14 најбољих веб локација агента за инспирацију (ручно изабрана колекција)

Мислите да започнете каријеру као агент за продају некретнина? То је сјајно. Али за то ће вам требати јако напорно радити и изградити идентитет испочетка, тачно?


Заправо немамо појма да ли бисмо преживели у овој трци агенција или не. Ипак, ако сте се одлучили, наставите с тим.

Али,

морате знати зашто вам је веб локација потребна као агент за некретнине.

Такође морате имати на уму и неколико савета за маркетинг који би вам могли помоћи као агент за продају некретнина.

Наш тим је регистровао неколико најбољих веб локација агенција за некретнине које би вас могле надахнути.

Погледај:

1. Јоице Реи

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Јоице Реи се бави некретнинама више од 40 година свог живота. Специјализована је за удобност и луксузне некретнине које њена веб страница приказује у облику презентације.

То значи да би ваша веб локација требала да приказује ваш рад са лакоћом. Омогућава вам да глатко клизите кроз веб локацију. Осим тога, када кликнете на следећу страницу, логотип остаје да би се страница учитавала и затим се затамнио како се страница приказује.

2. Својства Авантгарде

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Овај посао са некретнинама започели су Ернст и Сопхие Кароли 2013. године који продају квалитетне стамбене некретнине и луксузне некретнине. У партнерству су са Цхристие’с Интернатионал Реал Естате и представили некретнине у Бечу и околини.

На њиховој веб локацији приказују се слике и видео снимци њиховог рада који фокусирају на луксуз, а ово такође представља презентацију која приказује и дизајн ентеријера и екстеријера.

3. Хумберт & Поиет

Агент за некретнине

Започео 2007, Хумберт & Поиет су партнери у овом послу и њихови се пројекти фокусирају на удобност и визуалне детаље. Бавили су се хотелима, ресторанима, малопродајом и резиденцијалним апартманима.

Њихова веб страница приказује име њиховог пројекта и слику иза њега. Када га помичете према горе или према доле, слика се помера према горе и замењује је друга слика пројекта, а назив пројекта се помиче удесно и замењује га друга.

Док померате показивач миша на тренутно приказани пројекат, слика ће се зумирати и размаци између слова имена пројекта.

4. Бердан Некретнине

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

У посао са некретнинама дошао је 2013. године, Бердан Реал Естате тим некретнинама је продао преко 100 милиона долара. Усредсређују се на одговарајуће саветовање и налажу својим клијентима да разумеју фер вредност некретнина.

Док се померате према доле по страници, пронаћи ћете листу њихових приказаних својстава. Није важно где се налазите на страници чим померите курсор према горњој картици, она приказује одсеке који остају скривени у траци.

5. Јемимах Барнетт

Агент за некретнине

Прилично је импресивно када само слетите на страницу и све клизи на правом месту. Када посетите ову веб страницу, видећете позадину и садржај који се спајају.

Јемимах Барнетт као саветник за имовину води своје клијенте у куповини и инвестирању у некретнине.

6. ЛОФТЕЦ

Агент за некретнине

Ова веб страница садржи слова ЛОФТЕЦ која искачу са почетне странице. Усмерава вас на одабрано слово или можете само да се померите надоле и видите. Ових шест слова су скраћени облик – Животни стил, Прилике, Фузија, Технологија, Простир и Хладноћа.

Веб локација садржи само две боје фонта за садржај, али ипак дизајн изгледа фантастично. Навигација је глатка, а икона контакта стално светли у дну.

7. Цаевер

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Основна сврха ове агенције за некретнине је пружање услуга у области агенције за продају стамбених пројеката. На почетној страници приказује се оно што раде заједно са позадинским видео записом, који је такође дозвољен за засебно репродуковање.

Док се померате према доље, приказује се кратак приказ свих одељка које покривају на њиховој веб локацији, укључујући – пројекте, о њима, блогове и податке за контакт.

8. Виллагио Естате

Задржите показивач за преглед

виллагио

На почетној страници веб локације са некретнинама налазе се 4 слике распореда некретнина које се померају на сваких 5 секунди. Док се померате према доле, сваки његов део приказује или скуп слика или видео у складу са контекстом.

9. Браћа Алтман

Задржите показивач за преглед

Браћа Алтман

Овај дуел са агентима за некретнине представљен је у МАКСИМ, ФОКС, ТМЗ, Биллбоардс, НБЦ, Форбес, итд. За њихов посао у промету некретнина..

Када посетите њихову веб страницу, иза портрета браће Алтман репродукује се видео због којег желите да се помакнете више. Док се померате према доле, почиње презентација својстава која се могу хоризонтално померати. Овај двојац је поставио изванредан корак на листи за милион долара.

10. Хабиби група

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Рох Хабиби је оснивач ове агенције за продају некретнина под називом „Тхе Хабиби Гроуп“. Они су специјализовани за препродају богатих имања широм залива Сан Франциско, Винске земље, језера Тахое, округа Оранге, Манхаттан и Хаваји.

Рох Хабиби својим клијентима пружа смернице о инвестирању у некретнине будући да има позадину у управљању финансијама. На почетној страници се у позадини налази кратки видео који приказује својства и Рох Хабиби.

А када клизнете према доле, појавиће се листа подручја где ова група служи, као и листа емисија и часописа у којима су приказани..

11. Јонатхан Радфорд

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Јонатхан Радфорд је професионалац у промету некретнина са 28+ година искуства у продаји и куповини некретнина. Имајући клијенте у иностранству, он је рангиран на месту продајног стручњака компаније Цолдвелл Банкер у Енглеској.

Као и већина веб страница агенција за промет некретнинама, и ова веб страница има видео који се репродукује у позадини. На овој веб страници налазе се фотографије са овде приказаних сајтова и подржани су кратким видео записима ових веб локација.

12. Царман Фриенд

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Ова независна група некретнина бави се куповином и продајом стамбених објеката у граду Цхестер, Велика Британија. На почетној страници постоје критеријуми за претрагу адреса и опција напредне претраге која приказује критеријуме за цене за више спецификација. Њихова веб локација приказује листу објеката док се крећете према доле помоћу анимације „Кликни за истраживање“.

13. Јосх Флагг

Задржите показивач за преглед

Јосх Флагг

Јосх Флагг је амерички агент луксузних некретнина који је такође радио са славним личностима и помагао им да пронађу луксузне некретнине стамбених некретнина. Са преко 2 милијарде долара продаје некретнина у последњој деценији, Јосх Флагг је звезда “Миллион Доллар Листинг – ЛА” на Браво ТВ.

14. Серхант тим

Задржите показивач за преглед

Агент за некретнине

Овај тим агенција за некретнине покренуо је Риан Серхант са 60+ агената у четири града у Сједињеним Државама. Били су представљени у медијима попут Бусинесс Инсидер-а, Форбеса, Тхе Валл Стреет Јоурнал-а итд., А такође су укључени у Клуб милионских долара на Браво ТВ-у.

Слике њихових агената прелазе преко почетне странице и док се крећете према доле приказују се различити одељци о Риан Серхант-у, недавно распродатим некретнинама и њиховом социјалном помену.

Закључак

Дакле, ево нас на крају листе најпопуларнијих веб локација о некретнинама путем интернета које ће вам помоћи да дате идеју о томе како треба да изгледа ваша веб локација. Али запамтите, можда имате најбољи дизајн веб локација за некретнине, али како креирате садржај веб странице такође ће одлучити промет на вашој страници.

Шта чекаш?

Иди!

Започните посао с некретнинама стварањем креативне веб странице и ко зна да ћете једног дана бити на листи најбољих сајтова за некретнине.

Јавите нам који дизајнирање веб страница вас је највише инспирисало без обзира на листу коју смо приказали. Молимо оставите коментар испод.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map