10 најбољих бесплатних тема за ВордПресс за музичаре: Колекција која је изабрана у руке

ВордПресс је једна од најпожељнијих платформи за изградњу веб локација. Популарно је познато да олакшава изградњу интуитивних веб локација.


Израда веб странице музичара једнака је једноставном коришћењу ВордПресс прилагодби. ВордПресс својим темама даје додатни додир креативности.

Веб локација музичара мора бити креативна, привлачна и брза за учитавање. Позната је чињеница да добро дизајнирана веб локација може учинити магију вашем послу.

Да бисте направили привлачну веб локацију која се нагиње музичару, потребно је да се фокусирате на неколико мањих аспеката веб дизајна.

Дакле, преузели сте задатак да направите веб страницу музичара. То је невероватно!!

Међутим, питање је како знати која тема ВордПресс-а одговара вашем захтеву?

Верујте, нису све теме погодне за израду веб странице музичара.

Па, издржи. Поједноставио бих вашу претрагу пружајући ексклузивну листу бесплатних ВордПресс тема за музичаре.

Али пре него што наставимо даље, брз поглед на оно што је толико различито између бесплатних и плаћених ВордПресс тема.

Повезано: Бесплатан хостинг ВордПресс: Успех без плаћања долара

Contents

Бесплатне ВордПресс теме в / с плаћене ВордПресс теме:

Сјајно је знати да можете користити бесплатну ВордПресс тему за изградњу веб странице оријентисане на музику. Ко би презирао слободну тему?

Пре него што одаберете било коју одређену тему ВордПресса, морате да одлучите коју бисте одабрали – бесплатну или плаћену тему.

Па, јасно је мало разграничења између бесплатних и плаћених ВордПресс тема.

 • Подршка: Бесплатне ВордПресс теме су развили више ентузијаста и могу покрити нулу или ограничену подршку. За разлику од плаћених тема које обично имају довољну подршку и добру документацију.
 • Цијене: Бесплатне теме као што само име говори потпуно су бесплатне. Плаћене теме које се такође називају Премиум теме имају одређену цену. У већини случајева плаћене теме су приступачне.
 • Преглед: Бесплатна тема пре него што буде наведена на ВордПресс.орг мора проћи службену рецензију. Напротив, плаћене теме не захтевају никакву званичну ревизију.
 • Карактеристике: Не све, али многе би бесплатне теме имале мање карактеристика у поређењу са премиум темама.
 • Прилагођавања: Бесплатне теме су ограниченије на могућности прилагођавања у поређењу са плаћеним темама. Плаћене теме су обично дизајниране имајући у виду брзину, време учитавања и подржавају брзо прилагођавање.
 • Сигурност: Бесплатне теме имају мање сигурносних ажурирања и зато могу бити рањиве. У већини случајева, плаћена тема ће пружати редовна ажурирања.
 • Инсталација: Приступ и инсталирање бесплатне теме је једноставан са званичног веб локације ВордПресс. Приступ плаћеној теми није сложен, али може да захтева знање о уобичајеним тржиштима и начинима да се приступи.

Па, тиме се завршава основна разлика између бесплатних и плаћених ВордПресс тема.

ВордПресс пружа исцрпан избор тема и претрага праве могла би бити херкулејски задатак уколико неко не може сузити вашу претрагу.

Седите и опустите се !! Поједностављивање претраге управо је оно што ћу радити овде.

хостингпилл10 најбољих регистрара домена

 1. Мусиц Лите
 2. Ми Мусиц Банд
 3. ТрапМусиц
 4. Музички бенд
 5. Мусицмацхо
 6. Сунгит-лите
 7. Сониц
 8. Сонорама
 9. Фундит
 10. Треперење

Ово бих започео пружањем листе бесплатних ВордПресс тема искључиво прилагођених музичарима.

1. Мусиц Лите:

Тема Мусицлите вордпресс

Мусиц Лите је повољна тема доступна музичарима. То је лепа верзија премиум музичке теме.

Карактеристике:

Као део своје теме, Мусиц Лите обухвата неколико корисних видгета. Ово добро функционише са ВордПресс верзијом 4.9 или новијом.

Подржава Гоогле фонтове, више изгледа ступаца, лако прилагођавање, прилагођене логотипе, прилагођену позадину и неколико других функција које помажу у изради привлачне веб локације.

Функције музичке литературе

Једноставност употребе:

Тему Мусиц Лите лако је преузети са званичне веб странице или са званичне веб локације ВордПресс. Тренутна верзија теме је 1.2.2 и подржава преко 2000 инсталација.

Употреба теме је једноставна и подржана је са неколико водича што олакшава некоме ко почиње да користи Мусиц Лите.

Мусиц лите гуиде

Подршка:

Мусиц Лите је популаран и зато можете пронаћи подршку за ову тему на ВордПресс форуму.

У случају да то није довољно, Мусиц Лите има свој форум техничке подршке. Такође се можете одлучити за приоритетну подршку у износу од 49 УСД или подршку за постављање тема која ће коштати 199 УСД.

Колекција тема: Мусиц Лите омогућава вам лако додавање веза на друштвеним мрежама. Изграђен је са одговарајућим оквиром и оптимизован је мрежницом.

Мусиц Лите подржава ХТМЛ5 и ЦСС3. Можете да имате више бочних трака, истакнуте слике, презентацију и додате пуно креативности у изградњу веб локација.

Погледајте демонстрацију

2. Мој музички бенд:

Задржите показивач за преглед

Тема моје музичке групе

Мој музички бенд је једноставна за употребу бесплатне ВордПресс теме. Његова тренутна верзија је 1.2.3 и подржава ВордПресс 4.7 и новије верзије.

Карактеристике:

Као део његових главних функција, омогућава лако прилагођавање које вам омогућава да укључите или искључите функције. Можете прилагодити изглед, мењати боје, фвицон фонта, логотипе, позадине.

Могућности Ми Мусиц Банд-а

Помоћу Ми Мусиц Банд-а можете да додате везе на друштвеним мрежама и прилагођени ЦСС. Мој музички бенд подржава већину рудиментарних функција као што је стварање листе песама у својој бесплатној теми.

Међутим, његова плаћена тема подржава више врхунских функција корисних за израду веб странице музичара.

Једноставност употребе:

Веб локација садржи детаље о томе како инсталирати ову тему у постојећу ВордПресс као и како да надоградите тему на најновију верзију.

Има преко 900 активних инсталација. Помоћу бесплатне теме можете да направите једноставан веб сајт који подржава једноставно управљање прилагођавањима.

Подршка:

Мој музички бенд има сопствени одељак за подршку који обрађује најчешћа питања и уобичајене теме око инсталирања и употребе тема.

Подршка за мој музички бенд

Такође можете подићи улазнице за подршку или алтернативно преузети подршку са форума заједнице.

Колекција тема:

У комбинацији са ПХП-ом, ЦСС Ми Мусиц Банд у потпуности је одзиван. Спремно је за Инстаграм и може подржати видео запис из заглавља.

Тема прати ВордПресс стандарде у погледу сигурности и ажурира се благовремено. Остала добра употреба укључује додавање сведочанстава и портфеља.

Погледајте демонстрацију

3. ТрапМусиц:

ТрапМусиц вордпресс тема

ТрапМусиц је популаран међу људима који траже бесплатне ВордПресс теме. Његова тренутна покретачка верзија је 3.0.

Карактеристике:

Док ТрапМусиц подржава основне функције као што су скролови, обрасци за повратне информације, прилагођене бочне траке, такође има неке добре за имплементацију функција.

ТрапМусиц функције

Неке од ових додатих функција укључују ГооглеМапс, динамички учитавач садржаја, могућности превођења.

Подржава прилагођене видгете, прилагођене меније, пречице, интеграције друштвених медија, неке су од других функција.

Једноставност употребе:

ТрапМусиц је лако подесити као и већина тема. Његове вишеструке карактеристике су једноставне за искусне кориснике.

Међутим, некоме ко то почне да користи можда ће требати одређено време да се окачи свих функција.

Подршка:

Када говоримо о подршци, ТрапМусиц нема посебно посебан одељак за подршку или водиче.

Ово није наведено на званичној веб локацији ВордПресс-а, па стога отежава случај ако тражите опсежну подршку која се односи на теме..

Колекција тема:

Без сумње, ТрапМусиц подржава модеран дизајн. Изграђен је на СМТ Фрамеворк 2.0 и подржава Ецвид.

Ово је једна од ретких бесплатних предложака која подржава СЕО оптимизацију, пружа могућности превођења и има антиспам функцију заштите.

Погледајте демонстрацију

4. Музички бенд:

Тема музичког бенда вордпресс

Па, ово је поново Мусиц Банд који је бесплатна тема. Међутим, ово је из Тхемезија. Тхемези је добро познат извор за дохваћање бесплатних тема.

Карактеристике:

Музички бенд подржава скролове, библиотеку слика и неколико других основних функција које вам могу помоћи да створите пристојно опремљену музичку веб страницу.

Можете додати надолазеће догађаје постављене у календар, прилагодити меније и подржати интеграцију друштвених медија. То је савршена опција за изградњу основног вебсајта.

Функције музичког бенда

Међутим, у већини случајева за веб локацију музичара потребно је више креативности. То је нешто што би се могло тешко постићи са музичким бендом.

Једноставност употребе:

Музички бенд има ограничен скуп функција. Захваљујући томе, то је једноставно коришћење. Врло је мало вероватно да ћете током коришћења Мусиц Банд-а пронаћи било шта веома сложено.

Без обзира да ли почињете свјежи или искусни, ово ће бити једноставно за кориштење.

Подршка:

Тхемези има одељак ФАК. Међутим, ово није од велике помоћи ако тражите више техничких решења.

Све у свему, не нуди много водича за подршку. Можете их контактирати преко контакт обрасца који је доступан на њиховој веб локацији.

Колекција тема:

Једна од њихових значајних карактеристика је додавање допуштене подршке за музику коју је могуће преузети и која се такође може преносити и слушати.

Ово такође садржи разменљиве везе са најпопуларнијим платформама друштвених медија. Тема је осјетљива на радној површини, таблету и мобилном уређају.

Погледајте демонстрацију

5. Мусицмацхо:

Мусицмацхо вордпресс тема

Мусицмацхо је позната тема међу љубитељима музике. Пружа теме с лиценцом ГПЛ3. Тренутна радна верзија је 1.0.16.

Карактеристике:

Мусицмацхо подржава креативно и привлачно дизајнирање веб локација. Потпуно је прилагодљив и подржава вишејезични дисплеј.

Све странице су оптимизоване за СЕО и дизајниране у складу са стандардним ВордПресс смерницама, што га чини сигурнијим.

Мусицмацхо карактеристике

Ово је подједнако добра опција за изградњу музичке веб странице за бендове, догађаје и продавнице музике.

Једноставност употребе:

Почетак употребе Мусицмацхо-а је крајње једноставан. Инсталирање теме и стварање основног подешавања лако је за некога ко има претходно ВордПресс теме.

Тема подржава лако прилагођавање и потпомогнута је обимном документацијом која је чини превише једноставном.

Подршка:

Мусицмацхо има одличну подршку с обзиром на подршку коју добијате за друге бесплатне теме.

Ово је покривено тематском документацијом, ФАК-ом и има службу за помоћ.

Мусицмацхо подршка

Ово је наведено на званичној веб локацији ВордПресс и подржано је од стране ВордПресс форума за подршку.

Колекција тема:

Бесплатна тема Мусицмацхо-а је добра опција за мале или средње веб странице. Као основну технологију користи оквир Твиттер Боотстрап.

Ово је потпуно мобилни уређај и има подршку против нежељене поште. Међутим, то не подржава оптимизацију мрежнице или високу резолуцију у бесплатној теми.

Има преко 300 активних инсталација.

Погледајте демонстрацију

6. Сунгит-лите:

Задржите показивач за преглед

Сунгит-лите вордпресс тема

Сунгит-лите је потпуно прилагођена и интерактивна бесплатна тема музичарима. Ово је део Иудлее-а који истој премиум теми пружа побољшане функције.

Карактеристике:

Уз нула напора кодирања, Сунгит-лите вам омогућава да направите потпуно прилагодљив веб сајт. Комбиновано је с неколико иновативних функција за изградњу визуелно привлачне веб странице.

Неке од укључених функција су – интеграција друштвених медија, прилагођени мени, прилагодљиви бочни транспаренти, вишеструки изглед страница, прилагодљиви одсег подножја.

Сунгит-лите карактеристике

Странице су спремне за превод и оптимизоване су за високе перформансе. Сунгит-лите такође подржава прилагођени ЦСС.

Једноставност употребе:

Сунгит-Лите је лако започети са коришћењем и интеграцијом са ВордПресс-ом. Опцијама тема и прилагодбама лако се управља.

Мало је вероватно да ће Сунгит-Лите бити тешко истражити.

Подршка:

Службена веб страница Сунгит-Лите садржи документацију са одвојеним одељком за подршку. На располагању је и одељак за помоћ и често постављана питања (ФАК) за одговор на основне упите.

Тема је наведена на званичном веб месту ВордПресс-а, а подржана је и на форуму ВордПресс заједнице.

Колекција тема:

Сунгит-Лите има преко 700 активних инсталација. Његова тренутна радна верзија је 1.1.10. Тема је у потпуности одговарајућа. Ово укључује пејзажни и портретни начин на свим најчешће кориштеним уређајима.

Тема функционира у свим познатим прегледачима и захтева ВордПресс 4.0 или новији. Осим ВордПресс-а, у потпуности је компатибилан са Боотстрап 3.к-ом и ВооЦоммерце-ом.

Погледајте демонстрацију

7. Сониц:

Задржите показивач за преглед

сониц тема

Сониц је једна од најновијих бесплатних ВордПресс тема посвећених музичарима. Објављено је под лиценцом ГПЛ 2.0 и чека преглед теме ВордПресс.

Карактеристике:

Подржане Бандтхемес-ом, Сониц пружа лако прилагодљив предложак кроз који можете лако додавати графику, слике као и видео снимке, укључујући мп4.

Такође подржава коментаре, блогове и слојеве аутоматског чишћења за ЦСС, поравнање странице и маркирање странице са унапред дефинисаним форматирањем.

Једноставност употребе:

Сониц је на први поглед једноставан за имплементацију и прилагођавање. Користи стандардни процес интеграције ВордПресс-а који олакшава интеграцију са ВордПресс-ом.

Подршка:

Пошто је ово релативно нова тема која је доступна на тржишту, нећете наћи много документације или подршке.

Вероватно низводно, како популарност расте, можда ћете пронаћи више ресурса који се односе на ову тему.

Колекција тема:

Сониц подржава ливе стреаминг који је једна од кључних компоненти музичке веб странице. Може ефикасно промовисати вашу музику из Соундцлоуда и Микцлоуда.

Тема је позната по брзој прилагодљивости. Соундцлоуд плејер можете истакнути на својој почетној страници.

Иако подржава неколико других интуитивних функција, ово су неке које привлаче пажњу.

Погледајте демонстрацију

Плаћене теме за музичаре:

Иако су бесплатне теме приступачне, чињеница је да бесплатне теме долазе са неколико ограничења. Свака бесплатна тема омогућава различите функције и блокира одређене друге карактеристике.

Када правите веб страницу, никада не знате која би функција могла бити корисна. Најгоре је ако то недостаје у бесплатној теми коју одаберете.

Да би избјегли ове гњаваже, многи се одлучују за плаћене теме. Плаћате тему и уживате у свим функцијама без икаквих услова.

Даље, пружио сам неколико плаћених тема доступних искључиво музичарима.

8. Сонорама:

Задржите показивач за преглед

Сонорама плаћена вордпресс тема

Сонорама је плаћена тема доступна за музичаре, креирана је 2014. Има преко 1000 активних инсталација и ради са ВордПресс 4.5 или новијим.

Карактеристике:

Сонорама олакшава изградњу веб страница које привлаче музику. Његов визуелни програм за прављење страница омогућава вам стварање најсложенијих изгледа без икаквих напора за кодирање.

Сонорама карактеристике

Можете лако уградити аудио и видео садржај. Ово је компатибилно са Соундцлоуд, Бандцамп, Иоутубе и многим другим.

Сонорама је модуларна, веома прилагодљива, мрежница спремна и оптимизована.

Једноставност употребе:

Сонорама је праћена једноставним опцијама повлачења и испуштања, што вам олакшава прилагођавање дизајна.

Интегрисање са ВордПресс-ом једнако је једноставно.

Подршка:

Сонорама има снажну документацијску подршку. Службене веб странице такође садрже посебан одељак за помоћ.

Поред тога, тему такође подржава обимна подршка и форум у заједници.

Колекција тема:

Сонорама је 100% одзивна. Програм је спреман за додатак и компатибилан је с већином популарних прегледача као што су ИЕ9 и новији, Фирефок, Сафари, Цхроме и Опера.

Тема је израђена помоћу ЈС, ЦСС и ПХП. Тема кошта 39 долара за обичну лиценцу. Ово укључује будуће исправке и 6 месеци подршке.

Погледајте демонстрацију

9. Фундит:

Тема за исплату вордпресс-а од фундуса

Фундит је премиум ВордПресс тема која се фокусира не само на музичаре, већ и на уметнике, филмаше и пружа решење које је фокусирано на прикупљање средстава.

Карактеристике:

Фундит омогућава једноставну навигацију и подржава дизајн на једној страници. Тема омогућава изградњу опсежног и једноставног веб локације.

Можете да додајете слике, видео снимке и презентације. Све то је подржано основном прилагођавањем.

Да бисте прихватили плаћања, интегрисан је са ПаиПал-ом.

Једноставност употребе:

Фундит подржава лако креирање једне странице. Подржава основно прилагођавање, олакшавајући почетницима да користе ову тему чак и почетницима.

Да бисте га интегрисали у ВордПресс, можете га преузети и започети са коришћењем било које друге теме.

Подршка:

Фундит има посебну документацију која се налази на званичним веб страницама.

Документација о фондовима

Као део подршке наћи ћете и неколико ФАК-а.

Фундит има засебну подршку до које се може доћи у случају било каквих питања, проблема или упита о значајкама.

Колекција тема:

Тема је изграђена помоћу ПХП, ЈС, ЦСС, ПНГ и ГИФ-а. Тема је компримирана у величини и износи око 2МБ.

Изглед је потпуно реагован. Тема Фундит кошта 49 долара за ГПЛ 2.0.

Погледајте демонстрацију

10. Треперење:

Задржите показивач за преглед

Тема која плаћа флицкер вордпресс

Флицкер је још једна премиум тема која је доступна певачима, музичарима и бендовима. Ово је потпуно спреман видгет и ради са ВордПресс 4.9 и новијим верзијама.

Карактеристике:

Флицкер вам омогућава да бирате између оквирних или широких верзија теме. Тема подржава прилагођавање боја заједно с уобичајено доступним фонтовима.

Можете да прилагодите скоро све аспекте ваше веб странице помоћу ПСД подршке. Интеграција друштвених медија је подржана коришћењем АццессПресс-а.

Функције треперења

Флицкер подржава маркетиншке услуге користећи МаилЦхимп. Остале подржане функције су Контакт образац 7 и СЕО оптимизација страница.

Једноставност употребе:

Флицкер подржава готово све врсте прилагођавања, укључујући видгете и заглавља. Укључивање ових прилагођавања је једноставно.

Алат за прављење страница подржава једноставне функције повлачења и испуштања. Да бисте додали, тема се може лако компајлирати помоћу постојеће ВордПресс инсталације.

Подршка:

Флицкер има ограничену подршку на којој можете подносити карте. Тема је такође подржана детаљном документацијом.

Једном када купите тему, ово такође укључује подршку од 6 месеци.

Колекција тема:

Тема користи Унисон као свој оквир који подржава значајке које омогућују једноставно превлачење и испуштање. Уз то, подржава библиотеку Гоогле фонтова и иконе ФонтАвесоме.

То је у потпуности одговорно на више резолуција. Ово се гради помоћу ПХП, ЈС, ЦСС, ПСД и слојевитог ПСД-а.

Ово функционише у уобичајеним прегледачима као што су ИЕ11, Фирефок, Сафари, Опера, Цхроме, Едге. Флицкер је такође компатибилан са Вооцоммерце 3.2.к и Боотстрап 3.к.

Погледајте демонстрацију

ЗАКЉУЧАК:

Бесплатне теме достају већину основних карактеристика и добра су опција у случају да буџет представља ограничење. Одабир праве бесплатне теме зависи од листе функција које ће вашој веб локацији требати.

Иако су функције важне, подједнако важан фактор је и подршка за верзију ВордПресс-а, једноставност употребе и подршка, заједно са сигурношћу.

Међу бесплатним темама, Мусиц Лите је добра опција у случају да користите ВордПресс 4.9 или новији. Остале добре теме које се могу испробати су Мусицмацхо и Сунгит-Лите.

Ако и даље нисте задовољни бесплатним темама, можете провјерити једну од плаћених тема.

Сонорама и Флицкер су добре опције са незнатном разликом у ценама. Флицкер савршено комбинира технологију како би створио визуелно привлачну веб локацију музичара.

Бесплатне информације о ВордПрессу

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map