5 најбољих ХидеМиАсс алтернатива 2020 (број # 3 је управо одличан)

Ако вас занима могућност ВПН технологије или ако сте сами користили ВПН, можда сте наишли на ХидеМиАсс!


ХидеМиАсс! је изузетно популаран ВПН који је основао 2005. године 16-годишњак који је покушавао заобићи ограничења интернета у својој школи, а већ неколико година је у власништву Аваста (Аваст је један од највећих светских конгломерата за кибернетичку сигурност).

Ако сте користили ХидеМиАсс! вероватно вам се свидело Популарна је јер, уосталом, добро функционише, али ништа није савршено. И хеј, такође је могућа ХМА! није испунила ваша очекивања.

Тржиште ВПН-а успешно напредује и постоји мноштво опција, тако да нема потребе да се ограничавате на ХидеМиАсс! Ево, погледаћу неке сјајне алтернативе ХМА!

Да бисте ове алтернативе поставили у прави контекст, укратко ћу се осврнути на оно што би вам се могло свидети код ХидеМиАсс! и оно што вам се можда не свиђа.

Вероватно највећа поента ХМА! за то је моћ имена. ХМА! постоји већ дуже време и један је од најпопуларнијих ВПН-ова широм света. Коришћењем ХидеМиАсс! значи користити услугу коју су користили безброј других, што је велика мера поузданости.

Наравно, популарност није све. ХидеМиАсс! такође има пуно ствари за то: један налог може радити на до 5 уређаја, имате приступ 900 сервера у преко 190 земаља (дакле, готово у свакој земљи), корисничка подршка је солидна и опћенито функционише..

Вау, то звучи савршено – зашто нас поново занимају алтернативе? Ох да…

Неки од негатива режу се прилично близу срцу ВПН технологије. Зависно од ваших ВПН потреба и погледа, ХидеМиАсс! можда је мало попуштање за давање владиних информација о кориснику уплетеном у хаковање Сонија из 2012. године, који је користио ХМА!

Ово доводи у питање да ли ХМА! заиста се може веровати политици без евиденције. Наравно, већина вас који ово читате не планира хаковати велику корпорацију или владу, већ импликације ВПН-а који на првом месту има информације о активностима корисника које треба да предају – па, то је сигурно довољно да порази поанту ВПН за пуно људи.

Друга, мање битна ствар, је да је ХидеМиАсс! кошта најмање 4,99 УСД месечно, а то је ако издвојите 2 године. Ове цене саме по себи нису високе – оне су прилично нормалне, ако се узму у обзир – али и даље можете да пронађете јефтиније опције које се добро изводе.

Кратка напомена: Нећу истакнути функције које су основне. На пример, неограничена пропусна ширина стандардна је за плаћене ВПН – они са ограничењем пропусне ширине који нису слободни били би изузетак.

хостингпилл5 најбољих алтернатива за ХидеМиАсс

 1. ЕкпрессВПН
 2. НордВПН
 3. ПуреВПН
 4. ЦиберГхост
 5. ИПВанисх

Сада темељно погледајте Топ 5 алтернатива ХидеМиАсс:

Алтернатива бр. 5: ИПВанисх

ип-ванисх банер

Овај списак је битка титана. Сва имена овде су популарна ВПН решења, а ИПВанисх је сигурно једно од њих. ИПВанисх је сјајно решење за преузимање.

Ако вам је сада потребна заиста поуздана ВПН услуга, ИПВанисх је одлична опција. Његова цена је у реду и ради веома добро (можда зато што поседује и директно управља огромном већином својих сервера, уместо да их оставља трећим лицима).

Иако је ИПВанисх генерално солидна опција, он има доста недостатака који нижу њен ранг у мојој књизи.

Прос

 • Много сервера и ИП опција: 1.100+ сервера и преко 40.000 ИП адреса. Око 90% дата центара и сервера у власништву је директно ИПВанисх-а, а не трећих страна, што је велико обећање поузданости.
 • ИПВанисх је невероватно једноставан за коришћење и на више уређаја. Да, сви ВПН-ови на овој листи су једноставни за употребу и инсталирање, али ИПВанисх је заиста једноставан. Сматрајте да је циљ ИПВанисх-а супер исправан процес: одмах га инсталирате и користите. Добро је за тренутно решење потреба за приватношћу.

 • више од уобичајених 5 или 7.

Цонс

 • ИПВанисх је 2016. године предао корисничке податке америчком Одељењу за унутрашњу безбедност. Сада, по свим рачунима, дотични корисник је био апсолутни подвала. То је поред тога; ИПВанисх је у то време имао испољену политику записивања дневника, али чини се да је предаја корисничких дневника јасан показатељ да се политике ИПВанисх-ових стања не могу прихватити по номиналној вредности. С друге стране, ИПВанисх је повукао своје пословање у Русији због сукоба са локалним законом и политиком нулте евиденције – па ко зна? И даље мислим да је боље бити сигуран и бити скептичан у погледу личне политике ИПВанисх-а.
 • ИПВанисх сервери се проширују само на 60 земаља. Ово је више него довољно за већину људи, али далеко је иза ХидеМиАсс-а! Као што сам већ напоменуо, ИПВанисх директно управља огромном већином својих сервера, што је један од разлога што га људи толико воле. Можда могу да смањим ИПВанисх нешто мало.
 • Ограничен број опција плаћања, углавном картица.
 • ИПВанисх није толико оптерећен функцијама као неке друге опције на овој листи.
 • ИПВанисх има прилично стандардне цене, али није најјефтинији. Свакако постоје повољније опције са једнако добром или бољом услугом и функцијама (наставите читати!)

цијене ипванисх-впн

Посетите ИПВанисх1 корисника који су то купили

Алтернатива бр. 4: ЦиберГхост ВПН

цибергхост-баннер

ЦиберГхост ВПН је, као и многи на овој листи, једна од најпопуларнијих и најприхваћенијих ВПН услуга у околини. Од свог оснивања 2011. године, ЦиберГхост је стекао репутацију: био је први ВПН који је објавио извештај о транспарентности и пружио услуге преко 20 милиона корисника.

Суштина за ЦиберГхост: одлична је за стриминг и одличан перформанс, и има пристојне цене. Не иде пуно лоше за то, али пошто остали ВПН-ови на овој листи имају тону сјајних ствари, ЦиберГхост долази на # 4. Рекавши то, фантастичан је ВПН и топло охрабрујем све који су заинтересовани да га испробају бесплатно.

Прос

 • Сједиште компаније ЦиберГхост је у Румунији, која нема законе о задржавању података.
 • Цене ЦиберГхоста налазе се на доњем крају (за дуже обавезе, као и увек) и пропорционалне су квалитети ЦиберГхоста, што га чини фантастичном ВПН вредношћу. Поред тога, ЦиберГхост има гаранцију поврата новца од 45 дана, а не недељу дана или 30 дана гаранције.

циберхост-план

 • ЦиберГхост је заиста одличан за стриминг. Да, сви врхунски ВПН-ови су добри за откључавање садржаја, али ЦиберГхост одлази да идентификује најбоље сервере за стриминг или торрент.

цибергхост-стреаминг

 • На основу сервера, ЦиберГхост вам омогућава приступ преко 3.000. То је само 60 земаља, али хеј, и даље немате недостатак опција.
 • Што се осталих функција тиче, ЦиберГхост долази са више ВПН протокола, блокатором огласа, блокатором злонамерног софтвера, превенцијом цурења ДНС / ИП и аутоматским прекидачем за убиство.
 • Коначно, ЦиберГхост има јединствено корисно корисничко сучеље. ЦиберГхост десктоп софтвер може бити направљен врло мало помоћу само дугмета „он“ или се проширити на мени преко целог екрана који има много више алата и опција.

циберхост-мену

Цонс

 • Подршка корисницима ЦиберГхоста може бити мало мања: нема телефонске подршке и база знања није све то. Већина ВПН-ова нема фантастичне базе знања, али шта могу рећи? Са ЦиберГхост-ом није много више погрешно, осим ако не волите заиста једноставне ВПН-ове који имају само прекидач „он“.
 • Ако се поредимо са ХМА !, више би земаља било боље.

Посетите ЦиберГхост

Алтернатива бр. 3: ПуреВПН

пуревпн-баннер

ПуреВПН је једна од најбољих опција. Има сјајне функције, укључујући приступ огромном броју сервера, прекидач за Интернет уклањање и могућност сакривања ВПН употребе. Мана? Може бити и скупо док ВПН-ови иду.

Прос

 • Један од најцењенијих ВПН-ова. ПуреВПН су подржали Нев Иорк Тимес, Цнет, Масхабле, а Хуффингтон Пост и Виред су добро примили, као и безброј других.
 • Велики избор опција плаћања.

пуревпн-Паимент

 • Веома приступачно ако имате попуст.
 • Мноштво функција / алата: вишеструки сигурносни протоколи, заштита од ИП и ДНС пропуштања, прекидач за Интернет и најважније…

пуревпн-интернет-килл

 • Алат за омогућавање коришћења ВПН-а невидљивим за ИСП! То није нечувено, али далеко је од уобичајеног чак и међу плаћеним ВПН-овима. Неки ИСП-ови могу смањити брзину интернета ако виде да се ваша интернетска веза шифрира путем ВПН-а – ПуреВПН вам може помоћи да избегнете ризик од убацивања и сакријете чињеницу да прво користите ВПН..

Цонс

 • Скупо без попуста, чак и ако се обавезујете на дужи временски период.

пуревпн-план

Посетите ПуреВПН

Алтернатива бр. 2: НордВПН

нордвпн-баннер

Иако се сви ВПН-ови брину о приватности, можете некако стећи смисао за различите аспекте вриједности ВПН-а за приватност. Сви ВПН-ови потичу своју способност откључавања забаве, али неки се чине много више фокусираним на стреаминг од других.

НордВПН је основан и делује у великом одговору на упаде владе у приватност интернета. НордВПН има свој манифест (иако кратак) и троши енергију да би се наметнуо као имиџ за заштиту приватности (који вам такође омогућава стриминг ако желите).

Суштина НордВПН-а? То је сјајан ВПН, али много мање скуп.

Прос

 • НордВПН је једна од повољнијих ВПН опција, под условом да сте спремни да се обавезате на две или више година.

нордвпн-план

 • НордВПН поседује алате који су добри за додатне слојеве приватности. На пример, двоструки ВПН алат омогућава вам да шифрирате везу два пута, ЦиберСец омогућава блокирање огласа, а Онион овер-ВПН омогућава вам да се повежете на Онион мрежу у оквиру НордВПН апликације. Ово је веома корисно и пружа предности и ВПН-а и Тор-а за стварно приватну везу.
 • НордВПН има огромну количину сервера за избор. Поред тога што поседује преко 5.000 сервера у 62 земље, НордВПН ће вам омогућити да купите наменски сервер ако сте заинтересовани и ако имате различите сервере оптимизоване за различите нивое приватности. Можете, на пример, користити стандардни ВПН сервер или онон овер ВПН сервере (поменуте раније).

нордвпн-сервери

 • НордВПН има сјајну политику приватности, безбедносну инфраструктуру и транспарентност. Погледајте ову изјаву и упоредите је са горе поменутим проблемима ХМА-е с корисничким подацима.

нордвпн-налог-канаринац

Цонс

 • Иако је НордВПН дефинитивно један од најбољих ВПН-ова у поређењу са ХидеМиАсс! нема сервере који су географски распрострањени. Иако НордВПН има далеко више сервера, они су концентрисани у 62 земље. Ово је довољно за већину корисника, али није ништа у поређењу са ХМА из 190 земаља! послује у.

Посетите НордВПН 1 корисник је ово купио

Алтернатива бр. 1: ЕкпрессВПН

екпресс-впн-банер

Ево ствари о врхунским ВПН-овима: сви кажу да су најбољи. Увек кажу „НАЈБРЖИ ВПН У СВЕТУ“, „НАЈИГУРНИЈИ ВПН У СВЕТУ“ или „НАЈБОЉИ ПОПУЛАРНИ ВПН у СВЕТУ“.

Наравно да су такве ствари субјективне и да нема јасног победника. Али, ако постоји, ЕкпрессВПН би могао бити управо то.

екпресс-впн-провајдер

… Могли бисте рећи да је ЕкпрессВПН добро прихваћен.

Прос

 • ЕкпрессВПН има 148 локација сервера у 94 земље, за укупно 2000 веза на серверу. Мало ВПН-а осим ХидеМиАсс! нуде приступ у преко стотину земаља.
 • ЕкпрессВПН садржи неке чврсте алате који су укључени у пакет, укључујући више протокола, нулте знање ДНС (додатни слој заштите у случају да не верујете ВПН-у да бисте одржавали политику без записивања) и ВПН подељено тунелирање, што вам омогућава ставите само део свог интернет промета путем ВПН-а (по потреби).

функције Екпресс-впн

 • Најуникатнија ствар ЕкпрессВПН-а је његова локација: Британска Девичанска острва. Да, уточиште за оффсхоре порезе у које милијардери сакривају свој новац – добро, то је такође место на коме ЕкпрессВПН сакрива ваше податке. Или још боље, где Екпресс једва да ишта бележи: то је зато што на Британским Девичанским острвима нема закона о задржавању података. За већину ВПН-ова морате веровати да неће водити евиденције – код ЕкпрессВПН-а много је вероватније да одржавају реч.
 • Претпоставимо да вас није осигурала локација ВПН-а. Крајем 2017. године, турски истражитељи који покушавају да пронађу информације о политичком атентату нису могли да пронађу ниједну евиденцију која би помогла њиховој истрази. Ово звучи као чудна ствар за називање добрих вести – заиста није за породицу жртве – али за кориснике ЕкпрессВПН-а, ово је сјајан знак да ЕкпрессВПН испуњава своју политику записивања.

Цонс

 • Нажалост, ЕкпрессВПН омогућава само 3 истовремене везе. Ово није велика ствар, али је посебно незгодно јер је ЕкпрессВПН запажен ВПН врхунског нивоа, а стандард је 5.

 • Што се тиче цене, ЕкпрессВПН није најјефтинији чак и ако купујете на дуже временско раздобље. Не бих је назвао скупом, а дефинитивно бих тврдио да цене ЕкпрессВПН-а добро цене. Међутим, за неког ко жели да уштеди, ЕкпрессВПН можда није најбоља опција.

екпресс-впн-план

Посетите ЕкпрессВПН

Закључак: која алтернатива ХидеМиАсс! да ли препоручујем?

Уз све ове опције, како неко може одабрати алтернативу? Осим ИПВанисх-а, овде наведена имена имају јако мало лошег посла. Чак је и ИПВанисх добар за већину корисника који желе само брзо и лако ВПН решење!

Можда сте приметили и да нисам много говорио о брзини или перформансама. Колико чудно, зар не? Ево нешто: све ставке на овој листи су овде јер се дају високе перформансе. Наравно, неки могу бити бржи од других, али тестирање брзине интернета није тешка наука, а иако могу рећи да се перформансе грубо поклапају са положајем ВПН-а на овој листи, требало би да то узмете са зрном соли.

Иако не могу да гарантујем одређене резултате ни за кога од вас, велика је вероватноћа да ће неко од њих бити међу најбржим ВПН-има које испробате.

У сваком случају, иако су све ове опције добре алтернативе ХидеМиАсс !, неке од њих су боље у различитим стварима. Сматрам да су ИПВанисх и ЦиберГхост бољи за брза и једноставна рјешења ВПН потреба које су мање озбиљне – тј. Стриминг и торрент.

Наравно, ПуреВПН, НордВПН и ЕкпрессВПН одлично раде за стриминг. Али они поседују мноштво функција и одлични су за људе који су озбиљно заинтересовани да заштите своју приватност.

Од ове три, НордВПН је доследно најбоља опција за оне који су заинтересовани да уштеде новац, а ЕкпрессВПН је најбоље у погледу ваше приватности.

Ако заиста желите да уштедите, можете потражити бесплатне ВПН опције (чак и само привремено). Наравно, можете да испробате све ове опције бесплатно – тако да откријете који од њих вам одговара, јер плаћање ВПН-а често вреди..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map