ЛемонСтанд преглед: предности и недостаци на основу мог укупног искуства

Јесте ли чули вести о ЛемонСтанду?


Па, ваљда нисте. Нисам ни једно ни друго. Покушао сам да потражим и нисам заиста ништа пронашао или бар ништа веродостојно из вести.

То је ипак добра ствар! Зашто? Јер то значи да се ништа значајно лоше није догодило. То значи да ЛемонСтанд барем ради свој посао, да није било већих кршења сигурности, да ЛемонСтанд не превара своје купце.

Али у свету хостинга и е-трговине, верујте да је ЛемонСтанд прилично познат. Пронађите готово сваки чланак о најбољим опцијама е-трговине, а вероватно је да ће их велики број имати солидан спомен на ЛемонСтанд.

Па, шта је с овом мирном, а опет добро изведеном опцијом хостинга? Опција која се рутински сврстава међу велика имена света света, Схопифи, БигЦоммерце и Волусион, али без све веће штампе тих познатих хеавивеигхтс-а?

Па, сазнаћете ускоро, али допустите ми да кажем само да ЛемонСтанд с лакоћом заслужује своју позицију врхунске платформе за е-трговину, а по мом скромном мишљењу, можда заслужује да се сврстам чак и виши од норме за сасвим мало корисника.

ЛемонСтанд није савршен, али стварно га пуни неким јединственим сервисима. Заинтересовани?

Погледајте цене ЛемонСтанд-ових цена овде …

Наставите да читате да бисте сазнали више.

Укупно: Тхе Цонс

Волим да сам брз и директан, а ако сте читали моје чланке, вероватно знате да понекад волим да набројим лоше вести. Добра вест је да нема превише лоших вести о ЛемонСтанду.

Пре свега, цене могу бити ненамјерно скупе за неке кориснике који воде мања предузећа у зависности од природе продавница.

Уз то, велики јаз између три нивоа неким корисницима може отежати проналазак плана који им заиста одговара.

Цена ЛемонСтанд-а

Погледајте цене ЛемонСтанд-ових цена овде …

Друго, потребна је крива високог учења да се ЛемонСтанд искористи на најбољи начин.

Да будемо јасни, није да је ЛемонСтанд тешко користити, али да бисте заиста искористили његове најбоље карактеристике и постигли свој новац, требаће вам неко знање о вашем крају.

Напокон, не могу рећи да је безбедност нужно лоша, али не знам колико удобно тврдим да је и посебно јака. На лицу места нема пуно информација о мерама безбедности, због чега се (а можда и ви) осећате несигурно.

Све у свему, ништа од овога није превише озбиљно или дефинитивно, па да! Идемо у предности.

Укупно: Тхе Прос

Ево главних предности.

Иако је цена некима можда скупа, углавном је јефтинија од осталих упоредивих пакета других компанија, а бар је цена врло једноставна..

Лемонстанд
Схопифи
БигЦоммерце

ПланСТАРТЕРОСНОВНИСТАНДАРД
Цена / месец.$ 19 / месечно.$ 29 / месец.$ 29,95 / месечно.

Погледајте цене ЛемонСтанд-ових цена овде …

Што се тиче карактеристика … па, најјача тачка ЛемонСтанда-а су заиста његове карактеристике. Можда звучи као кратак списак позитивних, али верујте ми, особине које се нуде чак и почетним рачунима су заиста солидне.

Да бисте их заиста искористили, да, потребно вам је неко дизајнерско знање или приступ особи која има дизајнерско знање. Међутим, једном када будете могли да стварно користите прилагодљивост, схватићете да сте добили заиста солидну погодбу.

А за оно што вреди, чак и функције које нису дизајниране, нису прилагодљиве су бројне и поуздане.
Наравно, увек је сложеније од тога. Наставите да читате како бисте сазнали више детаља!

Цене ЛемонСтанд-а

Цијене могу бити најважнија тачка за већину вас, и то с правом. Пре него што уђем у то, можете погледати званичну страницу са више детаља овде.

Срећом, ЛемонСтанд то чини врло једноставним.

Постоје три главна нивоа цена: Стартер, Раст и Професионални.

Стартер иде 19 долара месечно, раст 69 долара месечно, а Профессионал 199 долара месечно.

Лемонстанд планови

Карактеристике
СТАРТЕР
РАСТ
ПРОФЕССИОНАЛ
Накнаде за трансакције0%0%0%
СкладиштеНеограниченоНеограниченоНеограничено
ПротокНеограниченоНеограниченоНеограничено
Број производаНеограниченоНеограниченоНеограничено
Цена$ 19 / месечно.$ 69 / месец$ 199 / месечно
ДетаљнијеДетаљнијеДетаљније

Постоји и четврти, мање уобичајени ниво, који се зове Премиум, а који почиње од 399 УСД месечно.

Постоји ли бесплатно пробно време? Да!

Лако, зар не? Да, али мало превише лако. Како се те цене заправо повећавају?

Па, наравно, тешко је директно упоредити због разлика у карактеристикама (више о томе ускоро).

На пример, почетни план компаније БигЦоммерце износи 29,95 УСД месечно, а Схопифи је такође 29 УСД месечно, али продајни лимит компаније БигЦоммерце за почетни план продаје је 50 000 УСД годишње, а почетна капа компаније ЛемонСтанд је 75 продаја месечно.

Дакле, ако је ваша е-продавница пре свега усредсређена на продају мањег броја скупљих артикала, тада ће вам стил ЛемонСтанд стила одређивања цена продаје највише помоћи.

Ако су, са друге стране, ваше потребе за е-трговином усмерене на продају многих артикала, цена ЛемонСтанд-а може се показати прилично скупом, јер постоји прилично скок између стартера и раста.

Све у свему, цена ЛемонСтанда-а уопште није лоша у односу на остале врхунске платформе за е-трговину, али може се показати да ће бити неочекивано скупа у зависности од вашег сопственог онлајн пословања.

Преглед функција

У реду, карактеристике. Осим цене, могућности су вероватно најважнија тачка било које хостинг услуге. Наравно, не могу све објаснити, тако да можете видети званичну страницу овде и овде.

Главна тврдња компаније ЛемонСтанд је да имају својства прилагођавања, али чак и поред оних, постоји прилично пристојан пакет који се нуди чак и најнижим нивоима налога.

За почетак, ЛемонСтандов мотор омогућава вам да користите било који предњи оквир који желите да дизајнирате свој кориснички интерфејс.

Ваше странице за одјаву су прилагодљиве, а на располагању вам је мноштво бесплатних тема и образаца отвореног кода, са којима можете играти, тако да изглед трговине можете направити баш онако како треба.

цустомизед-лимунастанд

Такође је на располагању мноштво функција за све слојеве цена које би, поред прилагодљивости, још увек постале ЛемонСтанд свеобухватном платформом.

Неки од њих укључују неограничене рачуне особља, без накнада за трансакције, неограничене производе и варијанте, неограничено чување датотека и пропусност, ХТТПС на целој локацији, попусте и купоне, напредну СЕО помоћ и још много тога – неке од ових ствари су доступне само у секунди или рачуне трећег нивоа на осталим хостинг услугама.

ЛемонСтанд АДВАНЦЕД функције

Без обзира на то, главна снага пакета ЛемонСтанд-ових карактеристика и даље остаје велика прилагодљивост. Готово све о вашој е-трговини можете прилагодити, а неке функције које у почетку нисам ни потпуно схватио (или су ми барем неке биле потребне времена да схватим).

О томе ћу говорити касније, али рећи ћу вам да је ваше знање важно за искориштавање функција ЛемонСтанда. Карактеристике које нису прилагођене кориснику су солидне, али нису изузетне и за вас не могу бити сјајан посао ако немате неко знање о веб дизајну.

Али ако желите и ако желите да преузмете интернетски фронт свог предузећа у своје руке без ослањања на основне теме и функције превлачења и испуштања шаблона, ЛемонСтанд је изузетно јак у одељењу функција.

Једноставност употребе и прилагођавање

ЛемонСтанд има вероватно најуникатније одељке о „једноставности коришћења / прилагођавања“ које сам икада написао.

Одговорићу вам брзо – ЛемонСтанд је вероватно најбољи од популарних хостинг платформи за прилагођавање, али да бисте га заиста искористили, потребно вам је неко техничко знање.

Да ли је једноставан за употребу? Па, наравно. Лако је користити јер вас основне функције неће превише збунити.

ЛемонСтанд прилагодите

Ако вас не занима да ли заиста узимате изглед своје продавнице у своје руке, а ако само из неког разлога кликнете ЛемонСтанд, онда ћете и даље моћи да управљате својом продавницом. То није најпогоднија опција, али ни то није немогуће.

Ствар је у томе што ће вам заиста требати техничка знања како бисте заиста искористили способност прилагођавања коју вам даје ЛемонСтанд..

Потенцијал за прилагођавање ваше продавнице једна је од највећих предности ЛемонСтанда-а, али морате или сами да поседујете техничке вештине или морате да запослите некога ко може да шифрује и развија.

Имајући то у виду, немојте потценити прилагођавање ЛемонСтанда-а, то је лако једна од најотворенијих платформи данас и сигурно ће се свидети великом броју корисника који имају могућност директног управљања изгледом своје продавнице..

Заиста, сигуран сам да су многи клијенти компаније ЛемонСтанд (ако не и већина) на техничко вештијој страни, а за потенцијалне купце који ово читају сличне су кодније писмене, рећи ћу да лакоћа употребе није проблем и ваша могућности прилагођавања су врхунске.

За мање искусне? Употреба није немогућа, али требаће вам додатна способност да заиста искористите ЛемонСтанд у потпуности.

Сигурност

Сигурност је дефинитивно важна за све.

А то је посебно важно за вас. Сигурност ваше е-продавнице је битна не само зато што чува ваше податке, већ и зато што чува и ваше купце, а осим моралног питања непажње о подацима ваших клијената, постоји и практично питање – нема купца желеће да оду у вашу радњу ако је половица времена или ако вам се не чини сигурно.

Да ли је ЛемонСтанд брзина? Хајде да видимо.

ЛемонСтанд има ПЦИ ДСС компатибилну структуру, важан златни стандард поузданости у индустрији хостинга.

сигурност лимуна и стакла

Користи ССЛ на свим својим страницама, а не само одјављивање, тако да ће се ваши купци са више знања о техници моћи осетити када посете вашу радњу.

Уз то, укључено је пуно других безбедносних провера чак и са Стартер налога, за које ЛемонСтанд каже да се обично користе за планове са највишим нивоом цена од стране других хостинг платформи, мада нисам сигуран да ли је то сасвим тачно.

У сваком случају, ове провере укључују константно надгледање статуса, дневну и чак сатну израду резервних копија и светску мрежу за испоруку садржаја (што значи да купци и посетиоци сајта широм света могу да приступе вашој е-продавници).

Данас сам прилично сигурна да су то стандардне сигурносне мјере, али ипак их је супер.

Ствар је у томе што њихова веб локација заиста није превише детаљна од онога што сам вам овде рекао, и нема баш много проверљивих информација о кибернетичкој сигурности компаније ЛемонСтанд..

Рећи ћу да је пробна сигурност барем стандардна и вероватно добра, те да до сада није било већих проблема у вестима, што је охрабрујуће, али да будемо сигурни, безбедност ЛемонСтанд-а можда није ни прејака.

Радо бих им дао више кредита ако би имали лакше доступне информације, али за сада, рецимо да је бар довољно добар, али вероватно ништа посебно.

Закључак

У реду, управо сам то бацио! Хајде да све то саставимо.

ЛемонСтанд је релативно ниска цена, али може бити прилично скупа за неке кориснике са одређеним типовима продавница / продајних потреба. Структура цена је веома једноставна и лака за разумевање, али постоји и недостатак недовољних опција за разне потребе.

Погледајте цене ЛемонСтанд-ових цена овде …

Карактеристике ЛемонСтанда-а су његово најјаче средство. Опције које нису прилагодљиве нису изузетне, али су ипак снажне, а карактеристике прилагођавања су, као што сам рекао, врхунске и вероватно најбоље.

Наравно, највећи професионалци су и највећи недостаци – морате бити у стању да знате како да искористите ове функције да бисте заиста постигли вредност свог новца, тако да лакоћа употребе није нешто посебно јака са ЛемонСтандом.

Коначно, сигурност је нешто о чему сам углавном неутрална. Нема пуно веродостојних информација о безбедносним методама и алатима компаније ЛемонСтанд, нешто што ме брине.

Међутим, није било неких вести за забринутост, а чини се да оно што знамо знамо да гарантује безбедност која је „довољно добра“ за велику већину корисника. Предлажем вам да ако сте заиста забринути да се за више информација обратите директно компанији ЛемонСтанд.

Све у свему, ЛемонСтанд је заиста јака услуга која, иако није без упозорења, је спектакуларна опција ако можете да искористите своје најбоље ресурсе.

Започните с Лемонстандом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map