4 најбоље алтернативе СитеГроунд (број # 1 је управо сјајан)

4 најбоље алтернативе СитеГроунд (број # 1 је управо сјајан)

4 најбоље алтернативе СитеГроунд (број # 1 је управо сјајан)

Сигуран сам, СитеГроунд није нешто ново за ваше уши, сигурно бисте чули пуно тога раније. Али знате ли, многи корисници касно траже алтернативе СитеГроунд-а.


СитеГроунд сам користио за хостовање неколико веб локација, и да, то је понекад фрустрирајуће када не добијете очекивани исход.

Када је СитеГроунд преплављен са толико много хостинга веб страница, зашто баш онда корисници траже СитеГроунд алтернативе?

Са СитеГроундом почињете са ниском ценом и постепено плаћате више од 3 пута више од почетне цене за касније обнављање. Није ли то мало непоштено?

То није све. СитеГроунд тврди да обезбеђује несметан саобраћај, међутим, сваки план има ограничену месечну посету. Зар то није загушење? Ово је свакако грозно ако планирате да повећате свој саобраћај.

СитеГроунд нема много сигурносних функција укључених у његов план и морали бисте одабрати минимум 12-месечни план. Једноставна флексибилност плана.

Дакле, ту су жалбе корисника СитеГроунд-а. Ако сте један такав корисник и беспотребно тражите алтернативе СитеГроунд-а, наставите даље.

Ово је управо оно што ћу овде покрити и пружити вам добре 4 алтернативе СитеГроунд-у.

хостингпилл4 најбоље СитеГроунд алтернативе

  1. ГреенГеекс (Моји фаворити)
  2. Блуехост
  3. ФастЦомет
  4. А2 хостинг

Алтернатива бр. 1: ГреенГеекс

ГреенГеекс БаннерЗапочео бих с ГреенГеекс-ом. Добра еколошка хостинг платформа, ГреенГеекс може бити погодна алтернатива СитеГроунд-у.

ГреенГеекс постоји већ скоро 10 година. Иако није најпознатија хостинг платформа, ГреенГеекс се сигурно чини перспективним на неколико начина.

Разлог 1 – Гаранција на време:

греенгеекс продужење радаГреенГеекс даје добар и доследан продужетак. У већини случајева одржава константно 100% продужење рада.

ГреенГеекс даје 99,9% гаранције за своје дељено хостинг. То на неки начин уверава продужење рада. Нажалост, СитеГроунд не даје такву гаранцију за дељени хостинг.

Разлог 2 – цене:

ГреенГеекс вам даје 3 плана за заједнички хостинг. Најосновнији план садржи мноштво корисних функција и даље кошта само 2,95 долара месечно у случају да одаберете трогодишњи план.

Примјећује се да ГреенГеекс пружа флексибилност када је ријеч о плановима и цијенама. Можете одабрати минимални једномесечни план или максимални трогодишњи план.

ГреенГеекс плановиГреенГеекс у план укључује накнаду за постављање и регистрацију домена. У стварности, за већину услуга не морате додатно да плаћате.

Супротно томе, овај СитеГроунд, као што знате, нема такву флексибилност у ценама и скупљи је.

Разлог 3 – Безбедносне карактеристике:

Сигурност је прије свега важна када је ријеч о хостингу веб страница.

ГреенГеекс најбоље разуме ваше бриге о безбедности. Сви планови покривају минимални Лет’с Енцрипт Вилдцард ССЛ.

Поред тога, можете одабрати Премиум ССЛ. Инфраструктура ГреенГеекса користи технологију засновану на контејнерима која пружа максималну сигурност заједно са скалабилношћу.

Омогућава изолацију рачуна хостинг рачуна, проактивно свакодневно надгледање сервера, сигурносно скенирање у стварном времену на вирусе и малваре, аутоматска ажурирања закрпа за безбедност, побољшана СПАМ заштита са заказаним ноћним копијама.

ГреенГеекс пружа неке напредне безбедносне функције које у потпуности недостају у СитеГроунд-у.

Разлог 4 – Додаци:

ГреенГеекс укључује резервне копије и обнављање као део сваког плана. Добијате бесплатно име домена заједно са бесплатном миграцијом веб локација.

Сви планови укључују 24/7 техничку подршку. ГреенГеекс је прилагођен програмерима и подржава широк спектар технологија. У случају да одаберете хостинг е-трговине, добићете бесплатну инсталацију колица.

Планови укључују бесплатан програм за прављење и повлачење датотека, бесплатне налоге за е-пошту, неограничену базу података, цПанел и софтакулозе.

Разлог 5 – Без превртања:

ГреенГеекс пружа скалабилне рачунарске ресурсе. Има више дата центара и садржи ССД-РАИД 10 стораге.

Базе података и сервери су оптимизовани и укључују бесплатну ЦДН интеграцију која омогућава добру брзину кеширањем.

Перформанце ГреенГеексТакође можете да изаберете њихов цацхер за напајање. Сувишна инфраструктура вам пружа неограничену ширину опсега са најмање истицањем.

Да, желим ГреенГеекс

Алтернатива бр. 2: Блуехост:

БлуеХост БаннерЗатим бих предложио Блуехост као добру алтернативу СитеГроунд. Ово је опет популарна хостинг платформа и званично се препоручује за ВордПресс.

Блуехост покреће преко 2 милиона веб локација широм света. Долази са разноврсним услугама и различитим карактеристикама које олакшавају хостинг веб локација.

Разлог 1 – Без превртања:

Ово је мој први разлог, Блуехост је добра алтернатива СитеГроунд. Сви планови имају стандардне перформансе. Основни план обезбеђује ССД меморију од 50 ГБ.

Сви планови подржавају несмерену пропусну ширину. Иако планови могу имати ограничење ресурса, које се може умањити у било којем тренутку, међутим, то ни на који начин не ограничава ваш раст.

Подржана је ССД меморија заједно са ЦлоудФларе ЦДН-ом да би се постигле значајне перформансе.

Разлог 2 – цене:

Блуехост пружа 4 плана, а основни планови почињу од 2,95 УСД месечно. Ово је довољно за једну веб страницу. План се обнавља на 7,99 УСД месечно, што је још увек повољно за буџет у поређењу са СитеГроунд-ом.

БлуеХост плановиСви планови укључују домене, резервне копије, основне сигурносне функције, корисничку подршку, ССЛ сертификате и омогућавају увећавање ресурса у лету.

Разлог 3 – Карактеристике:

Блуехост подржава дељено, наменско, ВПС, ВордПресс хостинг. Регистрација домена укључена је на годину дана када се пријавите за Блуехост.

Блуехост пружа могућности за изградњу веб страница са уграђеним градитељем веб локација помоћу Веебли-а. Алтернативно, можете да користите ВордПресс или друге доступне опције треће стране.

Као додатак, можете добити додатне функције као што су СитеЛоцк, јединствени ИП, ЦодеГуард, приватност домена, заштита од нежељене поште, контрола приступа, нежељени стручњак за нежељену пошту.

Разлог 4 – Подршка корисницима:

Корисничку подршку Блуехоста можете добити путем карата, четова, е-маила, телефона. Употреба ћаскања и телефона ће вам дати тренутни одговор.

Има експертизу за ВордПресс и пружа 24/7 корисничку подршку за технологију као и продајне упите. Блуехост пружа бесплатне консултације са веб стручњацима.

Веб стручњаци помажу корисницима са блоговима, веб локацијама, генерисањем саобраћаја, СЕО, веб безбедношћу, брзином, дизајном. Такође је укључена и њихова маркетиншка услуга која ради на веб дизајну, СЕО и креирању садржаја.

Разлог 5 – ВордПресс хостинг:

Блуехост је препоручени хостинг партнер за веб локације ВордПресс. Овај домаћин је преко 8,50,000 ВордПресс веб локација.

Блуехост подржава ВордПресс хостинг са плановима од 2,95 УСД месечно. Ово укључује инсталацију, надоградње и обезбеђивање окружења за ВордПресс.

Грађен је са више тема и у случају да желите напредније функције, можете одабрати ВП Про план. Блуехост такође подржава е-трговину са својим ВооЦоммерце плановима који почиње од 6,95 УСД месечно.

Да, желим Блуехост

Алтернатива бр. 3: ФастЦомет:

фастцомет баннерФастЦомет је још једна добра алтернатива за СитеГроунд. Даје колико и СитеГроунд и још много тога. Хост платформа која не пропушта, ФастЦомет је у последњих неколико година значајно порастао.

Има непоновљиву листу карактеристика са конкурентним ценама и добијате мноштво добробити као део плана. ФастЦомет победи у свим мерилима када је у питању хостинг и изградња веб локација.

Разлог 1 – цене:

ФастЦомет има 3 различита плана када је реч о дељеном хостингу. Сада је овде нешто невероватно. ФастЦомет има најнижу цену плана од 2,95 УСД месечно.

Са највишим планом трошили бисте само 5,95 долара месечно. Ово је много ниже од основног плана СитеГроунд након обнове.

фастцомет редовна и продајна цена

Јасно, ово је повољна опција хостинга. Већина карактеристика је укључена у план.

Разлог 2 – Перке и бесплатни играчи:

Као што је раније поменуто, у план је укључено много карактеристика. За почетак добићете бесплатан пренос домена, бесплатан пренос веб локација.

Функција ФастЦомет

У план је такође укључено бесплатно управљање ДНС-ом, приватни ДНС, цПанел, 300+ бесплатних апликација, софтакулозни, ФТП и хостинг е-поште.

Када одаберете план ФастЦомет-а, добијате и неколико перкс-ова. Добијате бесплатно Зопим ЛивеЦхат, Аттрацта СЕО. Поред тога, добијате 20% попуста на ВП Роцкет и СитеЦаке који се могу користити за израду веб локација.

Разлог 3 – Оптимизација брзине и перформансе:

ФастЦомет има добру основу када је у питању оптимизација брзине и перформансе. На основном нивоу ФастЦомет се састоји од прилагођених сервера оптимизованих.

ФастЦомет има вишеструко кеширање и оптимизацију. Неки од њих су: лакирање, мемцацхед, АПЦ за ПХП кеширање, ОПЦацхе за ПХП модуле, ЦлоудФларе ЦДН кеширање, компресија података без губитака.

функције брзог кеширања и оптимизација брзине

Функције као што су асинхроно учитавање ресурса, аутоматско смањивање за јс / ЦСС / ХТМЛ датотеке, агресивни гзип, повезивање ЈаваСцрипт, оптимизација прегледача осигуравају брже учитавање страница.

Разлог 4 – Безбедност:

ФастЦомет укључује добре сигурносне карактеристике и све то је укључено у сваки план, што је додатна предност. Осим ССЛ-а, има и неколико других функција.

ФастЦомет пружа безбедност коришћењем мрежног ватрозида, заштитног зида веб апликација, заштите од малвера, брзе силе, детекције злонамјерног софтвера са уклањањем, заштитне везе и заштите лозинком.

Неке напредне сигурносне карактеристике такође су уграђене у сваки план. То укључује сигурност БитНиња сервера, изолацију налога, двофакторну аутентификацију, ЦагеФС сигурност.

Као основна провера ФастЦомет пружа 24/7 надгледање сервера заједно са дневним копирањем.

Разлог 5 – Карактеристике програмера:

Иако је ФастЦомет добар када су у питању перформансе, стабилност, време учитавања, сигурност, истовремено је упарен са функцијама искључиво за програмере.

Њихова подршка наилази на више технологија без икаквих ограничења. Да набројимо само неке, значајке програма ФастЦомет програмера укључују Басх подршку, Питхон подршку, Перл подршку, ПХП подршку, МиСКЛ, ССХ.

Ово су основне карактеристике које бисте добили на већини платформи.

Али чекај. Овде има још неких додатих функција.

ФастЦомет такође подржава Ноде.јс, ГИТ, ВП-ЦЛИ за ВордПресс, Друсх за Друпал, Раи медиа сервер (РМС), Ларавел, генесис, Пхалцон, Симфони и да не пропустите интеграцију Гоогле апликација.

Да, желим да корисници ФастЦомет68 то купе

Алтернатива бр. 4: А2 хостинг

А2 хостинг банер
Моја четврта алтернатива СитеГроунд је А2 хостинг. А2 хостинг има низ могућности хостинга и подржава Виндовс као и Линук хостинг.

Уз добру посвећеност и мноштво функција, А2 хостинг заиста има пуно тога за понудити. А2 хостинг је повољна опција и функционише као добра алтернатива СитеГроунд.

Разлог 1 – време и перформансе:

Када је реч о дељеном хостингу, већина хостинг платформи не даје гаранцију за продужење времена. Супротно овоме, А2 хостинг пружа гаранцију за 99,9% продуженог времена.

А2 хостинг користи ССД складиште и пружа неограничен простор и неограничену пропусност. Планови вишег циља пружају Турбо сервере који пружају 20 пута већу брзину.

А2 Хостинг Уптиме

Пратећи брзину и продужење гостовања А2, могу јасно рећи да А2 хостинг пружа у просеку 99,98% продуженог времена. За заједничко гостовање ово је значајно продужење рада.

а2 продужетак хостинга

Дакле, ту је разлика, усправно постављање СитеГроунд-а не пружа никакву гаранцију продужења рада са дељеним хостингом.

Разлог 2 – Планови и цене:

А2 хостинг на вишем нивоу подржава више врста хостинга. То укључује заједнички хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС хостинг и наменски хостинг.

А2 Хостинг планови

Када говоримо о њиховим најпопуларнијим плановима за заједнички хостинг, ово почиње од 3,92 УСД месечно. Ово пружа 3 различита плана.

А2 Хостинг Дељени планови

Уз пуно свестраних планова, А2 хостинг пружа бољи избор планова и подједнако је приступачан. Планови имају гаранцију поврата новца у било којем тренутку.

Дакле, планови се готово подједнако цијене СитеГроунду. Међутим, у случају да погледате ближе, схватићете да су обнове јефтинији код А2 хостинга у поређењу са СитеГроундом.

Разлог 3 – Сигурност и поузданост:

А2 хостинг нуди добре уграђене безбедносне функције. За почетак А2 хостинг нуди Лет’с Енцрипт ССЛ цертификате.

У случају да имате одређени ССЛ захтев, сигурно ћете наћи добар избор током коришћења А2 хостинга. Можете имати ССЛ за једну веб локацију или ССЦ за надимак за више локација. Такође је подржан премиум и авансни ССЛ.

Да бисте заштитили своју веб страницу, А2 хостинг пружа ХацкСцан заштиту која је укључена у план.

А2 хостинг скенирање хакова

Сигурности су додани двоструки заштитни зид, Бруте Форце одбрана, ажурирања кернелЦаре кернела и друге интуитивне безбедносне функције.

А2 хостинг такође пружа ДДоС заштиту. Иако ово има бројне сигурносне карактеристике, такође је и поуздано. Стално прављење сигурносних копија и инфраструктуре осигуравају непрестано продужење рада.

Разлог 4 – Додатне карактеристике:

Говорио сам о плановима А2 хостинга, продужењу, перформансама, брзини, сигурности и поузданости. Међутим, А2 хостинг није ограничен само на ове параметре.

А2 хостинг нуди гаранцију новца у било којем тренутку. Планови укључују бесплатан пренос веб страница и подржани су од стране А2 хостинг суппорт.
цПанел је укључен у план. А2 хостинг је платформа која је потпуно прилагођена програмерима. Пружа неколико карактеристика за програмере.

Мало њих је ПХП подршка за све верзије, МариаДБ, МиСКЛ, ПЕРЛ, Питхон, ПостгреСКЛ, ФТП / СФТП, Ноде.јс, ССХ, Апацхе 2.4. Ово савршено добро функционише за Јава, ПХП, Асп.нет, Ноде.јс хостинг.

Разлог 5 – Подршка корисницима:

Лако је пронаћи информације док користите А2 хостинг. На располагању вам је наменска подршка током читавог сата.

Можете да добијете корисничку подршку путем карата или разговора уживо. У случају да тражите техничку помоћ за подешавање ССЛ-а или пренос веб локација, овде ћете добити довољно помоћи.

На располагању је луцидна база знања која укључује често постављана питања (ФАК), блогове и сличне водиче за помоћ. Почетници, као и напредни корисници, пронашли би довољно помоћи током коришћења А2 хостинга.

Започните с А2 Хостинг24 корисници су то купили

Последње мисли:

Веб хостинг
Складиште
Лакоћа коришћења
Уптиме
Цена (месечно)
Наша оцена
ГреенГеексНеограничено★★★★★★★★★★$ 2,95 / месечно.★★★★★
Блуехост50 ГБ ССД★★★★★★★★★★$ 2,95 / месечно.★★★★★
ФастЦомет15 ГБ ССД★★★★★★★★$ 2,95 / месечно.★★★★
А2 хостингНеограничено★★★★★★★$ 3,92 / месечно.★★★★

Овим сам вам пружио добар сет СитеГроунд алтернатива. Иако је све ово добро, један од њих се истиче.

Ако бих одабрао једну алтернативу, наставио бих са ГреенГеекс-ом. Ово је платформа која са својим сетом инклузивних функција даје вредност за новац.

Одлично уклопљена најновија технологија вођена технологијом омогућава вам добру брзину и перформансе, уз гарантовано продужење рада.

Иако можете да испробате било које од ових, ГреенГеекс је једна таква опција која се може истражити.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector