Најбољи Јоомла хостинг хостинги за 2020. годину

Када тражите систем за управљање садржајем, често ћете наићи на ВордПресс или Јоомла.


Јоомла је још један избор система за управљање садржајем отвореног кода за објављивање веб садржаја. Сматра се као други најчешће коришћени ЦМС након ВордПресс-а.

Јоомла је први пут представљена 17. августа 2005. године и написана је у ПХП-у.

На почетку, Јоомла користи објектно оријентисано програмирање и укључује функције као што су РСС феед, кеширање, интернационализација да набројимо неколико.

Јоомла подржава преко 8000 бесплатних и комерцијалних проширења.

Пре него што пређем на детаље најбољег Јоомла хостинга, дозволите ми да вам дам кратак преглед онога што се разликује између Јоомла и ВордПресс-а.

Јоомла в / с ВордПресс:

ВордПресс и Јоомла су ЦМС платформе отвореног кода и не могу самостално да раде.

Обојица захтевају веб сервер или тачније требате одабрати хостинг платформу.

Једноставност употребе: Обе ове платформе су једноставне за употребу. ЦПанел ВордПресс-а има једноставну навигацију и све апликације подржавају инсталацију једним кликом. Међутим, са Јоомлом је цПанел једноставан ако имате претходно искуство у веб развоју.

Теме и додаци: ВордПресс нуди добру колекцију тема и неколико додатака са корисним функцијама.

Јоомла не заостаје далеко иза ВордПресс-а. Јоомла има мање предлога и проширења, али је једнако добра за веб локацију за е-трговину, ЦМС као и блогове..

јоомла вс вордпресс

ЦМС: Блоггинг је нешто по чему је ВордПресс добро познат. ВордПресс има визуелни уређивач који се лако користи и који може да користи блоггер, маркетиншки стручњак за управљање садржајем.

Јоомла је дизајнирана за сложени веб развој. Иако Јоомла има могућности блогања, на дуже стазе Јоомла се може чинити сложенијим избором за блогање.

Подршка: ВордПресс је најпопуларнији ЦМС и то је један од разлога огромних ресурса који су доступни за ВордПресс. То се креће од видео снимака, водича и помоћи у заједници.

Иако је Јоомла мање популарна у поређењу са ВордПрессом, Јоомла још увек има активну подршку у заједници. Уз то, Јоомла нуди и неколико видео и туторијала о неколико тема.

И Јоомла и ВордПресс узимају сигурност као главни приоритет и редовно ажурирају заједно са безбедносним додацима. Слично томе, обојица пружају уграђену вишејезичну подршку.

Затим, дозволите ми да вам пружим најбоље опције хостинга Јоомла за вашу веб локацију.

хостингпиллНајбољи Јоомла хостинг провајдери

 1. Роцхен
 2. Блуехост
 3. Хостингер
 4. СитеГроунд
 5. ХостГатор

1. Роцхен

роцхен јхоомла хостинг

Роцхен подржава преко 150 апликација које укључују ВордПресс, Јоомла, Друпал и Магенто.

Роцхен поседује Греен Моунтаин Енерги сертификат за своју еколошку праксу.

Веб домаћин је први пут покренут 2000. године, а седиште му је у Дундее, Сцотланд, УК. По заслузи, Роцхен је званични партнер за веб хостинг за Јоомла.

Уптиме:

Роцхен ради из више дата центара који се налазе у САД-у и Великој Британији. Нуди сувишни сервер да би се осигурало максимално продужење рада.

Због својих услуга, Роцхен не нуди никакве посебне гаранције за продужење рада. Међутим, њихов премиум веб хостинг гарантује 99,9% продуженог времена.

У случају да продужење радног времена буде ниже од 99,9%, Роцхен нуди кредите свом купцу на основу услова услуге.

Поузданост и сигурност:

Роцхен нуди неколико сувишних сервера који се користе у случају квара. Подржава аутоматско пребацивање сервера. ЦлоудЛинук ОС се користи на сваком серверу да би се осигурао висок ниво поузданости.

Услуге нуде ВАФ (заштитни зид веб апликација) који пружа заштиту од СКЛ убризгавања, ЦСС напада и других уобичајених рањивости.

Роцхен јоомла хостинг могућности

Роцхен нуди аутоматско прављење резервних копија са својим планом.

Роцхен нуди сегрегацију места заједно са ССЛ и заштитом од злонамјерног софтвера.

Услуга израде резервних копија:

Роцхен подржава прављење сигурносних копија. Датотеке и базе података могу се лако вратити у било којем тренутку.

Роцхен Ваулт Бацкупс јоомла хостинг

Ваша веб страница Јоомла може се лако вратити на ранијег датума.

Роцхен има аутоматске дневне сигурносне копије и може их се обновити у последњих 30 дана. У било којем тренутку корисници могу преузети ове резервне копије са цПанела.

Планови:

Роцхен пружа 4 различита плана плаћања – Месечне, једногодишње, 2-годишње и 3-годишње. Трогодишњи план који је најјефтинији почиње од 4,95 УСД месечно. Ово подржава једну локацију.

Роцхен Јоомла хостинг планови

За више веб локација најнижа цена је 7,95 УСД месечно у периоду од 3 године. У оба случаја обнова је нешто виша у односу на почетну цену.

Када започнете, остварујете попуст, што први пут чини цене нижим од продужења. Дакле, ако одаберете годишњи план, у почетку бисте платили 76,77 долара, а обнављање је 83,40 долара.

Подршка муштеријама:

Роцхен нуди засебну подршку за продају и друге упите. Подршка продаје није доступна 24/7, међутим, друга подршка је доступна 24/7.

Преко веб локације не бисте пронашли посебан одељак за помоћ или туторијале. Овде нешто недостаје. Такође можете контактирати њихову корисничку подршку путем е-поште или им можете дозволити да вас позову.

роцхен цхат јоомла хостинг

Иако тврде да имају подршку 24 сата дневно, овом приступу можете приступити само ако сте се регистровали код Роцхела.

Укупна корисничка подршка није брзо доступна и ограничена је само на регистроване кориснике.

Посетите Роцхен

2. Блуехост

блуехост Баннер

Блуехост је име које са ове листе не смете да пропустите. Будући да је популаран и широко коришћен, Блуехост превазилази ВордПресс, а такође пружа и услуге Јоомла хостинга.

Блуехост садржи преко 2 милиона домена и једна је од 20 најбољих платформи за хостинг. То сигурно пружа узбудљиве карактеристике и за Јоомла хостинг.

Уптиме:

Будући да је једна од најчешће кориштених хостинг платформи, Блуехост осигурава да одржава добро продужење рада. То је видљиво из инфраструктуре коју је изградила.

Блуехост пружа довољно хардверске резервне копије да се осигура бешавно, непрекидно искуство хостинга. Користим Блуехост и надгледам њихово продужење.

продужење продужетка

Снимљене уптиме метрике за БлуеХост, можете видети овде.

Све у свему, видећете да Блуехост пружа непрекидно продужење рада и одржава добро време одзива.

Поузданост и сигурност:

Блуехост пружа услуге које обезбеђују довољно залиха инфраструктуре. То вам омогућава одржавање поузданих услуга и доброг продужетка.

поузданост и сигурност блуехост-а

Блуехост укључује ССЛ у сваки план. Напреднији планови укључују Спам Екпертс, ЦодеГуард Басиц, Сигурност СитеЛоцк и приватност домена. Иако ово није укључено у основни план, може се користити уз одвојене цене.

Све у свему, Блуехост пружа добру комбинацију поузданих услуга, заједно са основном сигурношћу.

Услуга израде резервних копија:

Блуехост пружа 30-дневну гаранцију поврата новца. Поред поузданих услуга, Блуехост пружа и резервне услуге.

Основни планови не укључују ЦодеГуард Басиц, али се могу купити засебно. Међутим, напреднији планови укључују ЦодеГуард Басиц који помаже у сигурносним копијама и обнављању услуга.

Планови:

Блуехост подржава дељени Јоомла хостинг. Овде су на располагању 3 плана. Најосновнији план почиње од 2,95 долара месечно. План плус почиње од 5,45 УСД месечно, а избор плус план почиње од 5,45 УСД месечно.

блуехост планови

Сва три плана имају нешто вишу цену обнове. Поред овога, додатне безбедносне услуге или резервне услуге могу се користити по засебним ценама.

Подршка муштеријама:

Блуехост не заостаје када је корисничка подршка. Има велику корисничку базу, свакако има добру корисничку подршку.

Корисничку подршку можете добити путем е-поште, телефона, карата или ливе цхат-а. Разговор уживо је одвојен за нове и постојеће купце.

Слично томе, можете разврстати чет на различите теме.

блуехост подршка

Такође можете проверити базу знања за више информација. База знања укључује широк спектар тема, често постављаних питања и блогова.

блуехост фак

Корисничка подршка Блуехост помаже вам да пронађете праве информације и лако их је користити.

Посетите БлуеХост

3. Хостингер

хостингер јоомла хостинг

Хостингер подржава Јоомла хостинг заједно са осталим хостингима. Представљен је 2004. године, а седиште је у Каунасу, Литванија.

Компанија користи хостинг на бази облака и гарантује 99,9% продуженог времена. Такође пружа 30-дневну гаранцију поврата новца.

Уптиме:

Хостингер гарантује 99,9% продужетка. Сервери су оптимизовани да пружају значајне перформансе.

Такође пратим перформансе Хостингер сервера преко моје пробне веб локације на Хостингер-у.

Уптиме хостинга

То је упоредо са оним што гарантују. Комплетне податке за Уптиме можете пронаћи овде.

Поузданост и сигурност:

С Хостингером, како се план више креће, конфигурације се удвостручују. Омогућава ССД са сваким планом.

ССЛ је укључен као део плана виших циљева. Слично томе, сигурносна копија података доступна је само за виши крајњи план.

За основне планове, можете додати ССЛ за 11,99 долара током целог живота. Можете додати дневну израду резервне копије са 2,09 УСД месечно и додати ЦлоудФларе заштиту од 7,50 долара током целог живота.

Услуга израде резервних копија:

Хостингер подржава сигурносне копије сервиса који нису обавезни као део основних планова. Пословни план укључује дневне резервне услуге.

Свакодневно бацкуп хостингер јоомла хостинг

Свакодневна израда сигурносних копија укључује датотеке, податке, базу података и е-пошту. Обнављање се може извршити помоћу контролне табле.

Планови:

Хостингер има 3 различита плана – Стартер, Премиум, Бусинесс. Прва цена за ово је 0,80 УСД месечно, 2,15 долара месечно и 3,45 долара месечно.

Хостингер Јоомла Хостинг Планови

Прва цена укључује најмање 50% попуста на све планове. Обнове за све планове су веће.

Сваки од ових планова обнавља се по цени од 7,99 УСД месечно, 11,95 УСД месечно и 15,95 УСД месечно.

Подршка муштеријама:

Хостингер има посебан одељак за подуке који покрива више тема о хостовању. Можете такође користити њихов ливе цхат или подићи карту.

Међутим, подршка постоји само за плаћене клијенте. Дакле, ако нисте Хостингер купац, не бисте могли да их контактирате путем ливе цхат-а.

хостингер ливе цхат јоомла хостинг

Уз засебне цене, такође има приоритетну подршку.

Посетите Хостингер

4. СитеГроунд

ситегроунд јоомла хостинг

СитеГроунд има низ подршке за услуге хостинга и укључује хостинг на бази Јоомле. Покренут је 2004. године, а седиште је у Софији у Бугарској.

Обухваћа преко 1.000.000 домена широм света и има центре података који се шире широм Сингапура, Холандије, САД-а и Велике Британије.

Уптиме:

СитеГроунд користи најновије технологије брзине са ССД-ом да би осигурао значајне перформансе и продужење рада. Она нуди 99,9% гаранције за продужење рада.

За мерење продуженог времена & брзина хостинг сервера СитеГроунд, купио сам домен од СитеГроунд-а.

Омогућује добро продужење рада.

продужетак места на месту

Снимљене податке о продужењу за СитеГроунд, можете видети овде.

Поузданост и сигурност:

СитеГроунд има 4 датацентера од којих можете изабрати. ССЛ и ХТТП су подржани у сваком плану.

Основни план подржава бесплатан ЦлоудФларе ЦДН и бесплатну дневну копију. Такође је подржан јХацкГуард додатак.

сигурност сајтова Јоомла хостинг

Јоомла СуперЦацхер је укључен као део напреднијег плана.

Услуга израде резервних копија:

СитеГроунд пружа резервне услуге са свим својим плановима. Сви његови планови укључују бесплатну израду резервних копија. Међутим, услуга рестаурације није укључена у основни план.

прављење резервних копија од стране сите јоомла хостинга

Остали планови подржавају бесплатну обнову сигурносних копија. Најнапреднији план укључује обнављање резервне копије ОнДеманд.

Планови:

СитеГроунд има 3 Јоомла хостинг плана – СтартУп, ГровБиг и ГоГеек. Цена за сваки од ових планова је – 3,95 УСД месечно, 5,95 долара месечно и 11,95 долара месечно.

СитеГроунд Јоомла Хостинг Планови

Планови почињу почетно по приступачним ценама. Међутим, обнове су више цијене. СтартУп план обнавља се са 11,95 УСД месечно. ГровБиг план обнавља се са 19,95 УСД месечно, а ГоГеек план обнавља са 34,95 УСД месечно.

Дужи временски период изгледа да су планови скупљи.

Подршка муштеријама:

СитеГроунд подржава продајни цхат, а њему се може приступити и путем телефона. Обавезује се о подршци која ради 24 сата на сат без времена чекања. Улазнице се могу решити за мање од 10 минута.

сите цхат за јоомла хостинг

Дакле, истражио сам њихову опцију за ћаскање уживо. Време чекања било је мање од 60 секунди. Представник корисничке подршке био је брз давањем информација.

Посетите СитеГроунд

5. ХостГатор

Хостгатор јоомла хостинг

ХостГатор је још једна популарна платформа за хостинг и случајно је део Ендуранце Интернатионал Гроуп. Он угошћује преко 9 милиона домена и подржава преко 400.000 купаца.

ХостГатор је први пут покренут 2002. године, а седиште му је у Хјустону, Тексас, САД. ХостГатор је једно од ретких Греен Хостинг решења доступних на тржишту.

Уптиме:

ХостГатор гарантује 99,9% продуженог времена. Омогућава несмерени дисковни простор са несмереном пропусном ширином.

Иако се нешто на што обавезују, евидентирао сам продужење радње путем своје тестне веб странице на ХостГатору.

продужење рада хостгатора

Овде можете видети најновије продужетке.

Све у свему, добар је наставак рада, осим у августу, где је мало попустио.

Поузданост и сигурност:

Бесплатни ССЛ је укључен као део сваког плана. Да бисте додали на ово укључује и бесплатну ССЛ надоградњу.

Помоћу ХостГатор-а можете имати тренутне резервне копије. Поред тога, можете одабрати СитеЛоцк надзор по посебној цени.

Планови такође укључују заштиту од нежељене поште и Хотлинк заштиту.

хостгатор јоомла хостинг сецурити

ХостГатор нуди директоријуме заштићене лозинком.

Услуга израде резервних копија:

ХостГатор пружа резервне услуге. Можете направити резервну копију у било којем тренутку помоћу цПанела. По завршетку израде сигурносне копије, добили бисте везу за преузимање.

Слично томе, рестаурација се такође може извести у било којем тренутку. Резервно копирање на сајту може бити изабрано по цени од 2 УСД месечно и мора се обнављати сваке године.

хостгатор јоомла хостинг резервна копија

То омогућава свакодневно аутоматско прављење резервних копија датотека и база података. Ово покреће ЦодеГуард.

Планови:

ХостГатор подржава 3 различита плана – Хатцхлинг, Баби и Бусинесс. Почетна цена за ове планове је – 3,95 УСД месечно, 5,95 долара месечно и 5,95 долара месечно.

ХостГатор Јоомла Хостинг Планови

Ове цене су за дугорочне планове од 36 месеци. Обнове су више у поређењу са почетним ценама.

Обнова плана хатцхлинг-а је 6,95 УСД месечно. Слично томе, план за бебе се обнавља на 9,95 УСД месечно, а пословни план на 14,95 УСД месечно.

Подршка муштеријама:

ХостГатор има обиље туторијала са подршком, укључујући и видео туторијале. Можете доћи до њихове корисничке подршке путем ливе цхат-а или е-поште.

Нуди подршку 24/7/365. Веб локација такође садржи наменски форум ХостГатор.

Пробала сам њихову опцију за ћаскање уживо.

хостгатор јоомла хостинг цхат 1

Разговор је почео скоро одмах, а представник за корисничку подршку дао је неколико брзих информација.

Посетите ХостГатор

ЗАКЉУЧАК:

Све горе наведене опције за Јоомла хостинг на посебан су начин различите. Дакле, на одређени начин свака хостинг платформа има своје позитивне аспекте, заједно с недостацима.

Оно што је заједничко између свега овога је добар продужетак, резервне услуге и веће стопе обнављања у поређењу с првим ценама.

У одређеним случајевима, као што су ХостГатор, Хостингер резервне услуге наплаћују се одвојено на основу плана који одаберете.

СитеГроунд и ХостГатор пружају подршку клијентима свакодневно, што недостаје на другој хостинг платформи.

У погледу сигурности, све платформе за хостинг пружају добру подршку.

Иако Хостингер и ХостГатор не пружају све безбедносне карактеристике као део плана, то се још увек може одлучити.

Када су у питању функције док су све ове богате функције, Роцхен и БлуеХост пружају низ функција које подржавају програмери.

Коначно прелазимо на аспект прилагођен буџету. Свака од њих има приступачне почетне цене.

Међутим, када је у питању разлика између почетних и обнављајућих цена, Роцхен је дугорочно приступачна опција..

Штавише, Роцхен је званични партнер за Јоомла, што га чини погодном опцијом за Јоомла хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map