetidsrapporter, e-postvarsler og et kontrollpanel. De avanserte planene lar deg konfigurere opptil seks skjermer som sjekker nettstedet ditt hvert 2. minutt.

Hva jeg liker med SiteUptime:

 • Overvåking av statistikk via XML / RSS

7. Vert Tracker:

host-tracker.com

Host Tracker handler ikke bare om innholdsovervåking og responstidskontroll. De inkluderer også databaseovervåking.

Host Tracker overvåker nettstedet ditt fra mer enn 70 steder over hele verden ved hjelp av flere protokoller som HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, etc..

Host Tracker har mer enn bare e-post, SMS og telefonsamtale for å bli varslet. Du kan også velge å bli varslet over Hangouts og Skype.

I tillegg til nettovervåking, lar Host Tracker deg også overvåke belastningen på CPU, HDD og RAM; og utløp av sertifikat.

Rapporter kan lastes ned i forskjellige formater som PDF, XML og CSV.

Du kan integrere din egen applikasjon med Host Tracker ved å bruke deres API.

Host Trackers ‘statistikk gjør det absolutt til et alternativ å vurdere: 8 år på fly, 40000 kunder og 200000+ overvåkte nettsteder.

Hva jeg liker med Host Tracker:

 • Store varslingsalternativer, inkludert via Hangouts, Skype og taleanrop
 • Sporing for svart oppført domene / IP mulig

8. Nettsted 24 × 7

Site24x7

Site24x7 er en alt-i-ett-løsning som lar deg overvåke ikke bare nettstedet ditt, men også mobilnettstedet, mobilappene og skyverdiene som kjører på Amazon EC2.

En fersk rapport fra Fortune slår fast at mobiltrafikken skal øke med en årlig rate på 53% fra 2015 til 2020. Dette forsterker viktigheten av å overvåke mobilnettstedene og mobilappene dine.

Site24x7 overvåker tjenester som HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP, etc. fra over 50 steder over hele verden. Den har også brukerovervåking i sanntid med beregninger som nettlesertype, beliggenhet og plattform.

Hva mer? Site24x7 har også serverprestasjonsovervåking og nettverksovervåking. Den overvåker servere som Windows, Linux, Amazon EC2 og VMware ESX; og nettverksenheter som rutere, brytere, brannmurer og skrivere.

Site24x7 bør være ditt valg hvis du er ute etter mer enn bare overvåking av nettsteder; som å overvåke dine mobile applikasjoner, applikasjonsytelse, serverytelse og nettverksytelse.

Hva jeg liker med Site24x7:

 • Kan overvåke Cloud-infrastruktur som Amazon EC2
 • Mobil applikasjonsovervåking & applikasjonsytelseovervåking for Java, .NET, AWS, Azure, iOS & Android-miljøer

Sammendrag

Bedre
oppetid
Dotcom
Observere
Service
oppetid
oppetid
Rask
Spike

HTTP
HTTPS
GET / POST
SÅPE
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
Ping
SSH
API
Gratis plan
Tilgjengelig?
ubegrenset10 monitor20 monitor20 monitor50 monitor
Observere
Frekvens
3 min1-5 minopptil 3 min1 minutt2 min
Varsler viae-post
tekstmelding
Anrop
e-post
tekstmelding
e-post
tekstmelding
Anrop
e-post
tekstmelding
Anrop
e-post
tekstmelding
Anrop
Vis detaljer Vis detaljer

Alternativene nevnt her gir deg en rekke forskjellige valg for overvåking av nettstedene dine.

Valgene avviker ikke bare når det gjelder kostnader, men også når det gjelder tjenester som kan overvåkes, antall lokasjoner, rapporteringsformater og beregninger og varslingsmekanismer.

Vurder ServiceUptime mens du velger for et nettsted for overvåkingsverktøy fordi det har gode funksjoner sammenlignet med andre.

Kommenter nedenfor og la meg vite hvilken du valgte.

Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map