МВПС преглед (2020): Вреди ли вашег новца?

МВПС преглед (2020): Вреди ли вашег новца?

МВПС преглед (2020): Вреди ли вашег новца?

Повјерење услузи коју сте прије користили врло је оправдан изговор да је наставите користити. Али да ли вас верност враћа на услугу? Зар нема више тога што би желели и имали?


Због тога смо испробали МВПС. Иако можда никада раније нисте чули за МВПС, али он има значајно праћење у Европи, одакле је заправо.

Сада смо испробали МВПС опсежно и имамо неколико речи за поделу. Стога се све информације у овој рецензији темеље на нашем личном искуству.

Па је ли МВПС нова најбоља европска услуга хостинга на тржишту? Кренимо од…

Лакоћа коришћења

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Једноставност и приступачност увелике побољшавају ваше искуство. Постоје два главна аспекта употребљивости: Кориснички интерфејс и Навигација.

Кориснички интерфејс омогућава вам да научите свој пут кроз пробу & грешка. Има смисла да када једном прођете кроз све тастере и иконе, лако ћете се навикнути на окружење.

Навигација подразумева пружање кориснику најбоље могуће руте за обилазак без губитка у техничким детаљима. Навигација такође помаже у привикавању на корисника.

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Започнимо прво са бочном траком надзорне табле. Једноставан је и једноставан за употребу. Имате 2 главна дела која требате погледати осим контролне табле / контролне табле и отказати ВПС.

Одељак Акција је у основи ту за укључивање / искључивање сервера, поновно покретање, паузирање или искључивање. Укључивање свих дугмади десно у бочну траку олакшава одржавање ваше веб локације.

Постоје додатне опције тачно под „Акције“ које олакшавају навигацију. Можете поново инсталирати ОС, надоградити, подићи конзолу за ручно управљање, поставити резервне копије, добити графиконе за различите статистике, инсталирати апликације, клонирати итд..

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Затим смо се упутили на одељак Графикони како бисмо проверили перформансе. Постојала су 3 графометра која приказују ЦПУ, меморију, саобраћај, читање / писање диска.

И перформансе, као што можда видите, нису нимало лоше, посебно коришћење ЦПУ-а изгледа стабилно, а навигација је била муњевита што је сигуран плус.

Дакле, завршити овај одељак: корисничко сучеље & презентација је на месту. До интерфејса је било лако доћи, а навигација се осећала глатко.

Цене & Карактеристике

Конфигуришите свој Цлоуд ВПС сервер

Без губљења времена, ускочимо у цене. Циклус наплате можете мењати на месечном, годишњем, полугодишњем нивоу & тромесечно, а можете и да изаберете ОС који ћете претходно инсталирати.

По цени од 3,00 € месечно, „ВПС ОНЕ“ план ће вам набавити једнојезгрени ЦПУ, 2ГБ РАМ-а, 25ГБ ССД, 1 веб локацију и 3ТБ пропусну ширину саобраћаја који су довољно довољни за стартуп или блог веб локацију усмерену према релативно малој гужви.

‘ВПС БАСИЦ’ план од 7,00 € месечно је много боља надоградња за ВПС ОНЕ. Добијате двојезгарни ЦПУ, 4ГБ РАМ-а, 50ГБ ССД-а, још увек 1 веб локацију, али пропусни опсег вредан 7ТБ. У овом тренутку можете почети размишљати о томе да повећате свој блог или покренете он-лине продавницу.

Слично томе, „ВПС ПОВЕР“ има двоструку количину језгара, удвостручује количину РАМ-а, удвостручује складишни простор, још увек 1 веб локацију (која је у овом тренутку могла бити 2) и опсег од 25 ТБ..

Не поседујете 2 веб локације док не пређете на доњи оток, почевши од „ВПС СУПЕР“ који износи 39 евра месечно и нуди 6 језгрени ЦПУ, 16ГБ РАМ-а, 150ГБ ССД, 2 ИП адресе и пропусни опсег од 30ТБ..

И на крају, „ВПС МАКС“ план нуди 12 језгара снаге ЦПУ-а, 64 ГБ РАМ-а, 300 ГБ ССД меморије, до 4 веб локације и 60ТБ пропусног опсега, све по цени од 99,00 € месечно. Сада, када бисмо се зауставили, складишни простор и ширина појаса могли бисмо се продужити на неограничено.

Сигурност

Чешће се то своди на сигурност. Па какву сигурност можете очекивати од МВПС-а? Па постоје два начина да се обезбеди ваше поверење:

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Двострука факторска аутентификација је метода верификације која укључује 2 приступника кроз која треба проћи прије него што добију приступ. То је један од најчешћих облика аутентификације, али без обзира на то врло сигуран.

Можете лако да подесите свој телефонски број & Емаил Лозинка & ОТП, лозинка & лични лични документ или било коју другу комбинацију медија за ауторизацију.

МВПС - Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

ИП приступна листа може да се користи за унос ИП адреса које морате да блокирате. Те ИП адресе могу бити потенцијалне пријетње које би могле наштетити вашој веб локацији. Дакле, не можете да ресетујете ову заштиту када је подешена и она се такође може користити у тандему са двофакторском аутентификацијом.

То сумира сигурност. Имате заштиту у облику двофакторске провјере идентитета и ИП приступне листе.

Подршка муштеријама

Корисничка подршка знатно олакшава ваш живот. Питања се појављују стално и корисници на крају траже одговоре на цијелом интернету. Ако сам сервис има централизовану базу знања и брзу корисничку подршку, то заиста има значаја.

Често постављана питања

На почетку имате одељак ФАК или како га називамо „База знања“. Можете добити одговоре на многа уобичајена питања попут шта су ВПС сервери, гаранција продужења рада, сигурносна копија, шта су аутоматизоване резервне копије и како раде и још много тога.

Често постављана питања

Када говоримо о одговорима, они су прилично кратки и тачни. Добро је бити иако није увек. Проширење на одређену тему понекад је потребно посебно када корисник може бити потенцијално нови у теми.

Неке спољне везе на сродне теме за даље читање такође би биле корисне као што је случај са многим сличним ФАК-има.

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Када је у питању подршка уживо, МВПС има систем издавања карата који се може користити за решавање упита или залепљење грешака грешака или снимака екрана вашег проблема.

Ваш поуздан висококвалитетни провајдер ВПС

Овде смо поставили питање о интегритету њихових сервера. Желели смо да знамо да ли се свим њиховим серверима управља аутономно или су делегирани трећим компанијама што је често ризичан потез због претњи попут крађе података и …

МВПС - Висококвалитетни ВПС пружају висококвалитетне услуге

… они су одговорили у року од неколико сати, а одговор је био очекиван: Нису укључене неке треће стране. Али опет, време одзива је могло бити боље.
То чини корисничку подршку. Имате прилично упола добру базу знања и задовољавајућу подршку уживо.

Закључак

Дакле, све те информације остављају нам последње питање:

Да ли МВПС вреди? Да ли је то вредно препоручити изван његових недостатака? Да ли ће значити померање ваше веб локације?

Једноставно: Не … али Да.

По нашем искуству, услуга се осећала веома задовољавајуће. Једноставна је за употребу, навигација је била брза, постоји широк спектар планова са вишеструким слојевима функција, сигурност сервера је поуздана, подршка ради и …

… сигурносне сигурносне карактеристике могле су бити, и више, а база знања могла би бити проширива.

Али хеј ниједна услуга није савршена и то нису оне врсте недостатака који у потпуности уништавају искуство. МОЖЕ их поправити и побољшати и надајмо се да ће то учинити.

Дакле, закључак је овог прегледа. Шта мислиш? Да ли сте сматрали да је чланак информативан? Да ли се МВПС исплати пребацити? Јесте ли пробали услугу? Напишите коментар доле и јавите нам се.

Испробајте МВПС хостинг данас

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector