5 najboljih generatora imena podcast-a za 2020. godinu (sa savjetima za imenovanje)

Jeste li znali, 23% Amerikanaca redovno sluša podcaste. Podcasti postaju poznati iz dana u dan.


Odlučio je pokrenuti podcast i još uvijek se zbunio s koracima postavljanja i nije siguran hoće li trajati ili ne?

Ne brinite, ti su problemi česti.

Jedan od najvažnijih dijelova podcasta je određivanje imena kanala koji ćete pokrenuti.

Podcast generatori

Točno, ove će web stranice učiniti posao za vas. Generatori imena olakšavaju vaš rad dajući vam nekoliko prijedloga za nazive podcasta.

Ovo su web stranice koje će vas tražiti da unesete neke podatke poput vas, svoje ime, drugo ime, žanr vašeg podcast-a, itd. Ovi upisani podaci potom obrađuju i koriste generatori imena kako bi predložili imena za svoj podcast..

hostingpill5 najboljih generatora imena za podcast

 1. Crowdspring
 2. Kopywriting Kourse
 3. BizNameWiz
 4. BNG
 5. predznak

Pogledajmo neke od najboljih generacija imena podcasta:

1. Crowdspring

crowdspring

Crowdspring osigurava sve vrste potreba za markiranjem. Možete stvoriti projekt imenovanja i dobiti profesionalne suradnike da rade s vama. Trajanje projekta obično traje tjedan dana, ali može se završiti i za jedan dan.

Web lokacija pokušava razumjeti vaše potrebe kroz interaktivni QA. Štoviše, svaki gotov projekt dolazi s zakonskim ugovorima. Dakle, nema šanse za rješavanje autorskih prava.

Da, želim koristiti Crowdspring

2. Kurs pisanja teksta

KopywritingKourse

Kopywriting Kourse je agencija za copywriting kao i agencija za obuku poduzetnika, pisaca sadržaja itd. Koja ih osposobljava za copywriting. Oni su razvili ovaj alat za izradu imena podcasta koji vam pomaže tako što predlažete imena za svoj podcast.

Primjer kurseva za kopiranje

Ovdje na njihovoj stranici od vas se traži da unesete nekoliko pojedinosti kao što su tema, vaše ime i grad. Nakon što ga unesete, u roku od nekoliko sekundi generirat će 100+ ideja s imenima. Ta podcast imena bit će kreativna i u njima će se koristiti vaše ime, grad ili tema.

3. BizNameWiz

BizNameWiz

Ovo je web-mjesto koje su sagradili neki stručnjaci za nazive robnih marki koji će vam pomoći da generirate imena za svoju tvrtku. Ovdje traži da unesete bilo koje slučajne riječi koje želite zadržati u ime svog podcasta.

Primjer BizNameWiz

Nakon što ih unesete, ovo će web mjesto generirati nekoliko prijedloga, a zatim će vas odvesti na GoDaddy web mjesto ako želite kupiti i ime domene. Možete upotrijebiti naziv emisije i razviti web mjesto za svoj podcast.

Stručnjaci za marke na ovoj web stranici podijelili su svoja razmišljanja o tome kako trebaju biti imena tvrtki kako bi privukli veliku publiku.

4. BNG

BNG

BNG – web stranica koja pomaže u stvaranju imena za vašu tvrtku razvila je alat za generiranje imena za podcast i provjeru njegove dostupnosti. Prvo, ono što trebate učiniti je unijeti riječi koje želite biti u svom podcast imenu, a zatim kliknite na generiranje.

Primjer BNG-a

Ovaj alat će vas preusmjeriti na stranicu na kojoj morate filtrirati vrstu industrije i broj znakova u imenu podcasta..

Naziv podcasta možete zadržati kraćim ili dužim, što god najbolje odgovara. Odaberite onaj koji je najbolji za vaš podcast i zatim nastavite s kupnjom imena domene za web mjesto podcast.

5. Portent

predznak

Portent je u osnovi generator naslova ili drugim riječima generator sadržaja. Ipak može se koristiti za stvaranje ideja za naziv vašeg podcasta.

lukavi primjer

Sve što trebate učiniti je unijeti riječi koje trebate u svoj naslov i ovaj će alat generirati ime objašnjavajući vam strategiju riječi korištenih u predloženom naslovu. Portent je usluga digitalnog marketinga koja pomaže u stvaranju sadržaja sadržaja.

Evo nekoliko savjeta kako odlučiti kakvo bi ime trebalo biti vaš podcast.

1. Koristite riječi slične vašoj temi

Slične riječi

To znači da odaberete ime koje odgovara temi o kojoj govorite. Naziv vašeg podcasta trebao bi biti takav da je povezan s nišom vašeg podcasta.

Ovo nema smisla ako vaš podcast govori o znanosti i nazivate ga “umjetnost glazbe”. Vaš bi korisnik trebao biti dovoljno jednostavan da pogodi nišu svog podcasta samo gledanjem naslova svog podcasta.

2. Koristite svoje ime u naslovu

Upotrijebite svoje ime

Svoje ime možete dodati i naslovu podcasta. U naslov možete kreativno uklopiti baš kao što je to učinio Scott Hanselman u svom podcastu Hanselminutes.

To bi vam moglo pomoći da brzo odlučite naziv svog podcasta pa se nećete morati brinuti o kojoj temi govorite.

3. Koristite Interjections ili postavite pitanja u naslovu

Pitanja u Podcastu

Ovo je vrlo drugačiji i kreativan pristup davanju naslova svojoj podcast emisiji. Korištenje uskličnika ili pitanja kao vašeg naslova razvija znatiželju kod vaših slušatelja podcasta.

Vrste Podcast žanrova

Da, čak i podcast ima različite žanrove. Podcasteri u svojoj emisiji razgovaraju o različitim stvarima, a teme koje obrađuju određuju žanr njihove pod-emisije.

Može se dogoditi da odlučite započeti podcast show i odaberete neko ime, ali ne znate što bi trebalo prikriti i kako postupiti. Evo nekoliko žanrova kako biste očistili zbrku i pomogli vam da pokrenete podcast show:

1. Podcast s pričom

Pričanje priče

Možda vam zvuči dosadno, ali da, ovo je žanr. Ovdje, u ovoj vrsti podcasta, domaćin pripovijeda priču. Zvuči tako jednostavno, zar ne?

Ali nije sve tako jednostavno kao što mislite. Zahtijeva odgovarajuću pozadinsku glazbu, mogućnost mijenjanja tona vašeg glasa kad god je to potrebno, pauze i prekide u rečenicama i mogućnost da vaše slušatelje zamišljaju što slušaju.

Dakle, ne samo sjajna priča (fikcija ili nefikcija), već i način na koji je pripovijedate odlučuje koliko će uspješan biti vaš podcast za pričanje.

Primjeri – brzo prosuđivanje, rizik !, radiolab, itd.

2. Solo Podcast

Solo Podcast

Ovdje sami vodite emisiju i vi jedini govorite i dajete komentar. To vam pomaže da stvorite vlastiti brend jer izravno razgovarate sa svojom publikom.

Na primjer – komičar, stručnjak itd. Može ugostiti solo podcast. Primjer – 99% nevidljivo.

3. Intervju Podcast

Intervju Podcast

Kad nekoga nazovete u svoju emisiju i razgovarate s njim, onda to spada pod ovaj žanr. Ovdje trebate obaviti puno istraživanja o osobi koja će biti intervjuirana u vašem podcastu.

Dobro je doći do najrazličitije publike, ali s druge strane, teško ćete rezervirati goste za intervju i morat ćete zakazati intervju prema njihovoj pogodnosti.

Primjeri – WTF s Marcom Maronom, Tim Ferris Showom itd.

4. Panel Show

Podcast podcrtane ploče

Ovo je informativna vrsta podcast emisije u kojoj vodite rasprave ili zovete stručnjaka na razgovor o određenoj temi. Ponekad se rasprave završe dobro, a ponekad se mogu pretvoriti u žestoke rasprave i možda će biti malo izvan teme.

Najbolje je što se rasprave mogu odvijati u sobi pozivom svima ili čak i na skypeu ili bilo kojoj drugoj komunikacijskoj platformi.

Primjer – Beancast.

I na taj način…

Podcasting je mnogo više od pukog razgovora. To je jedan od načina koji će vam pomoći da zaradite novac na mreži. Jednostavno nije ograničeno samo na zabavu. Podcastcast se obrađuju razne teme poput razgovora, emisije, priče, tehnološke rasprave itd.

Čak i ako odlučite da ime nije sve, potrebna vam je odgovarajuća oprema za vaš podcast show kao i platforme na kojima možete objavljivati ​​svoj podcast.

Važni su ne samo najbolji softver za snimanje i zvuk, već i učinkoviti i jedinstveni naslov može vam pomoći da pridobijete publiku.

Pa, koji će od tih generatora odabrati da biste stvorili marku za svoj podcast? Podijelite svoje mišljenje o tome i slobodno ostavite komentar ispod…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map