Топ 8 алтернатива ПингДом 2020 (број # 1 је сјајан)

У свом претходном чланку упознао сам вас са алаткама које би требало да користи сваки власник сајта.


У овом чланку ћу говорити о Пингдом алтернативама.

Сигуран сам да ћете се сложити са мном кад кажем:

Пингдом је сјајно средство. Али то је скупо и нуди ограничене могућности у погледу функција и корисничке подршке.

Па, испоставило се да постоји много алата (ака Пингдом алтернативе) који су јефтинији, имају више функција од Пингдом-а и једноставнији су за употребу.

А у данашњем посту ћу вам показати неке од најбољих Пингдом алтернатива које су савршено одговарају вашим потребама.

хостингпиллТоп 8 ПингДом алтернатива 2020

 1. Боље време
 2. Дотцом-Монитор
 3. СервицеУптиме
 4. Уптиме.цом
 5. РапидСпике
 6. СитеУптиме
 7. Трагач домаћина
 8. Сите 24 × 7

1. Боље време

Беттер Уптиме почетна страница

Боље време је као што можете претпоставити по имену, надгледа и побољшава ваш продужени број када сте заузети управљањем другим аспектима веб локације. Беттер Уптиме је масовно популаран међу власницима е-продавница који се иначе конзумирају са управљањем залихама.

Пријављивање је прилично једноставно. Само унесите свој емаил & телефон и УРЛ веб локације коју желите да надгледате. То је то. Сада, сваки пут када се на вашој веб страници налази ажурирање или ако се смањи, добићете ажурирање из прве руке.

Ако на сату Беттер Уптимеа нешто пође по злу, добићете снимке заслона & евиденција грешака с детаљним роковима за лако уклањање погрешака. Беттер Уптиме такође подржава интеграцију екстерних услуга попут Хероку, Слацк, Зендеск, итд., Заједно са календарском интеграцијом за ротације у дежурству..

Сада, да причамо о ценама, има једна добра вест: Бесплатан план. Бесплатан план са ограниченим функцијама као што су бесплатна упозорења путем е-поште, 3-минутне провере и 5 телефонских позива. Након тога, ту је „фрееланцер“ план са неограниченим телефонским позивима, чековима од 30 секунди и налогом за једног корисника.

Прелазећи се на планове високог нивоа, „Тим“ има 5 корисничких налога, заказивање по позиву, полупрофесионалну подршку и неограничену интеграцију. Ако оне не одговарају вашој скали, план ‘Ентерприсе’ износи 150 УСД месечно & долази са најбољом подршком и опцијом за додавање додатних корисника.

Шта ми се свиђа код бољег времена:

 • Неограничена упозорења путем е-поште у свим плановима
 • Ескалација инцидента

Посетите боље време

2. Дотцом-Монитор

Мониторинг веб страница
Дотцом-Монитор је свеобухватна платформа за праћење заснована на облаку која вам омогућава контролу & услуге праћења као што су СОАП, ГЕТ, ПОСТ, ТЦП, ИЦМП & ССЛ сертификати за управљање продуженим радом, надгледање перформанси и додатну функционалност агенција & предузећа.

Његова надзорна плоча нуди јединствени систем извештавања, можете детаљно упозоравати када је откривена грешка, флексибилан КСМЛ сервис извештавања који уноси АПИ-јеве у податке праћења у стварном времену, интеграцију са популарним платформама, па чак и надгледање локација / апликација изван ваше мреже..

Модел цена се такође задржао што је могуће умереније. Основни план почиње као 1,99 УСД месечно који нуди минимално 10 циљева. Сваки план укључује неограничене јавне надзорне плоче, ССО интеграцију, конфигурациони АПИ, КСМЛ феед података, подршку 24/7, итд..

И не само то, већ је Дотцом-Монитор заслужан за прву компанију која је увела једно-минутно надгледање, праћење ИПв6 & упозорења преко телефона, надгледање трансакција подударања слике и снимач скрипта за надгледање апликација ВИСИВИГ.

Шта ми се свиђа код Дотцом-Монитора:

 • Нема обавеза / Није потребна кредитна картица 30-дневно бесплатно пробно раздобље
 • Услуга пријављивања КСМЛ података уживо

Посетите Дотцом-Монитор

3. СервицеУптиме: (Моје најдраже)

Сервице Уптиме

СервицеУптиме вам омогућава да пратите вашу веб локацију са 10 различитих локација широм света. Имају прилагодљиве фреквенције надгледања од само 1 до 60 минута. Садржи низ различитих услуга праћења као што су ХТТП, ХТТПС, ИЦМП, ФТП, ДНС, ПОП3 итд.

Оно што СервицеУптиме чини одличним алатом за праћење је чињеница да се сваки пут када се сервис провјерава са друге локације, а упозорење се генерише само када више локација открије квар.

Ако требате да покренете скрипте на својој веб локацији (вебхоокс) за посебне услове, као што су станке, тада је СервицеУптиме одличан алат за разматрање. Сви премиум планови СервицеУптиме подржавају употребу Вебхоокова.

СервицеУптиме има бесплатан и плаћени надзор који можете изабрати. Бесплатна услуга праћења омогућава вам да пратите једну услугу сваких 30 или 60 минута; док се плаћене услуге крећу у распону од 10 до 110 монитора, зависно од одабраног плана.

Шта ми се свиђа у СервицеУптиме:

 • Опције флексибилне фреквенције.
 • Могућност одабира било које луке у оквиру Фрее план

Посетите Сервицеуптиме117 корисника је ово купило

4. Уптиме.цом

Уптиме.цом

Уптиме.цом не само да надгледа време рада вашег сервера, већ пружа и извештаје о успешном раду. Ово има неограничен капацитет за надгледање веб локација и може да надгледа ХТТП, ХТТПС, Пинг, ССХ, ТЦП, ДНС, АПИ, трансакције, е-пошту и многе друге.

Уптиме.цом врши континуирано праћење у размаку од једне минуте са 30 различитих локација. Ако наиђе на проблеме са веб локацијама, добијате упозорења на захтев. Ова упозорења се шаљу путем СМС-а, е-поште, пусх нотификације, Твиттера или веб-карата.

Ово је 21-дневно бесплатно пробно време. Објавите ово постоји више планова, а најосновнији план почиње од 15 УСД месечно.

Сви планови укључују ССЛ надзор, подршку 24 сата дневно, пинг праћење, скенирање вируса и злонамјерног софтвера и праћење стварних корисника.

Уптиме.цом пружа свеобухватне податке о извештавању са перформансама сервера, временом одзива и стварним продужетком. Можете проверити историјску вест са веб локација и добијати дневне, недељне и месечне извештаје путем е-поште.

Уз сваки план добијате и страницу са јавним статусом која се може приказати интерно или на јавном порталу. Основни план Уптиме.цом омогућава четверомесечно чување историјских података. Уптиме такође подржава интеграције трећих страна. Ове услуге су комбиноване са добрим водичима за техничку подршку у њеном одељку за помоћ.

Шта ми се свиђа код Уптиме.цом:

 • Упозорења путем Твиттера
 • Надгледа ДНС, сервер е-поште, веб сервер и подржава ИП и црну листу домена

5. РапидСпике

рапидспикеРапидСпике је још једно решење за надгледање времена рада ваше веб странице. Ово долази са 14-дневним бесплатним пробним временом. Има аутоматизовану и континуирану услугу надгледања.

Помоћу РапидСпике-а можете тренутно додати нове веб локације или сервере ради надгледања. Има константна 24 // 7/365 обавештења и бићете одмах обавештени у случају било каквих прекида рада.

РапидСпике шаље обавештење на бројне начине. Може да шаље обавештења путем е-поште, СМС-а, гласовног позива, веб-карата, лабавих канала, притиска, Мицрософтових тимова или канцеларије 365, ПагерДути, апликација за дописивање или странице са јавним статусом.

РапидСпике може да ради у интервалу од 1 минута, а ако желите дуже време, то је могуће подесити.

РапидСпике има подршку широм света и осигурава проверу на више локација пре слања било каквих обавештења о прекиду рада. Услуге су комбиноване са више правила обавештења. Ово је корисно када постоји више интересних група са различитим интересима.

Ово је подједнако доступно путем радне површине, таблета, мобилног телефона или било којег другог уређаја. Има консолидовани приказ доступан на контролној табли који пружа релевантне метре о продужењу.

РапидСпике има детаљно извештавање, укључујући праћење сваке странице. У исто време, послала би и једно обавештење у случају да дође до вишеструких грешака на страници. Може да надгледа пинг, ХТТП и ТЦП.

Шта ми се свиђа код РапидСпике.цом:

 • Велики број канала обавештења
 • Подржава надгледање АПИ-ја, скенирање сигурносних рањивости и праћење стварног корисника

6. СитеУптиме:

СитеУптиме

СитеУптиме прати вашу веб локацију сваке две минуте са 8 различитих локација распоређених на 5 континената. Садржи више опција за надгледање као што су ХТТП, ХТТПС, ДНС, ИЦМП, ПОП3, итд.

СитеУптиме избегава лажне позитивне резултате потврђивањем упозорења са друге географске локације.

Ако размишљате да испробате бесплатан алат за праћење веб локација пре преласка на плаћену опцију, СитеУптиме је одличан избор. Бесплатни план омогућава вам постављање једног монитора који проверава вашу веб локацију сваких 30 минута. Такође укључује извештаје о продуженом раду, упозорења путем е-поште и контролну таблу. Напредни планови омогућавају вам да поставите до шест монитора који прегледавају вашу веб локацију свака 2 минута.

Шта ми се свиђа у СитеУптиме:

 • Надгледање статистика путем КСМЛ / РСС

7. Хост Трацкер:

хост-трацкер.цом

Тражење домаћина није само у надгледању садржаја и проверавању времена одзива. Такође обухватају надгледање база података.

Хост Трацкер надгледа вашу веб локацију са више од 70 локација широм света користећи више протокола као што су ХТТП, ХТТПС, ИЦМП, ФТП, ССХ, РДП, итд..

Трагалац домаћина има више од е-поште, СМС-а и телефонског позива како би вас обавестио. Такође можете да примате обавештења преко Хангоутс-а и Скипе-а.

Поред веб надзора, Хост Трацкер вам омогућава и надгледање оптерећења вашег ЦПУ-а, ХДД-а и РАМ-а; и истека сертификата.

Извештаји се могу преузети у различитим форматима као што су ПДФ, КСМЛ и ЦСВ.

Можете интегрисати сопствену апликацију са Хост Трацкер користећи њихов АПИ.

Статистике домаћина Трагачи сигурно чине опцију разматрања: 8 година у етеру, 40000+ купаца и 200000+ надгледаних веб локација.

Шта ми се свиђа код Хоцкер Трацкер-а:

 • Огромне опције упозорења, укључујући Хангоутс, Скипе и говорни позив
 • Могуће је праћење за домен / ИП који је наведен на црном

8. Сите 24 × 7

Сите24к7

Сите24к7 је све решење које вам омогућава да пратите не само вашу веб локацију већ и вашу мобилну веб локацију, мобилне апликације и облачне ресурсе који раде на Амазону ЕЦ2.

Недавни извештај компаније Фортуне каже да ће мобилни саобраћај расти од сложене годишње стопе од 53% у периоду од 2015. до 2020. То појачава важност праћења ваших мобилних веб локација и мобилних апликација.

Сите24к7 надгледа сервисе попут ХТТП, ХТТПС, ИЦМП, ДНС, ФТП, итд. Са преко 50 локација широм света. Такође садржи праћење корисника у стварном времену помоћу метрика као што су врста прегледача, локација и платформа.

Шта више? Сите24к7 такође садржи надзор перформанси сервера и надгледање мреже. Надгледа сервере као што су Виндовс, Линук, Амазон ЕЦ2 и ВМваре ЕСКС; и мрежни уређаји као што су рутери, прекидачи, фиревалл и штампачи.

Сите24к7 би требао бити ваш избор ако тражите више од само праћења веб страница; попут праћења ваших мобилних апликација, перформанси апликација, перформанси сервера и перформанси мреже.

Шта ми се свиђа код Сите24к7:

 • Може да надгледа Цлоуд инфраструктуру као што је Амазон ЕЦ2
 • Надгледање мобилних апликација & надзор перформанси апликације за Јава, .НЕТ, АВС, Азуре, иОС & Андроид окружења

Резиме

Боље
Уптиме
Дотцом
Монитор
Услуга
Уптиме
Уптиме
Брзо
Спике

ХТТП
ХТТПС
ГЕТ / ПОСТ
СОАП
ТЦП
ИЦМП
ССЛ
ФТП
ДНС
ПОП3
Пинг
ССХ
АПИ
Бесплатни план
На располагању?
Неограничено10 монитора20 монитора20 монитора50 монитора
Монитор
Фреквенција
3 мин1-5 миндо 3 мин1 минут2 мин
Упозорења путемЕмаил
СМС
Позовите
Емаил
СМС
Емаил
СМС
Позовите
Емаил
СМС
Позовите
Емаил
СМС
Позовите
Приказ детаља Приказ детаља

Овде поменуте алтернативе дају вам низ различитих избора за надгледање ваших веб локација.

Избори се разликују не само у погледу трошкова, већ и у погледу услуга које се могу надгледати, броја локација, облика и података извештавања и механизама упозоравања..

Узмите у обзир СервицеУптиме док се одлучујете за алат за праћење веб локација јер има сјајне функције у поређењу с другима.

Молимо Вас да коментаришете доле и јавите ми кога сте изабрали.

Срећно!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map