6 najboljih opcija za Wix (# 4 alternativa je sjajna)

Jeste li razmišljali o prelasku s Wixa?


Postoji nekoliko nedostataka upotrebe Wixa. To je razlog zbog kojeg većina korisnika traži Wix alternative.

Kod Wixa su dugoročne cijene skupe. Ako odaberete osnovni plan, koji je najjeftiniji dostupan program, tada se trebate nositi s Wix oglasima.

Za uklanjanje oglasa morate odabrati skuplji plan. Također, ts dizajner web stranica slabo radi na dizajnu i uređivanju. Zbog toga je stvaranje složenog dizajna web stranica mučan zadatak.

Ostala pitanja s kojima se korisnici Wix-a najčešće susreću su njegova slaba SEO podrška, marketinški alati i podrška aplikacija treće strane. U Wixu postoje nekoliko tehničkih ograničenja, što je opet izazov za korisnike Wixa.

Ipak, u slučaju da tražite Wix alternative, evo vam konsolidiranog pregleda njegovih mogućnosti.

hostingpill6 najboljih opcija za Wix

 1. Shopify (moj najdraži)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volusion
 5. Squarespace
 6. GoDaddy

Alternativa 1: Shopify

Prikažite se kao Wix alternative

Shopify je dobra alternativa za Wix. Ako planirate stvoriti web mjesto za e-trgovinu, sigurno biste čuli za Shopify.

Shopify pruža platformu za razvoj e-trgovine. Prvi je put započeo 2004. godine, a sjedište mu je u Ottawi, Ontario, Kanada.

Shopify je specijaliziran za izradu web stranica e-trgovine i obično ga koristi nekoliko diljem svijeta. Na svojoj platformi ima preko 6 000 000 korisnika.

Glavne značajke:

Možete početi koristiti Shopify već od 9 USD mjesečno svojim Shopify Lite planom. Shopify vam omogućuje besprijekornu prodaju proizvoda.

shopify lite

Morate odabrati širok raspon predložaka koji su besplatni i plaćeni. Ima Shopify plaćanja i pruža podršku za nekoliko pristupnika plaćanja treće strane.

Ostale podržane značajke su – Blogging funkcionalnost, oporavak napuštene košarice, uvoz / izvoz podataka o klijentima, sustav upravljanja sadržajem, SEO, integracija s MailChimp-om, kodovi za popust i mogućnost uređivanja CSS-a i HTML-a, Point-Of-Sale.

Uz napredniji plan možete pristupiti naprednoj izgradnji izvještaja, podršci za API, darovnim karticama i mnogim drugim značajkama. Štoviše, Shopify pruža 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

teme:

Shopify daje 10 besplatnih tema e-trgovine. Te se predloške mogu prilagoditi prema vašim zahtjevima i na taj način čine te teme jedinstvenim na različitim web stranicama.

lako prilagoditi shopify

Shopify pruža vizualno privlačne teme i sve su to optimizirane na različitim uređajima. Također možete odabrati njihove premium teme.

Postoji preko 55 premium tema koje su dostupne u različitim cijenama. Iz njihove trgovine temama možete pristupiti svim dostupnim temama.

Shopify vam također pruža mogućnost stvaranja vlastitih tema.

Korisnička podrška:

Shopify pruža raznoliku korisničku podršku. Ima posvećenu podršku putem centra za pomoć.

Na web mjestu naći ćete popis dostupnih izvora i korisničkih vodiča. Rasprostranjene su u različitim temama.

Ostale mogućnosti su preko korisničke podrške 24 sata dnevno. Također imate i različite teme koje biste mogli potražiti u centru za pomoć. Ako vam to nije dovoljno, imate forum za raspravljanje o Shopifyju.

Postoje video upute i upute za upotrebu zajedno s ostalim izvorima.

Jednostavnost upotrebe:

Shopify sučelje je jednostavno za korištenje. Sučelje vam omogućuje jednostavno upravljanje svim značajkama i konfiguracijama.

Kupite Analytics

Uključene su uobičajene opcije kanala prodaje – Internetska trgovina, Pinterest, Facebook, Messenger, gumb za kupnju, Amazon.

Opcija Amazon omogućava korisnicima upravljanje popisima na Amazonu. Dostupni su i drugi kanali poput eBaya, Instagrama.

Podrška marketingu, SEO i Analytics: Shopify ima dobru SEO podršku u odnosu na nekoliko drugih platformi. Na stranim SEO izmjenama, poput naslova, meta opisima je jednostavno upravljati pomoću Shopifyja.

Shopify pruža Google AdWords kredit. Možete pružiti SEO prijateljske recenzije proizvoda. Ostale podržane značajke su – kodovi za popust putem e-pošte, prodaja na Facebooku, darovne kartice, integracije na društvenim mrežama.

Shopify pruža neke analitike unaprijed stranica. S nadzorne ploče možete pratiti promet web mjesta, koristiti Google analitiku, izrađivati ​​izvješća i izvješća o izvozu.

Započnite besplatni korisnici od 14 dana (Trial10) to su kupili

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na Shopify, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Alternativa 2: Pagecloud

Stranicacloud Banner

Pagecloud je najbolja alternativa za Wix. Možete brzo i lako stvoriti stranice web stranice s nula kodiranja i potpunu prilagodbu.

Pagecloud nudi 14-dnevno probno razdoblje u kojem možete isprobati nekoliko njihovih nekoliko značajki.

Stranicacloud rasprostranjena je u više od 100 zemalja. Aktivno je započeo s izradom web stranica za povuci i ispusti i sjedište joj je u Ottawi, Ontario, Kanada.

Evo zašto je Pagecloud bolji od Wixa:

Značajke:

Pagecloud ima dobar popis značajki za razvoj web stranica. Ovo je prikladno za izradu web stranica kao i za izradu web stranica e-trgovine.

To uključuje jednostavan za korištenje vizualni uređivač zajedno s naprednim alatima za izgled stranice.

Izgled stranice stranice

Napredni izgled stranice

Vizualni uređivač nudi opcije za promjenu veličine, rotiranje i nekoliko drugih značajki poput Photoshopa, Keynotea i Sketch-a.

Svaki se aspekt objekta može prilagoditi, što Pagecloud čini potpuno prilagodljivim. Uređivanje teksta i promjena fonta jednako su jednostavni.
Video kontrole i ugradbeni video playeri mogu se koristiti za pružanje vizualno bogatih web stranica.

Slično tome, slike dodane u Pagecloud mogu se SEO optimizirati i sadrže automatski CDN za poboljšanje brzine učitavanja stranica. Uređivanje slika i stvaranje savršenih slika na mrežnici podržano je i Pagecloud.

Integracija društvenih medija, kao i integriranje postojećih alata kao što su MailChimp, Google Forms, mogu se izvršiti unutar Pagecloud.
Na njihovom popisu značajki nalazi se više.

Neke druge dodatne značajke uključuju – G Suite, Favicon, Custom 404 stranice, automatsku SEO optimizaciju stranice, prilagođavanje pomoću modifikacije koda..

Teme i predlošci:

Dok odabirete uređivača web mjesta, jedna od najutjecajnijih značajki je njegova podrška za predloške.

Pagecloud ima vrlo dobru kolekciju predložaka. Na raspolaganju su opcije na temelju odabrane domene.

predložak pagecloud

Pruža vam više mogućnosti izgleda za svaki dizajn predloška koji odaberete. Svaki je predložak popraćen demo prikazom značajke predloška.

Pagecloud također nudi žičane okvire. Svaki predložak služi za prilagodbu izbornika u koje možete povući i ispustiti kako biste promijenili poravnanje.

Jednostavnost upotrebe:

Pagecloud olakšava početak rada i izradu web stranice. Sve što trebate učiniti je upisati osnovne detalje i možete započeti istraživanje njihovog uređivača web stranica.

Unutar uređivača sve su opcije dostupne u krajnjem lijevom dijelu ploče.

jednostavnost korištenja oblaka stranica

Svaki odjeljak, uključujući zaglavlje i podnožje, može se prilagoditi. Dostupni oblici ponovo su prilagodljivi i samo ih je potrebno povući i upotrijebiti.

Kao i Wix, Pagecloud nudi tekst i prilagodbu gdje se može odabrati željeni font i boju, kao i vrstu teksta, kao što su citati, odlomci itd..

Dodavanje gumba, integracija društvenih medija, ikone i videozapisi dostupne su opcije. Uz prilagodbu stranice, na svoju stranicu možete dodati i SEO pojedinačnim spominjanjem ključnih riječi i meta opisa.

Korisnička podrška:

Pagecloud ima izvrsnu korisničku podršku. U svakom dijelu nalazi se opisi o tome što točno nudi Pagecloud.

Pagecloud ima podršku u zajednici gdje možete postaviti bilo koje pitanje na koje biste dobili odgovor. Svaki predložak, kao i značajka, sadrže demonstracije, kao i opise korisničkih vodiča, što olakšava početak rada.

Pored ovoga, Pagecloud ima pomoć za korisničku podršku. Live chat je mogući način da se dosegne njihova korisnička podrška, iako to nije dostupno 24/7.

korisničku podršku za stranicu

Započnite Besplatni Probni18 korisnik je to kupio

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na Pagecloud, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Alternativa 3: Ucraft

ucraft

Ucraft je web dizajner koji se može koristiti za izradu profesionalnih poslovnih web stranica kao i odredišnih stranica. Jednako je prikladno za izgradnju e-trgovine i dizajn logotipa.

Ucraft dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Platforma je jednostavna za korištenje i može stvoriti vizualno privlačne web stranice.

Evo zašto je Ucraft bolji od Wixa:

Značajke:

Kada su u pitanju značajke izrade web stranica, Ucraft nastavlja s očekivanjima. S ovim možete dizajnirati sa nula znanja o dizajniranju.

Ima dobru podršku trećih aplikacija za marketing, analitiku, dizajn i još mnogo toga. Predloženi predlošci koji su optimizirani za mobilne uređaje čine da web-lokacije za mobilne uređaje izgledaju privlačno.

uokretnih objekata

Iako Ucraft nudi besplatno probno razdoblje, imate i besplatni plan koji dolazi s Ucraft markiranjem. Ucraft podržava dobru prilagodbu i uređivanje značajki za dizajn web stranice.

Neke od uključenih značajki su Google Analytics, višejezični razvoj web stranica, SSL, stranice zaštićene lozinkom, podrška u više valuta i mnoge druge.

Ucraft pruža niz mogućnosti za razvoj e-trgovine sa nultom naknadom za transakcije.

ucraft značajke

Sve u svemu, Ucraft je bogat značajkama i čini savršenu alternativu za Wix.

Jednostavnost upotrebe:

Prije sam spomenuo da je Ucraft jednostavan za korištenje. Međutim, nije jednostavan za upotrebu, već je i jednostavan za početak.

Ucraft nudi besplatni plan koji se može pokrenuti odmah. Nema složenih problema s prijavom. Instrumentalna ploča nije ni zgužvana niti zbunjujuća.

ucraft ploča s instrumentima

Kad se prijavite, na lijevoj strani možete pronaći izbornike na koje se može kliknuti da biste vidjeli više opcija.

ucraft mogućnosti

Svoju web stranicu možete podijeliti na blokove i zasebno njima upravljati. Većina elemenata može se samostalno prilagoditi, a možete dodati i efekte.

Ucraft omogućava izradu web stranica u nekoliko klikova i ne zahtijeva nikakvu stručnost kodiranja. No, Ucraft je fleksibilan za podupiranje isječaka koda.

Ucraft se podjednako jednostavno koristi za razvoj internetskih trgovina.

Predlošci:

Što se tiče graditelja web stranica, ona je nepotpuna u slučaju da ne podržava dovoljno predložaka. S Ucraft-om dobivate dobar set intuitivnog izbora predloška.

ucraft predlošci

Ucraft nudi predloške na temelju različitih popularnih kategorija.

predlošci ucraft kategorije

Svi predlošci u potpunosti reagiraju na više uređaja. Uz premium predloške, hosting i poddomene dobivate besplatno.

Korisnička podrška:

Ucraft nudi podršku koju pokreće chat. Uz to, imate podršku za chat uživo.

ucraft korisnička podrška

Možete i pregledati njihove odjeljke za podršku. Ucraft sadrži dobro odvojenu tematsku bazu znanja.

Ovdje možete provjeriti i produženje rada sustava i druge mjerne podatke.

ucraft produženje

Ucraft također pruža podršku u zajednici. Sve u svemu Ucraft ima dobru korisničku podršku i ovdje je lako pronaći pomoć. Osim ove, Ucraft ima i zasebni odjeljak vodiča koji sadrži marketinški vodič i blogove.

Ok, prebaci me na ovo što su kupili korisnici Ucraft10

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na Ucraft, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Alternativa 4: Volusion (moj najdraži)

Volusion Banner

Volusion pretežno cilja razvoj e-trgovine i drži se kao dobra alternativa za Wix. To je savršeno rješenje u slučaju da želite pokrenuti internetsku trgovinu i plasirati je na tržište.

Iako Volusion možda neće pružiti najjeftinije planove, ali to može mnogo toga ponuditi. Uz nula naknada za transakcije i većinu značajki uključenih u planove, Volusion je dobar izbor za izgradnju internetskih trgovina.

Evo zašto je Volusion bolji od Wixa:

Značajke:

Volusion pruža 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Kada je u pitanju stvaranje internetske trgovine poslovne klase, Volusion pruža nekoliko intuitivnih značajki.

Bez apsolutno nikakvih naknada za transakcije, Volusionov osnovni plan podržava 100 proizvoda i pruža neograničenu propusnost.

Volusion značajke

Neke od ostalih uključenih značajki su – predlošci koji reagiraju, uređivač web stranica, alati za povlačenje i ispuštanje, integracije društvenih medija i upravljanje zalihama.

Napredniji planovi uključuju i druge značajke kao što su ocjene i pregledi, analitička podrška, napuštena izvješća o košaricama, integracija Amazon / eBay, napredna izgradnja izvještaja.

Predlošci i teme:

Volusion ima dobru zbirku tema. Ima besplatne, kao i premium teme. Te se teme u skladu s vašim potrebama mogu prilagoditi u potpunosti.

Volusion nudi 11 besplatnih tema i 34 premium teme. Teme uključuju razne widgete kao što su dijeljenje društvenih mreža, zumiranje proizvoda, naplata na jednoj stranici, bilten, beskonačno pomicanje i druge.

teme Volusion

Teme su u potpunosti podržane od strane Volusionovih tehničkih stručnjaka. Možete se obratiti za njihovu podršku za bilo koju pomoć u vezi s prilagodbom tema.

Voluz teme su stvorene za prikazivanje u više preglednika. Ovo su potpuno mrežnice spremne.

Korisnička podrška:

Volusion ima korisničku podršku koja je dostupna svakodnevno. Korisničku podršku možete dobiti putem telefona ili live chat.

volusion Chat

Također možete pretraživati ​​različite sadržaje i pomoćne vodiče po službenom web mjestu. Dostupna je i podrška za korisnike na temelju e-pošte. Obično im treba nekoliko sati da odgovore.

Služba pomoći sadrži razne vodiče koji pokrivaju većinu tema razvoja web stranica i uglavnom se fokusiraju na izgradnju internetskih trgovina. To uključuje marketing i analitiku za internetsku trgovinu.

Volusion također nudi zaseban blog i odjeljak s FAQ-om koji su podjednako korisni. Ne propustite njihovu tehničku podršku, ovo vam pruža potpunu pomoć u bilo kojem aspektu razvoja web stranica.

Jednostavnost upotrebe:

Volusion pruža jednostavan uređivač. Uređivač nudi niz opcija, ali je jednostavan za korištenje.

volusion Dashboard

Svaki je odjeljak dobro odvojen i omogućuje povlačenje i ispuštanje. Svaki se element može prilagoditi unutar predloška.

volusion dizajn

Upravljanje narudžbama, upravljanje zalihama, marketinška podrška, analitička izvješća dostupni su unutar nadzorne ploče.

Za svaku pomoć na raspolaganju je chat uživo uz korisničku podršku. Volusion ima sučelje koje se jednostavno koristi i pogodno je za početnike kao i za napredne korisnike.

Započnite sada21 korisnik je to kupio

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na Volusion, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Alternativa 5: Kvadratni prostor

Kvadrat kao alternativa Wix-uSquarespace je platforma za izgradnju web lokacija i podržava hosting. Prvi je put predstavljen 2003. Squarespace je sa sjedištem u New Yorku, SAD.

Squarespace koristi ugrađene predloge web stranica i olakšava značajke povuci i spusti za izgradnju web mjesta.

Ima podršku za e-trgovinu i pruža alate za e-trgovinu zajedno s uslugama naziva domena, analitikom i nekoliko drugih intuitivnih značajki.

Evo nekoliko razloga zbog kojih je Squarespace bolji od Wixa:

Planovi cijena:

Trgovački prostor ima svoj osnovni plan, počevši od 12 USD mjesečno za godišnji plan. Ovim planom dobivate neograničenu propusnost, neograničeno spremanje, neograničeno broj stranica.planovi kvadratnog prostora

Tu je i besplatna prilagođena domena uključena u godišnju kupnju. Ostale značajke uključuju mobilni optimizirani dizajn, analitika, SSL i podrška 24/7.

U Wixu, iako osnovna cijena počinje od 5 USD / mjesečno, sadrži Wix oglase. U slučaju da vam treba neograničena širina pojasa, tada morate odabrati plan više cijene.

Ovaj plan Wixa počinje od 14 USD mjesečno. Opet ovaj plan podržava samo 10 GB prostora za pohranu u odnosu na Squarespace koji pruža neograničenu količinu prostora.

Pomoću Squarespace-a možete pokrenuti web mjesto za e-trgovinu već od 18 USD mjesečno. To sadrži popis značajki e-trgovine. Wix nudi plan e-trgovine koji započinje s 17 USD mjesečno. No, ovaj ima pohranu od samo 20 GB.

Jednostavnost upotrebe:

Wix kao i Squarespace, oboje su jednostavni za upotrebu. Squarespace, međutim, ima intuitivnije programere web stranica.Kvadrat je jednostavan za dizajn

Ima dobro odvojene mogućnosti.

Dodavanje potrebne prilagodbe na stranicu vrlo je jednostavno. Također možete koristiti njihovu analitičku i internetsku podršku za marketing.

Squarespace ima nekoliko značajki za e-trgovinu koje pojednostavljuju razvoj web mjesta e-trgovine.

Squarespace ima mnoštvo naprednih opcija za izradu web stranica kao i za razvoj e-trgovine.

Uz to, ima dobru podršku za ostale dodatne značajke povezane sa SEO, marketingom i dobrom podrškom za predloške.

Sveukupni prostor Squarespace pruža intuitivne značajke za napredne korisnike, kao i jednostavan za upotrebu početnicima.

Bogate značajke:

To je vjerojatno najveći razlog zašto je Squarespace bolji od Wixa. Mnogo je značajki koje pruža Squarespace.

Squarespace ima dobru kolekciju predložaka koji reagiraju na mobilnim uređajima. Dizajn vaše web stranice možete lako prilagoditi s gotovo nultim naporima kodiranja.

Pruža prilagodbu fonta, boja, gdje također možete dodati svoj HTML, CSS ili JavaScript. Ovdje možete stvoriti video pozadine koje vizualno djeluju.

Ostale značajke uključuju hosting na bazi CDN-a koji omogućuje brzu brzinu, SEO slika, brzi učitavanje slika, Adobe uređivač slika i još mnogo toga za poboljšanje učitavanja vaše web stranice.

Tu je i napredna podrška za SEO i e-trgovinu, zajedno s mnoštvom podrške aplikacija trećih strana. Kvadratni prostor omogućuje vam brzo stvaranje vizualno privlačnih web stranica.

Korisnička podrška:

Kad počnete koristiti njegov alat za izradu web stranica, pronaći ćete nekoliko video tutorijala i početnih brifinga za objašnjenje različitih značajki koje su dostupne u njemu.

Squarespace ima namjensku podršku koja uključuje nekoliko video tutorijala i vodiča. Ima dobro odvojene teme.

Možete se pridružiti i Squarespace webinarima ili se pridružiti njihovoj zajednici.podrška kvadrata zajednici

Također vas podržavaju putem e-pošte & live chat. Razgovor uživo dostupan je radnim danom i tijekom radnog vremena.

Sveukupno, Squarespace ima dovoljno korisnih resursa. Neki su od njih u naprednim temama dok su neki namijenjeni početnicima.

Bolje stvaranje e-trgovine:

Squarespace je bolji kada je u pitanju stvaranje e-trgovine. Ne samo da ima dobar izbor predložaka, već je i bogat značajkama.

Svoju e-trgovinu možete započeti s 18 USD mjesečno. To podržava unaprijed mjerne podatke web mjesta, besplatnu prilagođenu domenu, može prodavati neograničene proizvode & Integracija e-trgovine.

U slučaju da želite naprednije opcije za svoju e-trgovinu, možete odabrati jedan od naprednijih planova koji započinje s 26 USD mjesečno.

Planovi podržavaju zalihe, narudžbe, porez, kupone, poklon kartice, API narudžbe, napušteno automatsko oporavljanje od kolica i nekoliko drugih opcija e-trgovine unaprijed.

Svaka od njih ima podršku za nekoliko integracija aplikacija trećih strana, uz naprednu SEO podršku i marketing.

Započnite besplatnu probu

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na Squarespace, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Alternativa 6: GoDaddy

Godaddy kao Wix alternative

GoDaddy je popularna platforma za web hosting i web razvoj koja je istaknuta dominacija na tržištu.

GoDaddy je prvi put predstavljen 1997. godine, a sjedište mu je u Scottsdaleu, Arizona, SAD. Ima preko 17 milijuna kupaca širom svijeta.

GoDaddy je 2017. godine lansirao svog novog improviziranog graditelja web stranica nazvanog GoCentral. Usredotočuje se na brzinu i pojednostavljuje se. Omogućuje 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Fleksibilnost plana i cijena:

Kada su u pitanju različiti planovi za razvoj web stranica, ništa ne pobjeđuje GoDaddy. GoDaddy pruža niz planova koji odgovaraju vašem zahtjevu i proračunu.

Možete odabrati planove za jednostavnu izradu web stranica, web mjesto za e-trgovinu i razvoj WordPressa. Plan započinje od 4,99 dolara mjesečno.

kumovi planovi

Razvoj trgovine putem e-trgovine počinje od 29,99 USD mjesečno. Odabir poslovnog plana koštat će vas 14,99 USD mjesečno. Sve u svemu, ima fleksibilne planove. Dakle, ne plaćate funkcije koje možda nikada nećete trebati.

Značajke:

Iako su planovi fleksibilni, to su i značajke. Osnovni plan web stranica podržava razvoj mobilnih web stranica, koji reagiraju na mobilne uređaje, podršku 24 sata dnevno i može se koristiti za stvaranje osobnog bloga.

Uz više unaprijed planova dobivate SSL, SEO integraciju, podršku marketinga putem e-pošte, integraciju društvenih medija i optimiziranu brzinu.

Graditelj web stranica automatski pregledava vašu web lokaciju i optimizira pretraživanja na tražilicama kao što su Google, Bing i Yahoo.

godaddy seo

Uz to dolazi s nekoliko mobilnih prilagodljivih predložaka koji se mogu brzo prilagoditi. Postoji više od 16.000 predložaka tema koje se mogu prilagoditi.

Podrška e-trgovini:

Zgrada internetske trgovine ima zasebne planove za razvoj web stranica. Možete pokrenuti vizualno bogatu trgovinu integriranu s košaricom.

Podržava mobilnu kupovinu i odjavljivanje, marketing putem e-pošte putem platformi društvenih medija kao što su Google, Facebook, Instagram itd. Ovdje možete dodati do 5000 proizvoda s do 10 slika po proizvodu.

Ostale podržane značajke su – napušteni oporavak kolica, jednostavna integracija pristupnika za naplatu, ugrađena podrška za dostavu, SEO alati, praćenje zaliha, kodovi kupona i mnoge druge.

Korisnička podrška:

Koristite korisničku podršku GoDaddyja lako je. Na web mjestu imate odjeljak za pomoć.

Ovdje ćete naći popis vodiča o raznim temama, koji također uključuje izradu web stranica i relevantne značajke.

Pored ovoga, imate GoDaddy zajednicu koja vam može pružiti dodatnu podršku. Također, stranica uključuje nekoliko relevantnih blogova i video vodiča.

Godaddy zajednica

Možete ih kontaktirati i putem telefona ili u chatu uživo. U slučaju da nemate odgovarajuću stručnost za dizajniranje web stranica, možete također angažirati stručnjaka za oblikovanje web stranica GoDaddy.

Jednostavnost upotrebe:

GoCadral graditelj web stranica GoDaddy dizajniran je za pojednostavljenje razvoja web mjesta. Možete stvoriti i objaviti svoju web stranicu na telefonu.

Korisnički je prilagođen i omogućava brze prilagodbe. Pomoću alata za izradu web stranica možete lako promijeniti boju, fontove i stil svog predloška.

godaddy builder web stranica

Odavde možete dodati kalendar, promijeniti izbornike, cjenik, slike, video zapise i još mnogo toga. Ovo također podržava povezivanje s drugim platformama društvenih medija i automatski optimizira vašu web stranicu.

Također možete pokrenuti marketinške kampanje od sastavljača web mjesta. To ga čini prikladnim izborom za početnike.

Pokreni Besplatno Trial1 korisnici su to kupili

Ako želite prebaciti svoju web stranicu s Wixa na GoDaddy, možete unajmiti našeg stručnjaka za migraciju web mjesta klikom ovdje.

Zaključak:

I na kraju, vrlo se dobro možete riješiti svoje Wix platforme s jednom od ovih alternativa. Svaka od ovih mogućnosti pruža drugačiju značajku i lako može zamijeniti Wix.

U slučaju da planirate pokrenuti e-trgovinu, Shopify je najbolja alternativa. Shopify je specijaliziran za dizajn web stranica e-trgovine.

Radi jednostavnog razvoja web stranica, Volusion je dobar izbor zbog fleksibilnosti plana.

I da, ako vam je potrebna jednostavna i proračunska platforma za razvoj web stranica, nastavite i odaberite Pagecloud.

wix alternative infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map