8 najboljih pružatelja usluga Magento hostinga (broj # 1 je upravo odličan)

Za one od vas koji nisu čuli za Magento, ovo je platforma za e-trgovinu otvorenog koda.


Tijekom godina to se izdvojilo kao Magento Opensource ili Community Edition platforma i Magento commerce koja je Enterprise Edition platforma.

Jeste li znali da se Magento umjesto WordPress-a može alternativno koristiti za izradu internetske trgovine.

U većini slučajeva WordPress zajedno s WooCommerce koristi se za izradu internetskih trgovina. To se jednostavno može učiniti pomoću Magento hostinga.

Obje su podjednako snažne platforme, dopustite mi da vas prođem kroz stvarne razlike među njima.

Magento v / s WordPress

Izbor između Magento i WordPressa zasigurno je težak zadatak. Obje su platforme otvorenog koda i na svoj su način dobre.

Ovdje ću istaknuti razlike između dviju platformi na nekoliko specifičnih parametara.

 • Razvoj e-trgovine: Magento je prije svega platforma za e-trgovinu. I Magento i WordPress podržavaju najosnovnije i naprednije značajke e-trgovine. No, s WordPressom vam je potreban dodatni dodatak za razvoj e-trgovine. Suprotno tome, s Magento bi vam trebao dodatak za podršku bloga.
 • Podrška za razvoj: WordPress korisnici bi se u potpunosti složili sa mnom da je WordPress jednostavan. Međutim, s druge strane, Magento je za naprednije korisnike i zahtijeva tehničku stručnost. Ovo omogućava zgradu e-trgovine na razini poduzeća.
 • Proširenost: Uz osnovnu podršku, i WordPress i Magento imaju dobru podršku dodataka drugih proizvođača. Oboje vam pružaju potrebnu fleksibilnost platforme.
 • Sigurnost: I WordPress, kao i Magento, imaju dobre sigurnosne značajke zajedno s dodacima. WordPress koji ima više dodataka osjetljiviji je na sigurnosne ranjivosti u usporedbi s Magentom.
 • SEO podrška: Uz nekoliko dodataka, Magento, kao i WordPress, pružaju izvrsnu SEO podršku. WordPress je izgrađen sa sadržajem na umu i zato je SEO ovdje intuitivniji u odnosu na Magento. S Magentom ćete morati malo učiniti kako biste je optimizirali.
 • Podrška: WordPress dolazi s dobrom podrškom zajednice. Magento ima osnovnu podršku, ali to je manje u usporedbi s WordPressom. Zahvaljujući naprednim mogućnostima dostupnim u Magentu, podrška zahtijeva više tehnički orijentiranih korisnika.

Da biste dodatno pojednostavili, rekao bih da ako je vaš glavni fokus rastu vašeg poslovanja i internetske prodaje, onda je Magento dobar izbor. Međutim, ako vam je glavni cilj digitalno objavljivanje i marketing sadržaja, tada je WordPress dobra opcija.

Ali pričekajte da nije sve Ako želite nešto najbolje od oba svijeta, možete upotrijebiti i kombinaciju Magento i WordPressa.

Pa, sve rečeno, Magento je zasigurno moćna platforma i što bi moglo biti bolje od poznavanja najboljih Magento hosting opcija koje su dostupne na tržištu.

hostingpill8 najboljih pružatelja usluga Magento hostinga

 1. Nexcess.net (moja omiljena)
 2. A2 hosting
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. GoDaddy
 8. SiteGround

Bez dodatnog divljanja, zavirimo u detaljan pregled svakog Magento hostinga.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess poznat po upravljanom hostingu u oblaku je platforma koja je na tržištu već više od 18 godina. Sjedište je u Michiganu i domaćin je više od 45 000 web stranica.

Neprekidno vrijeme rada:

Ako napomenem Nexcess ima dobru produktivnost, to bi bilo poniženje. Nexcess održava ogromnih 99,99 minuta produžetka.

Sa svojom cloud infrastrukturom, Nexcess nudi Magento 2 optimiziran za PHP, Apache optimizaciju. Automatsko skaliranje resursa osigurava da vaše web mjesto ne utječe na porast prometa.

Usluga koristi Nexcess Cloud Accelerator koji se koristi za poboljšanje vremena učitavanja, a napaja NGINX za poboljšanje brzine učitavanja statičkog sadržaja.

nexcess

Pouzdanost i sigurnost:

Kad govorim o pouzdanosti, Nexcess osigurava da pruža pouzdane usluge.

Uz Cloud accelerator, Nexcess ima MicroCache koji održava sadržaje poput slika, JavaScript i sl. Time se osigurava brže učitavanje.

SSD zajedno s Nginxom pruža Nexcess hostingu dobru brzinu, performanse i pouzdanu uslugu. Službe se stalno prate.

Nexcess uključuje SSL certifikat zajedno s OpenVPN koji se po želji može uključiti.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

Sa tako velikim brojem dostupnih značajki, Nexcess pruža vlastite sigurnosne kopije. Sadrži dnevnu sigurnosnu kopiju koja se arhivira na 30 dana.

Ovdje možete stvoriti razvojna mjesta s pilingom baze podataka koji osiguravaju dobru razinu sigurnosti.

Planovi:

Svi planovi uključuju besplatnu migraciju. Otkrio sam da Nexcess svojim korisnicima daje puno izbora kada su u pitanju cijene.

Ovdje je ukupno 5 planova s ​​različitim konfiguracijama i razonoditi o različitom prometu web stranica. U osnovi, ako znate zahtjev za web stranicu, tada možete odabrati najprikladniji plan.

Najosnovniji plan podržava do 100 dnevnih posjetitelja i košta 19,95 USD mjesečno za godišnji plan.

Nexcess planoviKorisnička podrška:

Nepotrebna korisnička podrška može se dobiti preko telefona i to je nesumnjivo najlakši način da se dođe do njih.

Uz sve to, Nexcess ima poseban odjeljak za pomoć koji sadrži veliku biblioteku znanja, blogove i

PITANJA. Možete podići ulaznice ili poslati e-poštu korisničkoj podršci.

Nexcess nudi korisničku podršku 24/7/365.

Posjetite Nexcess

2. A2 hosting

A2 BannerA2 hosting je ime koje ste sigurno čuli. Međutim, jeste li znali da A2 također podržava Magento hosting? Od 2008. A2 je domaćin Magentu. Uz prilično dobru brzinu, ovo je ponovno ne propustiti opciju Magento hostinga.

Neprekidno vrijeme rada:

A2 hosting pruža Turbo poslužitelje koji daju gotovo 20 puta veću brzinu. Usluge su popraćene 99,9% produžetka.

Zatim, dopustite mi da navedem više pojedinosti o njihovom produžetku.

a2 produženje rada s hostingom

Pratimo performanse poslužitelja A2 hostinga tijekom godina koje povijest možete vidjeti ovdje.

A2 hosting pruža gotovo neprekidno produženje rada, iako je vrlo rijetko 100% produžen. Prosinac je vidio loše produženje rada.

Pouzdanost i sigurnost:

Uz A2 hosting, Magento je unaprijed instaliran i optimiziran. Automatske postavke osiguravaju najbolje performanse zajedno s najvišom sigurnošću.

Dakle, to je nešto, o čemu ne morate brinuti tijekom osnovnog postavljanja.

Turbo poslužitelji sa značajkama prilagođenim programerima, SSD, RAID-10 pohranjivanje postižu dobru brzinu uz pouzdane usluge. Optimizirani akcelerator stranice koji podržava Turbo Cache, APC / OPcache i Memcached pruža brže vrijeme učitavanja.

Možete birati između višestrukih podatkovnih centara. Usluge podržavaju CloudFlare, Optimizator Railgun i suvišna mreža.

Uz svaki plan dobivate besplatni SSL, trajnu sigurnost koja sadrži – DDoS zaštitu, skeniranje virusa, otvrdnjavanje poslužitelja, obrambenu silu, kontinuirano nadgledanje servera, dual web hosting firewall i njegu kernela..

Uključeno je i besplatno skeniranje haka, zajedno sa sigurnosnim alatom za poboljšanje patchmana.

A2 Magento hosting pruža obilje sigurnosno nabijenih značajki što usluge čini pouzdanijima.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

A2 hosting vrši besplatnu migraciju vaše web stranice. Svi planovi uključuju sigurnosnu kopiju Drop My Site (izvan terena). To pohranjuje sigurnosnu kopiju na zasebno mjesto i može se obaviti s cPanela.

Također možete koristiti njihove sigurnosne kopije unatrag, što vas štiti od slučajnog brisanja ili oštećenja podataka. Ovo se opet može učiniti putem cPanela.

Planovi:

A2 hosting pruža zajednički hosting i VPS hosting za Magento. Svaki od tih planova dobro je izgrađen i pruža nekoliko ugrađenih značajki.

Dijeljeni plan – Turbo košta 9,31 USD mjesečno i podržava neograničene web stranice. Upravljani VPS planovi koštaju 32,99 USD mjesečno.

A2 planovi hostingaKorisnička podrška:

Da biste stigli do njihove korisničke podrške, možete koristiti chat, telefon ili slanjem karata.

A2 hosting pruža ogroman vodič sa resursima i ima dobru zbirku FAQ-a.

Da bih ovo dalje istražio, pokušao sam njihov live chat. Pa, ovo je sigurno imalo dug red. Iako je spomenuto, mogao bih i poslati poruku u njihovu podršku.

A2 hosting podrškaImaju dobru i svestranu potporu koja je korisna.

Posjetite A2 hosting

3. Oblaci

Cloudways BannerCloudways upravljano rješenje u oblaku pruža Magento hosting. Najbolji dio o Cloudways-u je da u potpunosti možete ovisiti o njihovoj podršci tehničkim složenostima.

Neprekidno vrijeme rada:

S 62 data centra, Cloudways Magento hosting održava dobar nastup. Priznao bih da je u većini slučajeva ovo 100% produženje rada.

Magento hosting ovdje je brz i postoji razlog zašto je brz.

Cloudways koristi ugrađenu formulu groma Thunder koja koristi napredne tehnologije keširanja kao što su

Memcached, Varnish, dodatak za predmemoriju punih stranica u kući Cloudways CDN, kako bi se poboljšao rad web stranice.

značajke magentoa za oblake

Napredne tehnologije osiguravaju da se poslužitelji neprestano prikazuju i pružaju gotovo savršeno vrijeme produženja.

Pouzdanost i sigurnost:

Kao što sam ranije napomenuo, višestruki podatkovni centri s naprednim tehnologijama predmemoriranja osiguravaju da Cloudways može pružati pouzdane usluge u svakom trenutku.

Bez obzira radi li se o rasponu poslužitelja ili brzini, performansama ili vremenima učitavanja, sve je to izvrsno kod Cloudways-a. Cloudways pruža prednosti infrastrukture nad oblakom.

Ovo ima nadzor poslužitelja 24 sata dnevno, ažuriranje sigurnosne zakrpe s dodatnim slojem zaštite vatrozida. Ostale sigurnosne značajke uključuju namjenske firewall, SSL, automatski iscjeljujuće poslužitelje, IP listu, dvofaktornu provjeru autentičnosti.

Inženjeri Cloudways-a sigurnošću upravljaju sigurnošću i ne morate biti zabrinuti zbog toga.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

Budući da je intuitivna platforma za hosting, Cloudways pruža usluge sigurnosnog kopiranja i obnove koje su dio plana.

To se može postići na nadzornoj ploči jednim klikom. Osim sigurnosnih kopija i obnove, Cloudways također podržava skaliranje i kloniranje.

Cloudways također nudi planiranu automatsku izradu sigurnosnih kopija s prilagodljivom frekvencijom po vašem izboru. To može varirati od sata do tjedna na temelju vašeg sigurnosnog kopiranja.

Cloudways pruža zasebno okruženje kako bi osigurao da vaš proizvodni kôd ostane siguran i najmanje rizičan u svakom trenutku.

Planovi:

Cloudways osigurava plaću kako idete, model. To znači da plaćate samo za resurse koje ste potrošili. Ima podršku za razne pružatelje usluga oblaka.

CloudWays planoviMožete isprobati planove 3-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Korisnička podrška:

Cloudways pruža stalnu podršku putem razgovora, obrasca za upit ili putem telefona. Ima bazu znanja koja pokriva nekoliko tema.

Do njih možete doći i putem e-pošte. Prije nego što počnete razgovarati, prikazat će vam se niz referentnih veza koje će vam pomoći u različitim temama.

CloudWays chatWeb stranica je također prekrivena s više FAQ-a koji su podjednako korisni.

Posjetite Cloudways

4. MilesWeb

milesweb magento hosting

MilesWeb nudi Magento hosting s LiteSpeed ​​web serverom za rješavanje nepravilnog prometa. LiteMage začepljuje nakupine predmemorije kako bi vaša internetska trgovina nesmetano funkcionirala & brzo.

Na temelju 500 korisnika, MilesWeb je prikupio podatke provjeravajući svoje učinkovite poslužitelje.

značajke milweb magento

Magento značajke uključuju:

 • Povratak na Redis & cache sesije
 • Optimizirani poslužitelj
 • Cloudflare CDN & railgun
 • Besplatna instalacija
 • Korisnička podrška

Što se tiče cijena, MilesWeb je ovdje malo skuplji, ali ne i poprilično pristupačan zbog značajki & prednosti.

Uptime

MilesWeb nudi iste rezultate produžetka kao i svi ostali planovi u svom katalogu. MilesWeb također obećava 99,95% produžetka na svojim Magento hosting planovima.

produžetak miljea magento

Imaju globalni nivo 3 & 4 podatkovna centra kako bi se pouzdanim vezama olakšalo što kraće vrijeme zastoja kako bi se osiguralo da vaše web mjesto e-trgovine nikad ne propadne.

sigurnosti

LiteSpeed ​​nudi vlastitu ugrađenu DDoS zaštitu. Štiti vas od najčešćih do teških HTTP napada koji mogu oštetiti ili zatvoriti vaše web mjesto.

Mnogo tvrtki ostaje pod stalnom prijetnjom DDoS napada koji bi mogli utjecati na njihovo poslovanje i nanijeti nenadoknadive gubitke.

milja za sigurnost magento

Magento 1 i Magento 2 vrlo su česti primjeri kategorije koja je obično žrtva DDoS napada.

DDoS zaštita MilesWeba prepoznaje uobičajene uzorke u vašem prometu. Upozorava vas na bilo kakve zlonamjerne aktivnosti u vašem prometu od dolaska na vaše web mjesto.

Korisnička podrška

MilesWeb nudi potpunu konzultantsku podršku za njihov Magento hosting uslugu. Pružaju pomoć u vezi s nadogradnjama, prijedloge različitih pitanja, pa čak i podršku u vezi s bazama podataka.

korisnička podrška

MilesWeb tvrdi da nudi profesionalnu podršku putem svog kvalificiranog tima stručnjaka. To uslugu čini još pouzdanijom za razmatranje. Teško je obično pronaći ovu količinu podrške s drugim uslugama.

cijena & Značajke

milweb cijena magento

MilesWeb nudi dnevne sigurnosne kopije, LiteMage, Redis Backup, Cloudflare CDN, SSL certifikat & Namjenski IP kao zadani u svim planovima. Također je moguće prilagoditi bijelu naljepnicu za prikaz logotipa vaše marke i naziva domene.

S 1.960 mjesečno možete započeti odmah s M1 Tier planom. Sadrži 1 mjesto, 250 posjetitelja, 30 GB prostora za pohranu, propusnost od 200 GB, dual Core CPU i 4 GB RAM-a. S obzirom na ove značajke nisu baš visokotehnološke, ali dovoljno dobre za početak.

M2, M3 & M4 planovi vrlo su identični M1 s jedinom razlikom što je udvostručena količina web mjesta, pohrane, propusnosti, posjetitelja, CPU-a i RAM-a. U osnovi, kako povećavate iznos, plaćate ono što vam treba.

prozodija

 • LiteSpeed & LiteMage za brze performanse & smanjenje predmemorije
 • Besplatna instalacija Magento
 • Značajke vrhunskog kvaliteta
 • Magento savjetovanje za nadogradnje & prijedlozi

kontra

 • Skupo za nekoga na proračunu
 • Obnove su skupo plaćene

Posjetite MilesWeb

5. GreenGeeks

GreenGeeks banerGreenGeeks cjelovito ekološko hosting rješenje podržava Magento hosting. Dolazi s prilagođenom Magento instalacijom i optimiziran je za Magento.

Neprekidno vrijeme rada:

Usluge dolaze uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. GreenGeeks pruža 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Pratim produktivnost GreenGeeksa i evo što sam pronašao:

GreenGeeks Uptime

Najnovije Uptime možete vidjeti ovdje.

Nastavak ne može biti bolji od onog što sam gore naveo. Ovo je izvrsno produženje rada.

Pouzdanost i sigurnost:

Na osnovnoj razini GreenGeeks koristi SSD za postizanje dobre brzine. Web stranice pokreću CloudFlare CDN zajedno s PowerCacher tehnologijom.

To osigurava dobro vrijeme opterećenja. GreenGeeks objedinjuje nekoliko tehnologija kako bi postigao dobre performanse.

To uključuje redukciju hardvera i napajanja, zajedno s tehnologijom zasnovanom na kontejnerima, izolacijom računa hostinga, stalnim nadzorom poslužitelja, sigurnosnim skeniranjem u stvarnom vremenu, poboljšanom zaštitom od SPAM-a i automatskim ažuriranjima.

Sve u svemu, rekao bih da GreenGeeks pruža dobre sigurnosne značajke.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

GreenGeeks prema zadanim postavkama pruža noćnu izradu sigurnosnih kopija kako bi se osiguralo da vaši podaci budu zaštićeni u svakom trenutku.

Planovi uključuju i besplatnu migraciju web stranica. Podaci se mogu vratiti sa cPanela. Rezervne kopije održavaju se 24 sata i predviđene su za oporavak od katastrofe.

Planovi:

GreenGeeks pruža Magento hosting sa svojim zajedničkim planom hostinga. To ima jedan plan koji je podržan.

Planovi počinju od 2,95 dolara mjesečno i obnavljaju se od 9,95 dolara mjesečno.

GreenGeeks planoviKorisnička podrška:

GreenGeeks pruža dobru bazu znanja koja pokriva većinu tema. Sadrže i tutorijale za web mjesto.

Web stranica također sadrži nekoliko video tutorijala. Možete kontaktirati njihovu korisničku podršku putem e-pošte, telefona ili chata uživo.

Iako je telefon dostupan tijekom određenog radnog vremena, chat je dostupan 24 sata dnevno. Slično tome, e-pošta ima rok čekanja od oko 20 minuta.

Razgovor uživo započinje odmah.

GreenGeeks Chat

Posjetite GreenGeeks

6. FastComet

banner brzog magenta
FastComet podržava Magento hosting sa svojim zajedničkim planovima za hosting. To daje 45-dnevno jamstvo povrata novca. Magento instalacija, prijenos web stranica, prijenos domene i instalacija proširenja uključeni su u svaki plan.

Neprekidno vrijeme rada:

Moje iskustvo s FastComet-om otkriva da to pati i najmanje. FastComet nudi SSD pohranu s besplatnim CD-om CloudFlare. Ovo je oblak Magneto hosting.

Primijetio sam FastComet produženje rada i evo ga.

fastcomet produženje rada iz Pingdoma

Posljednje Uptime možete pogledati ovdje.

FastComet ima dobar nastavak osim prosinca gdje je pao malo drastično.

Pouzdanost i sigurnost:

Infrastruktura utemeljena na oblaku s ugrađenim tehnikama predmemoriranja pruža pouzdane usluge.

Stalni nadzor osigurava pokretanje i pokretanje usluga. FastComet ima više lokacija poslužitelja koje pružaju pouzdane usluge s dobrim performansama.

Infrastruktura sadrži vatrozid web aplikacije, Šifrirajmo SSL, SpamExperts, skeniranje virusa, uklanjanje zlonamjernog softvera, Apache neželjenu poštu, mrežni vatrozid, besplatne nadogradnje.

Sve ove značajke osiguravaju najvišu razinu sigurnosti u svakom trenutku.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

FastComet pruža većinu funkcija kao dio planova. Prednost je što imate plan prilagođen proračunu. Izrada sigurnosnih kopija i obnova također su dio plana.

Imat ćete potpuno i neograničen pristup sigurnosnim kopijama. To mogu biti dnevne i tjedne sigurnosne kopije.

Pomoću upravitelja obnove jednim klikom možete vratiti sigurnosne kopije.

Besplatni prijenosi domena obavljaju FastComet.

Planovi:

Od svega što sam dosad govorio, FastComet ima najpovoljnije cijene. Ništa što može pobijediti ovaj plan i cijene.

Dobijate 3 plana za Magento hosting. Osnovni plan počinje od 2,95 dolara mjesečno.

Planovi sadrže mnoštvo značajki što ga čini još povoljnijim proračunom.
fastcomet plan magento

Korisnička podrška:

FastComet ima raznolike usluge korisničke podrške. Možete kontaktirati njihov tim za podršku putem e-pošte, telefona ili chata uživo. Svaki od njih jednak je lako doseći.

Vodiči i vodiči koji su uključeni sveobuhvatni su i pokrivaju ogroman niz tema. Govoreći samo o

Magento hosting, naći ćete dosta tutorijala. Ovo obuhvaća osnovne i napredne teme.

Dakle, više puta sam se pokušao obratiti podršci FastComet-om putem live chat-a. I da budem iskren, ovo se svaki put poboljšava. Predstavnici podrške brzo vam pružaju uvid o različitim planovima hostinga.

brzi chat magento

Onog trenutka kada pregledavate njihovu web stranicu, vidjet ćete skočnu poruku njihova chata uživo koja je, bez sumnje, podrška svakodnevno.

Posjetite FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy sa svojim raznolikim uslugama ne zaostaje kada je Magento hosting. GoDaddy je jedna od popularnih platformi za hosting i pruža uslugu ogromnom broju domena. Savršen razlog zašto je ovo dodano na popis najboljih Magento hostinga.

Neprekidno vrijeme rada:

GoDaddy za svoj Magento zajednički hosting jamči 99,9% produženog vremena. Infrastruktura je izgrađena s stalnim nadzorom, SSD-om i CDN-om koji osigurava stalnu brzinu i neprekidno vrijeme rada.

Magento hosting dostupan je putem zajedničkog hostinga GoDaddy-a, poslovnog hostinga i virtualnog privatnog poslužitelja.
godaddy UptimeMeđutim, u stvarnosti GoDaddy pruža puno bolji produžetak od onoga što jamči. To je vidljivo iz povijesti produženog vremena koje sam zabilježio, a koje se može vidjeti ovdje.
godaddy produženje rada

Pouzdanost i sigurnost:

Za Magento hosting, u slučaju da se pridržavate zajedničkog hostinga GoDaddy-a, onda napredniji planovi uključuju SSL i premium DNS. To uključuje 24/7 DDoS zaštitu.

Nekoliko drugih sigurnosnih značajki uključeno je – CageFS, sigurnosna kopija baze podataka i obnova, direktoriji zaštićeni lozinkom, zaštita od virusa / neželjene pošte, privatnost e-pošte s 256-bitnim enkripcijama.

S VPS-om dobivate stalno nadgledanje, automatske zakrpe i ažuriranja softvera, tjedne sigurnosne kopije kao i sigurnosne kopije na zahtjev.

Sveukupno bez obzira na vrstu hostinga koju odaberete, GoDaddy pruža dobre sigurnosne značajke i dodaje usluge pružanja pouzdanih usluga.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

Zajednički hosting podržava izradu sigurnosnih kopija uz zasebnu cijenu. Upravljanje katastrofama i oporavak mogu se koristiti 2,99 USD mjesečno.
GoDaddy BackupVPS planovi za upravljanje uključuju sigurnosnu kopiju i obnavljanje. U plan je uključena automatska izrada sigurnosnih kopija. Osim ovoga, dostupne su i sigurnosne kopije na zahtjev.

Planovi:

Budući da je Magento hosting u GoDaddyju dostupan na višestrukom hostingu, one imaju malo drugačije cijene i mogućnosti.

Dijeljeni hosting počinje od 5,99 dolara mjesečno i ima 4 različita plana. Obnove ovdje su neznatno visoke u usporedbi s prvim cijenama.
kumovi dijeljeni planoviPoslovni hosting nudi Magento hosting dostupan i planira započeti s 19,99 USD mjesečno. Pogodniji Magento Business hosting cijena je 44,99 USD mjesečno.
GoDaddy poslovni planoviAko razmišljate o VPS-u, onda se to može samostalno upravljati ili upravljanim hostingom. Dok samoposluženi hosting počinje od 9,99 USD mjesečno, upravljani hosting podržava 4 plana i započinje od 24,99 USD mjesečno

Ovdje obnove imaju istu cijenu kao i prva cijena.
godaddy VPS planovi

Korisnička podrška:

GoDaddy za svoje Magento hosting pruža podršku 24/7. Možete dobiti njihovu korisničku podršku putem telefona, e-pošte i razgovora uživo.
korisnička podrškaNjihova službena web stranica sadrži blogove, često postavljana pitanja i odjeljak za pomoć. Odjeljak pomoći obuhvaća većinu tema i osmišljen je tako da zadovolji početničku razinu kao i napredne teme.

Da biste dodali, GoDaddy također ima podršku zajednice.

Posjetite GoDaddy

8. Siteground

SiteGround BannerSiteGround popularno poznat po ostalim hosting uslugama ne zaostaje kad je riječ o Magento hostingu. S podjednako privlačnom podrškom možete koristiti Magento 2 u SiteGroundu.

Neprekidno vrijeme rada:

SiteGround pruža infrastrukturu koja može održavati maksimalno vrijeme rada. Poslužitelji su raspoređeni na više lokacija.

SSD pohrana pruža dosljedna vremena učitavanja. Poslužitelji su izgrađeni sa CentOS-om zajedno s Apacheom i Nginx-om koji mogu pružiti dobru brzinu.

Evo produžetka koji sam dosad zabilježio za SiteGround.

produžetak mjesta

SiteGround je dao prilično dobre mjerne podatke.

Pouzdanost i sigurnost:

SiteGround nudi besplatni CDN sa svakim računom. Prilagođeno postavljanje poslužitelja s pametnim super cacherom na razini daje stalnu brzinu.

Snaga, kao i hardver, suvišni su kako bi osigurali stabilno i pouzdano gostovanje. To je integrirano u Linux spremnike stabilnosti koji mogu osigurati jednostavnu skalabilnost.

Kad je riječ o sigurnosti, rekao bih da SiteGround pruža više mogućnosti u ovome. Ima izolaciju računa, najbrže nadgledanje poslužitelja radi maksimalnog produženja rada, anti-hack sustav, automatska ažuriranja i zakrpe, SPAM stručnjaci Spam prevencija.

Sve ove značajke zasigurno čine SiteGround sigurnim.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

Planovi sadrže automatsku dnevnu pričuvu. Ovo se čuva 30 dana. U bilo kojem trenutku možete koristiti upravitelj obnavljanja i vraćanje datoteka.

Usluga restauracije je besplatna. Neki od planova podržavaju izradu sigurnosnih kopija unaprijed. Možete uzeti do 5 sigurnosnih kopija na zahtjev. To osigurava trenutačnu sigurnosnu kopiju i čuva vaše podatke.

Planovi:

SiteGround nudi 3 plana za Magento hosting. Osnovni plan počinje od 3,95 USD mjesečno.

SiteGround PlanoviOsnovni plan podržava 10000 posjeta web mjesta mjesečno, a jedno web mjesto je domaćin.

Ti planovi uključuju besplatnu Magento instalaciju, Magento unaprijed sigurnost, podršku vezanu za Magento. Planovi se obnavljaju s višim cijenama u usporedbi s prvim cijenama.

Korisnička podrška:

S SiteGroundom možete razgovarati o prodaji. Ako ste postojeći član SiteGround-a, tada možete uživati ​​u njihovoj prioritetnoj podršci.

Kada je riječ o resursima, SiteGround ima dobar udžbenik. Možete kontaktirati s njihovim timom za podršku putem e-pošte, razgovora uživo ili karata.

Tim za podršku pomaže u instaliranju Magentoa, besplatnoj migraciji i nekoliko drugih pitanja vezanih uz Magento. Magento specifični moduli i dodaci u vezi s dodacima također su podržani.

Posjetite SiteGround

Zaključak

Sve gore navedene mogućnosti su jednake dobro u slučaju da želite istražiti Magento hosting.

Bilo koja od ovih opcija ne služi svrsi.

Imaju dobru podršku što je jedan od ključnih aspekata Magento hostinga, s obzirom na činjenicu da je Magento složeniji.

Ipak, na kraju, klimnuo bih isprobati GreenGeeks ili Nexcess. Jednaki su konkurentni izbori, to su sigurne mogućnosti go-getter za Magento hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map