ДреамХост преглед: Да ли је поуздан и брз? 99,93% Уптиме Забележено до сада

Овај чланак је ревидиран и допуњен 03. априла 2020.


Ах, ДреамХост. Од свих компанија које смо гледали, ДреамХост је сигурно једна од најпрепознатљивијих.

Након што је наводно сервисирао 1,5 милиона веб локација, ДреамХост је горе са осталим главним играчима у хостинг игри.

Још један разлог зашто је тако важан играч и на који се толико веродостојно гледа је његова историја: ДреамХост траје од 1997. године, што би могло бити и неколико деценија на Интернету.

Тако да сте гледали у следећу потенцијалну хостинг платформу. Можда немате појма одакле започети или можда већ размишљате о конкретним компанијама и одређеним плановима.

Овде смо да вам помогнемо да схватите шта вам различите компаније могу понудити, а управо ћу вам рећи како ДреамХост ради на основу мог искуства са њима.

Да ли репутација ДреамХоста далеко превазилази његове перформансе?

Или су ствари прилично усклађене?

Наставите читати да бисте сазнали!

ДреамХост: Против

Скоро увек, настављам са делом „против“, третирајући га као лошу вест. Ово је једно од ретких случајева када одсек за контра није лоша вест.

Па, можда мало – ништа није савршено, а то укључује и ДреамХост.

Дакле, ево првог од мањих недостатака: имена домена.

Не постоји бесплатна услуга е-поште за пакет дељеног хостинга на нивоу улазног нивоа – морате га купити као надоградњу ако желите, што је такође неуобичајено.

дреамхост планови

Ово би могло бити довољно да обесхрабрите некога ко само тражи малу, јефтину личну веб страницу, али ван тога, не очекујем да ће ови недостаци превише рачунати на ДреамХост.

Генерално, главни недостаци су да би неколико ствари требало да буду укључене у ДреамХост-ов дељени хостинг пакет на нивоу улазног нивоа који то није.

Осим тога, ДреамХост не трпи много – било шта што је, ендемично је за сваку другу хостинг компанију.

ДреамХост: Прос

Ок, сад можемо уживати у сунцу!

Пар белешки о недостацима које сам споменула – једна погодност за ДреамХост је јефтина цена.

Јефтине цене за дељене хостинг пакете (али и све остало) врста умереног одсуства укљученог имена домена и услуге е-поште за први ниво, мада не у потпуности.

Додајте чињеницу да Схаред Стартер, први ниво, има неограничен промет и укључен ССЛ сертификат, а ствари мало уравнотежују.

Стартер план из снова

Још увијек мислим да би барем требали укључивати домен, али то су два друга позитивна резултата која нису увијек укључена у ривалске пакете других компанија.

По том питању, ДреамХост је прилично добро представљен.

Мислим да је свака врста хостинга добро упакована са ДреамХост-ом и поред дељеног хостинга, нема много тога да бисте се жалили.

Посебно посвећено гостовање има сјајне смештајне јединице.

Једна од најбољих ствари које ДреамХост има за себе је једноставност употребе. Изузетно је гладак и интуитиван, од контролне табле до управљања налогом до веб странице.

Поврх свега, имају сјајну корисничку подршку.

Што се тиче сигурности – да, тачно је да њихова веб локација не каже много више од стандардних ствари.

Али добра вест је да им гаранција поврата новца траје 97 дана, што је време које се креће и требало би вам бити довољно да одмерите време за рад и навикнете се на свој производ.

гаранција за поврат новца из снова

Генерално, ДреамХост је заиста имао неколико недостатака – али има још много тога да им се супротставимо.

ДреамХост: Цене

Вероватно би главна сила на тржишту хостинга као што је ДреамХост могла понудити производе конкурентне цене.

Је ли тако?

Све у свему, мислим да јесте, али идемо пакет по пакет да видимо шта ДреамХост има.

Почели су нас, као и обично, заједнички хостинг пакети. Први ниво, Схаред Стартер, износи 2,59 УСД месечно, а други је Схаред Унлимитед по цени од 7,95 УСД месечно.

план из снова

Ово су једина два нивоа, тако да је прилично једноставно.

Међутим, те цене су ако плаћате по години услуге: ако плаћате месечно у месецу, Схаред Стартер расте на 4,95 УСД месечно, а Схаред Унлимитед расте на 10,95 УСД месечно.

ВордПресс хостинг је прилично близу дељеног хостинга, са сличном годишњом / месечном опцијом плаћања и има две врсте слојева за избор.

дреамхост вордпресс планови

Прва врста су заправо двије опције заједничког хостинга, с истим цијенама које су горе споменуте.

ДреамПресс слој почиње за 16,95 УСД месечно ако се плаћа годишње. Плаћаће се месечно, повећава се на 19,95 УСД.

ДреамПресс Плус је 24,95 УСД или 29,95 УСД, а ДреамПресс Про 71,95 УСД .

ВПС хостинг заиста има четири нивоа, али без опције месечно / годишње.

дреамхост впс хостинг

Басиц ВПС је ДреамХост-ова почетна ВПС понуда, која ће за 13,75 УСД месечно.

Бусинесс ВПС, Профессионал ВПС и Ентерприсе ВПС иду за 27,50 УСД, 55 УСД и 110 УСД месечно.

Цлоуд хостинг са ДреамХост-ом је изузетно јефтин: 512МБ РАМ сервера, најјефтинија опција, износи 4,50 УСД месечно макс..

Опција 2ГБ износи мак 12 УСД месечно, а опција 8ГБ 48 мак. Не брините, постоји још неколико опција које можете погледати овде.

Разлог за који тезе кажу да је максималан тај што вам се наплаћује по сату коришћења, а максимална наплата је 600 сати месечно.

Максимална цена је под претпоставком да тај план користите 600 сати у датом месецу – све у свему, заиста није превише мутно.

ДреамХост нема унапред намењене хостинг планове: потребно је да их директно контактирате како бисте схватили која би цена била.

ДреамХост Дедициране карактеристике хостинга и поређење

Највише кажу њихова почетна цена: 169 долара месечно.

Све у свему, ДреамХост се прилично добро сналази са ценама. Нарочито гостовање у облаку делује прилично солидно – за оне који само желе експериментирати, први ниво хостинга облака био би одлична опција за коју сумњам да бисте је лако могли пронаћи на другом месту.

ВордПресс хостинг је у реду – мислим да ДреамПресс планови могу бити мало на цени, али можете користити дељени хостинг за своју ВордПресс веб локацију и то је прилично солидан посао да је ДреамХост више него вољан да се прилагоди..

ВПС хостинг има веома ниску почетну цену, али све остало је отприлике по уобичајеним ценама.

Најзад, најбоља ствар у ценама компаније ДреамХост: гаранција поврата новца.

Већина хостинг компанија нуди отприлике тридесет дана за своје гаранције поврата новца – две недеље на жилавој страни.

ДреамХост пуца поред свих њих са огромном гаранцијом поврата новца од 97 дана.

То је пуно времена и требало би да има довољно времена да правилно процените свој продужетак и видите да ли кликнете са својом услугом.

Генерално, ДреамХост има прилично стандардну структуру цена, са неколико бодова који су посебно повољни.

Њихова гаранција за поврат новца далеко је једна од најбољих у послу.

ДреамХост: Карактеристике

За сада знамо да је ДреамХост један од најозбиљнијих хостинг провајдера.

Такође знамо да има општу структуру цена и наизглед добре цене.

То значи да је време да се сагледа што заиста цене цене: које карактеристике добијате у пакетима?

Као и обично, фокусираћемо се углавном на дељени хостинг (који се преклапа са ВордПресс хостингом, у случају ДреамХост-а).

Схаред Стартер доноси на сто једну веб локацију, неограничен промет, “брзу” ССД меморију, ССЛ сертификат, веб локацију и опционалну надоградњу за додавање е-поште.

дреамхост дијели могућности хостинга

Схаред Унлимитед има све горе наведене, али неограничене веб локације, бесплатан домен, неограничено ССД складиште, више од једног ССЛ сертификата (вероватно по локацији) и хостинг е-поште.

ДреамХост такође даје 100% продужену гаранцију и 97-дневну гаранцију поврата новца за све пакете, укључујући дељени хостинг на нивоу улазног нивоа.

Мислим да је моја главна предност домен – за Схаред Стартер требате платити 9,95 УСД да бисте купили а.ЦОМ, а бесплатни домен је укључен само за други ниво.

Већина уводних пакета са другим компанијама нуди бесплатан домен, тако да ово сматрам мало смрдљивим.

Исто важи и за е-пошту: морате надоградити ако имате Схаред Стартер.

Без обзира на то, неограничен промет и ССЛ сертификат донекле смањују оптерећење, па чак и ствари.

Можете да користите ове горе наведене опције хостинга за своју веб локацију ВордПресс, али такође можете да користите и ДреамПресс.

ДреамХост ВордПресс хостинг функције

ДреамПресс користи облак сервер уместо дељеног сервера и оптимизованији је за ВордПресс: међутим, он има ограничења у броју посетилаца које можете да примите месечно, већа ограничења на ССД меморији и скупља је..

Без обзира на то, то је сигурно опција у зависности од тога колико озбиљно желите да преузмете своју ВордПресс страницу.

ВПС опције у основи нуде све веће количине РАМ-а и простора за похрану по нивоу, а све остало је исто (ово је прилично типично за већину хостинг компанија).

Исто се односи и на хостинг у облаку: већа цена значи да вам је додељено више ресурса, у погледу РАМ-а, ССД диска и ЦПУ-а.

Коначно, наменско гостовање показује се као пакет са ударцем. Погледајте само упоређивање цена са сајта компаније ДреамХост.

Да. По свом максимуму, ДреамХост ће понудити далеко више ресурса онима који конзумирају наменске хостинг планове него њиховим главним конкурентима.

Генерално, ДреамХост је једна од најпопуларнијих хостинг компанија које сам видео.

Ово је дефинитивно генерализација, мада су њихови дељени хостинг пакети помало функи: неке ствари су укључене у првом нивоу које су одличне, а неке нису укључене које би требале бити.

Дакле, упркос неколико упозорења ту и тамо, ДреамХост нуди прилично конкурентне карактеристике за сваку врсту хостинга, а рекао бих да ова компанија има одељење функција.

Само пазите на детаље одређеног пакета који вас занима.

Лакоћа коришћења

Повезане са карактеристикама је фактор једноставности употребе компаније. Колико ће вам тешко времена клијенти смислити контролну таблу, поставке налога и поставити своје веб странице?

Са ДреамХост-ом нема много времена. ДреамХост је толико сигуран у своје једноставне алате да их више пута истичу на њиховој веб локацији – чини ми се, више него на другим местима.

У ствари, чак ће вам дозволити да бесплатно експериментишете са њиховим градитељем веб страница.

Њихов контролни панел је такође стилизован да изгледа глатко и подједнако је једноставан за употребу.

Преглед надзорне табле ДреамХост

Немам пуно за рећи о једноставности коришћења ДреамХоста: препоручујем вам да се поиграте са њиховим градитељем веб страница и добијете осећај за то, јер је остатак њихове веб локације прилично раван или је чак лакше решити..

Изградите своју веб страницу бесплатно помоћу алата за изградњу веб страница ДреамХост

Посебно је лепо што ДреамХост-ова лакоћа не поједностављује саме производе нити ограничава број функција које имате.

Као што сте видели, ДреамХост је конкурентно опремљен функцијама, али то не одузима корисност.

ДреамХост није најлакша услуга хостинга икада, али то је учињено на највишој разини, мање или више дијели прво мјесто са неколико других компанија.

Једноставност употребе данас није најрјеђе постигнуће, али је ипак супер видјети.

Подршка муштеријама

Једноставно као што је ДреамХост већ сада, корисничка подршка постаје још лакша.

Као што је типично за већину хостинг компанија, имате два главна облика корисничке подршке: едукативни / информативни материјал на лицу места и опције за контактирање представника.

За материјал на лицу мјеста који можете конзумирати главно мјесто је база знања.

Дреамхост има једну од најлепших база знања које сам видео, мада то у малој мери није последица мог личног укуса..

То кажем зато што многе базе знања изгледају ружно, претрпано или су превише једноставне.

ДреамХост добија савршени спој ове две: трака за претраживање која се брзо креће од добро организованих категорија чланака.

Још једна ствар коју ДреамХост нуди (што успут раде само неке друге хостинг компаније) је форум за ДреамХост заједницу.

ДреамХост заједница

Лично мислим да би страница форума могла бити мало организованија, али довољно је робусна и чињеница да их има.

ДреамХост нуди стандардне опције за подршку уживо и ћаскање, 24/7. Иако немају телефонску подршку, нуде комуникацију на друштвеним мрежама – што није баш уобичајено.

Ствар је у томе што можете да приступите ливе цхату само ако имате налог.

Ако немате налог, и даље можете да се обратите подршци – на пример, ако имате питање – али мораћете да употребите систем е-поште / улазница.

ДреамХост систем улазница

Али то је у реду Моје искуство са ДреамХост-ом, као купцем, јесте да су им ливе цхат и подршка путем електронске поште били веома добри.

Одговор можете обично очекивати у року од највише неколико минута или неколико минута.

Све у свему, то је прилично солидан фактор подршке купцима.

Врло солидни представници и свеобухватни информативни материјали на лицу места чине ДреамХост једном од најбољих компанија за корисничку подршку.

Сигурност и поузданост

Како је све остало на путу, вријеме је да се фокусирамо на посљедњи, али врло важан фактор хостинга: сигурност.

Ради сигурности, размотрићемо неколико ствари: алате које ДреамХост користи или нуди својим клијентима и продужење радног века нашег тестног сајта.

Безбедносна страница компаније ДреамХост садржи нешто од онога што нуде, мада бих волела да они уђу у мало више детаља.

Упознају се са стандардном индустријском сигурносном инфраструктуром, али волео бих да иду мало изнад и даље.

ДреамХост такође нуди неколико алата којима корисници могу приступити – откривање / уклањање злонамјерног софтвера, сертификате за шифровање и приватност домена.

сигурност из снова

Откривање и уклањање злонамјерног софтвера се плаћа, али алати за шифровање и приватност домена су подразумевано бесплатни – што је одлично.

Још једна, још нешто што треба напоменути: страница за проверу статуса система ДреамХост. То није супер уобичајено, али је тешко нечувено.

Лепа ивица статусне странице ДреамХост-а садржи статус хрпе производа ДреамХост-а – њихове главне веб странице, е-поште и веб поште, њихових различитих сервера итд..

Провјеримо продужење рада, једно од најважнијих аспеката сигурности – шта је смисао посјећивања веб странице ако је увијек доље када га људи посјећују?

Па погледајмо ДреамХост у продужетку.

продужење снова

Уптиме
99.67%
Време одзива
676мс

Ево просечног времена:
 • Мар 2020: 100%
 • Феб 2020: 99,35%
 • Јан 2020: 99,64%
 • Дец 2019: 100.00%
 • Новембар 2019: 100,00%
 • Окт 2019.: 100%
 • Сеп 2019: 100.00%
 • Август 2019: 100,00%
 • Јул 2019. 99,99%
 • Јун 2019. 99,92%
 • Мај 2019: 99,85%
 • Април 2019: 99,77%
 • Мар 2019. 99,97%
 • Фебруар 2019: 99,63%
 • Јан 2019: 100%
 • Дец 2018 .: 99,99%
 • Новембар 2018: 99,98%
 • Окт 2018: 100%
 • Сеп 2018: 70,14%
 • Авг 2018: 100%
 • Јул 2018: 100%
 • Јун 2018: 100%
 • Мај 2018: 100%
 • Апр 2018: 99,94%
 • Мар 2018: 100%
 • Феб 2018: 99,98%
 • Јан 2018: 100%
 • Дец 2017.: 100%
 • Нов 2017: 98,49%
 • Окт 2017: 100%
 • Сеп 2017: 99,96%
 • Авг 2017: 100%
 • Јул 2017: 100%
 • Јун 2017: 100%
 • Мај 2017: 100%

Овдје можете провјерити детаљне резултате продужетка.

Оуцх. Оуцх. У реду, знам да ово изгледа лоше, али дозволите ми да нешто брзо објасним: имали смо грешку на крају у септембру.

Имали смо прекид неколико дана, а то није последица ДреамХоста.

Још неколико појашњења: време овог писања је 3. октобар, тако да се мере само 3 дана продуженог времена.

Почели смо тестирати ДреамХост 11. септембра, тако да смо у септембру мерили отприлике три недеље.

Обично би продужење 70% било неопростиво, али пошто проблем није ДреамХост, овог пута можете да их извините..

ДреамХост гарантује 100% продужење рада, а бар је то био случај када прекиди нису наша грешка.

ДреамХост ће вам такође приписати прекид рада сајта: услугу дневно за сваки сат прекида услуге.

За наших пет дана, то би било … око 120 дана бесплатне услуге. Што је прилично солидна компензација (ако је ДреамХост био разлог да се наша веб локација поквари).

Упс, још лоших вести: ова понуда важи само за дељени хостинг. Сваки хостинг пакет добија 100% продужену гаранцију, али само дељени хостинг добија кредите по сату застоја. Упс.

Наш потез је да ДреамХост има пристојне сигурносне алате, а посебно, нудећи приватност домена и ССЛ сертификате бесплатно је одлично.

Чини се да је њихова сигурносна инфраструктура у реду, а њихово продужење времена је добро.

ДреамХост се одлично слаже са сигурношћу, а можда је и бољи од неколико других великих компанија.

Да ли препоручујемо ДреамХост?

Кад се све своди на то, чини се да је ДреамХост уопште заслужио свој статус.

Нема много недостатака, а неколико оних које има има у великој мери је безначајно.

Недостатак укљученог имена домена за Схаред Стартер је несретан, али не и крај света.

Исто важи и за недостатак укљученог пакета е-поште.

Ове ствари су углавном релевантне само за људе који траже лагани производ: мали, вероватно лични веб сајт за ниску цену.

За те људе је ДреамХост толико близу да је савршен, али ове две ствари су уобичајене на другим платформама за сличне цене.

Из тог разлога, не бих препоручио ДреамХост тим људима.

За све остале, ДреамХост је вероватно топ избор.

Чак и за горе наведени одељак хостинга потрошача, препоручио бих да испробате прво да видите да ли можете да се раздвојите са мало додатног новца за компанију у којој сте задовољни.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map