25 najboljih dizajna web stranica za vašu inspiraciju u 2020. godini

Izrada web stranice za bilo što postala je trend u današnje vrijeme. Imate web stranice za igre, kupovinu, društvene medije, strujanje videa, audio knjige, vijesti i mnoge druge stvari.


Želite pokrenuti vlastitu web stranicu, nastavite. Ali, mislite li koliko je uspješna vaša web stranica nakon pokretanja? Ne možete ništa reći, zar ne? Ako odaberete inovativni predložak dizajna za vaše web mjesto, možete vam dati prednost u odnosu na konkurente.

Zabilježili smo nekoliko najboljih dizajna web stranica kako bismo vas potaknuli na stvaranje jedinstvenog dizajna web stranica za sebe.

Pogledaj…

1. Bok Fly

Inspirativni dizajni web stranica

Hi Fly je web stranica za stručnjake za iznajmljivanje zrakoplova koja nudi uslugu najma i najma drugim zrakoplovnim kompanijama. Kada otvorite ovu web stranicu, uokolo će biti vidljiv skup pokretnih oblaka i polako će isplivati ​​avion.

Ovo vam može dati ideju o tome kako možete raditi s dizajnom početnih stranica vaše web stranice ako želite nešto što se dogodi da iznenadi vaše posjetitelje.

2. Naša djela

Inspirativni dizajni web stranica

Ova web stranica ima nevjerojatne efekte – pokazivač miša je točka prekrivena malim prstenom koji se proširuje dok pomičemo pokazivač prema bilo kojoj riječi na koju treba kliknuti. Početna stranica traži da se pomaknete, a dok to radite, pozadina se zumira i prelazi na drugu stranicu.

Stranice utječu na vodeni val, a prezentacija slika vrlo je glatka dok se krećete prema naprijed.

3. Jomor dizajn

Zadržite pokazivač za pregled

Jomor dizajn

Jomor dizajn pomaže vam stvoriti web lokacije marke za vaše poslovanje. Možete pogledati nekoliko sjajnih dizajna web stranica ovog umjetnika na početnoj i radnoj strani. Učinci su lijepi kada se pokazivačem miša povežete na poveznice na početnoj stranici, linkovi se pojavljuju u slikovnom obliku web mjesta ili posla.

Dok se pomičete prema dolje, naslovi i slike se povećavaju, a gumb “prikaz projekta” nastavlja se rotirati i kretati se u blizini slike tog projekta..

4. ROKY

Inspirativni dizajni web stranica

Jedinstvena web stranica studija digitalne produkcije koja vam pomaže dizajnirati i kodirati sve vrste web-baziranih projekata. Web stranica nam omogućuje pomicanje prema gore i prema dolje, a svi imaju različite podatke o svom radu.

Na sredini se nalazi sfera koja se proširuje na zaslonu koja pruža 360º odjeljke web mjesta što ga čini kreativnim i drugačijim.

5. Autonomija

Zadržite pokazivač za pregled

Autonomija

Autonomy ima vrlo kreativan dizajn web stranice s jedinstvenim početnim zaslonom. Početna stranica opremljena je anketom za pomicanje i prelazak na drugu stranicu. Na drugoj se stranici nalazi anketa koja se prikazuje dok povećavate željeni iznos zajma i odaberete trajanje dolje.

Dizajn je atraktivan što posjetitelje čini angažiranim na web stranici dulje vrijeme.

6. VS + CO

Inspirativni dizajni web stranica

Ova web stranica pruža platformu za upravljanje umjetnicima i fotografima. Web stranica se čini jednostavnom kad je prvo posjetite, ali kako pomičete miš prema logotipu, boja pozadine se stalno mijenja (jedna boja po jedna).

Ovaj vam dizajn može pomoći ako želite odabrati jednostavan i kreativan izgled za svoju web stranicu.

7. DeepCube

Inspirativni dizajni web stranica

Dok se pomičete prema dolje, pozadina se podiže i mijenja boju i oblik. Također se na desnoj strani ekrana prikazuju atomi povezani međusobno u određenom obliku s linijama. Ove linije nestaju u pozadini ostavljajući atome u obliku crnih točkica.

8. Budućnost održivosti

Inspirativni dizajni web stranica

Ovo je članak koji je stvoren u obliku web stranice. Ima atraktivan dizajn i prezentacija poglavlja eskalira naprijed dok se pomičete po stranici. U pozadini teme igraju se GIF-ovi.

9. Domaća kultura

Inspirativni dizajni web stranica

Početna stranica ove web stranice ima izgled s olovkama na zaslonu. Slideshow se mijenja sa talasnim efektom i klikom na projekte, vodi vas na novu stranicu na kojoj se dizajn diže.

U osnovi je web stranica dizajnera interijera koja želi uvesti inovaciju u dizajne svog doma.

10. Mediji kameleona

Inspirativni dizajni web stranica

Dizajn vaše web stranice trebao bi biti takav da prenosi kvalitetu vašeg rada sa samim dizajnom. Chameleon Media je agencija za oglašavanje i producent filmova, a to možete vidjeti na njihovom dizajnu početnih stranica.

U pozadini se pojavljuju efekti valova dok pomičete pokazivač miša bilo gdje na zaslonu.

11. Zeeman

Zadržite pokazivač za pregled

Zeeman

Zeeman je dizajnirao dvije tenisice, jednu koja je hibridnog ograničenog izdanja, a drugu jednostavnu u dizajnu. Oboje su prikazani na web mjestu, a na početnoj se stranici nalazi kotačić za reprodukciju koji se okreće kad tamo odvedete pokazivač.

12. Akufen

Inspirativni dizajni web stranica

Početna stranica ove web stranice ima 3D blokove koji se kreću dok pomičete pokazivače po njima. Kada kliknete na zadane odjeljke, prezentacija njihovih dizajna započinje s blokovima koji se pojavljuju u prozirnoj pozadini.

13. Akademija Merkura

Inspirativni dizajni web stranica

Dizajn web stranice je upravo nevjerojatan. Ako ste ljubitelj svemirskih igara, definitivno će vas zanimati vizualni prikazi. U osnovi vas uče kako graditi softver.

Asteroidi i sateliti stalno se kreću po stranici i kad se pomičete prema dolje, svemirska letjelica putuje prema sljedećem odjeljku zajedno s pokazivačem.

14. 36 dana vrste

Inspirativni dizajni web stranica

Odlučite li izgraditi interaktivni dizajn web stranice, dobro bi vam mogao pomoći i izgled 36 dana vrste. Na svakom slovu na koje pomaknete pokazivač moći ćete kontrolirati kretanje tog slova. Kada kliknete na ENTER, moći ćete vidjeti abecede i brojeve koje su dizajnirali razni umjetnici.

15. Jedna plava šljokica

Inspirativni dizajni web stranica

Dizajn jednog plavog potplata zasnovan je na mornaru u moru. Na sredini ekrana je kotač ili kormilo s različitim odjeljcima koji izgledaju kao da su ručke. U pozadini neprekidni video valovi morske vode nastavljaju se reproducirati.

16. Ovo je onkraj

Zadržite pokazivač za pregled

Ovo je onkraj

Web stranica tvrtke za upravljanje događajima koja stvara pravu gomilu kako bi im pomogla u poslovnom i osobnom rastu. Na početnoj stranici, s lijeve strane je logotip iza kojeg se nalazi videozapis s dosadašnjih događaja.

Jednostavan u dizajnu, ali s učinkovitim sadržajem, dizajn ovog web mjesta može vam pomoći ako ste tvrtka koja organizira događaje.

17. ADN

Zadržite pokazivač za pregled

ADN

ADN je tvrtka za digitalni marketing i dizajn web stranica. Pokazivač miša na ovoj web stranici je točka koju prati pomični trokut koji se pomiče zajedno s pokazivačem iza njega. Pomičite se prema dolje i pogledajte njihov rad.

Dizajn web stranice ima samo dvije boje fonta i pozadine, lijepo i jednostavno. Ništa se posebno ne pojavljuje i jednostavan izgled.

18. Comptoir Libanais

Zadržite pokazivač za pregled

libanski

Web stranica restorana s raznobojnom pozadinom i starom grafikom. Kad se pomaknete prema dolje, stavke će se reproducirati u obliku GIF-ova.

19. Kazuki

Inspirativni dizajni web stranica

Ovo je portfelj web stranice umjetnika. Kako se krećete prema dolje, prezentacija njenih umjetničkih djela započinje s različitim pozadinama.

20. ARVR magija

Inspirativni dizajni web stranica

Ovo je web stranica kreatora proširene stvarnosti i virtualne stvarnosti. Na početnoj je stranici prikazana 3D slika koja se kreće na suprotnoj strani od kretanja kursora.

21. Mirrorball

Inspirativni dizajni web stranica

Još jedan koncept za web stranicu agencija za oglašavanje ili dizajnera to Mirrorball. Sve veze na ostale stranice i djela integrirane su u sfernu kuglu vidljivu na web mjestu. Klizač dolje omogućava nam promjenu veličine kuglice.

Koristite kontrolu za zumiranje i kliknite + pomakni da zakrenete loptu. Nakon što kliknete na bilo koji od zaslona na kugli, stranica s informacijama o tom određenom djelu smanjuje se.

22. vikati

Inspirativni dizajni web stranica

Interaktivna audiovizualna web stranica koja je osmišljena s ciljem prikupljanja sredstava za osnaživanje žena i zaustavljanje nasilja u obitelji nad njima. Ovdje se web stranice odvijaju poput priče i tu je 3D ženski lik koji reagira kad se pokazivač miša kreće.

23. H-termo

Inspirativni dizajni web stranica

H-termo je web mjesto instalatora rashladnog sustava i klimatizacijskog sustava u transportnim vozilima. Kad se pomaknete prema dolje, stroj (tj. H-termo kutija) otpakuje se, pokazujući dijelove unutar njega, sa kratkim informacijama o svakom dijelu. Ovo pomaže posjetitelju ili kupcu da shvati kako proizvod djeluje.

24. Korpusi

Zadržite pokazivač za pregled

Corphes

Ovo je web stranica za organske i biljne proizvode. Kaže vam da se pomičete prema gore, a kada to učinite, na lijevoj strani zaslona prikazuje se klizač koji pokazuje visinu koja se mijenja kako pomičete.

25. Panda monah

Zadržite pokazivač za pregled

Panda Monk

Panda Monk je web stranica digitalne produkcije i marketinga. Dok se pomičete prema gore, dijelovi se također dižu do vrha i tvore traku. Također, animirani panda sadrži traku “Nedavni slučajevi” njihovog rada koji izgledaju zadivljujuće.

Zaključak

Dakle, ovo su bile neke sjajne ideje za dizajn web stranica da biste dobili inspiraciju. Nastavite i stvorite estetsku web stranicu s najboljim izgledom za nju.

Kako ste pronašli te web stranice? Kako su vas inspirirali? Koji efekt vam se najviše dopao i to biste koristili u dizajniranju vaše web stranice?

Javite nam sve u odjeljku s komentarima u nastavku…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map