Најбоље компаније за веб хостинг за 2020. годину (број 1 ми је најдражи)

Желите ли одмах знати одговор? На основу нашег искуства и најпожељнијих људи најбољи веб хостинг је апсолутно ГреенГеекс.


Дакле, ту смо: велики, веб хостинг, је на дохват руке. Веб хостинг је најпопуларнија врста хостинга за клијенте који нису велике корпорације или велике компаније.

Веб хостинг углавном пружа комбинацију приступачности и перформанси што га чини изузетно привлачном за све врсте.

Од појединаца који желе мали блог за свој хоби, до малих предузећа са потребама е-трговине, веб хостинг је довољно флексибилан да пружи тона решења.

До сада смо тестирали више од 50+ веб хостинга.

На основу нашег искуства разбили смо 5 најбољих компанија за веб хостинг.

Најбољи веб хостинг за 2020. годину:

Цена
Време одзива
Уптиме
Употребљивост
Подршка муштеријама

ГреенГеекс$ 2,95 / месечноНајбољеДобро
Блуехост$ 2,95 / месечноДоброДобро
ФастЦомет$ 2,95 / месечноДоброВелики
СитеГроунд$ 3,95 / месечноДоброДобро
А2 хостинг$ 3,92 / месечноДоброУ реду

Без додатног дивљања, завиримо у детаљан преглед сваког веб хостинга.

1. ГреенГеекс (Мој омиљени)

греенгеексНа првом месту, имамо један од најне јединственијих домаћина. Као што само име говори, ГреенГеекс је домаћин са јединственим фокусом на пријатност према животној средини. Дата центри могу бити страховито расипни, нешто што неко од нас има у виду за све остало што није штетно за животну средину.

Сервери ГреенГеекса дизајнирани су тако да буду енергетски веома ефикасни. Поред тога, за сваку јединицу енергије коју користе улажу троструко тај износ у облику обновљиве енергије преко фонда за заштиту животне средине. То значи да употреба ГреенГеекса не само да не штети животној средини, већ и помаже!

ГреекГеекс више него олакшава вашу савест. Цене ГреенГеекса су у просеку за индустрију и понекад могу бити на доњој страни – тако да нећете плаћати више за етичнији избор. Поред тога, заједнички планови ГреенГеекса су препуни функција.

Греенгеекс планНалог на нивоу улазног места покреће вам неограничен простор на диску – што је одлично, али изузетно импресивно јер је неограничен простор на ССД диску. То је квалитетније од простора на традиционалним хард дисковима, а обично се добија у ограниченим количинама и на осталим домаћинима.

Поред тога, добијате неограничене налоге за е-пошту, ширину појаса и домене. Ова последња тачка је јединствена: већина планова за улазни ниво даје вам један бесплатан домен, али ће такође угостити само један домен. ГреенГеекс вам даје бесплатан домен, али вам омогућава да угостите онолико колико можете да приуштите, што је одлично.

Поред тога, добијате неограничене МиСКЛ базе података (што је одлично), основни ССЛ (који можете надоградити), ноћне резервне копије и Цлоудфларе ЦДН бесплатно. То је оно са чим започнете врло импресивно, чак и ако је цена обнове мало висока.

То значи да њихов план за улазни ниво може бити довољно добар за СМБ, а не само појединце – да не кажу ништа о својим вишим слојевима, који су наравно још бољи.

Ако то није било довољно, ГреенГеекс има сјајну корисничку подршку и једноставну употребу. Није изузетан у овим областима, али то није много важно: довољно добро да се не можете заиста жалити.

Најбоље од свега је њихово велико продужење и време одзива.

греенгеекс продужење радаДа. Четири месеца заредом, наши ГреенГеекси имали су савршен продужетак. Да би ставили вишњу на врх, време одзива је константно мало, што га чини не само једним од најбољих домаћина које смо користили у погледу продужетка, већ и једним од најагресивнијих..

Укратко, ГреенГеекс има све. Планови за цене су мало виши него што је то случај са обнављањем, али свеукупно цене су и даље у прилично нормалном распону за дељени хостинг. Заузврат, добијате тону карактеристика и невероватне перформансе. И то је прилично еколошки – лако прво место. Детаљнији преглед ГреенГеекса можете прочитати овде.

Прос

 • Одличне перформансе: перфектно продужење рада и врло мало времена одзива.
 • Много функција и издашна расподјела ресурса, од првог нивоа надаље.
 • Јединствено еколошки прихватљив!

Цонс

 • Неке од бољих функција захтевају плаћене додатке. Ово није главна грешка, а ГреенГеексови планови ионако су боље опремљени од планова већине других домаћина, али може бити неугодно.
 • Цене обнављања су више него обично, чак и ако су почетне цене ниже или стандардне.

Посетите ГреенГеекс

2. Блуехост

блуехост баннерОд свих имена на овој листи, Блуехост је вероватно најпопуларнији. То је један од најпопуларнијих домаћина у великим лигама хостинга: од 2003. Блуехост покреће преко 2 милиона веб локација и има стотине помоћног особља спремно да крене.

Видим да је Блуехост главна привлачност у томе што је свеопће сјајан веб домаћин који је усер-фриендли. Одлично ради, његова цена је општи стандард, а поседује велику лакоћу коришћења и корисничку подршку.

блуехост дели веб хостингИако простор за складиштење није неограничен, као што је случај са ГреенГеексом, желео бих да вас подсетим на горе поменуту аналогију стана: ако би сви на дељеном хостинг рачуну одлучили да искористе што је могуће више простора, јер је „неограничен , “Цела платформа за дељење хостинга неће радити.

Дакле, да, Блуехост вас технички ограничава, али практично гледано, залихе складиштења су прилично издашне, посебно за рачун на улазном нивоу. Поред тога, то је ССД, а не ХД.

Поред тога, добијате несмерени пропусни опсег, основни ССЛ, укључени домен, неке паркиране домене и једну веб локацију. Виши слојеви добијају више од свега, плус маркетиншке понуде и резервне копије веб локација.

Ове функције су искрено довољно издашне за већину корисника, чак и ако на папиру не изгледају тако импресивно. Имајући то у виду, мислим да би Блуехост могао бити мало великодушнији да држи корак с неким мањим конкурентима, попут ГреенГеекса или ФастЦомет-а (који долази следеће!). На пример, било би лепо да створите резервне копије или више веб локација за рачуне за почетни ниво.

Нешто што Блуехост чини посебно добро је прилагођеност корисницима. Иако су сви домаћини на овој листи у основи једноставни за употребу, Блуехост је овде посебно јак. Градитељ веб страница је интуитиван и Блуехост је довољно поуздан у то да га можете бесплатно испробати на њиховој веб локацији.

Цјелокупни изглед и управљање рачуном су врло поједностављени и лаки за употребу. Поврх тога, корисничка подршка је изврсна: представници су од велике помоћи, а база знања је велика.

ресурси за подршку блуехостаШто се продужетка тиче, Блуехост није број један. Међутим, Блуехост је увек успевао да остане изнад 99,9% продуженог рада чак и у најгорем, и обично је бољи од тога.

продужење продужеткаИако је тачно да продужетак времена није увек савршен, времена одзива су увек сјајна. Чак и већи број и даље је на бољој страни просека индустрије.

Будући да је генерално сјајан домаћин са пристојним ценама, добрим перформансама, чврстим карактеристикама и великом лакоћом коришћења и подршке, Блуехост је заслужио наше друго место. Још си радознао о Блуехосту? Покрили смо те.

Прос

 • Иако је први ниво ценовнији него што је то уобичајено за први мандат, други и трећи ниво су приступачни за први мандат и имају стандардне цене за наредне термине.
 • Уптиме је у целини прилично добар, а времена одзива одлична.
 • Генерално добра расподјела ресурса.
 • Блуехост је веома једноставан за употребу, и одличан је за почетнике. Чак и за купце посредних или добро познатих, Блуехост поједностављује ствари.
 • Јединствено добра корисничка подршка.

Цонс

 • Цијене су у цјелини добре, али први ниво је на скупљој страни за први мандат. Међутим, цена обнове је прилично стандардна.
 • Прекид је обично добар, али с времена на време може бити и мало испод стандарда.
 • Да, карактеристике и ресурси су у целини добри, али по мом мишљењу, неке ствари би могле бити додане у други или трећи ниво, како би се задржали конкуренти који су значајни.

Посетите Блуехост

3. ФастЦомет

фастцомет баннерФастЦомет је једна од мојих омиљених опција за веб хостинг. Зашто? Будући да је ФастЦомет једина већа компанија за хостинг која нема значајно веће цене обнове. Обично са веб хостингом ваша прва година услуге биће неколико долара месечно, али друга година касније знатно ће повећати месечну цену, понекад чак и удвостручити.

Ово је несретно, али толико универзално да се мало може у вези с тим … осим ако не користите ФастЦомет, који једноставно задржава вашу цену за обнављање једнаку почетној куповној цени! Да, чак и ако касније промене стандардну цену.

Вероватно то значи да је њихова почетна месечна цена виша од просечне, зар не? Не, не баш. ФастЦомет почиње од 2,95 долара, што је на доњем крају просека, а протеже се дуж три нивоа до 5,95 долара.

фастцомет планДобивате скоро сваку функцију која је уобичајена код других домаћина, као и неке на нивоу уноса које су обично резервисане за цене корисничких рачуна код других компанија. На пример, ФастЦлоуд
има неограничене налоге е-поште, неограничене базе података, неограничене ФТП налоге, БитНиња Безбедност сервера, бесплатан ЦлоудФларе ЦДН, ССЛ и дневне копије.

Виши слојеви имају приватне ДНС опције, менаџер обнављања једним кликом, двоструко или троструко ЦПУ и РАМ, бољи ССЛ и још много тога. Виши слојеви имају све што вам је потребно, али чињеница да је почетна цена цена обнове чини све пуно бољим.

Осим тога, по мом искуству, ФастЦомет је једноставан за употребу, има сјајну корисничку подршку и добру сигурност. Па шта је проблем? За људе који желе заједничке опције хостинга, зар ФастЦомет није врхунац? Напокон, то је лако најбоља понуда у погледу карактеристика и цене.

Иако је ФастЦомет одличан посао, он недостаје најважнијег става на хостингу: стварног хостинга! ФастЦомет је у реду, али по мом искуству, продужење рада било је нешто горе од неких других овде, а време одзива било је значајно и константно спорије од осталих најбољих опција.

фастцомет продужење радаДобра ствар је што је ФастЦомет ствари држао на 99,9%, мада, опет, ови резултати нису тако сјајни као неки други овде. Иако вријеме одговора и продужење времена нису крај свијета, чини ми се да ФастЦомет није најбољи за оне који снажно дају приоритет перформансама.

Али за свакога ко је спреман ризиковати ове бројеве и тражи веома исплативо решење, ФастЦомет ће вероватно бити ваш избор број један. Ако прво желите знати више, наша ФастЦомет рецензија садржи више информација, уз још дужи продужни запис за провјеру.

Прос

 • Одлична буџетска опција за оне који желе стално да троше низак износ новца, а да не жртвују функције.
 • Веома стабилна цена и паковање производа.
 • Снажан скуп функција, посебно по цени. Особито опција улазног нивоа је један од најпопуларнијих пакета веб хостинга првог нивоа који сам видео.

Цонс

 • Прекидно време и време одзива нису тако добри као неке друге опције овде.
 • Неке границе складиштења чак и на вишим нивоима.

Посетите ФастЦомет

4. СитеГроунд


Од свих опција овдје, мислим да је СитеГроунд једна од најцјењенијих. Има заиста солидну репутацију, а чини се да се сви типови власника веб локација воле.

Део зашто се поштује је чињеница да иако је огромна, она је независно власништво:сајт о компанији

Значи, за разлику од Блуехоста (на пример), на врху нема конгломерата.

И као што видите, руковање са преко 2 милиона домена је прилично огроман број. Сигурно да СитеГроунд мора нешто добро радити?
Па, рекао бих.

Али знам на шта мислите – да ли је СитеГроунд скупо или превише скупо? Па, погледајмо прво:план локације

Имам пуно добрих ствари да кажем о СитеГроунд-у, али прво бих требао бити искрен са вама: цене нису баш „јефтине“.

Пре него што уђем у то, дозволите ми да појасним: добијате пуно ствари са СитеГроунд-ом и то чини цену не превише лошом. У шеми ствари предузећа неће задржавати неколико долара месечно ако професионалци то вреде.

Али за људе којима је потребан најјефтинији домаћин – обично мисли на појединце и хобисте – СитеГроунд вероватно није. Почетна цена за планове је мало виша од просечне.

Али цене обнове су такође на вишем крају просека – чак је и најјефтинији СитеГроунд план можда мало скупљи у поређењу с неким другим домаћинима буџета.

Али цена је само део слике. Један од сјајних погодности СитеГроунд је скуп функција који долази уз њега:
суштинска карактеристика места на месту
Као што видите, „суштинске карактеристике“ – које сваки план добија – су прилично добре. Саобраћај је несмерен, постоје неограничене МиСКЛ базе података, бесплатни ССЛ, бесплатни налози за е-пошту и бесплатни програм за прављење веб локација.

Чак и ако мислите да је то основни, бесплатни ЦлоудФларе ЦДН је импресиван. ЦлоудФларе ЦДН заиста може повећати перформансе и учитавати времена за посетиоце широм света.

А дневне сигурносне копије су феноменалне, посебно ако узмете у обзир да толико домаћина има само недељне или месечне резервне копије за планове за улазни ниво.

То су само битне ствари. Следећа два нивоа добијају врхунске карактеристике:
карактеристика ситегроунд-а
Што првенствено олакшава постављање веб локације и повећава перформансе. Гееки карактеристике су сличне по томе што повећавају перформансе и такође омогућавају ПЦИ усаглашавање (што вам омогућава да сигурно обрађујете онлине трансакције).

Лоша страна свега тога су, наравно, ограничења складиштења. Реално, дељени веб хостинг ДОШИ је ограничен за складиштење, чак и ако ваш план за хостинг каже да имате неограничено складиште.

Тако да постављање ограничења на СитеГроунд на 10ГБ није тако лоше као што се на први поглед може чинити. У ствари, то је прилично реално – већина људи на плановима за улазни ниво неће користити више од 10 ГБ. Али и даље мислим да је штета што они тамо имају границу. На светлој страни, то је ССД меморија (која делује боље)!

Важна напомена о СитеГроунд-у: заиста је сјајна за ВордПресс. У ствари, ВордПресс.орг препоручује СитеГроунд заједно са још два хоста као најбоље за ВордПресс хостинг.

То је зато што СитеГроунд, осим што је поуздан и прилагођен корисницима, има мноштво функција које олакшавају подешавање или пренос ВордПресс веб локација. То је посебна снага СитеГроунд-а.

Поред тога, СитеГроунд је прилично једноставан за употребу (чак и ако не користите ВордПресс) и има сјајну корисничку подршку. Дакле, СитеГроунд генерално добро функционише у већини области, укључујући и функције – једини проблеми до сада су цена и ограничења складиштења.

Треба још нешто да погледамо: продужење, наравно. Зато што је СитеГроунд можда добро прихваћен, али дељење хостинга свуда је подложно кваровима и лошим перформансама. Ево ево како је СитеГроунд урадио за мене:
сите сите тест сите
По мојим мерењима, СитеГроунд је извео ОДЛИЦНО. Не савршено, али долази прилично близу. И не само да је продужење радног времена углавном супер, времена одзива су пристојна.
Наравно, не толико ниско колико бих волео – али не и на вишем крају који сам видео са другим домаћинима. Узет ћу оно што могу.

Све у свему, СитеГроунд је заиста солидан веб домаћин и лако један од најбољих у послу. Карактеристике су прилично добре, одличне су за ВордПресс, а перформансе су солидне.

Једини прави недостатак је то што ће СитеГроунд бити претјеран и мало превише скуп за људе којима су потребни јефтини домаћини и мање захтјевни веб странице.

Ако желите знати више о СитеГроунд – погодили сте! Погледајте наш комплетан преглед СитеГроунд.

Прос

 • Прилично добре карактеристике. Свакодневне сигурносне копије и ЦлоудФларе ЦДН укључују се за СВЕ слојеве, а други и трећи ниво имају још напредније функције.
 • СитеГроунд је посебно погодан за ВордПресс веб локације.
 • СитеГроунд је стално био један од најбољих перформанси домаћина које сам тестирао, у погледу продужетка.

Цонс

 • Више од просечних почетних цена и веће од просечних цена обнове.
 • Надоградња на виши ниво није безначајна у погледу цене.
 • Ограничење складиштења изгледа помало шкакљиво.

Посетите СитеГроунд

5. А2 хостинг

До сада је овај списак мешавина подгрупа и масовних имена. А2 Хостинг је још један недовољан: не знамо тачно његову величину, али прилично је очигледно да није на нивоу (по величини) са Блуехост-ом или СитеГроунд-ом.

Па шта А2 хостинг доноси на сто? Иако је релативно мало име, А2 Хостинг спакира ударац када су у питању карактеристике, а њихова цена је разумна – плус што нуде више могућности од већине компанија.

а2 план хостингаА2 хостинг нуди и Линук и Виндовс планове.

а2 план хостинга за ВиндовсРазлике у ценама нису превише значајне, па је лијепо видети ове опције доступне онима који су заинтересовани. Разлика између Линук и Виндовс сервера тема је другог дана, али укратко: за већину корисника које занима заједнички хостинг, Виндовс сервери би могли бити бољи за .нет веб локације / апликације. Напреднији корисници са тежим потребама можда би више вољели Виндовс из напреднијих разлога, али предлажем Линук за већину вас.

У сваком случају, распоређивање функција није лоше. Почињете са једне странице, неограниченим складиштењем и преносом, плус бесплатним ССЛ-ом, али нажалост само пет база података. Други ниво је прилично приступачан, укључујући цијену обнове и не ограничава никакве ресурсе.

На папиру, ствари не звуче превише импресивно, али А2 хостинг има пуно додатних протокола и безбедносних функција за веб хостинг који су подразумевано укључени. Осим тога, А2 хостинг има пуно доступних додатака и надоградњи.

Највећа од њих је „Турбо“ надоградња (види горњу листу карактеристика), која знатно повећава перформансе. Чак и поред тога, на располагању су вам разне и мање могућности надоградње.

а2 хостинг функцијеШто се тиче једноставности коришћења или корисничке подршке, можда мислите да А2 хостинг пати због своје мале величине. Срећом, то није случај. Иако не налазим А2 Хостинг као супер корисник, није тешко ни користити ни учити.

Представници су углавном добри и реагују правовремено, али то не бих сматрао изванредним. База знања је прилично неупадљива, али ипак корисна. То је у реду – подршка А2 је и даље довољно добра да посао буде обављен.

С друге стране, А2 хостинг је мало бољи за напредније кориснике. То је прилагођено програмерима и добро је за људе са врло специфичним идејама о њиховим потребама за хостингом. Једном речју, сусретљив и врло прилагодљив.

А2 хостинг има пуно опција за унапређење перформанси. Они су прилично приступачни ако сте заинтересовани и могу да побољшају вашу веб локацију. Међутим, више су ме занимале перформансе на основном нивоу, без надоградње.

а2 продужетак хостингаАх … да, помало несрећно овде. Света страна? А2 хостинг углавном је успео да се задржи изнад 99,9% продуженог рока. Мана? Веома је недоследно остати изнад ознаке 99,95%, а један месец је чак пао до крајњег нивоа од 99,8%.

Поврх тога, одзивна времена су прилично висока, доследно. То значи да је А2 хостинг мало ризика за оне који заиста рачунају на квалитетно продужење рада и време одзива. Ако су вам ове ствари мање приоритетне, А2 хостинг може бити сјајна опција – али можда неће бити сјајна идеја ако тражите решења за е-трговину, осим ако нисте заинтересовани за додавање надоградњи.

Али надоградње не би требале бити обавезан део стварања ваше сервисне функције, па је зато А2, иако је у целини солидан и добар ако користите све што нуде, на последњем месту. Немојте се заваравати, ипак је добро за веб хостинг (и друге врсте хостинга, ако сте знатижељни).

Поред тога, има гаранцију поврата новца у било којем тренутку ако вам се не свиђа услуга!

Прос

 • Изврсно за кориснике који желе опције: постоји избор између Линук и Виндовс планова и многих доступних надоградњи.
 • А2 хостинг може бити добар ако у потпуности искористите његову инфраструктуру и надоградње. Надаље, надоградње су често приступачне.
 • На основу последње две тачке, А2 хостинг је посебно добар за оне који предвиде потребу за скалирањем, али ипак желе да остану у приступачној структури веб хостинга.
 • А2 хостинг је прилагођен програмерима: подржава мноштво скрипти и чак омогућава програмерима да лако крену на посао.

Цонс

 • Цијене трећег нивоа су мало скупље након обнове, иако нису ништа луде.
 • Просечна корисничка подршка и једноставна употреба. Довољно добро, али ништа изузетно.
 • Перформансе нису одличне на основном нивоу (без надоградње, са подразумеваним функцијама).

Посетите А2 хостинг

Закључак

Вау! Иако је проналазак најбољег веб хостинга у почетку можда био застрашујући, надамо се да је овај списак помогао да се ствари поједноставе. Само да бих се увјерио да смо на истој стази и да бисмо били сигурни да сте у могућности да пронађете најбоље хостинг стане, поновит ћу неколико ствари.

Прво погледајте све ствари које смо гледали. Када је реч о цени и карактеристикама, имајте на уму да обнављате цене обнове; које су функције заувек укључене бесплатно, а које накнада након прве године; плус које су карактеристике реално неопходне. Колико складишта вам стварно треба?

Поред приоритизације ових аспеката цена и карактеристика, веома је важно обратити пажњу на перформансе. Чак и ако нисте компанија или не желите да зарадите новац од своје веб локације, вероватно имате интересовање за веб локацију која је покренута и ради, тачно?

Овде на Хостинг Пилл-у нудимо неколико бесплатних алата који би вам могли бити корисни за ову област. Уместо да плаћате продужни калкулатор, погледајте наше док испробате различите веб домаћине.

Такође можете да користите нашу проверу веб локације. То је једноставно као што име звучи: само унесите у УРЛ своје веб локације и проверите да ли је веб локација намењена вама или свима!

Тестирање домаћина који вас занима можда је превише рада, тако да овдје можете једноставно погледати и наша мјерења. Сви домаћини које меримо су овде – не само они на овој листи!

Како ова листа стоји сада, мислим да је то прилично добар почетак. Сви ови домаћини су сјајне могућности веб хостинга, али сваки има своје предности.

ГреенГеекс је приступачан прве године и нешто скупљи након тога, али нуди тону функција, има одличне перформансе и еколошки је прихватљив.

Блуехост је вероватно најбољи свеобухватни модел: цене и карактеристике су у реду, перформансе су врло добре, а одликују се корисношћу и корисничком подршком..

ФастЦомет такође има добру корисничку подршку, али његова главна снага је феноменална понуда коју представља: ​​тона карактеристика за ниске цене које се не обнављају. Једини проблем? Његове перформансе нису тако добре као Блуехост и ГреенГеекс.

СитеГроунд пружа велику вредност хостинга за први мандат, и има стандардне цене након тога. Није одличан у карактеристикама, али има заиста добре перформансе због своје цене и једноставности, плус особну асистенту која је леп додир.

А2 хостинг, на петом месту, одличан је за предузећа која су спремна да побољшају перформансе и за оне који више технички мисле на своје потребе за веб хостингом, али није тако добар за оне који само траже буџетске могућности (као што су појединци и хобисти ).

Све ово можете испробати најмање тридесет дана, а у неким случајевима и дуже, тако да не чекајте. Хаппи хостинг!

најбољи веб хостинг инфограпхиц

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map