4 najbolje stranice na terenu (broj # 1 je sjajan)

Siguran sam da SiteGround nije nešto novo za vaše uši, sigurno biste već puno toga čuli. Ali znate li, od kasnog vremena mnogi korisnici traže SiteGround alternative.


SiteGround sam koristio za hostiranje nekoliko web lokacija, i da, to je ponekad frustrirajuće kada ne dobijete očekivani ishod.

Kada je SiteGround preplavljen s toliko mnogo hostinga za web stranicu, zašto onda baš korisnici traže SiteGround alternative?

S SiteGroundom počinjete s niskom cijenom i postupno plaćate više od 3 puta više od početne cijene za kasnije obnavljanje. Nije li to malo nepošteno?

To nije sve. SiteGround tvrdi da osigurava nesmetan promet, međutim, svaki plan ima ograničenu mjesečnu posjetu. Nije li ovo prigušivanje? Ovo je svakako grozno ako planirate povećati svoj promet.

SiteGround nema mnogo sigurnosnih značajki uključenih u njegov plan i morali biste odabrati najmanje 12-mjesečni plan. Jednostavna fleksibilnost plana.

Tako je, tuga korisnika SiteGrounda. Ako ste jedan takav korisnik i bespotrebno tražite alternative SiteGround-a, nastavite dalje.

To je upravo ono što ću ovdje pokriti i pružiti vam dobre 4 alternative SiteGroundu.

hostingpill4 najbolje alternative site-terenu

 1. GreenGeeks (Moji najdraži)
 2. Bluehost
 3. FastComet
 4. A2 hosting

Alternativa br. 1: GreenGeeks

GreenGeeks banerZapočeo bih s GreenGeeksom. Dobra ekološka hosting platforma GreenGeeks može biti prikladna alternativa SiteGroundu.

GreenGeeks postoji već skoro 10 godina. Iako nije najpoznatija platforma za hosting, GreenGeeks se sigurno čini perspektivnim na nekoliko načina.

Razlog 1 – Nepravovremeno jamstvo:

greengeeks produženje radaGreenGeeks daje dobar i dosljedan produžetak. U većini slučajeva održava konstantno 100% produženje rada.

GreenGeeks daje 99,9% jamstva za svoje zajedničko hosting. To na neki način uvjerava produženje rada. Nažalost, SiteGround ne daje takvo jamstvo za zajednički hosting.

2. razlog – cijene:

GreenGeeks vam daje 3 plana zajedničkog hostinga. Najosnovniji plan sadrži mnoštvo korisnih značajki i još uvijek košta samo 2,95 dolara mjesečno u slučaju da odaberete trogodišnji plan.

Izrazito, GreenGeeks pruža fleksibilnost kada je riječ o planovima i cijenama. Možete odabrati minimalni jednomjesečni plan ili maksimalni trogodišnji plan.

GreenGeeks planoviGreenGeeks uključuje plaćanje za postavljanje i naknadu za registraciju domene u planu. U stvari, za većinu usluga ne morate dodatno plaćati.

Suprotno tome, ovaj SiteGround, kao što ste svjesni, nema takvu fleksibilnost u cijenama i skuplji je.

3. razlog – sigurnosne značajke:

Sigurnost je prije svega važna kada je riječ o hostingu web stranica.

GreenGeeks najbolje razumije vaše probleme sigurnosti. Svi planovi obuhvaćaju minimalni minimalni broj šifriranog SSL-a za šifriranje.

Uz to, možete odabrati Premium SSL. Infrastruktura GreenGeeksa koristi tehnologiju koja se temelji na kontejnerima i koja pruža maksimalnu sigurnost zajedno sa skalabilnošću.

Omogućuje izolaciju računa računa, proaktivno praćenje poslužitelja tokom cijelog sata, sigurnosno skeniranje u virusu i zlonamjernog softvera u stvarnom vremenu, automatska ažuriranja sigurnosnih zakrpa, poboljšanu SPAM zaštitu s planiranim noćnim sigurnosnim kopijama.

GreenGeeks pruža neke napredne sigurnosne značajke koje u SiteGroundu potpuno nedostaju.

4. razlog – dodaci:

GreenGeeks uključuje sigurnosne kopije i obnavljanje kao dio svakog plana. Dobijate besplatno ime domene zajedno s besplatnom migracijom web stranica.

Svi planovi uključuju 24/7 tehničku podršku. GreenGeeks je prilagođen programerima i podržava širok raspon tehnologija. U slučaju da odaberete hosting e-trgovine, dobivate besplatnu instalaciju košarice.

Planovi uključuju besplatni program za izgradnju i povlačenje, besplatne račune e-pošte, neograničenu bazu podataka, cPanel i softakuloze.

Razlog 5 – Bez propuštanja:

GreenGeeks pruža skalabilne računalne resurse. Ima više podatkovnih centara i sadrži SSD-RAID 10 za pohranu.

Baze podataka i poslužitelji su optimizirani i uključuju besplatnu CDN integraciju koja omogućuje dobru brzinu predmemoriranjem.

Performanse GreenGeeksaTakođer možete odabrati i njihov predmemorij snage. Suvišna infrastruktura pruža vam neograničenu propusnost s najmanje prigušivanja.

Da, želim GreenGeeks

Alternativa br. 2: Bluehost:

BlueHost banerZatim bih predložio Bluehost kao dobru alternativu SiteGround. Ovo je opet popularna platforma za hosting i službeno se preporučuje za WordPress.

Bluehost upravlja preko 2 milijuna web stranica širom svijeta. Dolazi s raznolikim uslugama i različitim značajkama koje olakšavaju hosting web stranica.

Razlog 1. – Bez propuštanja:

Ovo je moj prvi razlog, Bluehost je dobra alternativa SiteGround. Svi planovi imaju standardne performanse. Osnovni plan nudi SSD od 50 GB.

Svi planovi podržavaju neizmjerenu propusnost. Iako planovi mogu imati ograničenje resursa, koje se u bilo kojem trenutku mogu smanjiti, to ni na koji način ne ograničava vaš rast.

Podržana je SSD za pohranu zajedno s CloudFlare CDN-om za postizanje značajnih performansi.

2. razlog – cijene:

Bluehost pruža 4 plana s osnovnim planovima koji počinju od 2,95 USD mjesečno. Ovo je dovoljno za jednu web stranicu. Plan se obnavlja u iznosu od 7,99 USD mjesečno, što je još uvijek povoljno za proračun u odnosu na SiteGround.

BlueHost planoviSvi planovi uključuju domene, sigurnosne kopije, osnovne sigurnosne značajke, korisničku podršku, SSL certifikate i omogućavaju povećanje resursa u letu.

3. razlog – Značajke:

Bluehost podržava zajednički, namjenski, VPS, WordPress hosting. Registracija domena uključena je na godinu dana kada se prijavite za Bluehost.

Bluehost pruža mogućnosti izgradnje web mjesta s ugrađenim graditeljem web stranica koristeći Weebly. Alternativno, možete koristiti WordPress ili druge dostupne opcije treće strane.

Kao dodatak, možete dobiti dodatne značajke kao što su SiteLock, jedinstveni IP, CodeGuard, privatnost domene, zaštita od neželjene pošte, kontrola pristupa, neželjeni stručnjak.

Razlog 4 – Podrška korisnicima:

Korisničku podršku Bluehosta možete dobiti putem karata, chatova, e-maila, telefona. Upotreba chata i telefona dala bi vam trenutni odgovor.

Ima stručnost za WordPress i pruža 24/7 korisničku podršku za tehnologiju kao i prodajne upite. Bluehost pruža besplatne konzultacije s web stručnjacima.

Web stručnjaci pomažu korisnicima s blogovima, web mjestima, generiranjem prometa, SEO, web sigurnosti, brzinom, dizajnom. Obuhvaćena je i njihova marketinška usluga koja se bavi web dizajnom, SEO i kreiranjem sadržaja.

5. razlog – WordPress hosting:

Bluehost je preporučeni hosting partner za WordPress web stranice. Ovaj domaćin je preko 8,50,000 WordPress web stranica.

Bluehost podržava WordPress hosting s planovima od 2,95 USD mjesečno. To uključuje instalaciju, nadogradnje i postavljanje okruženja za WordPress.

Izgrađen je s više tema i za slučaj da želite naprednije značajke tada možete odabrati WP Pro plan. Bluehost također podržava e-trgovinu sa svojim planovima za WooCommerce koji počinje od 6,95 USD mjesečno.

Da, želim Bluehost

Alternativa br. 3: FastComet:

fastcomet bannerFastComet je još jedna dobra alternativa za SiteGround. Daje onoliko koliko SiteGround i puno više. Host platforma koja nije za propustiti, FastComet je posljednjih nekoliko godina znatno porastao.

Ima neponovljiv popis značajki s konkurentnim cijenama i primate mnoštvo dobrobiti kao dio plana. FastComet pobjeđuje sve mjerne elemente kada je u pitanju hosting i izgradnja web stranica.

Razlog 1 – cijene:

FastComet ima 3 različita plana kada je u pitanju zajednički hosting. Sada je ovdje nešto nevjerojatno. FastComet ima najnižu cijenu plana od 2,95 USD mjesečno.

Uz najviši plan, potrošili biste samo 5,95 dolara mjesečno. To je mnogo niže od osnovnog plana SiteGround nakon obnove.

fastcomet redovna i prodajna cijena

Jasno, ovo je povoljna opcija hostinga. Većina značajki uključena je u plan.

Razlog 2 – Perke i besplatni proizvodi:

Kao što je ranije spomenuto, u plan je uključeno mnogo značajki. Za početak, dobivate besplatan prijenos domene, besplatan prijenos web stranica.

Značajka FastComet

U plan je uključeno i besplatno upravljanje DNS-om, privatni DNS, cPanel, 300+ besplatnih aplikacija, softakulozni, FTP i hosting e-pošte.

Kada odaberete plan FastComet-a, dobivate i nekoliko perketa. Dobivate besplatno Zopim LiveChat, Attracta SEO. Uz to, ostvarujete 20% popusta na WP Rocket i SiteCake koji se mogu koristiti za izradu web stranica.

3. razlog – Optimizacija brzine i performanse:

FastComet ima dobru bazu kada je u pitanju optimizacija brzine i performanse. Na osnovnoj razini FastComet se sastoji od prilagođenih poslužitelja koji su optimizirani.

FastComet ima višestruko predmemoriranje i optimizaciju. Neki od njih su lakiranje, memcached, APC za PHP predmemoriranje, OPCache za PHP module, CloudFlare CDN caching, komprimiranje podataka bez gubitaka..

fastcomet predmemoriranje i mogućnosti optimizacije brzine

Značajke poput asinkronog učitavanja resursa, automatskog umanjivanja za js / CSS / HTML datoteke, agresivni gzip, povezivanje JavaScript, optimizacija preglednika osiguravaju brže učitavanje stranica.

4. razlog – sigurnost:

FastComet uključuje dobre sigurnosne značajke i sve je to uključeno u svaki plan, što je dodatna prednost. Osim SSL-a, ima i nekoliko drugih značajki.

FastComet pruža sigurnost korištenjem mrežnog vatrozida, vatrozida web aplikacije, zaštite od zlonamjernog softvera, zaštite od grube sile, otkrivanja zlonamjernog softvera sa uklanjanjem, zaštitne veze i zaštite lozinkom.

Neke napredne sigurnosne značajke također su ugrađene u svaki plan. To uključuje sigurnost poslužitelja BitNinja, izolaciju računa, dvofaktorsku provjeru autentičnosti, CageFS sigurnost.

Kao osnovna provjera FastComet pruža praćenje poslužitelja 24 sata dnevno, kao i dnevne sigurnosne kopije.

Razlog 5 – Značajke programera:

Iako je FastComet dobar kada su u pitanju performanse, stabilnost, vremena učitavanja, sigurnost, on je istovremeno prepun značajki isključivo za programere.

Njihova podrška nailazi na više tehnologija bez ikakvih ograničenja. Da nabrojimo samo neke, značajke programa FastComet programera uključuju Bash podršku, Python podršku, Perl podršku, PHP podršku, MySQL, SSH.

Ovo su osnovne značajke koje biste dobili na većini platformi.

Ali čekaj. Ovdje su neke dodatne značajke.

FastComet također podržava Node.js, GIT, WP-CLI za WordPress, Drush za Drupal, Ray media server (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony i da ne propustite integraciju Googleovih aplikacija.

Da, želim da korisnici FastComet68 to kupe

Alternativa br. 4: A2 hosting

A2 hosting baner
Moja četvrta alternativa SiteGround je A2 hosting. A2 hosting ima niz mogućnosti hostinga i podržava Windows kao i Linux hosting.

S dobrom predanošću i mnoštvom značajki, A2 hosting ima što ponuditi. A2 hosting je povoljna opcija i funkcionira kao dobra alternativa SiteGround.

Razlog 1 – vrijeme i učinak:

Kada je riječ o zajedničkom hostingu, većina hosting platformi ne daje jamstvo za produženje vremena. Suprotno ovome, A2 hosting pruža 99,9% jamstva za produženje rada.

A2 hosting koristi SSD pohranu i pruža neograničen prostor i neograničenu propusnost. Planovi višeg kraja pružaju Turbo poslužitelje koji pružaju 20 puta veću brzinu.

A2 Hosting Uptime

Prateći brzinu i produženje rada A2 hostinga, mogu jasno reći da A2 hosting pruža u prosjeku 99,98% produženog vremena. Za zajedničko gostovanje ovo je značajno produženje rada.

a2 produženje rada s hostingom

Dakle, ovdje je razlika, uspravno postavljanje SiteGround-a ne pruža nikakvo jamstvo za produženje rada svojim zajedničkim hostingom.

2. razlog – Planovi i cijene:

A2 hosting na višoj razini podržava više vrsta hostinga. To uključuje Dijeljeni hosting, WordPress hosting, VPS hosting i Namjenski hosting.

A2 planovi hostinga

Kada govorimo o njihovim najpopularnijim planovima zajedničkog hostinga, ovo počinje od 3,92 USD mjesečno. To pruža 3 različita plana.

A2 Hosting Zajednički planovi

S puno svestranih planova, A2 hosting pruža bolji izbor planova i jednako je pristupačan. Planovi imaju jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku.

Dakle, planovi su gotovo podjednako cijenjeni za SiteGround. Međutim, u slučaju da pogledate bliže, shvatili biste da su obnove jeftinije kod A2 hostinga u odnosu na SiteGround.

3. razlog – sigurnost i pouzdanost:

A2 hosting nudi dobre ugrađene sigurnosne značajke. Za početak s A2 hosting pruža Let’s Encrypt SSL certifikate.

U slučaju da imate određeni SSL zahtjev, tada ćete sigurno pronaći dobar izbor dok koristite A2 hosting. Možete imati SSL za jednu web lokaciju ili SSC za skrivene adrese za više web lokacija. Podržani su i premium i unaprijed SSL.

Da bi zaštitili svoju web stranicu, A2 hosting pruža HackScan zaštitu koja je uključena u plan.

A2 hosting skeniranje hakova

Sigurnosti su dodani dvostruki vatrozid, obrana Brute Force, ažuriranja kernelCare kernela i druge intuitivne sigurnosne značajke.

A2 hosting pruža i DDoS zaštitu. Iako ima mnoštvo sigurnosnih značajki, to je i pouzdano. Stalno sigurnosno kopiranje i infrastruktura osiguravaju neprekidno radno vrijeme.

Razlog 4 – Dodatne značajke:

Govorio sam o planovima A2 hostinga, produženju, performansama, brzini, sigurnosti i pouzdanosti. Međutim, A2 hosting nije ograničen samo na ove parametre.

A2 hosting nudi garanciju novca u bilo kojem trenutku. Planovi uključuju besplatni prijenos web stranica i podržava ih A2 hosting korisnička podrška.
cPanel je uključen u plan. A2 hosting je platforma koja je samo prijateljski prema programerima. Pruža nekoliko značajki za programere.

Malo njih je PHP podrška za sve verzije, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. To savršeno dobro funkcionira za Java, PHP, Asp.net, Node.js hosting.

Razlog 5 – Podrška korisnicima:

Lako je pronaći informacije dok koristite A2 hosting. Na raspolaganju vam je namjenska podrška tijekom cijelog sata.

Korisničku podršku možete dobiti preko ulaznica ili live chat-a. U slučaju da tražite tehničku pomoć za postavljanje SSL-a ili prijenos web mjesta, ovdje ćete dobiti dovoljno pomoći.

Na raspolaganju je lucidna baza znanja koja uključuje često postavljana pitanja, blogove i slične vodiče za pomoć. Početnici, kao i napredni korisnici, pronašli bi dovoljno pomoći tijekom korištenja A2 hostinga.

Započnite s A2 Hosting24 korisnici su to kupili

Završne misli:

Web hosting
skladištenje
Jednostavnost korištenja
Uptime
Trošak (mjesečno)
Naša ocjena
GreenGeeksNeograničen★★★★★★★★★★2,95 $ / mj.★★★★★
BluehostSSD od 50 GB★★★★★★★★★★2,95 $ / mj.★★★★★
FastComet15 GB SSD-a★★★★★★★★2,95 $ / mj.★★★★
A2 hostingNeograničen★★★★★★★3,92 $ / mj.★★★★

S ovim sam vam načinom pružio dobar set SiteGround alternativa. Iako su sve to dobre, jedan od ovih se ističe.

Ako bih odabrao jednu alternativu, nastavio bih s GreenGeeks-om. Ovo je platforma koja sa svojim setom inkluzivnih značajki daje vrijednost za novac.

Dobro uklopljena najnovija tehnologija vođena tehnologijom daje dobru brzinu i performanse, uz zajamčeno produženje rada.

Iako možete isprobati bilo što od toga, GreenGeeks je jedna takva opcija koja se može istražiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map