25 најбољих дизајна веб страница за вашу инспирацију у 2020. години

Израда веб странице за било шта постала је тренд у данашње време. Имате веб странице за играње, куповину, друштвене мреже, стреаминг видео записа, аудио књиге, вести и многе друге ствари.


Желите да покренете сопствену веб страницу, наставите. Али, колико мислите да бисте могли да постигнете веб локацију након покретања? Не можете ништа да кажете, зар не? Па одабир иновативног предлошка дизајна за вашу веб локацију може вам дати предност над конкуренцијом.

Навели смо неколико најбољих дизајна веб страница како бисмо вас инспирирали да направите јединствени дизајн веб локација за себе.

Погледај…

1. Здраво Фли

Инспиративни дизајни веб страница

Хи Фли је веб локација за специјалисте за закуп авиона која нуди услугу најма и закупа другим авиокомпанијама. Када отворите ову веб страницу, около ће се кретати облаци који се крећу и полако ће авион искочити.

Ово вам може дати представу о томе како можете радити са дизајном почетних страница ваше веб странице ако желите нешто што искочи да изненади ваше посетиоце.

2. Наша дела

Инспиративни дизајни веб страница

Ова веб локација има невероватне ефекте – показивач миша је тачка прекривена малим прстеном који се проширује док померамо показивач према било којој речи на коју треба да се кликне. Почетна страница тражи од вас да се крећете, а док то радите, позадина се зумира и прелази на другу страницу.

Странице утичу на водени талас, а презентација слика је заиста глатка док се крећете унапред.

3. Јомор Десигн

Задржите показивач за преглед

Јомор Десигн

Јомор дизајн вам помаже да направите веб локације са својим брендом. Неке сјајне дизајне веб страница овог уметника можете погледати на почетној и радној страни. Ефекти су лепи када пређете показивачем миша на линкове на почетној страници, линкови се појављују у формату слике веб локације или дела.

Док се померате према доље, наслови и слике се повећавају, а дугме „виев пројецт“ наставља се ротирати и кретати се у близини слике тог пројекта..

4. РОКИ

Инспиративни дизајни веб страница

Јединствена веб локација студија за дигиталну продукцију која вам помаже да дизајнирате и кодирате све врсте веб базираних пројеката. Веб локација омогућава нам да се крећемо према горе и према доле, а сви имају различите информације о свом раду.

Постоји сфера у средини екрана која се проширује на екрану која омогућава 360º приказ секција веб страница што га чини креативним и другачијим.

5. Аутономија

Задржите показивач за преглед

Аутономија

Аутономи има врло креативан дизајн веб страница са јединственим почетним екраном. Почетна страница је опремљена анкетом за помицање и прелазак на другу страницу. На другој страници се налази и анкета која клизи док повећавате износ зајма који желите и одаберете трајање доле.

Дизајн је атрактиван због чега се посетиоци дуже ангажују на веб локацији.

6. ВС + ЦО

Инспиративни дизајни веб страница

Ова веб локација пружа платформу за управљање уметницима и фотографима. Веб локација се чини једноставном када је прво посетите, али док померате миш према логотипу, боја позадине се стално мења (једна боја по једна).

Овај дизајн вам може помоћи ако желите да одаберете једноставан и креативан изглед за своју веб локацију.

7. ДеепЦубе

Инспиративни дизајни веб страница

Док се померате према доље, позадина се подиже према горе и мења боју и облик. Такође се на десној страни екрана приказују атоми повезани међусобно у одређеном облику са линијама. Ове линије нестају у позадини остављајући атоме у облику црних тачака.

8. Будућност одрживости

Инспиративни дизајни веб страница

Ово је чланак који је креиран у облику веб странице. Има атрактиван дизајн и презентација поглавља ескалира унапред док се померате по страници. У позадини теме играју се ГИФ-ови.

9. Хомецулт

Инспиративни дизајни веб страница

На почетној страници ове веб странице налази се распоред са оловкама на екрану. Слидесхов се мења таласним ефектом и када кликнете на пројекте, води вас до нове странице на којој се дизајн диже.

У основи је веб локација дизајнерки ентеријера која жели да унесе иновацију у дизајн вашег дома.

10. Медији камелеона

Инспиративни дизајни веб страница

Дизајн ваше веб странице треба да буде такав да преноси квалитет вашег рада са самим дизајном. Цхамелеон Медиа је агенција за рекламирање и филмска стваралаца коју можете видети из њиховог дизајна почетних страница.

У позадини делује ефекат таласа док померате показивач миша било где на екрану.

11. Зееман

Задржите показивач за преглед

Зееман

Зееман је дизајнирао две патике, једну хибридну лимитирану верзију, а другу једноставну у дизајну. Оба су приказана на веб локацији, а на почетној страници се налази точкић за репродукцију који се ротира када тамо повучете курсор.

12. Акуфен

Инспиративни дизајни веб страница

Почетна страница ове веб странице има 3Д блокове који се померају док померате показиваче по њима. Када кликнете на дате одељке, презентација њихових дизајна започиње блоковима који се појављују у прозирној позадини.

13. Академија Меркура

Инспиративни дизајни веб страница

Дизајн веб страница је управо невероватан. Ако сте љубитељ свемирских игара, дефинитивно ће вас занимати визуални садржаји. У основи вас уче како да правите софтвер.

Астероиди и сателити се непрестано крећу по страници и кад се помичете према доле, свемирски брод креће према доле до следећег одељка заједно са показивачем.

14. 36 дана типа

Инспиративни дизајни веб страница

Одлучите ли се направити интерактивни дизајн веб странице, добро би вам могао помоћи и изглед од 36 дана типа. Свако слово на које померите показивач моћи ћете да контролишете кретање тог слова. Када кликнете на ЕНТЕР, моћи ћете видети абецеде и бројеве које су дизајнирали различити извођачи.

15. Једна плава шљокица

Инспиративни дизајни веб страница

Дизајн једног плавог потплата заснован је на морнарском броду у мору. На средини екрана је точак или кормило које има различите одсеке који изгледају као да су ручке. У позадини се непрестани видео таласа морске воде наставља.

16. Ово је даље

Задржите показивач за преглед

Ово је онкрај

Веб страница компаније за управљање догађајима која ствара праву гомилу како би им помогла у пословном и личном расту. На почетној страници, са леве стране се налази лого иза кога се налази снимак са досадашњих догађаја.

Једноставан у дизајну, али са ефикасним садржајем, овај дизајн веб страница може вам помоћи ако сте компанија која организује догађаје.

17. АДН

Задржите показивач за преглед

АДН

АДН је компанија за дигитални маркетинг и веб дизајн. Показивач миша на овој веб локацији је тачка коју прати покретни троугао који се помера заједно са показивачем иза ње. Померите се доле и погледајте њихов рад.

Дизајн веб странице има само двије боје фонта и позадине, лијепо и лако. Ништа посебно не искаче и једноставан изглед.

18. Цомптоир Либанаис

Задржите показивач за преглед

Либанонци

Веб локација ресторана са шареном позадином и старом графиком. Када се помичете према доље, ставке ће се репродуцирати у облику ГИФ-ова.

19. Казуки

Инспиративни дизајни веб страница

Ово је веб локација портфеља уметника. Како се померате према доле, презентација њених уметничких дела започиње променљивом позадином.

20. АРВР Магиц

Инспиративни дизајни веб страница

Ово је веб локација креатора проширене стварности и виртуелне стварности. На почетној страници налази се 3Д слика која се приказује и креће се супротно од кретања курсора.

21. Миррорбалл

Инспиративни дизајни веб страница

Још један концепт за веб страницу рекламних агенција или дизајнера Миррорбалл. Све везе до других страница и дела интегрисане су у сферну куглу видљиву на веб локацији. Клизач испод омогућава нам да променимо величину куглице.

Користите контролу за зумирање и кликните + померај да бисте ротирали лопту. Једном када кликнете на било који од екрана на кугли, страница са информацијама о том одређеном раду се смањује.

22. Схоут

Инспиративни дизајни веб страница

Интерактивна аудио-визуелна веб страница која је осмишљена са циљем да прикупи средства за оснаживање жена и заустави насиље у породици над њима. Овде се веб странице одвијају као прича и ту је 3Д женски лик који реагује када се показивач миша помера.

23. Х-термо

Инспиративни дизајни веб страница

Х-термо је веб локација инсталатора расхладног система и клима уређаја у транспортним возилима. Када се помичете према доље, машина (тј. Х-термо кутија) се отпакује, показујући делове унутар ње, са кратким информацијама о сваком делу. Ово помаже посетиоцу или купцу да разуме како производ делује.

24. Цорпхес

Задржите показивач за преглед

Цорпхес

Ово је веб локација за органске и биљне производе. Каже вам да се крећете према горе, а када то урадите, на левој страни екрана приказује се клизач који показује висину која се мења током померања.

25. Панда Монк

Задржите показивач за преглед

Панда Монк

Панда Монк је веб локација дигиталне продукције и студија за маркетинг. Док се померате према горе, делови се такође подижу до врха и творе траку. Такође, анимирани панда садржи траку „Недавни случајеви“ њиховог рада која изгледа невероватно.

Закључак

Ово су биле неке сјајне идеје за дизајн веб страница како бисте добили инспирацију. Само напред и направите естетску веб страницу са најбољим изгледом за то.

Како сте пронашли ове веб странице? Како су вас инспирирали? Који ефекат вам се највише допао и користићете га у дизајну веб странице?

Јавите нам све у одељку за коментаре испод…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map