Софтнет хостинг хостинг: како је то изведено у нашем тестирању? (2020)

Овде на ХостингПилл-у имамо необичну заокупљеност проналажењем непознатих или скривених хостинг услуга које обично пролазе испод радара људи.


Ствар у проналажењу ових ретких хостинг услуга је да их знате изнутра, а затим вам дају драгоцене предлоге.

На пример, погледајте сервис који смо недавно пронашли: Софтнет хостинг. То је из Кеније, Африке и пружа услуге малим предузећима и предузетницима изнутра, као и ван њених граница.

А сад би могли помислити: “Па зашто бих, дођавола, купио сервер скроз у Африци!” Па, немој тако брзо да процениш. У овом смо прегледу изложили свако добро & лош аспект Софтнета, тако да можете одлучити о томе.

Дакле, без икаквог додатног дивљања, уђимо ми?

Цене & Карактеристике

У реду, један од предности коришћења иностраног хостинг услуга је да остварите предност у разлици валуте, што значи да постоји шанса да добијете више функција са нижом ценом.

Веб дизајн _ Регистрација домена у Кенији _ Софтнет Солутионс Лтд

Будући да не користимо кенијске шилинге, УСД ће бити наша преференција. Започнимо са „Стандардним“ планом који износи око 10 УСД годишње, који вам даје 25 ГБ простора на диску, али никако да знате да ли је ово ХДД или ССД. И да, то је 10 УСД годишње, као и сви остали планови.

Тада план има неограничену пропусност, неограничене налоге е-поште, неограничену базу података, контролну таблу рачуна (која је ВХМЦС) и корисничку подршку 24/7. Чудно су споменули сљедећу накнаду за обнову која износи око 14 УСД.

Преласком на професионални план, овде нема много промена у функцијама него што је простора на диску који добијате од 35 ГБ, а план кошта око 19 УСД годишње.

Слично томе, ‘Напредни’ план износи 28,23 УСД годишње, простор на диску је увећан на 45 ГБ простора на диску и исте функције као и пре. Простор на диску је у овом тренутку могао бити бољи, али …

… последњи план сигурно јесте. ‘Неограничен’ план има неограничен простор на диску и све остале неограничене функције по цени од око 94 УСД годишње, што није ништа друго него превиди да будемо искрени..

Све у свему, планови изгледају необично, што је и очекивано, али могућности су пристојне, па су стога и препоручљиве..

Погледајте Софтнет хостинг овде са потпуним ценама …

Подршка муштеријама

Добијање помоћи током тешке епизоде ​​може бити од суштинске важности. Неки почетници посебно не знају шта раде и узрокују ланац проблема који заврше рушењем сајта. Стога је потреба за добром корисничком подршком увек корисна без обзира да ли сте почетник или стручњак.

уживо ћаскање

Подршка за цхат уживо сматра се најпоузданијим начинима добијања помоћи у најкраћем могућем року. Такође можете да приложите снимке заслона свог проблема како бисте боље артикулисали свој проблем представнику разговора и добили решење.

уживо ћаскање

Одлучили смо да тестирамо Софтнет-ову услугу за ћаскање и поставили смо питање. То је питање о интегритету њихових сервера.

уживо ћаскање

Одговор смо добили скоро чим смо поставили питање које је добро од стране Софтентове. Одзивност је добра. Одговор је такође постављен једноставно.

Предајте карту - Софтнет Солутионс Лтд

Затим, ту је очигледно решење за систем улазница где можете једноставно објавити одређене детаље, укратко описати своје питање и приложити све потребне слике за бољу помоћ.

Сада смо такође покушали да потражимо базу знања & читајте чланке када се корисници изгубе с датим информацијама, али њих није било, а то је помало непријатно. Ипак, корисничка подршка је прилично задовољавајућа.

Лакоћа коришћења

Веб Хостинг_ Приступачна, јефтина и најбоља хостинг компанија у кенији- Софтнет

У суштини, ВХМЦС подржава већину Софтнета. Сигурно је претпоставити да процес куповине и наплате пролази кроз ВХМЦС и кликањем на „Наручи одмах“ такође исто ради..

Корпа - Софтнет Солутионс Лтд

Као што можете видети овде, постоје 3 опције за хостинг пакета услуга међу којима можете бирати. Једини који недостаје је онај са диском од 25 ГБ који смо поменули раније.

Корпа - Софтнет Солутионс Лтд

Ако одаберете план, тада ћете бити позвани на следећу страницу на којој можете одабрати да региструјете нови домен за своју веб локацију, пребаците је из другог регистрара или одаберете постојећи.

Кошарица - Софтнет решења

Онда је један завршни поглед на све што сте изабрали. Можете да изаберете да ли циклус наплате мора бити годишњи, двогодишњи или трогодишњи.

Корпа Софтнет Солутионс Лтд

Најзад, ту је последња страница пре плаћања, на којој можете прегледати своју поруџбину. Након одјаве одмах можете почети радити на својој веб локацији.

Стога се Софтнет ослања на ВХМЦС за њихов процес наплате који је иако дуг, али неопходан.

Закључак

Стога би вам препоручили да инвестирате у услугу хостинга све до Африке?

Па, колико видимо, то је препоручљиво.

Једино што је недостајало је веб локација, непостојање базе знања и разлика у валути, који би некима сметали.

Али осим тога, однос цене и карактеристика је врло добар. Подршка је задовољавајућа. Најнижи план је око 9 долара за годину дана, тако да то чак и није питање.

Дефинитивно, покушајте.

То је то за овај преглед. Шта мислиш? Да ли Софтнет вриједи провјерити? Да ли сте пробали услугу сами? Какво је ваше искуство? Напишите коментар доле и јавите нам се.

Испробајте Софтнет хостинг данас

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map