10 najboljih “Builders web stranica” za Mac (broj 1 je nevjerojatan)

MacOS je drugi najkorišteniji operativni sustav nakon Microsoft Windows-a. To je prvotno pokrenulo 2001. godine Apple Inc. Tijekom godina MacOS je pročišćen i uvedeno je nekoliko ažuriranja.


Korisnici MacOS-a, međutim, složili bi se da bi stvaranje Mac korisničkih sučelja bilo izazovan zadatak u MacOS-u. Dakle, ako ste u potpunosti ovisni o MacOS-u da biste stvorili svoju web stranicu, možda ćete morati ponovno razmisliti.

MacOS podržava izgradnju osnovne web stranice, međutim, kada govorimo o velikim web mjestima na razini poduzeća, ovo bi trebalo nešto više.

MacOS sa svim svojim korisničkim sučeljem, vrhunskim dizajnom i sigurnošću daleko je od potpuno savršene platforme za izradu web stranica.

Da, govorim o graditeljima web stranica. Graditelji web stranica pomažu vam da jednostavno izradite vizualno privlačne web stranice s najmanje napora.

Međutim, jeste li znali da postoje i posebno namenski graditelji web stranica za MacOS?

S takvim graditeljima web stranica za MacOS možete se opustiti i stvoriti odličnu web stranicu.

Uz puno istraživanja napravljenih oko graditelja web stranica za MacOS, pronašao sam 10 najboljih graditelja web stranica za MacOS. Ovdje ću prikazati svaku od tih opcija s pojedinostima.

hostingpill10 najboljih graditelja web stranica za MacOS

 1. Webflow (moja omiljena)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. iskra
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Webflow (moja omiljena)

Webflow baner

Webflow je moćan graditelj web stranica. Ako ste korisnik MacOS-a i tražite stvaranje složene web stranice, tada vam Webflow daje dobar popis značajki.

Webflow nudi i besplatni plan. Besplatni plan pruža osnovne značajke. Webflow pruža scensko okruženje u kojem možete prvo provjeriti svoje promjene prije nego što počnete izlaziti uživo.

Značajke:

Webflow je upakiran sa značajkama i zasigurno nije jednostavan graditelj web lokacija za povlačenje i ispuštanje. Pomoću alata za izradu web stranica Webflow pomoću MacOS-a možete kreirati bogate i vizualno privlačne web stranice.

Iako Webflow ima potpuno responzivan dizajn, on također pruža fleksibilnost za omogućavanje uređivanja koda ili pisanja semantičkog koda.

Webflow pruža značajke kao što su efekti pomicanja, animacije i snažan uređivač koji može prilagoditi svaku komponentu web mjesta.

Značajke webflowa

Ako razmišljate o izgradnji internetske trgovine, onda Webflow sadrži značajke internetske trgovine vrlo dobro.

Planovi i cijene:

Uz Webflow možete koristiti njihov besplatni plan u slučaju da tražite osnovne značajke za razvoj web mjesta.

Plaćeni plan počinje od 16 USD mjesečno i pruža niz mogućnosti.

Webflow planovi

Plaćeni planovi savršeno su dizajnirani za razvoj e-trgovine. Webflow podržava preko 100 prilagodljivih predložaka i pruža Google fontove, vlastite prilagođene fontove, simbole za višekratnu upotrebu i niz drugih značajki dizajniranja web stranica..

Prednosti Webflowa:

 • Dizajniranje MacOS web stranica bogatih značajkama
 • Dobra korisnička podrška
 • Dobra podrška e-trgovine
 • Podržava osnovne prilagodbe razine koda

Slabosti webflowa:

 • Za početnike, Webflow ima strmu krivulju učenja

Isprobajte Webflow besplatno

2. GoCentral

GoCentral Banner

GoCentral je popularan graditelj web stranica GoDaddy. Uz ogromnu korisničku bazu, nema razmišljanja o tome zašto je to dodano na ovom popisu proizvođača web mjesta za MacOS.

GoCentral je kompatibilan s raznim platformama i nema šanse da bi GoDaddy propustio MacOS. Jednostavnost izrade web stranica uz GoCentral veliko je olakšanje za MacOS korisnike.

Značajke:

GoCentral nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje pa možete isprobati njegove značajke za MacOS. Predlošci su potpuno mobilni i odgovarat će na različitim rezolucijama Apple uređaja.

GoCentral je jednostavan za korištenje i podjednako je dobar za web stranice kao i za internetske trgovine.

GoCentral značajke

Odabir predloška, ​​tema, shema boja je stvar povlačenja i ispadanja. Svoju web stranicu možete prilagoditi u nekoliko klikova.

Na temelju vašeg plana, također možete iskoristiti i druge pogodnosti GoCentral-a kao što su SEO, integracije društvenih medija, marketing putem e-pošte.

Ako tražite značajke internetske trgovine, tada GoCentral nudi fleksibilna plaćanja, jednostavno upravljanje web stranicama, podesivu dostavu, popuste, upravljanje zalihama.

Sveukupno pruža sve osnovne značajke koje vam mogu brzo pomoći u razvoju vaše web stranice u slučaju da koristite MacOS.

Planovi i cijene:

Dok GoCentral izgleda privlačno, koliko su dobre cijene izrađivača web stranica? Za početak, GoCentral ima 4 plana.

GoCentralni planovi

Najosnovniji planovi počinju od 5,99 USD mjesečno i uključuju hosting web mjesta i SSL. Imate više planove koji pružaju napredne značajke.

U slučaju da posebno želite izgraditi internetsku trgovinu, tada možete odabrati plan internetske trgovine koji počinje od 29,99 USD mjesečno.

Pros za GoCentral:

 • Podržava oko 300 tema i predložaka
 • Pruža besplatno probno razdoblje
 • Dobra korisnička podrška s ugrađenom bazom znanja
 • Jednostavan za upotrebu pri dizajniranju i izgradnji web stranica

Protiv GoCentral-a:

 • Previše osnovnih značajki u alatu za izradu web stranica
 • Plan gradnje internetske trgovine je skup

Isprobajte GoCentral besplatno

3. Mobirise

Mobirise Banner

Mobirise web builder besplatno je rješenje koje je razvio Mobirise. To je jednostavno za korištenje alata za izradu drag and drop.

Mobirise podržava Windows, Android i MacOS. Uz nula napore kodiranja, Mobirise je krajnje jednostavna. Da biste dodali značajke možete kupiti proširenja.

Značajke:

Ovo je izvanmrežni alat za izgradnju web stranice i savršen je alat za korisnike koji nemaju tehničku stručnost. Mobirise je potpuno besplatna za komercijalnu upotrebu.

Mobirise nudi kombinaciju više od 1800 predložaka i blokova web stranica. Ovo je jednostavno za korištenje sučelje i uključuje najnovije tehnike za izradu web stranica.

Svaki se blok može prilagoditi i ne zahtijeva napor kodiranja. Dodavanje klizača slika, google karata, pozadina videozapisa, obrazaca za kontakt, promjena tema u boji jednako je jednostavno.

Značajke Mobirise

Mobirise nudi mobilne izbornike, preko 800 Google fontova, ikone spremne za mrežnicu, gumbe za dijeljenje, veliku galeriju slika. Mobirise je potpuno responzivan i može vam pomoći poboljšati vašu ocjenu.

Planovi i cijene:

Nevjerojatno je znati da Mobirise pruža toliko intuitivnih značajki bez ikakvih napora kodiranja. Dakle, skupo je Mobirise pružiti toliko značajki?

Dobra vijest je da većinu toga možete koristiti besplatno. U slučaju da su vam potrebne bolje teme, tada možete prijeći premiju i odabrati komplet za izradu web stranica za 149 USD.

Mobirise planovi

Međutim, u slučaju da smatrate da vam ove predloge možda nisu potrebne, ali tražite određenu nišu, možete odabrati i jedan od njihovih prilagođenih planova..

Možete odabrati jednu od njihovih AMP (ubrzanih mobilnih stranica) po cijeni od 39 dolara. Zbog pristupačnih cijena ovo je dobar izbor za MacOS.

Pros za Mobirise:

 • Ovo je izvanmrežni alat i besplatan je
 • Jednostavan je za upotrebu bez zahtjeva za kodiranjem
 • Bogati izbor za predloške i blokove
 • Dobra podrška za proširenja i prilagođavanje

Protiv Mobirise:

 • Mobirise ne uređuje vaše web mjesto i naziv domene
 • Slabo na korisničkoj podršci
 • Nije prikladno za web stranice e-trgovine

4. uCraft

uCraft Banner

uCraft je još jedan besplatni program za izradu web stranica dostupan za MacOS. Također nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje za ostale premijske planove.

uCraft je graditelj web stranica jednostavan za korištenje i pruža nekoliko intuitivnih značajki. Ovo je jedan od ključnih

razloga je to prikladan graditelj web stranica za MacOS.

Značajke:

uCraft vam omogućuje besplatno povezivanje s postojećom domenom. Uz besplatni plan, možete iskoristiti osnovne značajke izrade web stranica.

Ovdje možete prilagoditi osnovne elemente, unijeti promjene u shemi boja, SEO podršku i podršku Google analitike.

uCraft ima dobru zbirku predložaka koji se mogu ugraditi u MacOS i ne zahtijevaju napor kodiranja. To je jednako dobro za izgradnju e-trgovine.

uCraft Značajke

uCraft nudi predloške za mobilne uređaje i pomaže vam da se bolje rangirate od pretraživanja. Za dodavanje, uCraft ima snažnu podršku za integraciju za dizajn, analitiku, marketing i slične značajke.

Planovi i cijene:

uCraft je zahvaljujući svom besplatnom planu jedan od pristupačnih graditelja web stranica za MacOS. Besplatni plan omogućava osnovnim mogućnostima izrade web stranica.

Ako odaberete plaćene planove, plan započinje s 10 USD mjesečno. Planovi su odvojeno dostupni za izgradnju internetske trgovine.

uCraft planovi

Uz plaćene planove uključuje se i besplatna prilagođena domena.

Pros za uCraft:

 • Pruža osnovni besplatni plan
 • Ugrađene sigurnosne značajke na raspolaganju
 • Jednostavan za upotrebu i započnite
 • Pruža dodatne alate za SEO, marketing

Slabosti uCraft-a:

 • Manje predloške, ali se postupno povećava
 • Nije pogodno za vrlo složeno dizajniranje web stranica

Isprobajte Ucraft besplatno

5. Realmac

Realmac Banner

Realmac Rapid Weaver 8 posvećen je program za izradu web stranica za MacOS. To je moćan i jednostavan za korištenje alat za izradu web stranica.

Sa svojim savršenim spojem značajki, Realmac je dobar dizajner web stranica za MacOS s dobrim spojem UI dizajna.

Značajke:

Realmac nudi savršeno mobilne internetske dizajne. S MacOS-om možete graditi gotovo sve koristeći ovaj uređaj bez kodiranja.

Realmac nudi dobru zbirku tema, zajedno s temama treće strane koji su također dostupni. Realmac uključuje značajke kao što su kompatibilnost preglednika, SEO, ubrizgavanje koda, automatska navigacija i brojne druge korisne značajke.

Značajke Realmaca

Jedna od prednosti Realmaca je ta što možete raditi izvan mreže. Realmac je savršeno rješenje za izradu statičkih web stranica i web stranica koje se temelje na PHP-u.

Realmac sučelje

Ovo je u potpunosti kompatibilno s Mojaveom, posljednjim Appleovim izdanjem. Brzo tkanje pruža više od 1500 dodataka.

Planovi i cijene:

Realmac pruža nekoliko intuitivnih značajki i posvećen je MacOS uređajima. Dakle, znači li to da je Realmac skup?

Pa, to je pomalo skupo ako koristite samo jedan uređaj.

Možete preuzeti njihovu besplatnu probnu inačicu. Ovdje su dostupni zasebni planovi. Međutim, trebate platiti licencu koja je dostupna za Rapid тка.

Licenca se može koristiti na do 5 Mac uređaja. To košta oko 99 dolara.

Prednosti Realmaca:

 • Dobar alat za izradu web stranica u MacOS-u
 • Dobra zbirka tema i predložaka
 • Podržava više dodataka
 • Može raditi izvan mreže

Protiv Realmaca:

 • Licenca je skupa

Preuzmite Realmac besplatno

6. Jimdo

početna stranica jimdoa

Jimdo je web dizajner koji jednako dobro radi na macOS-u. To su snažne prilagodbe i fleksibilnost.

Jimdove suptilne značajke bez previše složenih što ga čini savršenim za isprobavanje web mjesta za MacOS.

Jimdov graditelj web stranica je jedan od najboljih u rasponu i ne preopterećuje korisnika s previše složenosti.

Značajke:

Jimdo je popularniji zbog svojih dobro segregiranih tema i opcija predloška. Ima osnovni plan koji dolazi besplatno.

Pomoću toga možete brzo stvoriti web stranice i vrlo je jednostavan za upotrebu. Uređivač je pojednostavljen i strukturiran što vam pomaže da dizajnirate bolje web stranice.

SEO, integracije društvenih medija, podrška za e-trgovinu, mobilni prilagodljivi dizajni, HTTPS sigurnost neke su od karakteristika koje su lako dostupne.

Planovi i cijene:

S Jimdom možete besplatno izgraditi osnovnu web stranicu. Međutim, za naprednije značajke i razvoj e-trgovine, trebate iskoristiti jedan od plaćenih planova.jimdo plan

Uz bilo koji plaćeni plan, dobijate besplatnu domenu za prvu godinu. Hosting je uključeno u plan što predstavlja dodatnu prednost.

Prednosti Jimda:

 • Jednostavan za upotrebu i započnite
 • Podržava jednostavan uređivač s povlačenjem i ispuštanjem, kao i uređivač za kodiranje
 • Ugrađeni LogoMaker za dizajn logotipa marke
 • Poslovni unos & Generator pravnih tekstova za bolje indeksiranje & U skladu sa GDPR-om
 • Odjeljak dobre baze znanja / FAQ

Protiv Jimda:

 • Ograničene značajke e-trgovine
 • Fleksibilnost predložaka ograničena je tijekom upotrebe uređivača povuci i ispusti.
 • Nema podrške za chat uživo

Započnite s Jimdom

7. Iskrijte

Iskrivi transparentSparkle intuitivno omogućuje vam dizajn vizualno privlačnih web stranica i dobar je izbor za MacOS. Sparkle se fokusira na pružanju visoke web stranice za izgradnju.

Iako je Sparkle dobar za dizajn, lako je započeti i s korištenjem Sparkle-a. To se može preuzimati i koristiti. Opet, offline alat.

Značajke:

Sparkle olakšava izgradnju web stranica čak i početnicima. Odlično funkcionira s Mac programom i pruža ugrađene SEO značajke.

Web stranica razvijena pomoću programa Sparkle brzo se učitava i optimizira se za tražilice. Sadrži značajke koje omogućuju dijeljenje društvenih mreža i integracije trećih strana za razvoj web mjesta e-trgovine.

Iskrene značajke

Sparkle se više fokusira na Mac uređaje i savršeno dobro funkcionira s najnovijom verzijom MacOS-a. Podržava najnovije značajke softvera i hardvera, kao što su Dark Mode, Touch Bar.

Planovi i cijene:

Možete besplatno preuzeti Sparkle i započeti koristiti njegove osnovne značajke. Za naprednije značajke možete odabrati jedan od njegovih planova.

Besplatna verzija programa Sparkle podržava 3 stranice i pruža oznaku marke Sparkle.

Pjenušava planovi

U slučaju da vam treba više licenci, to možete dobiti kontaktiranjem njihove službe za podršku.

Pros za sjaj:

 • Dizajniran posebno za MacOS
 • Intuitivne predloške
 • Pruža osnovne mogućnosti izgradnje web mjesta

Protiv sjaja:

 • Slabo na korisničkoj podršci
 • Podržava osnovno stvaranje web stranica

8. Pinegrow

Pinegrow Banner

Pinegrow je izrada web stranica za radnu površinu koja omogućuje široko uređivanje koda. Iako ovo podržava Windows, Linux, Pinegrow također podržava MacOS.

Pinegrow je alat koji omogućuje stvaranje optimiziranih web stranica i omogućuje nekoliko pametnih komponenti u dizajniranju i izradi web stranica.

Značajke:

Pinegrow je pametni graditelj web stranica koji podržava stvaranje i povlačenje web stranica. Možete uređivati ​​pojedinačne elemente.

S Pinegrowom možete također urediti kôd. Pinegrow se može lako integrirati s drugim alatima za razvoj web stranica.

Značajke Pinegrow-a

Besplatna probna verzija pruža sve funkcionalnosti. Pomoću Pinegrowa možete lako uređivati ​​CSS, SASS, LESS komponente.

Planovi i cijene:

Pinegrow nudi besplatno probno razdoblje u kojem možete testirati većinu njegovih karakteristika. Uz to, ima i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pinegrow ima 3 plana s osnovnim planom koji počinju od 49 USD po licenci.

Pinegrow Planovi

Tijekom 1 godine dobili biste besplatna ažuriranja. Objavite prvu godinu ili možete nastaviti s trenutnom verzijom ili je obnoviti za primanje ažuriranja.

Prednosti Pinegrow-a:

 • Podržava više prednjih okvira kao što su Bootstrap, Foundation i WordPress
 • Dobra montaža i tehničke značajke
 • Značajne značajke uređivanja kako bi se stvorila vizualno dojmljiva web stranica
 • U stvarnom vremenu je podržan pregled

Protiv Pinegrowa:

 • Kompleks za početnike
 • Nije pogodno za izgradnju e-trgovine

9. Blocsapp

Baner blokova

Blocs je ekskluzivni graditelj web stranica za MacOS. To vam omogućuje izradu vizualno privlačnih i responzivnih web stranica za vaš Mac uređaj.

Možete ga isprobati besplatno. Blokovi ne zahtijevaju nikakvo kodiranje. Pruža vam unaprijed definirane odjeljke, što olakšava izradu web stranica.

Značajke:

Blokovi vam omogućuju lako stvaranje web stranica koja su privlačnog izgleda i izgleda. Ovo ima ugrađenu podršku za pomicanje, animaciju i vizualne značajke.

Značajke blokova

Unaprijed pripremljeni izgled Blokovima olakšava upravljanje različitim odjeljcima. Omogućuje Bootstrap 4 okvir za web dizajn.

Ključne značajke blokova

Blokovi se mogu jednostavno integrirati s CMS-om. Ovo funkcionira izvan mreže i koristi Sitemap za poboljšanje SEO. Pomoću Blokova možete izgraditi neograničen broj web stranica bez ograničenja.

Planovi i cijene:

Možete besplatno isprobati Blocks. Pojedinačna Blocsova licenca može se koristiti na 2 uređaja. Blokovi 2 mogu se kupiti po cijeni od 99,99 USD.

Blokovi planova

Blokovi 3 koriste okvir Bootstrap 4. U slučaju da imate važeću licencu Blocs 2, tada je možete nadograditi u bilo kojem trenutku na Blocs 3.

Blokovi 3 se mogu kupiti i po 117,99 USD.

Pros Blokovi:

 • Fleksibilan i jednostavan za upotrebu
 • Kompatibilno s CMS platformama
 • Dobra korisnička podrška
 • Odgovarajuće oblikovanje

Protiv blokova:

 • Skupe cijene
 • Ograničene značajke uređivanja

10. EverWeb

EverWeb Baner

EverWeb je opet alat za izradu web stranica koje omogućuje korisnicima MacOS-a. EverWeb ima nekoliko intuitivnih značajki koje se posebno bave MacOS-om.

S puno korisnih značajki izrade web stranica, ovo je jedno od popularnih stvaralaca web stranica za MacOS.

Značajke:

Ako govorimo o značajkama, onda EverWeb pruža nekoliko intuitivnih značajki dizajniranih posebno za MacOS web dizajnere.

Značajke EverWeb-a

Lako možete stvoriti potpuno responzivno web mjesto. EverWeb pruža ugrađene mogućnosti bloganja.

Korištenjem web mjesta za izradu web stranica EverWeb možete stvoriti neograničene web stranice bez ograničenja. To je u kombinaciji s dobrom kolekcijom tema, slika, animacijskih efekata, integracije društvenih medija, ugrađenim SEO-om.

EverWeb sučelje

EverWeb ima jednako dobru korisničku podršku.

Planovi i cijene:

EverWeb se može koristiti izvan mreže. Može se besplatno preuzeti. Također možete kupiti licencu za istraživanje cjelokupne funkcionalnosti EverWeb-a.

Planovi dolaze sa 60-dnevnim jamstvom povrata novca. Ukupno postoje 3 plana.

EverWeb planovi

Planovi podržavaju i hosting.

Pros za EverWeb:

 • Dobra kolekcija tema i fotografija
 • 24/7 korisnička podrška
 • Značajke visoke sigurnosti
 • Nekoliko intuitivnih značajki dizajnirano za MacOS

Protiv EverWeb-a:

 • EverWeb pruža nekoliko značajki, no skupo je

Koji je najbolji graditelj Mac stranica ?:

Ime
Korisnička podrška
Jednostavnost korištenja
Trošak (mjesečno)
Webflow★★★★★★★★12 – 36 dolara Posjetite plan
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 dolara – 29,99 dolara Posjetite plan
Mobirise★★★★★★99 $ Posjetite plan
uCraft★★★★★★★★10 do 39 dolara Posjetite plan
Realmac★★★★★★★★99 $ Posjetite plan
Jimdo★★★★★★★4 do 39 dolara Posjetite plan
iskra★★★★★★★29 – 199 dolara
Pinegrow★★★★★★★49 – 149 dolara
Blocsapp★★★★★★★★$ 99,99
EverWeb★★★★★★★★79,95 dolara – 199,75 dolara

U slučaju da ste se ikad zapitali kako možete graditi vizualno privlačne web stranice na MacOS-u, onda je to mit.

Gore navedeni graditelji web stranica za MacOS zasigurno dokazuju da je najmanje dizajnirati web mjesto za MacOS.

Ovdje sam dao detalje o graditeljima web stranica koje se posebno bave MacOS-om i nekim koji rade na drugim platformama zajedno s MacOS-om.

Sve u svemu, ako bih morao odabrati jedan, tada bih bez razmišljanja odabrao Webflow.

Webflow ima niz mogućnosti i jedan je od ključnih razloga da je ovo dobar izbor za izradu web stranica na MacOS-u.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map