10 najboljih web hosting tvrtki koje do sada niste čuli

Bez obzira da li ste vlasnik tvrtke, koji želi uspostaviti svoju internetsku prisutnost ili ste pojedinac koji želi pokrenuti osobni blog, bilo zbog razloga, morate istražiti kako biste pronašli prave web hosting tvrtke.


I stvarno ste mislili da odabir web hostinga nije nikakav problem? Promisliti! Postoje različiti slučajevi gdje male i srednje veličine zadržavaju vlastiti web poslužitelj.

Proizlaziti?

Većina njih jednostavno ne uspije, jer se čini da je održavanje i održavanje web poslužitelja vrlo skupo i dugotrajno.

Riješenje? Potražite prave tvrtke za web hosting.

Oni će upravljati ostatkom dok se usredotočite na druge važne zadatke.

hostingpill10 najboljih nepoznatih web hosting tvrtki

 1. WebHostFace
 2. Brzi web domaćin
 3. SSD oblak
 4. Sky Net Hosting
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Domaćin IT Smart
 8. Mala naranča
 9. 34sp
 10. LCN

Pogledajte izvan simpatije BlueHost-a i HostGator-a jer vam donosimo dobro istraženi popis 10 najboljih tvrtki za web hosting o kojima do sada niste čuli!

1. WebHostFace

WebHostFace pokrenut je u prvom tromjesečju 2013. i nudi stopu zadovoljstva od oko 98%. S više od 4 godine u poslovnom webhostfaceu nudi nevjerojatno pouzdano i bogato uslugama web hostinga i iskustvom za svoje kupce.

Oni su u mogućnosti ponuditi usluge koje mnoge druge web hosting tvrtke ne pružaju; Izuzetno zadovoljstvo kupca podržano bez gnjavaže, bez priključenih žica 30-dnevno jamstvo povrata novca.

U WebHostFaceu smatraju kako svaki njihov klijent zaradi pravo na dobivanje usluga vrhunske klase, bez ikakvih komplikacija i obaveza.

Oni pružaju zajedničke i preprodavačke servisne pakete web hostinga na SSD poslužiteljima, namjenskim poslužiteljima, virtualnim privatnim poslužiteljima, registraciju imena domene i upravljanje te vrhunske SSL usluge.

Također su poznati i po tome što nude dodatne premium usluge poput McAfee skeniranja zlonamjernog softvera i R1Soft dnevnih sigurnosnih kopija koje su također besplatne.

WebHostFace

Posjetite početnu stranicu

2. Brzi web domaćin

Fast Web Host nudi web hosting rješenja za brojne tvrtke i privatne web stranice od 2008. godine.

Fast Web Host uvršten je među najbrže rastuću korporaciju web hostinga s oko 200.000 domena, čvrstim sustavom podrške i vrlo hvaljenom mrežnom infrastrukturom.

Njihovi web hosting paketi pomažu tvrtkama i ljudima da dobiju vrhunsku uslugu i to, samo u djeliću troškova.

Njihova mreža web hostinga u potpunosti se temelji na brzom i pouzdanom web poslužitelju Apache koji je kombiniran s dominantnim poslužiteljem MySQL baze podataka i Horde mail serverom.

Poslužitelj je pod nadzorom 24 do 7 zbog bilo kakvih nenormalnih aktivnosti, a referentne vrijednosti se rade kontinuirano. To im omogućuje da odmah reagiraju na sve vrste kratkoročnih problema na webu, uz optimalno razvijanje njihovog sustava, tj. Održavanje i održavanje širokopojasne mreže spremnom, ekonomičnom i potpuno operativnom..

Ono što ih izdvaja od ostatka bloka je njihovo nevjerojatno produženo vrijeme – potpuno su posvećeni pružanju sigurne i dosljedne postavke hostinga.

Web stranice njihovih kupaca izravno su smještene na visokokvalitetnim i modernim četverostrukim poslužiteljima procesora, a njihov podatkovni centar potpuno je opremljen agregatom za povrat energije 24 * 7 UPS, koji također nudi 99,9% produženog vremena poslužitelja i 30 dana jamstva povrata novca u bilo kojem trenutku..

FastWebHost.com

Posjetite početnu stranicu

3. SSD oblak

SSD Cloud pružatelj je usluga u oblaku i nudi više usluga temeljenih na oblaku. Smješteno je u Orlandu na Floridi. SSD oblak svojim cloud uslugama pomaže u upravljanju osnovnom infrastrukturom i pružanju tehničke podrške.

SSD oblak dizajniran je za podršku velikih brzina, oko 10 gigova na svakom poslužitelju. Brzi SSD oblak također nudi pouzdane usluge uz 24/7 nadgledanje infrastrukture. Kompletna mreža ima suvišne servere, SAN-ove koji omogućuju visoko produženje rada sa samoiscjeljujućom infrastrukturom.

Kao dio hostinga imate premium hosting koji jamči 99,99% produženog vremena. Planovi su podržani 24/7 podrškom, dobrom propusnošću, hostingom e-pošte, besplatnim prijenosom i FTP podrškom. Premium hosting počinje već od 3,9 USD mjesečno.

Ostale dostupne opcije hostinga su Cloud hosting, VPS sa samoupravljanjem, Upravljani VPS, Samostalni upravljani namjenski poslužitelji, Upravljani namjenski poslužitelji, hosting hosting prodavači i SEO hosting. Postoje raznovrsni planovi za sve ovo i njegov proračun. Nadalje, svaki plan osigurava dobru propusnost, pohranu i produženje rada.

Na više je načina doći do korisničke podrške za SSD oblak. To se može postići putem e-pošte, ulaznica i razgovora uživo. Podrška za pomoć sadrži više vodiča i vodiča o različitim temama o zanimanju hostinga.

Usluge hostinga popraćene su besplatnom migracijom, besplatnim prijenosom, besplatnim SSL certifikatima, besplatnim namjenskim IP-om, besplatnim graditeljem web stranica s predlošcima i besplatnim košaricama za e-trgovinu..

SSD oblak

Posjetite početnu stranicu

(Upotrijebite ovaj kod kupona „HOSTINGPILL“ koji pruža 25% ponavljajuće popuste na sve dijeljene / distribucijske hosting planove)

4. Sky Net Hosting

Sky Net Hosting osnovan je 2004. godine sa idejom da svojim kupcima ponudi usluge vrhunskog web hostinga.

Ono što ih čini integritetom s klijentima je ono što ih čini drugačijim. Za razliku od drugih tvrtki, oni vjeruju da njihovi kupci imaju pravo na znanje o tome kako i gdje se održava i poslužuje njihova web stranica i kamo ide njihov uloženi novac..

Svaki pojedinačni hosting račun, bilo da se radi o njihovim web hosting planovima ili distributeru, web hostingu ili virtualnim poslužiteljima, u potpunosti i 24 do 7 podržavaju neograničeni najbolji procesi dostupnih podataka.

Oni imaju oko 9 godina iskustva u višestrukim C klasa IP hostinga. Također pružaju osiguranih 99,9% mrežnog i poslužiteljskog produžetka SLA usluge s potpunim jamstvom povrata novca od 30 dana.

Oni nude jamstvo da će svi upiti koje klijenti predaju u njihov tehnički odjel biti riješeni i riješeni u roku od sat vremena od trenutka kada je upit primljen..

Ali nemojte se iznenaditi ako tvrtka reagira i odluči za manje od 15 minuta. Oni također pružaju i vrše svakodnevne i tjedne cjelovite sigurnosne kopije za svaki hosting račun na svom poslužitelju.

skynethosting

Posjetite početnu stranicu

5. Hostimul

Još jedna nova hosting platforma je Hostimul koja je pokrenuta 2017. Kao platforma za hosting, to vam pruža nekoliko značajki. Na osnovnoj razini Hostimul nudi zajedničko gostovanje, namjenski hosting i Cloud VPS rješenja. Usluge uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Hostimul pruža 99,9% jamstva za produženo vrijeme. Poslužitelji koriste naprednu infrastrukturu infrastrukture da bi održali dobro vrijeme odziva i dali značajne performanse.

VPS i namjenski poslužitelji koriste CloudLinux koji je OS dizajniran za stabilniji hosting.

Hostimul koristi Litespeed web poslužitelje koji pružaju dobre performanse, brzinu i sigurnost.

Na raspolaganju je više planova za SSL, zajedno sa filtrom protiv neželjene pošte, svakodnevnim pregledom virusa i DDoS zaštitom. Hostimul omogućuje automatsko dnevno sigurnosno kopiranje podataka. To ima pouzdane i sigurnosno orijentirane značajke.

Planovi su pristupačni i daju vrijednost novca. Dijeljeni hosting počinje samo 1,76 USD mjesečno za 12-mjesečni plan. Hostimul podržava Linux kao i Windows VPS. Sa SSD pohranom, to je u potpunosti konfigurirano. Tu su i podrška za Container VPS, Storage VPS i Cloud VPS.

Hostimul ima dobar niz opcija za namjenski hosting s više procesora i prostora za pohranu. Ovo je opet potpuno konfigurirano.

Hostimul ima dobre opcije za korisničku podršku s live chatom, podrškom putem e-pošte, video zapisima s uputama, često postavljanim pitanjima i posvećenim vodičima.

hostimul banner

Posjetite početnu stranicu

6. Yourlasthost.com

Yourlasthost je relativno nova platforma za hosting, a prvi put je pokrenuta u siječnju 2016. Imaju više poslužitelja postavljenih na različitim lokacijama i do danas imaju preko 7000 poslužitelja koji podržavaju više od 50000 web stranica s hostom.

Yourlasthost nudi web hosting, VPS, namjenske servere, hosting reseller i hibridne poslužitelje. Omogućuju skoro 100% produženje rada. Za njihovu zaslugu, Yourlasthost podržava Windows kao i Linux temeljen hosting.

Pružaju podršku i nadzor sigurnosti 24/7/365. Infrastruktura je dizajnirana za održavanje redundancije i trenutne izrade sigurnosnih kopija, što također osigurava održavanje 100% produžnog servisa SLA mreže.

Yourlasthost održava svakodnevno sigurnosno kopiranje na mreži i pruža besplatne usluge migracije web mjesta. Oni pružaju 90-dnevno jamstvo povrata novca.

Usluge hostinga koriste LiteSpeed ​​poslužitelje za postizanje velike brzine i prate ih dobre značajke podržane baze podataka, PHP i hosting e-pošte.

U prosjeku, na vašem upitu vam je potrebno 30-minutno rješenje za bilo koji upit. Korisnička podrška dostupna je svakodnevno i može se dobiti telefonom, live chatom ili putem karata.

S ovim značajkama, Yourlasthost podržava instalaciju u jednom kliku koristeći Softaculous pružajući pristup preko 100 aplikacija. Imaju višestruko zaštićene značajke sa sustavom detekcije upada mrežnog sloja, učvršćivanjem poslužitelja i inteligentnim usmjeravanjem propusne širine..
yourlasthost

Posjetite početnu stranicu

7. Domaćin IT Smart

Ovu hosting tvrtku je 2012. godine pokrenuo gospodin Kartik Mehta i ima više od 100.000 klijenata širom svijeta.

Oni nude usluge web hostinga kao što su Linux hosting, WordPress hosting, Java Hosting, Windows Hosting itd. Sa 24/7 chatom, kao i telefonskom podrškom. Uz to, oni nude i 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Imaju jeftine web hosting planove jer su cijene pristupačne i pružaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. To će vam omogućiti da zatražite povrat novca prije 30 dana od kupnje.

Oni nisu ograničili upotrebu prostora na disku, broj domena kao i broj računa e-pošte. To znači da možete pohraniti bilo koji oblik sadržaja bez brige o potrošnji prostora na disku.

Host IT Smart nudi sigurnosne alate kao što su šifriranje e-pošte, SSL certifikati, sigurni SSL serveri, zaštita firewall-a itd. Njihova web stranica sastoji se od bloga i odjeljka FAQ-a.

Domaćin IT Smart

8. Mala naranča

Small Orange se od 2003. godine naziva glavnim stručnim web hosting tvrtkom, a osnovana je u Atlanti. Ova tvrtka je poznata po tome što je stvorila nešto čarobno; imaju neotkriveni, tajni recept razvijanja osjetljivih web hostinga.

Nepotrebno je reći da su potpuno svjesni onoga što je potrebno da bi bio stručni mrežni domaćin.

Dodatne usluge koje nude su – zajednički hosting, poslovni hosting, cloud VPS, usluge web dizajna, izrada web stranica i clementine.

Ono što tvrtku stavlja iznad ostalih slotova je njezino vjerovanje. Mala naranča ne vjeruje i ne daje bilo kakve “neograničene planove”, jer smatraju da udovoljavaju očekivanjima i zahtjevima klijenata zapravo zahtijevaju skupe nadogradnje.

Smatraju da bi klijent trebao platiti uslugu koju želi i treba. Doista logično!

mala narančasta

9. 34sp

34SP.com je pružatelj usluga web hostinga sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, osnovan 2000. godine. Osnovan je imajući na umu ideju o popunjavanju jaz između vrhunskih hosting usluga i razumnih cijena.

Od povoljnih cijena web hosting planova do VPS web hostinga, registracije imena domena i namjenskih hosting usluga, 34sp nudi vam svaku stvar i to po džepu povoljnim cijenama.

Također nude prilagođene proizvode za sve vrste web hosting potreba.

Nude raznolike izbore među kojima možete birati kada tražite profesionalne web hosting usluge. U 34sp otkrit ćete mogućnosti usluga u rasponu od namjenskih web poslužitelja do dijeljenih hosting paketa.

Njihov vrhunski tim za tehničku podršku rezultat je savršenog objedinjavanja tehničkog znanja s odgovornim osobljem i pouzdanim upravljanjem.

Njihova sjedišta i podatkovni centri sa sjedištem su u Centralnom Manchesteru (Engleska) i Centralnom Londonu (England).

Njihovi podatkovni centri natrpani su tehničkim osobljem kako bi se osiguralo održavanje inženjeringa na licu mjesta, mehanizama, funkcija i radnji održavanja na visokoj razini.

34SP

10. LCN

Osnovani u veljači 2000, oni imaju više od 180 000 zadovoljnih kupaca u Velikoj Britaniji. Podatkovni centar imaju i u Velikoj Britaniji.

Njihova predanost usluzi je izuzetna, za razliku od drugih web hosting tvrtki koje prodaju prostor na disku, kutije za e-poštu i širinu pojasa.

Na Icn.com su poznati kako prodaju svoje usluge. Odjel servisa na Icn.com sastoji se od obučenih i kvalificiranih zaposlenika, koje je tvrtka sama u potpunosti obučila i koja imaju duboku stručnost u svim dijelovima klijentovog web hostinga. račun.

Daju uslugu svoj prvi prioritet, a to je ono po čemu su poznati. Zapravo se zna da članovi izvršnog tima tvrtke Icn.com izravno reagiraju na pozive službi za korisnike.

To je ono što odražava kvalitetu i brzinu u njihovim odgovorima na usluge.

LCN.com

Ono što ih izdvaja je njihova volja da pruže osobnu podršku svakom kupcu i oni su više nego spremni pomoći svima koji žele pokrenuti projekt ili svima koji žele savjet o razvoju..

Ovo je njihov vodeći koncept koji nedostaje mnogim velikim web hosting tvrtkama.

Osigurali su i kupone za prijavu čitateljima Hosting Pill-a. Svaki novi korisnik koji se registrira dobit će 60% popusta ako primijeni promotivni kôd „HostingPill“ prilikom odjave.

Usporedba tvrtki s web hostingom

Tvrtke za web hosting
Prostor na disku
Širina pojasa
Besplatna domena
Cijena
WebHostFace
Dijeljeni hosting
30 GBNeograničenDA0,69 $ / mj
Brzi web domaćin
Plan vrijednosti
50 GBNeograničenDA2,95 $ / mj
SSD oblak
Premium hosting
3 GB30 GBDA3,9 $ / mj
Skynet hosting
SAD hosting
2 GB100 GBNE1,95 $ / mj
Hostimul
Dijeljeni hosting
5 GBNeograničen2,07 $ / mj
Yourlasthost
Dijeljeni hosting
50 GBPlatinum od 1500 GBDA7,95 $ / mj
Domaćin IT Smart
Dijeljeni hosting
NeograničenNeograničenNeograničen1,5 $ / mj
Mala narančasta
Plan pokretanja
40 GB600GBNE$ 20.00 / mj
34sp
Profesionalni hosting
5 GBNeograničenNE£ 5.95 / mj
LCN
Plan pokretanja
5 GBNeograničenNE2,92 $ / mj

Zaključak:

Dakle, sljedeći put kada razmišljate o hostovanju vaše web stranice ili prelasku na novog davatelja usluga, gore navedene hosting tvrtke zaslužuju priliku za započinjanje vašeg poslovanja. Javite mi ispod za koga idete.

Sretno i sretno gostovanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map