Најбољи градитељи веб локација у 2020. години (Опција бр. 1 је бесплатна и моја омиљена)

Најбољи градитељи веб локација у 2020. години (Опција бр. 1 је бесплатна и моја омиљена)

Најбољи градитељи веб локација у 2020. години (Опција бр. 1 је бесплатна и моја омиљена)

Дакле, желите да направите веб страницу.


Желите да направите веб страницу за свој хоби или свој лични блог. Можда за ваш мали посао.

Потребно вам је нешто што је релативно корисно, али ипак вам омогућава да добро контролишете веб локацију и направите нешто што изгледа добро.

Па, најбоља опција за већину људи је да иду директно на програмера веб страница.

Моје искуство са хостингом значи да сам такође користио много градитеља веб локација – својеврсну категорију преклапања.

ох момче, је ли овај списак био тежак. Нема сумње, доста људи се неће сложити са мојим изборима.

Али мислим да ако погледате, видећете одакле долазим.

* Напомена: Неке функције су стандардне када су у питању градитељи веб локација. Дакле, ако једну ствар поставим као „про“ или „цон“, то не значи да другим грађевинарима недостаје та ствар.

То само значи да је грађевинар при руци посебно добар или лош са том ствари. На пример, сва имена овде имају корисничку подршку.

И сви они, у ствари, имају пристојну корисничку подршку. Нећу правити белешке о томе … осим ако је изузетно добар или изузетно проблематичан.

Али прво, морамо поставити питање:

Шта је „градитељ веб локација“?

Неки од вас ће можда засукати очи, али то је прилично важно питање. Јер по неким мерењима тона платформи су веб локације за прављење веб локација. Као и много више од платформи које себе називају градитељи веб локација.

Дакле, имајмо на уму да прво користим овај термин на прилично флуидан начин.

Под правом израде веб страница, у основи мислим на платформу која вам омогућава да направите веб локацију на прилично једноставан начин.

Оно што се квалификује као лако свакако се креће, али суштина је у томе што корисник неће морати да зна програмирање да би направио веб локацију.

То су обично градитељи драг-анд-дроп формата, иако не нужно. Омогућују вам да уређујете већину аспеката страница вашег вебсајта, укључујући не само садржај, већ и изглед.

Сада ова дефиниција очигледно има широк распон платформи. Нека имена овде су у свему добра. Неке су најбоље за одређене нише.

хостингпилл7 најбољих веб сајтова

 1. Вебфлов
 2. Вик
 3. Невероватно
 4. ГоДадди Буилдер веб локација
 5. ВордПресс.цом
 6. уЦрафт
 7. Схопифи

Дакле, уз напомену о нишама, покренимо ствари са нашим најбољим градитељем веб локација:

Опција бр. 7: Купујте

схопифи баннер

Схопифи није традиционални произвођач веб локација. Може се најбоље замислити као …

Произвођач колица за куповину.

Јер док је Схопифи дефинитивно све о изради веб локација, то је и прављење специфичних типова веб локација.

Веб локације за предузећа са потребама е-трговине. Веб странице које продају производе које морају да врше плаћање на сигурно и ефикасно. Често странице које требају редовито слати предмете.

Схопифи је вероватно најуспешнији градитељ колица:

привући популарност

Да. 100 милијарди долара је више од БДП-а прилично неколико земаља – тако да не мислим да можемо сумњати у то колико је електрана Схопифи.

Али, да ли је то платформа за вас?

Не изненађује да већина вас који немају потребу за сајтом за е-трговину може прескочити овај одељак. Али свако ко то уради треба да погледа Схопифи.

Тачно, није за свакога … али јако је добро у ономе што намерава да буде: програмер веб локација за е-трговину.

Прос

 • Веома једноставан за употребу
 • Иако сва имена на овој листи имају алате за е-трговину, Схопифи је посебно усмјерен према е-трговини. Као такав, Схопифи има најјаче алате за е-трговину на овој листи (и по броју и у квалитету).
 • Изврсне шпедиције и могућности за продају физичких производа.

оберло ради

 • ТОН ресурса подршке, поред добрих представника за корисничку подршку.
 • Опћенито јак софтвер за прављење веб локација.

Цонс

 • Иако је Схопифијев софтвер за изградњу продавница прилично добар, није увек на нивоу снажнијих едитор-а за превлачење и повлачење (попут оног што нуде друга имена на овој листи). Такође је мање интуитиван.
 • Не постоји пуно шаблона, а они су мало слични. Плус, већина њих је премија.
 • Ствари брзо коштају јер цене почињу од 29 УСД месечно и вероватно ћете инвестирати у дизајн и премиум проширења апликација итд.
 • Уз то, домене се не укључују бесплатно.
 • А Схопифи одузима мали проценат ваше продаје.
 • Сви који желе да користе програмирање на својој Схопифи веб локацији то могу, али морају да науче сопствени језик Схопифи -а – течни – уместо да могу да користе оне који већ знају.
 • Генерално гледано, нису сва предузећа потребна степену моћи коју Схопифи нуди или треба уложити износ који је Схопифи потребан. Постоји план од 9 долара месечно, али то је само за продају на Фацебооку, тако да није заиста пун сајт.

Дакле, Схопифи је очигледно електрана и феноменалан градитељ веб страница.

… Па зашто је на Земљи последње место?!

Па, постоји неколико великих разлога. Прво, Схопифи није вишенаменски произвођач веб локација. То би могла бити једна од најбољих платформи за е-трговину, али што се тиче укупног стварања сајтова … ех.

Такође је скупо за нека предузећа. Наравно, пуно предузећа је у реду с улагањем у користан софтвер попут Схопифија – али другима можда заправо и није потребно све што им Схопифи пружи..

Те компаније и појединци могли би користити повољнијег градитеља – поготово ако немају тако велике потребе за е-трговином на лицу места.

Имајте на уму да сваки други програмер веб локације на овој листи има функцију е-трговине. То је питање мање или више.

А Схопифи има већину компанија овде, не изненађујуће. Али морате уложити у ту моћ, која ће бити главна препрека већини људи.

Дакле, иако је Схопифи можда најбољи избор овде за неке од вас, он заиста не може бити најбољи избор на општој листи.

Започните своју бесплатну пробу Схопифи одмах »

Када говоримо о нашој листи:

Опција бр. 6: уЦрафт

уцрафт баннер

Осим упечатљиво, уЦрафт је један од мање популарних произвођача сајтова на овој листи. Сигуран сам да сте пуно тога чули, али кладим се да нисам. Чак и ако сте раније користили Гооглегле за програмере веб локација.

Па, међу онима који обраћају пажњу на изградњу веб локација, уЦрафт је дефинитивно имао присуство последњих неколико година.

Мој општи став? За разлику од Схопифи-а, који се одликује у одређеној категорији, уЦрафт је више генерално јаки кандидат који нема супер јаку нишу.

Наравно, далеко је од савршеног – али рекао бих да је то углавном подцењено и да је добар, приступачан градитељ веб локација.

Прос

 • Један од најбољих бесплатних планова које сам икада видео, јер: УЦрафт бесплатни план омогућава повезивање сопственог домена, а не поддомену, и даје вам ССЛ. Али, и даље ћете морати да користите уЦрафт брендирање и добит ћете само једну страницу.

уцрафт фрее план

 • УЦрафт је један од најлепших градитеља сајтова.
 • УЦрафт нуди једноставне алате за изградњу / креирање аутора одредишних страница и логотипа, уместо веб локација. Без обзира да ли бисте их користили или не, другачије је питање, али не боли је имати.
 • Цене омогућавају издашне карактеристике. ПРВИ плаћени ниво почиње од 10 УСД месечно и већ је ок за неку е-трговину, омогућава члановима тима, страницама заштићеним лозинком и, између осталог, нема накнаде за трансакције:

уцрафт план

 • Као што сте можда примијетили, уЦрафт не наплаћује трансакцијске накнаде за продају е-трговине.

Цонс

 • НЕ МОЖЕТЕ смањити планове. Можете да померате само план уз ниво, али не и надоле. По мом мишљењу ово је прилично рестриктивна мера.
 • Опције шаблона су у реду. Није лоше, али није фантастично.
 • Иако су сами планови великодушни са карактеристикама по цени, стварни градитељ веб страница има мање могућности у односу на ривалске градитеље.
 • Генерално, уЦрафт има нешто мање флексибилности у свом дизајну страница од неких других компанија овде.
 • Ако се дода последња тачка, неким људима ће можда требати сложеније веб локације. уЦрафт може у одређеном тренутку да поднесе сложеност, али након одређеног прага једноставно је користити другу површину. уЦрафт је најбољи за једноставно / једноставно прављење веб локација.

Стога ми се чини прилично јасно да уЦрафт заправо нема толико лоших ствари.

Наравно, има неких пропуста, али у суштини ради оно што сваки други градитељ веб локација жели – али ради један од најуспешнијих послова.

уЦрафт је посебно добар за испоручивање повољних понуда. На пример, бесплатни план је лако НАЈБОЉИ бесплатни план који сам икада видео … јер иако постоји брендирање, ДЕТАЉНО МОЖЕТЕ ПОВЕЗОВАТИ ДОМЕНУ.

… То је готово НЕЗАДАНО.

Да не спомињемо, први плаћени план нуди мноштво функција које долазе на много веће цене на другим платформама.

Па зашто је други пут на овој листи? У основи, више је зато што су друге опције заиста добре, него зато што уЦрафт има озбиљних недостатака.

И да будем искрен, уЦрафт понекад не нуди врхунску контролу и флексибилност корисника као што то најбоље раде.

ОДЛИЧНО је за једноставније веб локације – оне који су визуелно фокусирани, то су само одредишне странице или су намењени мобилним корисницима. А када размислите колико ово може бити приступачно … то је још већи избор!

Али људи који желе да додају неку сложеност једнаџби или додају пуно садржаја, можда желе да иду другде.

Започните пробну верзију уЦрафт-а одмах »

Када говоримо о томе, следећи на нашој листи:

Опција бр. 5: ВордПресс.цом

вордпресс цом баннер

Нема сумње да сте чули за ВордПресс. Сви интересантни за грађење ствари на мрежи чули су за ВордПресс.

А понекад се чини као да сви који су направили било шта на мрежи КОРИСТЕ ВордПресс. Много је фигура које лебде около, приписујући ВордПресс-у напајање негде између четвртине и трећине веб локација.

Без обзира на прецизан износ, мало је сумње да је ВордПресс СУПЕР ПОПУЛАР.

Али оно што многи људи не знају је да постоје две врсте ВордПресс-а:

ВордПресс.орг је бесплатна верзија отвореног кода … и у потпуности је представљена.

Чекајте – бесплатно и потпуно представљено? Зашто би неко користио било коју другу верзију?

Па, морате сами да водите рачуна о хостингу и именима домена, а затим инсталирате софтвер ВордПресс.орг.

Унесите ВордПресс.цом: основао га је један од оснивача ВордПресс.орг-а, али… комерцијално.

Он нуди у основи исти софтвер и веома сличан формат, али има приложене ознаке цена. У замену добијате много повољнији софтвер.

Популарно као што је ВордПресс.орг, ВордПресс.цом се НЕ шали када је реч о његовим корисницима:

вп популарност

Као што ВордПресс.цом каже, у добром сте друштву.

Погледај:

Прос

 • Први план у вишеслојном систему је БЕСПЛАТАН.
 • Будући да је ВордПресс.цом веома популаран, прављење налога – чак и бесплатног – омогућава вам приступ масовној мрежи ВордПресс блогова. Ово може олакшати изградњу публике, учествовање у заједници итд.
 • Веома једноставан за употребу.
 • Изврсно за блогање, не изненађујуће.
 • Али такође је јак у прављењу нормалних веб локација, чак и ако је блогање основна снага:

блог вебсите

 • Плаћање за више нивое пружиће вам приступ ВордПресс додацима – што значи и приступ највећој продавници проширења около.
 • У зависности од количине контроле коју желите над својом веб страницом, ВордПресс.цом може бити веома приступачан, почевши од 5 УСД месечно.

Цонс

 • Првенствено направљен за формат блога. Опет, можете савршено направити „нормалне“ веб странице ВордПресс. Само се дешава да је посебно јак за лако блогање.
 • Прилагодба је више ограничена у поређењу с другим произвођачима веб локација. Да бисте заиста добили потпуну контролу над изгледом своје веб локације, морате 1) надоградити на више нивое или 2) инсталирати плаћене додатке или 3) платити за премиум верзију теме коју користите. ИЛИ можда ћете морати да урадите сва три.
 • На тој напомени, један недостатак ВордПресс.цом-а је што ствари могу брзо да постану скупље ако нисте пажљиви. ВордПресс.цом неће вам наплатити или сакрити много додатних трошкова, али искориштавање платформе може се брзо сакупити.

Тако да све заједно састављамо, ВордПресс је сила са којом треба да се рачунате, посебно зато што је неизмерно популаран и супер поуздан.

Платформа ВордПресс.цом направљена је за садржај. МОЖЕТЕ да радите једноставније ствари, попут прелепих изгледом одредишних страница … ако желите.

Али ако желите да додате пуно садржаја, ВордПресс је једно од најбољих места за посету. Посебно је сјајно ако желите да водите блог или се на неки други начин видите како додајете пуно садржаја у будућност.

Већина недостатака долази у погледу цене и прилагођавања. Истина је да је градитељ страница на ВордПресс.цом-у ограничен јер није градитељ превлачења.

Ви бирате аспекте своје веб локације за промену са бочне траке, али морате платити додатно да бисте заиста добили потпуну прилагођавање. Понекад то није лоша цена, понекад су трошкови већи него што би били на некој другој платформи.

ВордПресс може бити изузетно приступачан, а опет моћан, веб-градитељ. Али такође може постати скупо ако прво не извршите истраживање.

Дакле, иако је ВордПресс дивна платформа, посебно за креаторе садржаја и блогере, њена ограничења стављају је иза наших осталих опција.

Започните са ВордПресс одмах »

Опције као што су:

Опција бр. 4: ГоДадди Буилдер веб локација

годадди баннер

Можда сте приметили да је овај артикал на листи мало јединствен:

ГоДадди је пре свега ВЕБ ХОСТ и регистратор имена домена. Свакако, ради и израда веб страница, али МОСТ главни веб домаћини нуде неку врсту софтвера за изградњу веб локација.

Па зашто је ГоДадди једини који је то стигао овде?

Укратко, ГоДадди је то уврстио на листу јер пружа фантастичан све-у-једном пакет: име домена, апликацију за изградњу веб локација и хостинг.

И смешна ствар је што то раде на два начина.

Можете купити веб хостинг који укључује и веб локацију за прављење веб страница. Такође можете да купите пакет за прављење веб локација који укључује хостинг:

годдди прице

ГоДадди има пуно тога за то. Али такође може бити мало зезнуте у вези са ценама – нешто што се мења довољно често да не могу заиста да дам дефинитивну изјаву осим да држим очи отворене.

У сваком случају, погледајмо детаље:

Прос

 • Као што је речено, ГоДадди нуди велики све-у-једном пакет. Добијате добар хостинг и име домена заједно са градитељем веб страница.
 • Доста опција за цене, неке са више простора за складиштење и више функција. Међутим, добијате ВИШЕ ресурса по нижој цени у поређењу са многим произвођачима веб локација.
 • У зависности од вашег плана цена, ГоДадди може бити далеко јефтинији од многих других произвођача веб страница … чак и после прве године. Можда. Зависи од тога како приступите градитељу веб локација ГоДадди-а (као што је да ли га купујете путем хостинга).
 • Апликација за изградњу веб локација је једноставна за употребу и потпуно функционална.

годадди буилдер веб локација

 • Виши слојеви омогућавају прилично свеобухватну е-трговину, маркетинг и сигурност.
 • ГоДадди-ова функција блогирања је добра.

блог годадди

Цонс

 • Ако купите хостинг план, ГоДадди обнавља по цени ЗНАЧАЈНО вишој од цене за прву годину. Прва година вам у основи даје све за неколико долара, али друга година касније наплаћује више цене за хостинг И изградњу веб локација. То није случај за пакете за прављење веб локација.
 • Иако је градитељ веб страница углавном добар, он није АС флексибилан као неки од главних избора овде. Можда је технички повуци и испусти, али је мање повлачењем и испуштање од осталих платформи.
 • Корисничка подршка ГоДадди-а често је непоуздана. Обично је телефонска подршка сјајна, али цхат уживо је често у прекиду.

Не желим да вас лажем, ГоДадди је можда већи од неких ВЕЛИКИХ избора – попут уЦрафт-а, ВордПресс-а или Схопифи-а, али је и даље ограничен на неке кључне начине.

Међутим, ова ограничења су део онога што такође чини добар избор.

Главни недостатак ГоДадди-ја је његова злогласна цена. Ако купите хостинг пакет који укључује изградњу веб локација и домен, те ствари ће вероватно бити бесплатно… прве године.

А након прве године, цена хостинга ће се повећати, наплаћиваће вам се израђивач веб локације и ваш домен.

Можете такође одабрати и самог израђивача веб страница, који ће садржавати и хостинг веб локација. Колико знам, нећете се суочити с великим обнављањем тога, тако да је то тренутно озбиљна понуда.

Али друго ограничење се углавном своди на самог градитеља. Прилично је добар, али мало мање прилагођен и флексибилан од неких других овде.

Наравно, надмоћ ГоДадди-а као регистратора домена и веб домаћина такође даје неке предности софтверу за изградњу веб локација.

Тачно, у основи све овде подразумева хостинг по већини, а већина вам омогућава да купите домен или га интегришете.

Али ГоДадди се специјализирао за те ствари и посебно је добар у њиховом спајању – тако да можете контролисати више аспеката свог хостинга са ГоДадди-ом него са многим другим именима овде.

Да и не спомињемо, иако није тако флексибилан као нека друга имена овде, ипак можете учинити пуно добра са софтвером за изградњу веб локација ГоДадди.

Посетите Годадди Вебсите Буилдер »

Када говоримо о осталим именима:

Опција бр. 3: Невероватно

упечатљив транспарент

Невероватно је мање познато име. У ствари, од свих платформи о којима сам разговарао, изванредно је вероватно она о којој најмање вероватно знате.

И ја ћу бити унапред: доста људи се можда неће сложити са Упечатљиво високим пласманом на овој листи.

Поштено.

Постоји неколико недостатака који ће за многе људе учинити изненађујуће мање од идеалног. Али, невероватно успева у неким основним принципима једноставне израде веб страница:

Лако је направити веб локацију са Стрикингли.

Да. Звучи као труизам, али невјеројатно се добро слаже са основама, а јак је кандидат због тога.

Али будимо конкретни:

Прос

 • Постоји бесплатна опција и опција да се месечно плаћа месечно уместо годишње (мада је, наравно, скупље).
 • Доступне су велике временске обавезе које вам омогућавају да уштедите новац ако нисте у реду са годинама.
 • Први ниво вам омогућује да направите ДВЕ веб локације са плановима првог нивоа и неограниченим „бесплатним“ веб локацијама (веб локације које раде помоћу функција слободног плана). Каснији слојеви омогућују вам да градите више.
 • На тој биљешци заправо можете купити више веб локација него што ваш план допушта… БЕЗ потребе за надоградњом планова.

упадљиво

 • Релативно издашно складиштење и ресурси за први ниво. Поред тога, каснији слојеви добијају неограничено складиштење.
 • Истина, пуно платформи овде је једноставно за употребу. Запањујуће је једно од најједноставнијих – има једну од најбољих комбинација једноставности коришћења и функционалности.

Цонс

 • Невероватно задржава свој бренд све до другог плаћеног нивоа. Ово је озбиљно непотребно и неугодно, јер ће готово свака друга платформа САМО имати брендирање на слободном плану.

упадљиво

 • Иако не морате да региструјете домену или прилагођену е-пошту са Стрикингли, ако желите, схватићете да су цене веће него што би требале да буду:

упадљиво

 • е-трговина није супер робусна. У једном тренутку, упадљиво би укључивање функционалности е-трговине у све планове било би заиста импресивно. Али тренутно је мало основно за људе који стварно требају продавати путем интернета.
 • Нема сигурносних копија функција. Иако користите продавницу апликација Стрикингли, можда ћете моћи да добијете проширење које вам помаже.
 • Уопштено, упадљиво је мало више основног садржаја / нуди корисницима мање контроле.

Звучи као да Стрикингли превише гријеши с тим, јер је то трећепласирани избор изнад неких раније споменутих тешких удараца.

Па, то није потпуно погрешно. Ствар је у томе што Стрикингли није усмерена на супер комплексну платформу.

Чини се да је циљ једноставност и ефикасност – особа на Стрикингли-у би требало да буде у могућности да лако постави веб локацију која изгледа ДОБРО.

У том смислу, нека флексибилност је природно жртвована. Постоје неке основне карактеристике које ми недостају, а што ме смета.

Тако ми се понекад Стрикингли може чинити мало прецијењеним – али то је због онога што цијеним у програму за прављење сајта.

Други људи неће имати такве сличне потребе. А за пуно људи, први или други ниво Стрикингли-а ће заправо бити релативно поуздан, али ће ипак понудити пуно пристојних функција и бити ефикасан начин прављења добре странице.

И да будемо реални, неке од тих мана су неке ситнице у шеми ствари.

Дакле, пошто је уопште сјајно у срцу једноставне изградње веб страница, Стрикингли је заслужио место у топ 3.

Започните своју бесплатну пробну процедуру одмах »

Дакле, погледајмо две платформе које су изванредно победиле:

Опција бр. 2: Вик

вик баннер

Не верујем да би се неко могао изненадити ако види ово име овде, бар међу онима који су пре тога поставили Гоогле „градитеља веб локација“.

Вик је вероватно најпопуларнија платформа за изградњу веб локација тренутно. По последњем пребројавању:

вик корисници

Данг. Има популарност са ВордПрессом у смислу популарности.

Зашто?

Хм … сећате се како сам рекао да су уЦрафт и Стрикингли добро комбиновање једноставности употребе и прилагођавања?

Вик пружа још већу флексибилност и прилагођавање сајтова без много сложенијег рада. За много људи је најбољи дизајнер веб локација у околини.

Прос

 • Први план у вишеслојном систему је бесплатан и скоро у потпуности представљен. Под тим мислим да вам недостају критичне ствари – простор за складиштење и домен – добијате скоро све алате и комплетан софтвер за израду.
 • Грађевински софтвер је вероватно НАЈБОЉА комбинација једноставне употребе и сложености / контроле корисника.
 • Доступно је на стотине шаблона и пуно апликација / проширења.

вик

 • Добијате комплетан пакет СЕО и маркетиншких алата уз прилагођавање. Тачно, сва имена овде нуде и њих – али Вик је најбољи у тим круговима.

Цонс

 • За напреднији и ниши дизајн и изглед, Вик би могао пасти мало равно. Одлично је за прилагођавање, али за више стандардних веб страница.
 • Иако Вик има тону шаблона, многи од њих су прилично слични.
 • Уз то, иако Вик људима дозвољава уређивање кода веб локације, он је и даље намењен првенствено корисницима који превлаче и испустају те је на тај начин мало ограничен..

Мислим да мој став за Вик јесте да … у основи све ради.

Тачно, сва имена овде некако раде све. То је смисао произвођача веб страница, мање или више.

Али Вик све ради прилично добро. Градитељ веб страница је једноставан за употребу, али долази са великом флексибилношћу и корисничком контролом. Барем, с обзиром на то колико је корисник једноставан, прилично је робустан.

Осим тога, цене нису лоше. Лично мислим да је Вик некада имао боље цене, али ово што је сада у реду. И даље можете добити потпуно функционалну платформу за стандардно одређивање цена.

Другим речима, за Вик не постоји пуно „нових“ ствари. Једноставно се ради о једном од НАЈБОЉИХ примерка једноставне израде веб страница, са феноменалном мешавином корисности, брзине и једноставног прилагођавања.

Почните с Вик-ом одмах »

Па како то није прво место, место које би му дали сви други?

Дозволи да објасним:

Опција бр. 1: Вебфлов

вебфлов баннер

Већ знам да ћу добити нешто што ћу прво ставити Вебфлов.

Уосталом, на листи произвођача веб локација је некако немогуће видети да Вик не заузима прво место. А ако то не буде, очекивали бисте да ће Скуареспаце, ВордПресс или неко друго велико име заузети прво место.

Вебфлов није ни приближно тако познат као Вик. Па зашто је овде?

Прво, познато је барем неколико великих имена:

вебфлов

Зато га немојте пребрзо отписивати.

Дозволите ми да кажем да Вебфлов неће бити најбољи избор за све вас – у овом тренутку, то зависи од ваше конкретне ситуације.

Али ево једноставне верзије: Вик и друге овде наведене платформе омогућавају вам да превучете и превучете формат који вам омогућава да уредите доста о изгледу веб локације. Једноставни су за употребу и одлични су за нестручне стручњаке – укључујући мала предузећа – у уређивању великог броја детаља.

Али чак су и ти градитељи још увек у основи ограничени у поређењу са оним што програмер може урадити са кодом.

ВебСтартс је у основи напредна апликација за изградњу која вам омогућава да урадите оно што је програмер могао – али без потребног знања о кодирању..

Погледај:

Прос

 • Вебфлов нуди корисницима огромну контролу над дизајном, чак и више него Вик – јер Вебфлов омогућава вам да уређујете ствари које НОРМАЛЛИ захтевају кодирање, али ипак чува ствари у визуелном буилдеру.

вебфлов планови

 • Вебфлов има ТОН могућности цена. Можете одабрати или „план веб локације“ или „план рачуна“. Свака од њих има две подкатегорије: индивидуални или тимски план. И сваки од њих има 2-3 нивоа.

вебфлов планови

вебфлов планови

 • Бесплатни план Вебфлова у основи добија све алате за дизајн које би користила премиум верзија.
 • Вебфлов је такође одличан за људе који желе да одмах почну са шифром, док је пуно других избора на овој листи бољи за почетнике и ограничавајуће на програмере.
 • Ако ваше предузеће продаје дизајнерске услуге или израђује веб странице за клијенте, онда је Вебфлов вероватно најбоље име на овој листи за вас.
 • Узимајући у обзир, Вебфлов није толико скупљи од већине других опција овде – прилично је добро у домету.

Цонс

 • У поређењу са практично свим другим именима на овој листи, Вебфлов је тежи за употребу и значи мало више за дизајнере и програмере. Тачно, не морате да знате кодирање, али сама Вебфлов платформа има криву учења.
 • Иако цијене Вебфлов-а вриједе производ, ипак почињу више од неких овдје приказаних опција.

Ок, дозволите ми да поновим своју одбрану од Вебфлова. Да ли је бољи програм за прављење веб локација од Вик-а или других имена овде?

Не.

Али Вебфлов ПОТРУЧАВА границе корисности према количини прилагођавања коју корисници имају.

Другим речима, све што пати због лакоће употребе и не-пријатности готово је у потпуности јер Вебфлов омогућава вам да радите тону ствари.

Лично сматрам да је Вебфлов један од најнезахватљивијих флексибилних и многобројних градитеља веб локација. Али упркос томе што корисницима пружате огромну контролу над њиховим веб локацијама, такође није сулудо тешко.

Па да, теже је користити овде у односу на друга имена. Али супер добро направљене и пристојне цене, чак и ако је мало скупље од неких других имена овде (мада не много).

Главни разлог да се не предузме Вебфлов је тај што би то могло бити претјерано корисно за неке људе – укључујући мала предузећа. А онима који желе да уштеде можда ће то бити скупо због непотребних функција.

За артистичке и креативне типове, односно дизајнере, Вебфлов је ипак задивљујући. Или заиста, свако ко жели највише контроле може да надгледа дизајн свог вебсајта без потребе за шифрирањем.

Стога мислим да је Вебфлов феноменалан градитељ веб страница. Мало ме разнесе, само размишљам о томе.

Покрените своју бесплатну пробну Вебфлов одмах »

Али, немојмо се превише обавити, тачно?

Време је да све саставимо:

Закључак

Дакле, ако сте прочитали до сада, прилично је јасно да ови грађевинари поседују своје снаге и слабости.

Упркос томе што сви имају својеврсне недостатке или високе тачке, у основи сви могу учинити све.

На пример, Схопифи може да прави уметничке дизајне и такође добро обрађује блогове. У основи, свако друго име овде може такође да уради е-трговину.

Али ако имате веће потребе за е-трговином, Схопифи је одличан избор.

Ако требате брзо да поставите лепу страницу, уЦрафт и Стрикингли су сјајни за посао. Вик је још бољи, али је темељитији.

Ако се заиста желите фокусирати на блогање, ВордПресс је посебно сјајан, чак и ако остале могућности овде могу блогање учинити баш у реду..

Претпоставимо да желите детаљније управљати својим хостингом, а такође тражите добру комбинацију приступачности и поузданости – ГоДадди би могао бити ваш кладити се.

Ако желите да заиста преузмете контролу над својом веб страницом, нарочито њеном изгледом, Вебфлов је вероватно најбољи програмер за вас.

Сада се још увек осећате мало преплављено.

Најбољи начин за проналажење најбољег избора је придржавање основа онога што ваш веб локација / посао треба и алата / карактеристика који ће помоћи вама или вашем тиму да најбоље управљају вашом веб страницом..

Можда ћете бити склони гомили фантастичних функција, на пример, али понекад те могу бити претеране.

Не брините – нисмо вам помогли! Имамо детаљније информације.

Ако вас занима ВордПресс.цом, на пример, због његових функција за блогање, али желите флексибилност Вик-а … ми се бавимо тим повезивањем овде.

Или још увек желите онај спој употребљивости и контроле који вам пружа Вик … али нисте сигурни да ли су функције е-трговине усклађене са Схопифијевим. То такође прихватамо овде.

А ако заиста желите да уштедите или вам је потребан привремени дом за вашу веб локацију, можете чак и да проверите наш комплетан списак бесплатних програмера веб локација.

И наша листа ВордПресс алтернатива прелази у ТОН алтернатива – неке су на овој листи, али друге су много сложеније, или знатно мање компликоване. То можете провјерити овдје.

Почетак и одабир доброг градитеља веб страница или система за управљање садржајем (ЦМС) може бити стресан. Али терет избора је такође сјајан поклон – ако размислите, можете пронаћи савршено решење!

Срећна зграда!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector