Најбољи добављачи хостинг хостинга за 2020. годину (број 2 је мој омиљени)

Хостинг продавача је нешто што нуде неке платформе за хостинг. Међутим, не нуде све хостинг платформе могућност хостинга продавца.


Дакле, да ли сте одлучили да покренете сопствено решење веб хостинга? Па, ево опције која вам омогућава.

Да, говорим о Реселлер хостингу.

Хостинг реселера се појмовно разликује од уобичајеног веб хостинга. То вам омогућава да будете веб домаћин по ефективно ниским трошковима одржавања и омогућава вам да уживате у приходима који остварујете.

Дакле, у основи користећи хостинг хостинг можете да представљате као провајдера за веб хостинг. Иако је ово врло кратка дефиниција хостинга дистрибутера, допустите ми да дам више детаља о томе шта је реселлер хостинг и ко од њега има користи.

Шта је Реселлер Хостинг и за кога се користи?

Као што сам већ напоменуо, хостинг продавач вам омогућава да делујете као веб домаћин. Као купац препродавача понашате се као посредник између добављача и крајњег купца.

Овде можете обезбедити потребну ширину опсега, простор, цПанел крајњем купцу. Одређени препродавачи такође вам омогућавају да додате свој бренд. Ово је лакши начин пружања услуга веб хостинга у случају да немате потребну инфраструктуру.

Можете проверити могућности хостинга продавца у случају да желите да пружате хостинг услуге, али немате следеће

 • Довољан буџет за постављање комплетне инфраструктуре
 • Довољно техничке стручности да би се решило ажурирање хардвера / софтвера или техничка питања
 • Довољна географска дистрибуција локација или центара података
 • Није могуће пружити подршку 24 сата дневно за веб хостинг

У случају да имате један од горе наведених проблема, хостинг хостинга је сигурна опклада. Реселлер хостинг нуди вам све решење за све у једном пакету у случају да желите да покренете сопствени посао веб хостинга.

Многе платформе хостинг хостинга нуде додатне услуге као што су:

 • Подршка крајњем кориснику
 • цПанел
 • ССЛ
 • Портал за управљање свим рачунима – ВХМЦС софтвер за наплату, софтвер Хелпдеск
 • Прилагодбе

Карактеристике хостинга препродавача разликују се између различитих опција које су доступне на тржишту.

Како постати хостинг хостинг реселлер?

Продавач хостинга делује као подружница за стварног добављача веб хостинга и може дозволити да хостинг препродавац зарађује додатни новац.

Да бисте постали хостинг продавац, морате да урадите следеће:

 • Прво урадите довољно истраживање тржишта да бисте одабрали искусну и поуздану услугу хостинга
 • За овог добављача, изаберите најбољи пакет на основу захтева и буџета
 • Одаберите потребне опције приступника плаћања путем којих можете прихватити плаћање од купаца.
 • Попуните потребне детаље и уплатите према плану
 • Покрените веб локацију како бисте олакшали продају услуга хостинга
 • Тржите своју веб локацију како бисте побољшали продају

Почети бити хостинг продавач је једноставно и не захтева превише стручности.

Ово дјелује узбудљиво, зар не? То је сан за појединце који се радују покретању сопственог веб хостинг предузећа, али не знају где да започну или имају друга ограничења..

Овим ћу вам дозволити да говорим више о најбољим хостинг продавачима доступним на тржишту.

хостингпиллНајбољи добављачи хостинг хостинга

 1. РеселлерЦлуб
 2. ГреенГеекс (Моји фаворити)
 3. МилесВеб
 4. СитеГроунд
 5. ИнМотион хостинг
 6. ГоДадди

1. РеселлерЦлуб:

РеселлерЦлуб

РеселлерЦлуб пружа бољи избор производа јер платформа подржава вишеструки хостинг који укључује – дељени хостинг, наменски хостинг, ВПС, хостинг у облаку. РеселлерЦлуб пружа 30-дневну гаранцију поврата новца.

Пошто је реселлерЦлуб потпуно посвећен хостинг продавцу долази са подршком заједнице. Такође је подржана опција препродавача домена. Свестране могућности хостинга продавца, чини се, једна од његових најјачих тачака.

Овде добијате бесплатни рачун препродавача, бесплатни цПанел, бесплатни ВХМ, инсталатер Софтацулоус-а, бесплатну миграцију хоста, оптимизацију перформанси, надоградње, подршку током позива. Док сте веб домаћин, можете да искористите ове функције које пружа РеселлерЦлуб.

Мрежу покреће ЦлоудФларе ЦДН да би се постигле високе перформансе и брзина. Ово има подршку за Виндовс као и Линук хостинг продавца. Линук планови хостинг хостинга су приказани доле.

Блуехост план Линук

Сви планови подржавају неограничен цПанел, међутим имају ограничења простора на диску. Слично томе, имате и Виндовс дистрибутерски хостинг који има планове хоста као што је приказано у наставку:

Блуехост Виндовс

Све у свему, планови су приступачни и за Виндовс и за Линук.

Прос

 • Свестрани планови са подршком за Виндовс и Линук продавача
 • Садржи основне сигурносне функције
 • Укључује неограничен цПанел и Плеск налоге

Цонс

 • Просечна подршка
 • Обнављање цена је високих цена

Посетите РеселлерЦлуб

2. ГреенГеекс:

Греенгеекс баннер

ГреенГеекс популарна хостинг платформа за зелени хостинг такође има опцију хостинга препродавача. Ово не укључује одређено ограничење простора на диску или ограничење пропусности, за разлику од РеселлерЦлуб.

Међутим, ГреенГеекс има ограничење броја цПанела за сваки план. Поред тога, план укључује и ВХМЦС. Испод су наведени сви ГреенГеекс планови за хостинг продавца.

ГреенГеекс план

На неки начин ГреенГеекс постаје приступачан док скалирате своје услуге. Можете користити њихов велепродајни рачун који почиње већ од 2 УСД / месечно.

ГреенГеекс подржава регистрацију домена, миграцију домена, тренутну скалабилност ресурса, бесплатну миграцију налога. ГреенГеекс пружа брзе перформансе са РАИД-10, ССД, кеширањем, ЦДН-ом и оптимизацијом.

Прилагођавање приватних белих налепница које приказују логотип ваше марке и име домена могуће је помоћу ГреенГеекса. Услуге укључују напредне безбедносне функције заједно са 24/7 надгледањем и комплетном корисничком подршком.

Све ово повезано је са подршком за е-трговину и осталим функцијама прилагођеним програмерима. Као платформа веб хостинга, својим клијентима бисте могли да пружите следеће функције.

Значајке ГреенГеекса

Свеукупно ГреенГеекс пружа приступачне и вишеструке функције у свом реселлер хостингу.

Прос

 • Подржава белу етикету
 • Добре перформансе, поуздана услуга са напредним безбедносним карактеристикама.
 • Неограничен простор на диску и пропусни опсег
 • Повољан и лаган за скалирање
 • Добра подршка

Цонс

 • Ограничава број цПанела

Посетите ГреенГеекс

3. МилесВеб:

хостинг хостинг продавача
МилесВеб нуди Реселлер Хостинг будућим фрееланцерима који желе да управљају више веб локација или пројеката одједном, без проблема да морају да поставе одвојени хостинг за сваки од њих.

Као и сви други планови, и цене продајних хостинга су остале ниске & приступачне, али не недостају функције.

Међутим, МилесВеб има ограничење за број цПанел рачуна и простора за складиштење који су доступни у сваком плану. Али сви планови долазе унапред инсталирани са ВХМЦС, што је одличан додатак. Испод наведени планови су оно што МилесВеб нуди у склопу Реселлер хостинга.

милвеб реселлер хостинг цијена

Као што видите, МилесВеб постаје више & приступачнији што може проширити ваш потхват. Можете почети са 10 цПанел налога & Простор за складиштење од 20 ГБ по ₹ 290 месецу одмах као најповољнији план.

Неограничене домене, пропусност, МиСКЛ базе података & Рачуни за е-пошту доступни су у свим плановима дистрибутера. Такође је укључен бесплатни ССЛ сертификат, препродавач домена а / ц, цПанел & Софтацулоус.

МилесВеб подржава регистрацију домена, миграцију, скалабилност ресурса & бесплатна миграција налога Омогућава брзе перформансе са РАИД-10, ССД, Буилдер веб локација, ВХМ, малваре-ом & Заштита од скенирања.

значајке хостинг хостинга продавача

Све горе наведене карактеристике долазе уз 30-дневну гаранцију поврата новца МилесВеб, корисничку подршку 24 сата дневно & 99.95% продужетка.

Прос

 • Укључује ВХМЦС
 • Добре перформансе уз солидну сигурност
 • Повољан & лако скалабилно
 • Довољна корисничка подршка

Цонс

 • Ограничено складиштење & цПанел

Посетите МилесВеб

4. СитеГроунд:

СитеГроунд Баннер

СитеГроунд подржава хостинг дистрибутера на основу одабраних кредита. Један кредит за препродаваче биће једнак једногодишњој услузи хостинга. Зарађујете 1 кредит по активацији. Минимално вам је потребно 5 кредита да бисте се укључили у препродавачки програм.

Ево графикона цијена заснованог на разграничењу кредита.

СитеГроунд Цредитс

СитеГроунд пружа само један јединствени план који може поднијети око 10К месечних посета. Док користите СитеГроунд реселлер хостинг пружате основне опције СитеГроунд хостинга што пружа значајну брзину, сигурност и поуздане услуге.

СитеГроунд је пружио поуздане услуге и пружа 99,99% продуженог времена. Такође је подржана и опција беле налепнице. Добијате несмерени пренос података са 10 ГБ веб простора. Укључује цПанел и софтакулозну инсталацију.

СитеГроунд функције

На основном нивоу, СитеГроунд има више центара података, ССД складиште, бесплатан ЦДН, СуперЦацхер, ХТТП / 2 подршку. Све ово аутоматски постаје доступно када одаберете хостингГрегегере СитеГроунд.

СитеГроунд има уграђену подршку за е-трговину заједно са напредним безбедносним функцијама и резервним услугама.

Сигурносне функције СитеГроунд

Такође је уграђено неколико карактеристика специфичних за програмере које су такође доступне када се одлучите за хостинг продавца.

Прос

 • Подржава унапред сигурносне функције
 • Подршка за белу налепницу
 • Поуздана услуга са добрим продужењем времена (Пут линк за рецензију)

Цонс

 • План је сложен за разумевање за почетнике
 • Недостаје подршка

Посетите СитеГроунд

5. ИнМотион хостинг:

ИНмотион баннер

Инмотион хостинг познат је по својим свестраним могућностима хостинга. Ово такође не остаје заостало када је у питању опција хостинга препродавача.

Желео бих да напоменем да Инмотион Хостинг има разноврсну опцију хостинга продавца иако је искључиво ограничен на Линук.

План укључује бесплатни цПанел, ВХМЦС, ССЛ, наменски ИП, еНом и мноштво уграђених безбедносних функција. Инмотион хостинг пружа бесплатне трансфере цПанел-а. еНом који је дистрибутер бесплатних домена такође је доступан у Инмотион Хостинг плану.

Инмотион хостинг пружа 90-дневну гаранцију поврата новца, софтакулан инсталатер, решење белих налепница, ССД меморију и бесплатне резервне копије. Планови укључују хостинг хостинг путем ДДоС заштите и уклањање злонамјерног софтвера.

Планови су подједнако приступачни. Иако ово ограничава пропусну ширину и простор на диску, цПанел је неограничен.

Доље је истакнуто 6 планова:

Инмотион план

Инмотион план

Инмотион хостинг омогућава потпуно сигурносно копирање на серверу и има значајну подршку за е-трговину. Сви планови укључују неколико основних, али суштинских карактеристика.

Особине инмотирања

Све у свему, планови имају подршку за мноштво функција. Испод су детаљне функције доступне у сваком плану.

ИНмотион планови

Уз све то, можете искористити подршку стручњака за хостинг продавца. Опет, не морам то да спомињем, али то је укључено у план.

Прос

 • Свестрани планови са више уграђених функција
 • Подржава белу етикету
 • Приступачне цене
 • Добре сигурносне карактеристике са поузданим услугама
 • Подржава неограничен цПанел

Цонс

 • Ограничава пропусну ширину и простор на диску
 • Обнављање цена је високих цена у поређењу с ценама из првог времена

Посетите ИнМотион хостинг

6. ГоДадди:

ГоДадди баннер

Још једна велика платформа за хостинг, не заостаје у трци када је реч о хостингу препродавача.

ГоДадди реселлер хостинг пружа ВХМЦС лиценцу, цПанел, решења са белим налепницама. Ово може да подржи до 250 налога. Сви планови укључују неограничену пропусност, базу података и веб странице.

Ово такође укључује опцију препродавача за ГоДадди домене. Прве године добијате бесплатан ССЛ. Можете скалирати у било ком тренутку и можете користити до 32 ГБ РАМ-а. Предност ГоДадди-а је што омогућава хостинг као и препродају домена.

ГоДадди свакодневно пружа подршку за хостинг продавца. Кориштењем овог плана можете пружити подршку купцима.

ГоДадди такође нуди Басиц / Про Реселлер програм који се разликује од хостинга компаније Реселлер. Корисници често ово погреше због хостинга препродавача.

Међутим, са основним / Про дистрибутерским програмом руковање плаћањем обавља ГоДадди, док можете имати прилагођену излогу. Супротно овоме, хостинг дистрибутер пружа већу контролу корисницима где сте одговорни за уплате.

Реселлер хостинг пружа 4 различита плана.

ГоДадди план

Прос

 • Подржава Вхите лабел
 • Омогућава неограничену пропусност
 • Добра корисничка подршка за омогућавање хостинга продавца
 • Пружа могућност препродавача домена

Цонс

 • Ограничен веб простор за сваки план
 • Пружа само основне сигурносне карактеристике без резервног решења
 • Морате у потпуности да се бавите корисничком подршком за своје купце

Посетите ГоДадди

Закључак:

Реселлер хостинг је добар избор за предузетнике или агенције за веб дизајн који се радују пружању веб хостинг решења, али немају буџет или инфраструктуру да учине исто.

Све горе наведене опције хостинг хостинга разликују се у многим аспектима. Међутим, овде бих желео да истакнем једну такву опцију која се истиче.

ГреенГеекс пружа више функција и добра је опција за хостинг продавца. Иако су сви добри, ГреенГеекс се истиче међу најбољима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map