WooCart gjennomgang: Få alle fakta før du registrerer deg (2020)

WooCart gjennomgang: Få alle fakta før du registrerer deg (2020)

WooCart gjennomgang: Få alle fakta før du registrerer deg (2020)

Har du en flott dropshipping-ide som du vil få til? Leter du etter en pålitelig WooCommerce-hosting for å åpne din egen eCommerce-butikk, men vet ikke hvilken som kan være den for deg?


Hvis du har lest Shopify-gjennomgangen vår, vet du at e-handel og nettbutikker er et voksende marked akkurat nå som gir plass for en ny rase med dropshipping-gründere.

Vel, har du noen gang hørt om WooCart WordPress Hosting?

Egentlig gjorde vi ikke det, men til slutt kom vi rundt tjenesten og har noen få ord som vi vil dele, men først litt bakgrunn om WooCart.

WooCart kommer fra den første tjenesten som noensinne er bygget eksklusivt for hosting / administrasjon av WooCommerce-butikker. Det tilhører et selskap som heter Niteo, et eksternt første selskap med globale teammedlemmer som formet ideen om å tilby WooCommerce som en tjeneste.

Hvis du er i tvil om å opprette / flytte nettbutikken din på WooCart, har vi en gjennomgang for å hjelpe deg med å bestemme. Så la oss dykke inn …

Opptreden

Ytelse er ofte et barometer for kvalitet, spesielt når det gjelder hosting. Ytelsen avhenger av mange ting som servere, optimaliseringer osv.

WooCommerce krever mange ressurser for å laste sider raskt når det er pigger i trafikken. En treg side kan ødelegge sjansene dine for konvertering.

Utrolig ytelse WooCommerce

WooCart fungerer på dedikerte Google Cloud-servere som er spesielt optimalisert for WooCommerce-hosting. Og hvis du vet noe om Googles servere, regnes de som veldig høye nivåer og lynraske.

Bufring er også en annen ting som kan øke hastigheten på nettstedet ditt ettersom det sparer mye data rett i nettleseren. Google Cloud er avhengig av hurtigbufring i alle appene sine som Docs, Gmail, Youtube osv.

woocart

WooCart legger ut detaljerte plugin-analyser på dashbordet. Disse analysene kan hjelpe deg med å finne ut hvilke plugins som bruker mest ressurser som må fjernes.

Etter å ha fjernet slike plugins som saktet nettstedet ditt, kan du finne lignende alternativer for å prøve ut som ikke vil være for harde på nettstedet ditt.

Utrolig ytelse for WooCommerce

Hva mer er at WooCart også kan finne sider som har treg belastningstid. På samme måte kan du finne spesifikke plugins på den siden og løse dem.

Utrolig ytelse for WooCommerce

Bilder er alltid en tøff oppgave for et nettsted. Du kan ikke komme langt med et nettsted uten bilder, og dermed kan et bildes bitrate bestemme kvalitet, størrelse og hvor lang tid det vil ta for serveren å laste dem inn.

Derfor har WooCart et innebygd bildeoptimaliseringsverktøy som til enhver tid kjører i bakgrunnen for å komprimere bilder uten tap.

Den konverterer dem også til WebP-formatet som automatisk optimaliserer bilder til enhetens skjermhøyde / bredde for ytterligere optimalisering.

WooCart kan også skryte av den tapsfrie iscenesettelsesfunksjonen som et godt blikk på alle tilbudene. Det som gjør det så flott er at der de fleste tjenester tilbyr grunnleggende iscenesettelse, endrer WooCart live-versjonen av nettstedet ditt uten noe datatap som er mye raskere og effektiv.

Denne ekstra kompleksiteten resulterer ofte i datatap som kan være rotete å håndtere. Pluss at du får mer tid og problemer. Så hvordan avhjelper WooCart dette?

  • Vel, WooCart implementerer en klone eller duplikat av din nåværende butikk der du kan legge til eller fjerne elementer for å teste før du foretar umiddelbare endringer i den virkelige butikken
  • WooCarts system synkroniserer automatisk ordre- og kundedataene fra live til iscenesettelse før du oppdaterer den nye versjonen. Derfor gjør administrasjonen av butikken din mye enklere.
  • Alt i alt er det du får et effektivt nettstedsadministrasjonssystem som enkelt kan håndtere testing, vedlikehold og oppdatering av all informasjon uten mye bryderi.

Det var alt på forestillingens side. For å oppsummere det, kjører WooCart på raske servere, har analytics for å spore langsomme plugins eller sider og bildeoptimalisering for raskere belastningstid.

Prøv WooCart

Brukervennlighet Priser

Selv om WooCommerce er relativt enkel å bruke, er det noen faktorer som er verdt å vurdere før du dypper ned i tjenesten, da den vanligvis har en læringskurve.

90% av all WooCommerce-ledelse foregår i dashbordet. Derfor er det alt vi skal gå over, men først er det en veldig kul funksjon å påpeke:

woocart

Du kan bygge en full funksjonell WooCommerce-butikk i bare 3 enkle trinn uten tidligere erfaring med å bruke tjenesten. Hvilke 3 trinn du spør?

  • Butikknavn-plassering – det er her du bestemmer butikknavnet, underdomenet og plasseringen
  • Butikkeier – her kan du legge inn dine personlige detaljer
  • Lagre konfigurasjon – Her kan du velge et tema og konfigurere brukergrensesnittet

WooCarts butikkveiviser konfigurerer automatisk skatteinnstillinger, lokalisering og valuta etter at du har angitt posisjonen din. Derfor sparer du mye tid og problemer.

Uanstrengt WooCommerce

Hva mer er at WooCart tilbyr en nøkkelferdig butikk som viser en grov skisse av ideen din alle sammen med demoprodukter. Etter det kan du ganske enkelt legge til navn, logo, produkter og det er det.

Med denne funksjonen kan du begynne å selge produktene dine med en gang uten å bekymre deg for WordPress-konfigurasjoner.

Nå må du huske at du ikke ofrer tilpasning i noen av alternativene, men premade butikker er ikke noe nytt og implementeres nesten overalt nå.

Uanstrengt WooCommerce

Det siste som er verdt å merke seg er WooCarts e-postsystem. Den bruker SendGrid Plugin som lar deg sortere e-postene dine effektivt gjennom:

DKIM (DomainKeys Identified Mail) som er en e-postgodkjenningsmetode for å oppdage forfalskede avsendere, og

SPF (Sender Policy Framework) som forhindrer spammere fra å sende e-post på domenets vegne.

La oss snakke om WooCarts priser.

Planer og priser WooCart

Første ting først, du får en dedikert server, 1 butikk, butikkveiviser, tapsfri iscenesettelse, premium CDN og daglige sikkerhetskopier tilgjengelig i alle planer uavhengig av pris. Vi prøvde også å endre valutaen på nettstedet, men fant ingen vei.

Nybegynnernivået eller “Shop” -planen tilbyr 50 000 besøk (eller båndbredde) og 20 GB diskplass til $ 49 / måned.

Da har “Market” -planen 100 000 besøk / 40 GB diskplass til $ 99 / måned, “Mall” -planen gir deg 150 000/60 GB diskplass til $ 179 / måned, og til slutt har Supermall-planen 300 000/80 GB disk plass til $ 249 / måned.

Derfor er takeaway her at brukervennligheten er på nivå med mye av konkurransen. Med WooCart kan du hoppe over alt oppstyret og sette det i gang med en gang. WooCart tilbyr førsteklasses service med premiumprisen.

Sikkerhet

Sikkerhet blir ofte oversett for det meste når det kommer til WooCommerce. Folk glemmer ofte at WordPress WooCommerce ofte er sårbare for hackere og tredjeparts utnyttelse også.

I tillegg til at WooCommerce er åpen kildekode, er det veldig enkelt for hackere eller spammere å få tak i koden og lage skadelige produkter.

La oss sjekke hva WooCart har når det gjelder sikkerhet:

Uanstrengt WooCommerce - WooCart

WooCart kommer med Let’s Encrypt SSL som gir ‘S’ i HTTPS. Det sikrer besøkende besøkende er sikker og tilkoblingen er ugjennomtrengelig.

Uanstrengt WooCommerce WooCart

GDPR eller General Data Protection Regulation legger vekt på databeskyttelse og personvern i alle europeiske land. Selv om det er en EU-lov, adresserer den også overføring av data utenfor EU.

Uanstrengt WooCommerce - WooCart

Daglige sikkerhetskopier er et feil-feil tiltak som kan brukes til å gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle alle andre sikkerhetstiltak mislykkes.

Uanstrengt WooCommerce - WooCart

Her gjør WooCart et unntak fra konkurransen. Det tilbyr en sjelden ‘No-Hack Garanti’. Nå vil de ikke tilbakebetale pengene, men de lover å reparere eventuelle skader på nettstedet ditt.

Det er alt for sikkerheten til WooCart. For å oppsummere, får du SSL, GDPR-konfigurasjon, daglige sikkerhetskopier med gjenoppretting av tid og en garanti uten hack. La oss gå videre til neste seksjon.

Kundeservice

Vi vet alle å skumme denne delen rett over fordi hvem trenger kundesupport? Hvis WordPress er så brukervennlig, hvorfor trenger du kundestøtte i utgangspunktet?

Fordi problemer oppstår selv på de mest perfekte stedene tjenester. Det er akkurat slik tech fungerer. Ufullkomment. Det er derfor vi trenger disse midterste mennene for å takle slike hendelser. Hvem som helst kan bli overveldet av og til.

Kontakt - WooCart

Det er 3 måter å få støtte på WooCart. Du kan kontakte support via WooCart-appen, bruke brukerstøtten eller kontakte noen for Live Chat. La oss sjekke Live Chat først:

Kontakt - WooCart

Vi la ut et spørsmål i chat-klienten og ventet på svar. Boten ga beskjed om at det kan ta opptil 20 minutter før noen svarer. Så vi bare satt og ventet …

Kontakt - WooCart

… men noen svarte rett i løpet av et øyeblikk som var bra. Chat-representanten svarte med et enkelt kort svar som var nok til det vi ba om.

La oss gå videre til brukerstøtten, som er WooCarts kunnskapsbase:

Woo Cart Hjelp

Utover å ha sin egen blogg, har WooCart en fullstendig kunnskapsbase som inneholder separate deler av emner og relaterte artikler for å få den hjelpen du måtte trenge.

WooCart Hjelp

Vi klikket på ‘Managing Stores’ og artikkellisten inneholdt emner som primært er oppsummert inne i dashbordet. Vi klikket på ‘Angi domene’ for å sjekke ut artikkelen.

WooCart Hjelp

Nå sjekket vi ut noen andre emner før vi klikket på dette, og de fleste ble holdt veldig korte og enkle, da de var veldig enkle å finne ut. Men siden dette emnet er litt bredt, detaljerte WooCart denne artikkelen for at brukeren skal forstå klart.

Dermed oppsummerer kundesupport-delen. Live-chatten er responsiv og kunnskapsbasen gjør jobben sin bra.

Prøv WooCart

Konklusjon

WooCommerce har kommet langt fra begynnelsen. Vi har sett at mange utbygginger skjer i tidslinjen, og WooCart er intet unntak. Å være bygget eksklusivt for å administrere og være vert for WordPress-nettsteder er veldig imponerende …

… men er det verdt det? Eller er det verdt å flytte nettstedet ditt til WooCart?

For å være ærlig: Visst.

Funksjonene som tilbys for prisen er på nivå med mye av konkurransen. Plussfunksjoner som tapsfri iscenesettelse er absolutt verdt å prøve. WooCart er enkelt å jobbe med.

Hvis du har pengene, er WooCart sikker på at du har ryggen. Hvis du ikke vil ha kompleksiteten til et typisk WordPress-nettsted og trenger fleksibilitet til å jobbe rundt, som totalentreprise og tapsfri iscenesettelse, er det sikkert verdt kostnadene på grunn av enkel bruk & oppsett.

Det avslutter anmeldelsen. Hvis du ønsker flere alternativer for hosting her, er det få som sjekker ut. Vi la ut fakta, nå er avgjørelsen opp til deg. Hva synes du om artikkelen? Har du prøvd ut WooCart? Kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector