Интернет преглед „кључ у руке“ 2020: моје искрено мишљење са предностима и недостацима

Шта је Интернет на кључ?

Интернет на кључ, да ли вам ово име звучи познато? Ако никада нисте чули, не брините.


Многи признају да нису свесни Интернета “кључ у руке” или једноставно никада нису чули за њега. Напротив, мало је и штребера који су чули и користили кључ у руке.

Све у свему, у погледу популарности наишли бисте на мешовиту реакцију према кључу. Пре него што наставим даље, дозволите ми да вам укратко представим кључ у руке.

Једноставан одговор је – Да, „кључ у руке“ Интернет пружа услуге хостинга. Занимљиво је да за разлику од већине других хостинг платформи, кључ у руке није у почетку био фокусиран на хостинг услуге.

Први пут је започео 1999. године давањем консултантских услуга пружаоцима интернетских услуга и побољшаним телекомуникацијским провајдерима, пре него што је постепено прешао на једно од неколико хостинг решења.

Кључ у месту је из Латхама у Њујорку и пружа услуге зеленог хостинга.

Дакле, да ли Интернет кључ у руке окреће главе?

Будите информисани о занимљивијим налазима Интернета “на кључ”!!

Кључ у руке Интернет

Пре него што проверим шта је добро у вези кључа, дозволите ми да вам дам детаље о ономе што сам утврдио у вези са кључем.

“Кључ у руке” има свестран списак услуга, у то нема никакве сумње. Међутим, оно због чега сам утврдио је њихов недостатак једнаких карактеристика обогаћених безбедношћу.

Па, то ни на који начин не значи да кључ није безбедан. Има ССЛ, спам филтере за е-пошту, редовна ажурирања, заштиту лозинком за директоријуме. Оно што недостаје је било која сигурносна карактеристика која се разликује од индустрије кутија.

Други фактор је њихова подршка за СЕО и аналитику. Осим АВСтатс-а, нема друге напредне подршке за аналитику.

“Кључ у руке” има засебан СЕО хостинг, због чега би се већина нас питала да ли би одабир било којег другог хостинг плана био права ствар.

сео планови

Па, кључ у руке је имао неколико проблема са СЕО у прошлости.

Иако се већина ових брига за СЕО рјешавала током година, ипак би то требало бити свјесно.

Коначно, као и већина хостинг платформи, кључ у руке има већу стопу обнављања својих хостинг планова у поређењу с ценама које су први пут продавале.

Рекавши то, ове недостатке не наговештавају да у потпуности одбаце кључ у руке.

Стаи Он !! Знали бисте више о томе, даље.

Интернет про

Идемо даље, сада је време да проверимо шта је добро у кључу. Дефинитивно “кључ у руке” има неколико занимљивих функција за спуштање чељусти које захтевају посебно спомињање.

Дакле, које су ове особине?

Па, сачекајте док откривам најбоље делове о Интернету “кључ у руке”.

Уптиме

Интернет кључ у руке користи најновију технологију која се заснива на зеленој обновљивој енергији. Снага се производи на лицу места у њиховим зеленим центрима података.

Дата Центерес

Међутим, импресивнија је њихова поузданост која пружа 100% гаранцију продужења мреже.

Поред доступности, кључ у руке Интернет пружа и гаранцију за латенцију мреже и губитак пакета.

Према СЛА-у, просечна месечна кашњења неће прелазити 95 милисекунди у супротном смеру, а просечни месечни губитак пакета неће прелазити 1%.

Планови и цене

Кључ у руке пружа више опција с обзиром да није ограничен само на Линук, већ такође подржава и Виндовс.

На високом нивоу доступна су два Линук плана. На изненађење свих, нуди скоро 75% попуста за кориснике који први пут долазе.

Па, ови попусти су применљиви у случају да одаберете трогодишњи план цена.

Доступни су Линук планови-

Планови за Интернет Интернет на кључ

Други важан план за проверу је Виндовс Схаред хостинг. Овде имате укупно 3 плана.

Виндовс план

Још један план који би могао занимати већину блогера около је СЕО хостинг. Овде имате 3 плана.

СЕО-план

Поред овога, можете изабрати листу наменских сервера, самоуправљених и потпуно управљаних сервера.

Иако планови нису најјефтинији при обнови, ипак нуде знатно приступачне цене и дају најбољу вредност за новац.

Карактеристике

Многобројне функције су део плана. Говорећи о њиховом Линук хостингу, кључ у руке нуди неограничену РАИД-10 ССД меморију. Дефинитивно много!!

Чекај, има још тога.

Планови пружају неограничену пропусност, подршку више домена, подршку за ИПв4 / ИПв6. Кључ у руке нуди неограничен ССЛ и опционални 2048 битни ССЛ.

Цпанел функције

Слично томе, хостинг на Виндовс-у пружа добар скуп функција. Добијате 20 ГБ до 100 ГБ РАИД-10 складиштења са неограниченом пропусном ширином.

Такође је укључена подршка за МС СКЛ, МиСКЛ, АСП, ПХП, ЦГИ, Перл, Питхон, Сервер 2012 и ИИС. У целини подржава више Виндовс-ових технологија.

Подршка муштеријама

Интернет кључ у руке пружа довољно ресурса преко својих веб локација. Можда нигде другде нећете пронаћи превише ресурса који се односе на кључ у руке.

Међутим, већина основне употребе у потпуности је покривена његовом базом знања. Можете да добијете њихову корисничку подршку путем телефона, поште или разговора уживо.

Сваки одељак покривен је најчешћим питањима (ФАК). Такође је обухваћен и одељак са билтенима и блоговима који су подједнако занимљиви и истовремено привлачни.

Корисничка подршка доступна је 24 сата дневно. Да још мало проверим, испробао сам њихову опцију за ћаскање уживо. Међутим, разговор уживо није био доступан.

подршка муштеријама

Услуге израде резервних копија

Овде резервне копије захтевају посебно спомињање. За резервне услуге постоји „кључ у руке“ који користи напредне технологије и ГУИ који се лако користи за заказивање резервних копија.

Ово се темељи на технологији израде сигурносних копија у облаку која је истовремено поуздана и сигурна. Ово омогућава било какво враћање времена.

То није све.

Првих 10 ГБ је бесплатно.

резервна услуга

Изнад тога можете да направите резервну копију за 25 УСД.

Миграције

Интернет “кључ у руке” помаже вам да мигрирате све што укључује е-пошту, базе података, апликације, веб локације. Све на вашој веб локацији може се преместити.

Штавише, ово је бесплатна услуга. У случају да нисте сигурни како да се преселите, Интернет под кључем такође подржава бесплатну консултацију.

Миграције

Можете направити резервну копију са свог постојећег веб домаћина и кључ ће вам помоћи у обнови.
У ситуацији када желите да кључ у руке створи сигурносне копије са свог постојећег домаћина, тада кључ у руке спрема резервне копије и премешта до 20 налога.

Преко тог ограничења, кључ у руке наплаћује минималну накнаду од 1,50 УСД по преносу рачуна.

Додаци

Дакле, шта више можете добити од кључа?

У случају да нисте задовољни услугама “кључ у руке”, онда кључ у руке не нуди питања која траже 30-дневно јамство повраћаја новца.

новац назад

“Кључ у руке” помаже не само код миграције веб локација, већ такође помаже у миграцији сервера. Пружа бесплатну помоћ за миграцију, заједно са бесплатним услугама.

“Кључ у руке” пружа више опција конфигурације сервера на основу брзине и складиштења. Никад вам не би понестало ресурса. У исто време, плаћате само конфигурације које бисте користили.

“Кључ у руке” подржава огроман списак меканих скрипти које поједностављују израду веб локација, блога и е-трговине.

Да ли препоручујем кључ у руке Интернет?

Напокон, сада је вријеме за пресуду. Дакле, да ли је укључено или искључено за Интернет на кључ?

Па, кључ у руке пружа више бесплатних услуга које су укључене у део плана. Нешто за шта ћете можда требати плаћање у случају неколико других хостинг услуга.

Конфигурације сервера, технологија облака, непрекидно продужење рада, поузданост и широк спектар функција су дефинитивно привлачни и привлаче пажњу.

Одличан избор ако тражите повољне наменске и управљане опције хостинга за сервер.

Закључно, Интернет на кључ је импресиван и много је тога за покушати. Велики палци горе нешто су што засигурно заслужује.

Посетите Интернет на кључ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map