HostingPill-bronnen & Aanbevelingen

Hier is een lijst met producten en diensten die ik dagelijks gebruik. Sommige van deze tools zijn betaald, sommige zijn gratis en sommige geven mij verwijzingscommissies – maar ik vind ze leuk en gebruik ze regelmatig. Deze lijst zal door mij worden bijgewerkt wanneer en wanneer ik geweldige hulpmiddelen vind om het leven gemakkelijker te maken. Stuur me uw opmerkingen en suggesties om het nog beter te maken.


Domeinregistratie

NameCheap: gemakkelijk een van de beste domeinregistreerders die we kunnen aanbevelen. Domeinen zijn echt betaalbaar en gemakkelijk te beheren bij NameCheap.

Web hosting

BlueHost (AANBEVOLEN): een van de betere webhostingbedrijven die ik in het verleden heb gebruikt. Ze hebben een heel mooi accountdashboard en niet te vergeten dat hun servers snel, goedkoop en betrouwbaar zijn. Ik heb ze hier beoordeeld: BlueHost Review.

A2-hosting: Het beste dat ik leuk vind aan A2-hosting is snelheid. Ik volg al meer dan 8 maanden en heb tot nu toe geen problemen gevonden. Hier is mijn A2 Hosting Review

Dreamhost: DreamHost won de Editor’s Choice van PC Magazine voor webhosting in 2016. DreamHost host momenteel meer dan 1,5 miljoen websites en 750.000 WordPress-sites. Lees de volledige Dreamhost-recensie

InMotion Hosting: het webhostingbedrijf dat door deze site wordt gebruikt. Zeg ik meer? Hier is mijn InMotion Review. Ontvang 56% speciale korting door op deze link te klikken.

Liquidweb: Liquid Web is een van de beste toonaangevende aanbieders van webhosting- en cloud-applicatieoplossingen op de markt van vandaag. Het is betrouwbare en probleemloze hosting. Je kunt de recensie van Liquid Web hier lezen.

Namecheap: een van de meest transparante en eerlijke domeinregistraties en gedeelde webhostingproviders die ik online heb gevonden. Lees mijn NameCheap-recensie.

eCommerce-websites

BigCommerce: u kunt uw website aanpassen, verzending beheren & betalingen en vermeld uw producten op Amazon, eBay en Facebook met het BigCommerce-platform. Bigcommerce is de grootste concurrent van Shopify en een sterk aanbevolen platform. Lees de voor- en nadelen van BigCommere.

Shopify: een van de beste e-commerceplatforms. U kunt eenvoudig uw online winkel bouwen en alles verkopen bij Shopify. Lees Shopify Review

VPN

PureVPN: PureVPN is snel, gebruiksvriendelijk en goedkoper dan andere VPN-serviceproviders op de markt. Het is een gemakkelijke manier om online veilig te zijn met PureVPN. PureVPN heeft geweldige functies zoals Antivirus, Internet Kill Switch, NAT Firewall, enz.

Windscribe VPN: sinds juli 2015 biedt Windscribe betere service en in de afgelopen twee jaar is het uitgegroeid tot een van de meest geprezen VPN’s die er zijn. In een gratis pakket krijg je functies zoals Firewall, Adblock, P2P en meer met 10 GB bandbreedte. Lees Windscribe VPN Review.

Link beheer

Rebrandy: is een URL-verkorter met aangepaste domeinen. U kunt uw campagnes maken, volgen en optimaliseren met toonaangevende merklinks.

WordPress-plug-ins

Yoast SEO: Beschouwd als een van de beste WordPress-plug-ins om de beste SEO-praktijken van vandaag te implementeren. Moet voor elke WordPress-site zijn.

Adrotate Professional: als u advertenties op uw website gebruikt om inkomsten te genereren, is deze plug-in alles wat u nodig heeft. U kunt uw advertenties plannen, klikfrequenties bekijken, advertentieweergave optimaliseren – noem maar op, deze plug-in heeft het. Ik gebruik het plug-in op deze website en enkele van mijn klantenwebsites.

Webtools

Sucuri: Al uw inspanningen betekenen niets als uw website wordt gehackt of op de zwarte lijst wordt geplaatst. Als dat gebeurt, heb je Sucuri nodig om je te helpen.

KeyCDN: U gebruikt Content Delivery Network (CDN) om de prestaties van uw website te versnellen door deze te bedienen vanaf servers die zich in de buurt van de gebruiker bevinden. Gebruik KeyCDN en u zult onmiddellijk de boost in websiteprestaties zien.

BuzzSumo: Als je veel inhoud hebt en wat je wilt onderzoeken voordat je erop schrijft, is BuzzSumo de beste tool die beschikbaar is. Ik gebruik het regelmatig om de huidige trends in het schrijven van inhoud te zien.

Marketing:

Aweber: Als u van e-mailmarketing houdt, kunt u dit eenvoudigweg niet negeren. Aweber wordt tegenwoordig beschouwd als de beste e-mailmarketingtool. Als u duizenden e-mailabonnees heeft, maakt Aweber het gemakkelijk om uw e-mailcampagnes te beheren, automatiseren en improviseren. Download hier de Aweber-coupon.

SEMrush: Ik gebruik dit regelmatig om erachter te komen wat de vitale gegevens van mijn concurrent zijn, zoals gerichte zoekwoorden, betaalde advertenties, ranglijsten, backlinkdetails, organisch verkeer, verwijzende domeinen en meer. Als je wilt leren en je concurrentie wilt verslaan, moet je SEMrush zeker gebruiken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector