Windscribe VPN-gennemgang: Fordele og ulemper efter 3 måneders brug!

DailyBeast kalder det ”det online beskyttelsesværktøj, du allerede skal bruge”. Techradar kalder det “en af ​​de bedste gratis VPN’er omkring”. Grav lidt mere rundt, og du vil se meget mere ros.


Windscribe har kun eksisteret siden juli 2015, men i de sidste to år er det blevet en af ​​de mest anerkendte VPN’er omkring.

Der er klart, at der er en masse god brummer om Windscribe, og det kommer ind på det rigtige tidspunkt.

Det er sommeren 2017, og online-sikkerhed har aldrig været vigtigere. Fra Snowden-lækager i 2013 til Rusland-Trump-historierne, der dominerer nyheden, er cybersikkerhed blevet et stadig mere relevant emne for det højdepunkt, der er lige nu.

Og hvis du synes, cybersikkerhed er en big deal for nationer, skal du tro, at det er en big deal for dig – et individ, der ikke er bevæbnet med magtfulde efterretningsbureauer til beskyttelse.

Sikker på, du har muligvis ikke et fremmed statsoverhoved, som trækker ind i nakken … men så kan du måske igen. Der er en række parter interesseret i dine data, og selvom de ikke er der, er der en overflod af grunde til at holde dine oplysninger godt beskyttet.

Så det er naturligt, at mange mennesker for nylig prøver at finde overkommelige måder, de kan være sikrere online på. Windscribe er en sådan mulighed, der som vi kan se er blevet mødt med en god modtagelse.

Men måler Windscribe virkelig den hype, den har fået for nylig? Lad os finde ud af det.

INDHOLDSFORTEGNELSE

Spring til at læse specifikke sektioner ved at klikke på følgende links

 1. Ulemper
 2. Fordele
 3. Prisfastsættelse
 4. Funktioner
 5. Kunde support
 6. Brugervenlighed
 7. Ydeevne
 8. Gennemsnitshastighed
 9. Konklusion

Ulemper

Okay, ulemper først. Heldigvis er der faktisk ikke for meget at sige her – alle ulemperne er ret små.

De 45 placeringer, der tilbydes på den ubegrænsede service, lyder meget bedre end de 8, du får gratis og vil være tilstrækkelig for de fleste, men det er stadig en stor del af kloden, der bliver udeladt – Afrika og Sydamerika for det meste.

Kundesupport efterlader en smule manglende, uden livechat eller telefonstøtte, og der kan være mere dokumentation på deres websted.

Windscribe - Ingen live chat og telefon

Endelig har du at gøre med gennemsnitlige hastigheder. Det er ikke en stor ting for mig, men for nogle brugere garanterer den betalte version bedre.

Gennemsnitshastigheder, mindre end omfattende kundesupport og begrænsede placeringer er de største ulemper ved Windscribe.

Fordele

Okay, lad os tale om de gode ting.

Jeg starter med noget usædvanligt – Windscribs tjenester har personlighed. For eksempel — på downloadsiden, hvor Windscribe viser indstillingen til mobile enheder, er der en mulighed for Blackberry … med overskriften nedenfor står der “bare tuller.”

En del af denne personlighed er ærlighed. Windscribe overskriver ikke rigtig sig selv efter min mening, så du behøver ikke bekymre dig om de funktioner, du får overdrevet i brugervenlighed eller kraft, og virksomheden ser ud til at gå ud af sin måde at respektere sine brugers privatliv (eksempel: de don ‘t gemme aktivitetslogfiler).

Jeg synes, at båndbreddegodtgørelsen er et stort plus. Hvis du bruger en gratis VPN, ville du normalt forvente nogle båndbreddebegrænsninger, men 10 GB om måneden til Windscribes gratis version er efter min mening temmelig betydelig.

frit WindScribe

Det er let at bruge og integreres glat med din typiske internetbrug, så brugervenlighed er en anden stærk dragt. Bortset fra beskedne hastigheder kører det helt fint, så jeg ville ikke rigtig sige, at der er noget så galt med ydelsen.

Det er funktionspakket og med gode funktioner også. P2P, en stærk firewall, gode muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger, den sikre linkgenerator og andre ting, jeg vil nævne fra en omfattende pakke, der fungerer let med din enhed og browser, og mange af funktionerne er gratis tilgængelige.

Windscribe i gratis pakke

Generelt tilbyder Windscribe masser af fordele: ærlig service, en anstændig båndbreddegodtgørelse, et strømlinet interface og en masse funktioner med anstændig ydelse – noget der gør det godt for pengene.

Prisfastsættelse

Windscrib’s prisstruktur er meget enkel og overkommelig, uanset om du skal til den gratis version eller den betalte version. Du kan se deres prisside her.

Det første niveau er “Begrænset”, som er gratis. Du kan dog kun bruge den til en enhed og kun til 8 placeringer. Båndbredden er 10 GB pr. Måned, der er ingen OpenVPN-konfigurationer, og der tilbydes firewall-, P2P- og adblock-tjenester.

Det andet niveau er “Ubegrænset” og kan købes enten månedligt eller årligt. Den månedlige version koster $ 9 om måneden, mens den årlige version koster $ 90 i alt, hvilket nedbrydes til $ 7,50 om måneden.

Vindskriv prisfastsættelsesplaner

BESØG VINDSKRIFT

Det ubegrænsede niveau giver mulighed for ubegrænset enhed i modsætning til en, og i stedet for en 10 GB månedlig kvote eller 8 placeringer får du ubegrænset båndbredde og 46 placeringer. Desuden får du OpenVPN Configs samt firewall-, P2P- og adblock-tjenester, du får gratis.

Jeg værdsætter Windscribes priser – de komplicerer ikke tingene for meget. Du behøver ikke rigtig bruge tid på at undersøge den “rigtige aftale”, du skal bare tænke over, hvad du vil.

Og hvis du virkelig har brug for at tage det ekstra skridt, får du stadig meget for en anstændig pris.

Funktioner

Okay, lad os tale om funktionerne og de muligheder, du får, når du opretter en konto.

Lige væk fra flagermus, har Windscribe mange forskellige versioner til forskellige platforme. Du kan downloade den til din computer – PC, Mac eller Linux – og din browser til Chrome, Firefox og Opera (beklager IE og Safari!).

Windscribe til din computer

Du kan selvfølgelig også downloade den til din telefon, hvis du antager, at du har en iPhone eller Android, til din router, og de har tre konfigurationsgeneratorindstillinger.

Windscribe til din iphone

Jeg formoder, at der kunne være flere muligheder, men realistisk er det rart at se, at Windscribe dækker alle dine baser.

Du kan bruge browserudvidelser og desktop-applikationer alene, men du ville sandsynligvis have det bedst med bare at bruge begge sammen (og som Windscribe vil fortælle dig, kan du lige så godt, da det ikke koster ekstra).

Jeg troede, at Windscribs sikre linkgenerator (også kendt som Secure.link-generator) var temmelig flot. Det er en pæn service, der dybest set giver dig mulighed for at indtaste et link og oprette et rapportkort til webstedet såvel som en “sikker” forkortet URL, som du kan bruge.

Secure.link-generator - Windscribe

P2P er som nævnt inkluderet i selv den gratis version, og du får også adblock – noget der ikke er strengt nødvendigt for en VPN-tjeneste, men som alligevel er et attraktivt aktiv.

Der er en fin ting kaldet cruise control til browserudvidelsen, der er unik for Windscribe. Det forbinder dig i det væsentlige med den bedste server, der er tættest på dig. Du kan slå den til eller fra og vælge en anden placering i en rullemenu i udvidelsen.

At tilføje til denne funktion er noget for desktop-softwaren kaldet Double Hop, som, når det bruges med browserudvidelsen, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en anden placering for yderligere at skjule din trafik – selvom dette naturligvis vil bremse tingene lidt.

Windscribe-software kaldet Double Hop

Desktop-appen har en god firewall på plads, et godt skridt til at sikre, at din rigtige IP-adresse ikke ses. Du kan selvfølgelig skifte firewalltilstande, som du vil.

Hvad mere er, du får en pæn funktion kaldet “Privatlivsindstillinger” til skrivebordsversionen, som giver dig mulighed for at vælge mellem et par forskellige valg: annonceblokerer, antisocial, ikke sporbar og opdelt personlighed.

Respektivt blokerer disse annoncer, fjerner sociale trackere, fjerner kendte annoncefyr og trackere, der kan spore på tværs af flere besøgte websteder, og rotere din browsers brugeragent, hver gang du genstarter din browser.

Naturligvis kan jeg fortsætte, men i interessen for at være kortfattet, lad os bare sige, at funktioner er noget, Windscribe gør godt. Det er ikke fyldt med unødvendige funktioner til at se cool eller teknisk ud, men det har alt hvad du har brug for og lidt mere, og det hele er meget strømlinet ovenpå.

Kunde support

Windscribes kundesupport er ikke noget stort, for at være ærlig. Det er ikke dårligt, det er bare temmelig gennemsnitligt.

Jeg tror, ​​du sandsynligvis ikke har brug for meget kundesupport, fordi det er ret selvforklarende at bruge det. Hvis du ikke ved, hvad en knap eller en funktion er, er der ofte en praktisk forklaring, der dukker op bare ved at holde musepekeren over det forvirrende objekt.

Deres websted har en masse opsætningsguider til hver Windscribe-pakke, du kan downloade (pr. Browser, pr. Operativsystem osv.).

Sagen er, at vejledningerne til operativsystemer og browsere er YouTube-videoer. De andre formater har skrevet og illustreret opsætningsguider, men samlet set føles disse guider en smule skimpy.

Måske skyldes det, at Windscribs målrettede demografi allerede er vidende nok, så de ikke behøver at blive kodet – stadig, jeg tror, ​​nogle ting mangler.

Bortset fra nogle enkle installationsvejledninger, er der et FAQ-afsnit og en “indsende billet” -mulighed, som stort set er en form, som du kan bruge til at sende en besked til supportteamet.

Jeg har hørt, at de reagerer forholdsvis hurtigt på disse billetter, og at personalet er meget kompetent og hjælpsom.

Jeg tror dog, at der kan gøres mere – der er ingen livechat, intet telefonnummer at ringe til. Sikker på, at de tilgængelige indstillinger tager sig af meget, men for nogle brugere vil manglen på en livechat eller kundeservicenummer se lurvet ud.

Ellers er kundesupporten dog temmelig forfriskende – den er ikke for detaljeret, men den er spunky og svarer på langt de fleste af de problemer, som kunderne ville spørge om. Hele webstedet er spækket med humor og – vigtigst – ærlighed.

Så samlet set er kundesupporten ikke en stærk dragt, og der mangler et par ting, men generelt synes jeg ikke, at manglerne er for alvorlige.

Brugervenlighed

Jeg kunne godt lide, hvor smertefri installation var. Jeg er hverken den mindst kyndige eller mest kyndige fyr når det kommer til teknologi, så jeg får undertiden en lille angst, når jeg downloader ting – hvad nu hvis jeg installerer underlige tilføjelser?

Hvad er jeg enig i?

Ingen sådanne problemer her. Mit internet er ikke engang så hurtigt, men browserudvidelsen var hurtig og nem, og desktop-softwaren på samme måde (bemærk: Jeg har brugt udvidelsen til Firefox og desktop-appen til Windows 7).

Windscribe - Gratis VPN og annonceblokering - Chrome Web Store

Download til Chrome
Download til Firefox

Du har ikke engang brug for en e-mail for at oprette din konto, men pas på – du vil være begrænset til 2 GB om måneden i stedet for 10, og du kan ikke nulstille din adgangskode (du kan dog altid tilføje en senere).

Under alle omstændigheder fandt jeg, at det integreres jævnt med browsingoplevelsen, og din desktop-oplevelse bliver ikke generet af irriterende underretninger.

Jeg kunne især godt lide, hvor effektiv browserudvidelsen var. Windscribe-ikonet i browseren åbner et meget simpelt kontrolpanel, når det klikkes på.

Det viser, hvor mange GB, du har tilbage, såvel som den sikker.link-generator, jeg nævnte, som er super nem at bruge.

Hvis du klikker på en knap på siden af ​​kontrolpanelet, kan du få adgang til en mere detaljeret menu, der kan lede dig til dine kontoindstillinger, privatlivsindstillinger, en hjælpeside osv..

En VPN’s vigtigste funktion er naturligvis at beskytte dit privatliv – men Windscribe tager ekstra skridt for at være beskedent i din daglige brug, så der er et stort plus.

Fordi det er så let og kompakt, føler jeg det er super praktisk til on-and-off VPN-brug.

Hvad jeg mener er, hvis du ikke prøver at bruge en VPN til al din browsing – hvis du f.eks. Bare vil streame Netflix det meste af tiden – Windscribe er fantastisk i det øjeblik, hvor du pludselig har brug for mere privatliv end før – når du rejser hjemmefra og går ud på et offentligt netværk som en cafes wifi eller en lufthavns.

Ydeevne

Samlet set har Windscribe en temmelig solid præstation.

Dette er temmelig typisk at sige om Windscribe, men det er ikke superhurtigt. Alligevel får du arbejdet fint. Jeg fandt det fint til afslappet browsing, ligesom e-mails og for det meste tekstbelastede sider. YouTube-videoer var langsommere end jeg ville have ønsket, men hey – hvad kan du gøre?

Ellers troede jeg, at det var så praktisk at være i stand til at oprette sikre links fra websteds-URL-adresser, som jeg ville, og det var næppe påtrængende for browseroplevelsen.

Desuden, ligesom enhver god VPN skal, gør Windscribe sin egen del i at beskytte dit privatliv bortset fra de værktøjer, det giver dig. Det, jeg mener med det, er, at de ikke gemmer nogen permanente adgangslogger eller bruger noget til at overvåge deres brugere.

Firewall, antager jeg, holder godt op, da der ikke synes at være en bemærkelsesværdig mængde af klager over dette.
Selvom du ikke kan se det, kvalificerer disse ting sig som en god ydeevne med sikkerhed: dedikation til brugervenlighed bag kulisserne.

Bortset fra bag kulisserne ydeevne, bør din daglige brug være fint. Jeg fandt det meget simpelt og rent at bruge, og det forstyrrede aldrig det, jeg ville gøre på Internettet, mens jeg forblev hurtig til at få adgang til funktioner, jeg ville prøve at lege med.

Det føles ikke som om der er meget at kommentere her, men lad os gå uden nogen nyheder er gode nyheder. Vi bemærker ikke rigtig, når ting går gnidningsløst, og det samme gælder for Windscribe. Men vær helt sikker, det kører faktisk glat.

Gennemsnitshastighed

Jeg har testet windscribets hastighed før installation og derefter senere installeret. Jeg fik se forskellige resultater, som du kan se i nedenstående skærmbilleder.

hastighed windscribe 2

Konklusion

Så for at pakke alt sammen er Windscribe bestemt en solid service. Hvis du er bekymret for, at det overhypes, kan du bare prøve det gratis.

Ja, der er nogle ulemper, men jeg ser dem ikke som alvorlige nok til at opveje alle de positive ting, der følger med Windscribe … især da mange af fordelene er tilgængelige gratis!

BESØG VINDSKRIFT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map