7 најбољих блогера генератора имена 2020. године (лично тестирано)

7 најбољих блогера генератора имена 2020. године (лично тестирано)

7 најбољих блогера генератора имена 2020. године (лично тестирано)

Називи блогова су суштински фактор вашег блога, јер игра пресудну улогу у дефинисању вашег идентитета, вашег бренда, представљања публици, привлачности тржишта и око СЕО (оптимизација за претраживаче).


Иако су блогови узели много на тржишту и оно што особа тражи име блога мора да је била иста категорија која је присутна од раније, проналажење функционалног и атрактивног назива блога за ваш блог постаје тешко.

Такође, постаје неопходно имати прецизно и јединствено име блога. Стога, да бисте сазнали такво име блога које је јединствено и одговара ономе што ваш блог има о томе, постоји пуно генератора имена блогова који вам дају преферирано и привлачно име блога.

Шта су Генератори блогова ?

Као што име сугерира, генератор назива блога је алат за генерирање назива на мрежи. Ови генератори имена блогова користе неке сјајне технике претраживања према категорији или кључној речи коју корисник унесе.

Поред имена блогова, користе се и за испитивање да ли су имена домена за исте доступна или не. Неки од таквих генератора имена блога дати су у наставку.

хостингпилл7 најбољих генератора имена блога 2020

 1. Генератор имена
 2. Намебои
 3. ДомаинВхеел
 4. Домаин.цом
 5. Леан Сеарцх Домаин
 6. Панабее
 7. НамеСтатион

1. Генератор имена:

Генератор имена

Овај генератор имена блога је мали мали пакет за откривање вашег идеалног имена блога. Изузетно је у стварању јединственог и симпатичног имена блога које публика лако може ухватити.

Овај генератор имена блога, не само да тражи ваше личне податке, већ и питања о вашим блоговима да се дефинишу помоћу глагола и придјева. Овај опис се затим користи да бисте пронашли назив блога.

Такође, генератор користи информације о вашем имену и месту где живите. Ако не желите да унесете ниједну од ових података, дозвољено вам је да само кликнете на дугме за сугестије да бисте добили неколико примера за међусобно повезивање.

То је најбољи део генератора, јер они имају широк спектар листа који се могу подударати са вашим мислима или можда нечим што није било замишљено.

Приступ тестирању: За тестирање генератора имена:

 • Прво морате да одете на званичну веб локацију Генератор имена.

Генератор имена

 • Тамо ћете пронаћи разне категорије које садрже различита имена за сваку врсту. Тамо морате одабрати категорију „име блога“.

Генератор имена

 • У овој категорији назива блога наведени су различити параметри који ће судити о врсти предмета, придјевима и још много тога.

Генератор имена

 • Након тога ће категорија имена блога тражити исправне акредитиве. Након давања ових акредитација, она ће предложити различита имена за ваш блог.

Генератор имена

2. Намебои:

Намебои

Старији генератор имена блога, али ипак веома моћан. Његове могућности претраживања су прилично удобне, практичне, брзе и веома моћне. Треба само да унесете кључну реч и биће приказана листа за претрагу према вашој речи.

Ако вам се резултат не свиђа, можете га променити и истражити. Можете изабрати било која имена са приказане листе.

Завидан део овога је што чим одаберете име са листе вашег блога, кликнете на дугме детаља о приказу поред речи и бићете усмерени на линк веб локације Блуехост где можете да купите хостинг и такође региструјте свој блог.

Намебои мода

Приступ тестирању: За тестирање Намебои-а:

 • Корисници морају да приступе званичном веб сајту Намебои-а.

Име дечак

 • Тамо требате директно претражити име домена помоћу неких важећих кључних речи. Преусмериће вас на нову веб страницу са одговарајућим именима домена.

Намебои

3. ДомаинВхеел:

ДомаинВхеел

Ово је бесплатан алат који вам омогућава да пронађете не само име блога или име домена, већ и да пронађете УРЛ за своје име. Једино што морате учинити је да унесете кључну реч по којој желите да видите име.

Кликните на дугме за претрагу и добићете листу имена према додацима. Такође постоји пуно препорука за реч коју сте унели, па чак и избор речи које одговарају или римују вашу кључну реч.

Овде се такође можете регистровати за име домена које сте изабрали преко дугмета за детаље прегледа.

Приступ тестирању: За тестирање ДомаинВхеел:

 • Корисници морају да директно приступе званичном вебсајту ДомаинВхеел.

Вхеел домена

 • Тамо ће одмах бити сведоци опције претраживања, а задржач места који предлаже неку нову кључну реч са додатном кључном речју испод.

точак домена

 • Додајте неке одговарајуће кључне речи блога према вашим потребама и кликните на „Претражи домен“.

Домаин-Вхеел

 • Страница ће одмах приказати нека од најбољих имена домена за ваш блог.

4. Домаин.цом:

Домен

Овај генератор се одлучује за један од најчешће коришћених и добро познатих генератора имена домена. Помаже вам да пронађете најбоље могуће име домена или име блога са трошком за регистрацију.

Једном када унесете кључну реч коју желите да потражите, у складу с тим, пронаћи ћете .цом врсту домена.

Ако не може потражити тако нешто, прелази на неко друго одговарајуће име за исто. Након што се одлучите за наслов блога, можете само наставити да га региструјете.

Приступ тестирању: За тестирање домена:

 • За име домена блога, морате да додате неко јединствено име за ваш блог, које не личи на ниједну веб страницу.

Домаин.цом

 • Ако вам је потребно исто име веб странице, тада можете имати више имена домена највишег нивоа као што су .нет, .ин, .орг и још много тога.

Домаин.цом

 • Након тога, корисници морају да купе исту домену највишег нивоа у опцији „додај у корпу“ и затим у складу са тим пређу на поступак плаћања.

5. Леан Домаин Домаин:

Леан Сеарцх Домаин

Каже се да је овај генератор назива једноставан и једноставан алат. Изненађујућа чињеница у вези с тим је да га је водила компанија која се зове Аутоматиц, а ВордПресс је херој.

Лако можете претражити врсту имена ако унесете филтере који се започињу или завршавају по кључној речи коју сте унели. Такође, садржи неке технике сортирања помоћу којих можете одабрати тачан назив блога.

Приступ тестирању: За тестирање Леан Домаин Домаин:

 • Корисници морају да претражују Леан Домаин Домаин у свом веб претраживачу.

Леан Сеарцх Домаин

 • Након што стигнете на почетну страницу, морате потражити назив домена блога који посебно желите.

Леан Сеарцх Домаин

 • Страница ће се преусмјерити на нову страницу на којој ћете пронаћи феноменално име домене у сврху блога.

Леан Сеарцх Домаин

6. Панабее:

Панабее

Атрактиван и занимљиво дизајниран, овај алат пружа одличну брзину и једноставност предлога имена. Кажу да је то један од најпопуларнијих алата за генерисање домена.

Користи концепт спајања две или више речи, а затим тражи одговарајућу претрагу као што је поништавање појмова или замена истих.

Значајка која га чини толико доступним на тржишту је да можете проверити да ли сте одабрали име да ли је доступно на различитим местима на друштвеним мрежама.

Приступ тестирању: За тестирање Панабее-а:

 • Корисници морају да отворе званичну веб страницу Панабее-а. Тамо морају једноставно унети две речи које желе као име домена.

Панабее

 • Корисници ће бити преусмерени на нову страницу где ће добити увид у нека од доступних имена са две написане кључне речи.

Панабее

 • Тамо морају одабрати икону срца да би проверили и да ли су доступне за име домена блога.
 • Страница ће се преусмерити на веб локацију ГоДадди ради доступности домена.

Годадди

7. НамеСтатион:

НамеСтатион

Други познати генератор имена блога је назив станице. Такође генерише неке здраве предлоге имена за ваш блог, али има доста доступности због чега се не препоручује углавном.

Чим унесете кључну реч у генератор, он вам пружа неке случајне речи. Листа која се приказује углавном садржи кључну реч коју сте унели помешано са неким другим речима које се односе на име које сте користили.

Овај алат има само једну атрактивну карактеристику, а то је део такмичења. У овом одељку корисницима је омогућено да креирају конкурс за имена блогова као предлог за друге кориснике.

Приступ тестирању: За тестирање НамеСтатион:

 • Корисници морају да унесу жељену кључну реч за своје име домена блога.

Име станице

 • Затим ће НамеСтатион приказати нека од најбољих имена домена блога према вашим кључним речима.

Име станице

Закључак:

Размишљање о имену блога самостално може бити одвратно. Како је потребно рачунати на много фактора и много истраживања да би се знало је ли јединствено или не.

Дакле, речи генератора имена блога попут руке помоћи која вам пружа најбољу могућу листу предлога из којих можете одабрати своју реч, не бринући се о томе да ли она може бити непроменљива или неподобна за вас.

Такође, запамтите да одаберете назив блога у складу са вашим потребама. На пример, ако креирате блог да буде СЕО, не заборавите да користите име које се лако може користити за претрагу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector