14 najboljih stranica za nekretnine za inspiraciju (ručno izabrana kolekcija)

Mislite započeti svoju karijeru kao agent za nekretnine? To je odlično. Ali za to će vam trebati stvarno naporno raditi i izgraditi identitet ispočetka, točno?


Zapravo nemamo pojma hoćemo li preživjeti u ovoj trci agencija ili ne. Ipak, ako ste se odlučili, nastavite s tim.

Ali,

morate znati zašto vam je potrebna web stranica kao agent za nekretnine.

Također morate imati na umu nekoliko savjeta za marketing koji bi vam mogli pomoći kao agent za prodaju nekretnina.

Naš tim upisao je nekoliko najboljih web stranica agencija za nekretnine koje bi vas mogle nadahnuti.

Pogledaj:

1. Joyce Rey

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Joyce Rey bavi se poslom s nekretninama više od 40 godina svog života. Specijalizirala se za udobnost i luksuz luksuznih nekretnina koje njezino web mjesto prikazuje u obliku prezentacije.

To znači da bi vaša web stranica trebala prikazivati ​​vaš rad s lakoćom. Omogućuje vam glatko klizanje kroz web mjesto. Osim toga, kada kliknete na sljedeću stranicu, logotip ostaje pri najavi da se stranica učitava i zatim se smanjuje kako se stranica prikazuje.

2. Svojstva Avantgarde

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Ovaj posao s nekretninama započeli su Ernst i Sophie Karoly 2013. godine koji prodaju kvalitetne stambene nekretnine i luksuzne nekretnine. U partnerstvu su s Christie’s International Real Estate i predstavili nekretnine u Beču i okolini.

Slike i videozapisi njihovog rada koji su usredotočeni na raskoš prikazani su na njihovoj web stranici, što također uključuje i prezentaciju s unutarnjim i vanjskim dizajnom.

3. Humbert & Poyet

Agent za nekretnine

Počeo 2007. godine, Humbert & Poyet su partneri u ovom poslu i njihovi se projekti usredotočuju na udobnost i vizualne sadržaje. Bavili su se hotelima, restoranima, trgovinama i stanovima.

Njihova web stranica prikazuje ime njihovog projekta i sliku iza njega. Kad se pomaknete prema gore ili prema dolje, slika se pomiče prema gore i zamjenjuje ga druga slika projekta, a naziv projekta klizi udesno i zamjenjuje ga drugim.

Dok pomičete pokazivač miša na trenutno prikazani projekt, slika će se zumirati i razmak između slova imena projekta.

4. Berdan nekretnine

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

U posao s nekretninama došao je 2013. godine, Berdan Real Estate tim nekretninama prodao je preko 100 milijuna dolara. Usredotočeni su na pravilno savjetovanje i nalažu svojim klijentima da razumiju fer vrijednost nekretnina.

Dok se krećete prema dolje po stranici, pronaći ćete popis njihovih prikazanih svojstava. Nije važno gdje se nalazite na stranici čim pomaknete pokazivač prema gornjoj kartici, oni prikazuju dijelove koji ostaju skriveni u traci.

5. Jemimah Barnett

Agent za nekretnine

Prilično je impresivno kada sletite na stranicu i sve pokrenete na pravom mjestu. Kada posjetite ovu web stranicu, vidjet ćete pozadinu i sadržaj koji se spajaju.

Jemimah Barnett kao savjetnik za imovinu vodi svoje klijente u kupovinu i ulaganje u nekretnine.

6. LOFTEC

Agent za nekretnine

Na ovoj se web stranici nalaze slova LOFTEC koja iskaču s početne stranice. Usmjerava vas na odabrano slovo ili je jednostavno pomičete prema dolje i vidite. Ovih šest slova su skraćeni oblik – Životni stil, Prilike, Fuzija, Tehnologija, Prostir i Hladnoća.

Web stranica sadrži samo dvije boje fonta za sadržaj, a opet dizajn izgleda fantastično. Navigacija je glatka, a ikona kontakta stalno svijetli na dnu.

7. Caever

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Osnovna svrha ove agencije za nekretnine je pružanje usluga na području prodajne agencije za razvoj stambenih projekata. Početna stranica prikazuje ono što rade zajedno s pozadinskim videozapisom, koji je također moguće reproducirati odvojeno.

Dok se pomičete prema dolje, prikazan je kratak o svim odjeljcima koje pokrivaju na njihovoj web stranici, uključujući – projekte, o njima, blogove i podatke za kontakt.

8. imanje Villagio

Zadržite pokazivač za pregled

Villagio

Početna stranica web stranice s nekretninama prikazuje 4 slike rasporeda nekretnina koje se mješaju svakih 5 sekundi. Dok se pomičete prema dolje, svaki njegov odjeljak prikazuje ili skup slika ili videozapis u skladu s kontekstom.

9. Braća Altman

Zadržite pokazivač za pregled

Braća Altman

Ovaj dvojac za agencije za nekretnine predstavljen je u MAXIM, FOX, TMZ, Billboards, NBC, Forbes, itd. Za njihov posao u prometu nekretnina.

Kada posjetite njihovu web stranicu, iza portreta braće Altman reproducira se video zbog kojeg se želite pomaknuti više. Kako se krećete prema dolje, započinje prezentacija svojstava koja se mogu horizontalno kretati. Ovaj je dvojac postavio izvanredan korak u kotaciji na milijun dolara.

10. Habibi grupa

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Roh Habibi je osnivač ove agencije za nekretnine nazvane „The Habibi Group“. Oni su se specijalizirali za preprodaju bogatih imanja na području zaljeva San Francisco, Vinske zemlje, jezera Tahoe, okruga Orange, Manhattana i Havaja.

Roh Habibi svojim klijentima pruža smjernice o investiranju u nekretnine budući da ima pozadinu u upravljanju financijama. Početna stranica ima kratak videozapis u pozadini koji prikazuje svojstva i Roh Habibija.

Kad kliznete prema dolje, pojavit će se popis područja na kojima ova grupa služi, kao i popis emisija i časopisa na kojima su prikazane.

11. Jonathan Radford

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Jonathan Radford je profesionalac u prometu nekretnina s 28+ godina iskustva u prodaji i kupnji nekretnina. Imajući klijente u inozemstvu, u Engleskoj je postao jedan od najboljih stručnjaka za prodaju u Coldwell Banker.

Kao i većina web stranica agencija za promet nekretninama, i ova web lokacija u pozadini ima videozapis. Na ovom web mjestu nalaze se fotografije ovdje prikazanih i podržani su kratkim videozapisima tih stranica.

12. Carman Friend

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Ova neovisna grupa nekretnina bavi se kupnjom i prodajom stambenih nekretnina u Chesteru, Velika Britanija. Početna stranica sadrži kriterije pretraživanja adresa i opciju naprednog pretraživanja koja prikazuje kriterije cijena za dodatne specifikacije. Njihova web stranica prikazuje popis svojstava dok se krećete prema dolje s animacijom “Klikni za istraživanje”.

13. Josh Flagg

Zadržite pokazivač za pregled

Josh Flagg

Josh Flagg je američki agent luksuznih nekretnina koji je također radio sa slavnim osobama i pomagao im u pronalaženju luksuznih nekretnina. S preko 2 milijarde dolara prodaje nekretnina u posljednjem desetljeću, Josh Flagg zvijezda je “Million Dollar listinga – LA” na Bravo TV-u.

14. Serhantov tim

Zadržite pokazivač za pregled

Agent za nekretnine

Ovaj tim agencija za nekretnine pokrenuo je Ryan Serhant sa 60+ agenata u četiri grada u Sjedinjenim Državama. Predstavljeni su u medijima poput Business Insider-a, Forbesa, Wall Street Journal-a itd., A također su uključeni u Bravo TV Club Million Dollar..

Slike njihovih agenata klize se po početnoj stranici i dok se krećete prema dolje prikazuju se različiti odjeljci o Ryan Serhantu, nedavno rasprodanim entitetima i njihovim društvenim spominjanjima.

Zaključak

Dakle, evo nas na kraju popisa najpopularnijih web stranica o nekretninama putem interneta koji će vam pomoći da zamislite kako vaša web stranica treba izgledati. Ali zapamtite, možda imate najbolji dizajn web stranica za nekretnine, ali kako izrađujete sadržaj web stranice, također će odlučiti promet na vašoj stranici.

Što čekaš?

Pokušaj!

Započnite svoj posao s nekretninama tako što ćete stvoriti kreativnu web stranicu i tko zna da biste jednog dana mogli biti na popisu najboljih web stranica za nekretnine.

Javite nam koji dizajniranje web stranica vas je najviše inspiriralo bez obzira na popis koji smo istaknuli. Molimo ostavite komentar u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map