Хостингер преглед хостинг предузећа

Како се пословање повећава, често постоје сценарији у којима заједнички хостинг неће бити довољан. У таквим случајевима треба проверити алтернативне и робусније могућности хостинга.


Већина хостинг платформи нуде алтернативне могућности хостинга да задовоље високе захтеве и перформансе и брзину. Један такав план хостинга је Хостингер-ов пословни хостинг план који се фокусира на пружање бољих перформанси у односу на дељени хостинг.

Дозволите ми да започнем ово пружањем кратког прегледа компаније. Хостингер је први пут покренут 2004. године. Према заслузи, Хостингер је распоређен у 178 земаља и има преко 29 милиона корисника.

Хостингер је имао револуционарно путовање са револуционарним растом, почевши своје услуге потпуно бесплатно. Званично, 2011. године је настао бренд Хостингер.

Даћу детаљан преглед Хостингер пословног плана заједно са предностима и недостацима његових услуга.

Предности коришћења Хостингер Бусинесс-а:

Као и увек, прво ћу разговарати о предностима коришћења Хостингера. Дозволите ми да започнем са перформансама и продужењем рада.

Перформансе:

Брзина и перформансе заједно са брзим временима одзива одређују употребљивост било које хостинг платформе. Што се тиче перформанси, ово има добру брзину и време одзива, као што је приказано у наставку-

Време одзива хостингера

Ово има перформансе А +, које су изнад просечне брзине.

Купио сам пословни хостинг план од Хостингера и надгледао перформансе његове брзине на серверу путем веб локације хостингпилл-хр.ве. Ево резултата:

први бајт хостингер

Слично томе, тест на првом бајту дао је горе наведене резултате који су добри у погледу перформанси.

Цене и карактеристике:

Хостингер је познат по својим јефтиним могућностима хостинга. За брзо растуће веб локације, дељени хостинг није довољан. У овом случају је користан пословни план хостинга попут оног који пружа Хостингер.

Хостингер-ово пословно хостинг пружа моћ и поузданост ВПС-а заједно са једноставношћу дељеног хостинга. Добијате наменске ресурсе којима управља Хостингер-ов тим за подршку.

Испод је кратак снимак цена и карактеристика различитих пословних хостинг планова који су доступни овде. Постоје 3 Планови за пословни хостинг:

Карактеристике
Покренути
Професионални
Ентерприсе
Простор на диску40 ГБ80 ГБ160 ГБ
РАМ3 ГБ6 ГБ12 ГБ
ЦПУ Цорес22Кс повећање брзине3Кс повећање брзине
цПанелИновативни цПанелИновативни цПанелИновативни цПанел
ССЛ сертификатбесплатнобесплатнобесплатно
Цена$ 15,90 / месец$ 31,80 / месечно$ 71,55 / месец

Локације сервера:

 • Манцхестер
 • Сао Пауло
 • Асхевилле

Без обзира на улов, у поређењу са конкуренцијом, Хостингер је несумњиво приступачан.
Сваки план нуди 45% попуста за кориснике који први пут раде. У било којем тренутку корисник може лако прећи са заједничког хостинг плана на пословни план користећи свој цПанел.

Стартуп план је погодан за више већих и већих веб локација. Ово укључује повећање брзине, менаџер предмеморије, наменске ресурсе, надгледање рада, инсталирање једним кликом, дневне копије, цПанел, бесплатни ССЛ.

У случају професионалног плана, добијате све што је део Стартуп плана. Поред тога, можете уживати у већим конфигурацијама. Има 2Кс повећање брзине. Овај план је погодан за веб локације са високим прометом и е-трговином.

План предузећа осмишљен је за веб странице са великим ресурсима. Овај план укључује све карактеристике професионалног плана, са вишом конфигурацијом. Ово има 3Кс повећање брзине.

Уз сваки план добијате и мноштво других погодности о којима ћу детаљније говорити у даљем делу прегледа.

Подршка муштеријама:

Веома важна тачка коју треба узети у обзир за било коју хостинг платформу је корисничка подршка. Без обзира колико су добре брзина, перформансе и продужење радног времена, ако корисничка подршка није ефикасна; тада ће хостинг платформа бити неуспешна да привуче купце.

Дефинитивно се не желите борити за добијање подршке за хостинг. Добра вест је да вас Хостингер не разочара када је реч о корисничкој подршци.

Хостингер има опцију за ћаскање 24/7 уживо. Упоредо са тим, можете пријавити злоупотребу, послати их поштом, пружити опште упите преко веб локације.

Сачекајте, то није све, имају комплетан одељак веб странице који је посвећен бази знања, подучавањима и блоговима. База знања је добро одвојена на основу теме, а било коју тему можете потражити овде.

Ово покрива већину техничких информација и водича за решавање проблема. Ово, заједно са њиховим огромним водичем, изузетно је корисно за новорођенче.

Да бих додатно провјерио њихову корисничку подршку, покренуо сам цхат уживо. Почело је ћаскање уживо скоро 30 секунди. Иако је било мало времена чекања, ипак није превише времена за чекање. Корисничка подршка пружа брзи одговор на све упите.

хостингер-ливецхат

хостингер-ливецхат2

Сигурност и додатне функције:

Сигурност ваше веб странице дефинитивно је најважнија ставка. Код Хостингера постоје основне сигурносне карактеристике које су обухваћене као део плана.

Омогућује бесплатне ССЛ цертификате са сваким одабраним планом. Такође је укључен и наменски ИП.Фрее_ССЛ_Хостингер

Ваша веб локација ради на изолованој виртуелној инстанци. На тај начин можете имати потпуну контролу над ресурсима.

Као део сигурности, као део плана укључене су и аутоматске дневне копије. Сигурносне закрпе и надоградње рукује се аутоматски.

Хостингер користи интегрисано предмеморирање са менаџером кеш меморије да би обезбедио ултра брзу веб локацију. Годишњи планови укључују бесплатан домен, док већина других хостинг платформи наплаћује посебну накнаду за топуп.

Надгледање невремена врши Хостингер како би се брзо разрешиле ситуације наглог квара. Заштита од ЦлоудФларе-а укључена је бесплатно. То обезбеђује заштиту и ДДоС заштиту (важи само за дељене хостинг планове) уз брзе предности мреже за испоруку садржаја (ЦДН).
Брзина и продужење рада, оба су загарантована.

Остале додате безбедносне функције су БитНиња Смарт Сецурити. Ово пружа заштиту у реалном времену. Ово може спречити КССС, ДДоС, злонамерни софтвер, убризгавање скрипте, грубе силе и друге аутоматизоване нападе.

Такође се бесплатно укључује СпамАссассин заштита, која је моћан филтер е-поште за блокирање нежељене поште. Ово чисти примљену пошту и нежељену пошту.

Гаранција поврата новца:

Хостингер даје 30-дневну гаранцију поврата новца. То вам омогућава да грациозно испробате различите планове које пружа Хостингер.

30-даи-триал_би_Хостингер

Међутим, нису сви производи повратни. Мало производа има посебне услове поврата који се могу проверити у Хостингер-овој политици поврата новца.

Једноставан за коришћење:

Све у свему, Хостингер је изузетно једноставан за употребу чак и за почетнике. Они немају традиционални цПанел, због чега је почетницима једноставнији. Напредни корисници који су навикли на традиционални цПанел можда ће ово сматрати помало необичним.

Њихова контролна табла је добро одвојена разним опцијама као што су Рачуни, Е-пошта, Домене, Веб локације, Фајлови, База података и неколико других напредних опција.

Хостингер цПанел

Готово све је могуће путем њиховог цПанела. Њихов бесплатни програм за прављење веб страница је подједнако једноставан за употребу. Има мноштво шаблона за које одабире мобилни уређај.

Предлошци су лако радити, а значајка превлачења и пада за употребу чини дизајн веб страница врло једноставним.

Слабости коришћења Хостингер Бусинесс:

Дозволите ми да говорим о неколико недостатака у вези са коришћењем Хостингер Бусинесс плана.

Виша обнова:

Добијате најнижу цену за дугорочне планове, попут 24 месеца и више. Ово је уобичајена стратегија коју користи већина хостинг платформи.

Али да, то је нешто што би корисници требали бити свесни пре него што се обавежу на било који одређени план.

Уник базиран:

Сервери су у потпуности базирани на Уник-у и подржавају ПХП.

Иако је Уник повољан, ово би могло имати смисла за размишљање у случају да тражите посебно Виндовс хостинг или имате само експертизу за Виндовс.

Нема традиционалног цПанела:

Ако проверите Хостингер-ов цПанел, ово не личи на традиционални цПанел. Тако би напредни корисници који су навикли на традиционални цПанел сматрали ово мало другачијим од употребе. С друге стране, пошто је ово једноставно, корисно је за почетнике.

Уживо ћаскање:

Да бисте користили ливе цхат, требали бисте бити дио Хостингеровог плана. За све остале, постоји општи образац за упит који је доступан на веб локацији.

Већина хостинг платформи омогућава новим корисницима да имају и подршку за цхат уживо. То је нешто што недостаје Хостингеру.

ЗАКЉУЧАК:

Хостингер у свом пословном плану има неколико предности. Има добро уклопљене планове на основу потреба корисника.

Мјерне вриједности перформанси, продужетка и времена одзива једнако су компетентне. Корисничка подршка је одлична са својом 24/7 опцијом за ћаскање уживо.

Кључно решење је једноставност употребе око његовог цПанела. Слично томе, има веома једноставан за употребу веб програмера.

Коначно, сваки план има неколико основних карактеристика уграђених у део плана.

Не морате да плаћате одвојене цене за ове функције. Уз ово, сигурносне карактеристике које пружа Хостингер су подједнако добре.

Започните с Хостингером

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map