ХостГатор Вс ГоДадди: Поређење засновано на брзини, цени и подршци

годадди_вс_хостгатор 2018Веб хостинг је смешна ствар. Постоји преко 1.000 добављача онога што је суштински исти производ. Исти производ који нема видљиве индикације перформанси.

Веб хостинг је смешна ствар. Постоји преко 1.000 добављача онога што је суштински исти производ. Исти производ који нема видљиве индикације перформанси.


Не могу се сјетити многих других ствари које бисте купили без да знам више информација. Замислите да изнајмите собу у стану са другим људима.

Сада замислите да не знате са колико људи делите, колико ствари имају или у каквом су послу.

Ово је детаљна поређење ГоДадди-а и Хостгатор-а, хостирам стотине веб локација за разне клијенте у разним врстама различитих хостинг компанија, то постаје ноћна мора и време је да консолидујем све на једном месту да уштедим новац и труд.

Пре него што се упутим и изаберем провајдера, морам да упоредим неке велике пушке.

Успоредићу ГоДадди & Хостгатор, вероватно две највеће компаније у веб хостингу, обе имају пуно истих функција и чини се да у целини имају добре критике.

Обоје су довољно дуго да би требали имати добро успостављене системе подршке, а заједница је иза њих који су врло добро упознати са њиховим производима и замкама..

Знам шта мислите; “Зашто сте одлучили да упоредите ГоДадди и Хостгатор, шта је са Кс, И и З Хостинг компанијом, чуо сам да су сјајни”.

Мој одговор на овај став је двострук: прво, ако све своје веб локације преместим на једну платформу то је једнократни договор, не желим то поново да предузимам, па ми треба компанија која ће се задржати дугорочно.

Друго, желим конзистентност, пуно мањих компанија је невероватно за почетак само да би се временом успорило.

Остатак детаља можете прескочити и погледајте закључак овде.

Заронимо се у ХостГатор вс. Годадди …

Шта морамо узети у обзир при избору најбољег између ХостГатор-а и ГоДадди-а?

 1. Карактеристике и цене
 2. Спеед Перформанце
 3. Одговорност
 4. Бенцхмарк
 5. Подршка муштеријама
 6. Коначна пресуда

Пре него што наставимо, желим да вас обавестим да имам ХостГатор код купона који вам може уштедјети 113,01 УСД на хечлинг плану, 149,00 УСД на Баби план-у, 329,00 УСД на пословном плану.

Активирајте код купона ХостГатор

ГоДадди вс ХостГатор – Поређење карактеристика са ценом

Сада на посао, време је да упоредимо шта нуде обе компаније на свом производу хлеба и маслаца.

Упоређујем план средњег опсега за сваког добављача, по мом мишљењу ови би требало да буду погодни за веб локацију малог предузећа или мали ВордПресс блог.

Табела упоређивања цена ГоДадди вс ХостГатор:

ГоДаддиХостГатор
ПланЕкономијаХатцхлинг
Месечна цена$ 2,99$ 2,75
Месечни трошак обнове$ 7,99$ 6,95
Домене11
ПагесНеограниченоНеограничено
Складиште100 ГБНеизмерено
ПротокНеизмереноНеизмерено
Бесплатне адресе е-поште1Неограничено
ФТП налогдада
Хостинг е-поштедада
Вебмаил подршкадада
Заштита од нежељене поштедада
100 долара Гоогле Адвордсда
$ 100 Бинг кредита за огласеда
Гаранција поврата новца30 дана45 дана
Посетите ХостГатор

Као што видите, обоје нуде оно што изгледа као да је веома сличан производ, наравно, уопште нема детаља о томе какве перформансе да очекујете.

Оба производа укључују 24/7 подршку, 99,9% Уптиме, Гоогле АдВордс Цредит, инсталатере софтвера (за ствари као што су ВордПресс) и цПанел приступ.

Понуда ГоДадди-а укључује ДДОС заштиту (Миллаге може варирати) и један бесплатан домен. Они нуде резервне копије и додатне ресурсе по цени. Вриједно је напоменути да ограничавају МиСКЛ базе података на 1 (25ГБ) и укључују само 1 поштански сандучић е-поште максималне величине за складиштење од 5 ГБ.

Ради сигурности веб странице, Годадди је склопио партнерство са Суцури (Ревиев) ради заштите веб локације од хакера и уклањања злонамјерног софтвера са веб локације.

Хостгатор нуди ССХ приступ, аудио / видео стриминг, ДДОС заштиту, неограничене поштанске сандучиће и без ограничења на величину или број МиСКЛ база података.

Желим разговарати више о МиСКЛ ограничењу, можда ми се не чини велико, али за мене то јесте. Ако имам више ВордПресс веб локација на истом хостингу, али за различите клијенте, онда заиста желим да их оставим одвојено, колико због лакоће, тако и због сигурности.

Помоћу ГоДадди-ја бих морао да се пријавим за више хостинг рачуна или да их све држим у једној великој бази података.

За мене (и надам се за вас) резервне копије су велика ствар. МАСИВНИ договор. Као што каже стара пословица „Ако се не припремимо, припремамо се за неуспех“.

Никад не заборави ово. Тако је лако случајно обрисати делове или целокупне веб локације, нешто покварити или постати угрожени. Чињеница да је Хостгатор укључио резервне копије без додатних трошкова је плус. Велики плус.

ГоДадди вс ХостГатор – Поређење података

Време је да дробите бројеве. Покренуо сам три теста како бих показао просечна времена одзива за сваку компанију. Инсталирао сам огледни сајт и на ГоДаддију и на Хостгатору (на плановима које смо упоредили горе) и извео тестове брзине, реакције и упоређивања..

1. Брзина

Када говорим о брзини, заиста говорим о почетном времену учитавања страница. Ово је веома важно, споро странице су једнаке високој стопи напуштања почетне странице.

Већина људи неће чекати дуже од 6 секунди да се страница учита пре одласка, неки неће чекати ни секунду.

Пробни веб локација домаћин на ГоДадди-у

Годдди спеед

Пробна веб локација која се налази на ХостГатору

Брзина веб странице хостгатора

ХостГатор учитао се за 1,40 секунде, а ГоДадди се учитао у 3,05 секунди. ХостГатор је победио Годадди када је у питању брзина.

2. Одговорност

Колико је важно то прво време учитавања, такође морам стећи представу о општем реаговању веб локације, тј. Колико времена треба да се учита свака страница након што сте на веб локацији. Провео сам тест у периоду од 30 дана.

Провјерите вријеме реакције веб странице на ХостГатор-у

Време одзива за Хостгатор

Провјерите вријеме реакције веб странице на ГоДадди

Време одговора на Годадди

ХостГатор је очигледно победио над Годадди-ом.

Мислим да се можемо сложити да се овде појављује образац. Двапут брзо, опет! Овај тест има још већу тежину код мене, одвијао се током периода од 30 дана, тако да чудан снежни дан неће превише утицати на резултате.

Када сам се сам играо с Хостгатором, моје око је изгледало одзивније и ови тестови су ми то заиста потврдили.

Погледајте планове ХостГатор-а & цене овде.

3. Бенцхмарк

Користио сам ГТМетрик за мерење локација, он мери разне показатеље перформанси и даје време учитавања у секунди. Не бих очекивао да ће нам то пружити било шта другачије од претходна два резултата, али даје нам шансу да поново потврдимо резултате.

Годадди - Хостгатор

Хостгатор – 0,7 секунди
ГоДадди – 1,8 секунди

Дакле, мало другачији бројеви, али редослед величине је исти.

Резиме података

Угодна сам са поузданошћу ових тестова перформанси. Сви су они на страни сервера што избегава било какве спорости на појединачним клијентским машинама.

Такође сам користио комбинацију различитих тестова из различитих извора.

Ови подаци указују само на један и један начин, ГоДадди се не може такмичити са Хостгатором у погледу перформанси хостинга.

У сва три теста Хостгатор је био двоструко бржи. ДВОЈНО. Морате се сјетити да је Хостгатор нешто јефтинији од ГоДадди-а, али ипак је најснажнији хостинг.

ГоДадди вс ХостГатор – Подршка

Мало сам разговарао о подршци коју обе компаније дају, мислио сам да би било корисно показати црно-бело поређење онога што је изгледало ако контактирате обојицу преко њихових функција за чет уживо, са истим питањима.

Хостгатор:

подршка за хостгатор

Започните с ХостГатор-ом

ГоДадди:

годадди подршка

Започните с ГоДадди-ом

Надам се да овде можете видети да су се једном, када сам прошао до Хостгатора, оба тима за подршку муњевито брзо одазвала у року од једне минуте у оба случаја..

Подршка Хостгатора дала је нешто више информација које су биле корисне, док је подршка ГоДадди-ја доследно брза. Све у свему, рекао бих да је подршка коју нуде обе компаније добра.

ГоДадди вс ХостГатор – Циљана публика

ДАДДИ

У то нема никакве сумње ГоДадди је највеће име када је реч о именима домена, што је довело до тога да они постану де фацто место за веб локације за све ствари, они имају огроман асортиман производа по повољним ценама.

Из мог угла, главни циљ ГоДадди-а је да се допадне не-ИТ корисницима, тј. Власницима малих предузећа, чини се да су усредсређени на олакшавање живота и прилагођеност корисницима због сирових перформанси.

Годадди огласи

Прочитајте целу рецензију ГоДадди-а..

ГАТОР

Хостгатор можда није тако велик као ГоДадди, али упркос релативно малој величини, Хостгатор је гигант међу ИТ и веб професионалцима.

Огласи Хостгаор

Хостгатор нуди поједностављен избор Производа и по мом мишљењу, иако је њихова понуда једнако корисна као и ГоДадди, изгледа да циљају на техничку корисничку базу, фаворизују перформансе и квалитет хостинга.

Прочитајте целу рецензију ХостГатор-а..

ГоДадди вс ХостГатор – Надограђена наменска платформа сервера

Упоређујући ове две компаније, прочитао сам мноштво поређења и прегледа других људи, нешто што се поново и изнова појавило је да се перформансе свих Хостгатор-ових производа за хостинг побољшавају с временом.

То је ретко.

Зашто је ово ретко? Обично, када хостинг компанија покрене, она мора да купи неку врсту сервера. У овом тренутку, на почетку пословања хостинг компанија вероватно је најбоља представа коју ћете икада добити на дељеном веб хостингу.

Како вријеме пролази, компанија добија све више клијената, купују више сервера и сви су задовољни. Компанија у неком тренутку схвата да би вероватно могли да стисну још неколико веб локација на серверу да зараде мало више новца. Представа ће патити.

Као што показује доња веза, јасно ми је да се то не догађа у Хостгатору, они активно надограђују своје сервере како би избегли тачан проблем. Нисам могао да нађем ништа слично што се догађа код ГоДадди-а.

Саопштења за јавност - ХостГатор

Погледајте планове ХостГатор-а & цене овде.

ГоДадди вс ХостГатор – Хандс-он Екпериенце

Моје искуство са Хостгатором вероватно тачно онако како бисте очекивали, они користе цПанел који ја тачно знам како да користим.

Све је функционисало први пут, подешавање хостинга, инсталирање ВордПресс-а, итд… Њихова корисничка подршка била је невероватно корисна, нема времена за задржавање, једноставно су дошли до исправљања мог проблема.

Моје искуство са ГоДадди-ом није било лоше: ни то није било сјајно. Сад сам помислио да је ГоДадди користио цПанел, али у стварности они користе неку врсту прилагођене верзије цПанела, има већину истих функција, неке ствари су урађене другачије, неке ствари су на различитим местима.

То је била бол за мене, искрено, само сам навикла на цПанел.

Сада бих требао признати да сам ГоДадди пуно користио. Заиста пуно значим. Моја претходна компанија користила га је за хостинг и ССЛ сертификате за око 100 клијената (били су јефтини за оно што смо желели).

По мом искуству, корисничко сучеље ГоДадди је ужасно. Срећом имају добру подршку јер кад нешто не функционише преко корисничког сучеља (а то се често дешава) морате позвати подршку да бисте је разврстали.

Закључак ХостГатор-а против ГоДадди-а

Па, који је бољи: Хостгатор вс. Годадди? Па, обе су солидне веб хостинг компаније и ваш избор зависи од тога шта више цените.

Ако тражите неограничене ресурсе (тј. Складиште, ширину појаса, е-пошту), тада потражите Хостгатор. Њихов тренутни попуст можете добити овде.

Ако сте нови, уски у буџету и веома би вам требала телефонска подршка, тада бисте требали одабрати Годадди. Попусти за Годадди доступни су овде.

А ако тражите независну компанију са врхунским перформансама, онда бих кренуо са ФастЦомет-ом (преглед)

А ако тек почињете са првом веб страницом, препоручио бих вам да провјерите мој Водич за подешавање ВордПресса.

Повезани постови:
 1. Блуехост Вс Годадди: Који веб хостинг осваја?
 2. Блуехост вс. ХостГатор – Зашто је БлуеХост бољи
 3. 1&1 вс. ГоДадди: Поређење и тестови засновани на мом искуству
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map