8 nevjerojatnih PHP hosting pružatelja usluga (br.1 mi je najdraži)

Bez razmišljanja, složili biste se da je PHP moćan skriptni jezik koji se može koristiti za dizajniranje nekih od najatraktivnijih web stranica.


Popularne web stranice kao što su Facebook, Yahoo, Wikipedia i neke druge koriste PHP. To je jedan od razloga zašto je PHP hosting zadobio ogromnu popularnost u posljednjih nekoliko godina.

Odabir pravog pružatelja usluga hostinga PHP-a jednako je važan tako da vaše web mjesto sa sjedištem u PHP-u može nesmetano raditi bez štucanja..

Tehničke mogućnosti, performanse, scenaristička podrška, jednostavnost upotrebe i sigurno cijena hosting plana plaća ključnu ulogu u odlučivanju je li PHP hosting platforma prikladna za vaš zahtjev.

Ovdje ću detaljno pregledati nekoliko najboljih PHP hosting platformi. Ali, prije toga, dopustite mi da objasnim zašto baš trebate PHP hosting.

Ako ste u žurbi, na prvi pogled možete vidjeti listu najboljih pružatelja usluga PHP hostinga za 2020. godinu:

PHP hosting
skladištenje
Uptime
Cijena
Ocjena
BlueHost50GB99,98%2,95 $ / mj.★★★★★
GreenGeeksNeograničen100%3,95 $ / mj.★★★★
FastComet15GB100%2,95 $ / mj.★★★★
Amezmo2GBBesplatno★★★★
SiteGround10GB99,99%3,99 $ / mj.★★★★
MochahostNeograničen1,95 $ / mj.★★★
U pokretuNeograničen99,97%3,99 $ / mj.★★★
Hostpapa100GB99,97%3,95 $ / mj.★★★

Zašto biste koristili PHP hosting?

PHP je prikladan jezik za izradu web stranica i blogova. Iako je PHP fleksibilan, i dalje ćete trebati PHP hosting platformu koja može bez problema graditi vašu web stranicu. Neki od razloga zašto biste trebali koristiti PHP hosting istaknuti su u nastavku:

 • Skalabilno: PHP hosting platforme pružaju više planova, uključujući nekoliko hostinga utemeljenih na oblaku koji vam mogu brzo dopustiti povećanje resursa. Iako se promet vaše web stranice povećava, ne morate brinuti o izvedbi web mjesta.
 • Upravljanje: PHP hosting omogućuje vam jednostavno upravljanje svim PHP zahtjevima pomoću jedne nadzorne ploče ili konzole. U osnovi, oni su dizajnirani kako bi olakšali upravljanje PHP-om za web stranice
 • Fleksibilno: PHP zahtijeva dodatne resurse koji mogu biti sastavni dio različitih hibridnih tehnologija poput LAMP-a. Korištenjem PHP plana hostinga možete instalirati te ovisnosti s manje tehničkih problema.
 • Isplativo: Iako su PHP i ovisne tehnologije uglavnom open source, ipak vam je potreban web programer za integraciju ovih komponenti. PHP hosting platforme, s druge strane, pružaju “uradi sam” pristup koji je prilagođen proračunu.
 • Optimizacija: Kada odaberete PHP hosting platformu, ne morate brinuti o brzini, performansama, pouzdanosti i što je najvažnije optimizaciji web stranica. Davatelji PHP hostinga imaju ugrađene ove značajke.

Sigurno je da postoji mnogo prednosti korištenja PHP hostinga gdje brzo možete kreirati i pokretati vizualno privlačne web stranice.

Krenuću dalje, dopustite da uđem u pojedinosti o tome koje su najbolje PHP hosting platforme.

1. BlueHost

Bluehost Banner

Bluehost nije novo ime kada govorimo o hosting platformama. Ovo što je toliko popularno nudi i PHP hosting i hosting je platforma koju s ovog popisa ne smijete propustiti.

Bluehost je poznat po svojim svestranim uslugama. Planovi uključuju 30-dnevno besplatno probno razdoblje i uključuju besplatno ime domene u trajanju od 1 godine.

Bluehost PHP hosting ima 4 plana.

Cijene Bluehosta

Značajke PHP Bluehost:

 1. Performanse i brzina: Bluehost podržava PHP hosting na svom zajedničkom planu. Planovi pružaju neograničenu propusnost.Bluehost pruža SSD temeljen prostor za pohranu kako bi se osigurala velika brzina. Planovi pružaju standardnu ​​izvedbu. CloudFlare CDN osigurava optimizirane performanse web mjesta. Pro plan podržava visoke performanse i omogućuje bolje upravljanje resursima za zajednički plan.
 1. Sigurnost i pouzdanost: Bluehost je jednako dobar kad je u pitanju sigurnost web mjesta. Na raspolaganju je izolacija računa i zaštita lozinkom za cPanel.Bluehost pruža potpunu privatnost domene kako bi se osigurala nula krađe identiteta, neželjene pošte i krađe identiteta. Uz to je dostupan i SiteLock.Sigurnost BluehostCodeGuard koristi se za redovito stvaranje sigurnosnih kopija. Za dodavanje, Bluehost uključuje i besplatni SSL certifikat.
 1. Korisnička podrška: Bluehost je jedno od najpopularnijih hosting rješenja i ima dobru korisničku podršku. Možete ih kontaktirati putem poziva, ulaznica putem e-pošte ili live chat.Ima puno resursa koji su lako dostupni na mreži kao i preko njihove službene web stranice. Možete dobiti dodatnu pomoć u njihovim najčešćim pitanjima i blogovima.
 1. PHP podrška: Bluehost dolazi s dobrom ugrađenom podrškom za PHP hosting. Podržava sve glavne verzije PHP-a. Dobijate tehničku pomoć za PHP temeljene konfiguracije kao i PHP nadogradnju. Također ćete naći odgovarajuće vodiče za podršku za PHP u njihovoj bazi znanja.
 1. Dodaci: Bluehost u svojim višim planovima podržava neograničenu pohranu. To je u kombinaciji s nesmjernom propusnošću. Osim osnovnog plana, Bluehost pruža stručnjake za neželjenu poštu, CodeGuard Basic, privatnost domene za sve ostale planove.Bluehost dodaci

Nabavite BlueHost PHP hosting

2. GreenGeeks

Greengeeks banner

GreenGeeks sa svojim ekološkim hostingom pruža dobre mogućnosti korištenja kada je u pitanju PHP hosting.

Iako je brzo, sigurno je i sigurno i osigurava jednostavno upravljanje PHP-om. Uz nadzor poslužitelja koji radi non-stop, GreenGeeks osigurava dobro produženje rada.

GreenGeeks PHP hosting nudi 3 različita hosting plana.

GreenGeeks planovi

GreenGeeks PHP Značajke:

 1. Brzina i brzina rada: GreenGeeks pruža RAID-10 baziranu na SSD-u za sve svoje planove kako bi osigurao dobru brzinu. Kako se vaš zahtjev povećava, možete povećati resurse. Svi planovi uključuju besplatnu CDN integraciju. Poslužitelji su optimizirani za pružanje visokih performansi i održavanje konzistentnog produženja rada. GreenGeeks osigurava održavanje 99,9% produženog rada. (Pogledajte zabilježeni Uptime GreenGeeksa)Performanse Greengeeksa
 1. Sigurnost i pouzdanost: GreenGeeks posjeduje suvišne resurse. S dobrim brojem podatkovnih centara, GreenGeeks osigurava vrhunske sigurnosne značajke.GreenGeeks koristi tehnologiju zasnovanu na kontejnerima, izoliranje računa hostinga, svakodnevno nadgledanje poslužitelja, skeniranje sigurnosti u stvarnom vremenu, automatska ažuriranja za pružanje najviših standardnih sigurnosnih značajki. Iako postoje suvišni resursi, svaki plan također uključuje i noćne rezervne kopije. Njegova tehnologija cachera snage omogućava brže učitavanje stranica.

Greengeeks sigurnost

 1. Dodaci: kad odaberete PHP hosting u GreenGeeksu, nije ograničeno samo na pružanje osnovnih značajki. I vi imate neke dodatke. Planovi programa GreenGeeks imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Jedna besplatna domena uključena je u plan. Uz to, dobivate besplatnu web stranicu za izradu web stranica i besplatni web mjesto za transfer.cPanel i instalacijski softver Softaculous omogućuju instalaciju različitih dodataka. To je opet uključeno u plan. Gostovanje e-pošte također je uključeno u plan.
 1. PHP podrška: S preko 35K korisnika, GreenGeeks pruža značajnu PHP hosting podršku. To podržava starije, kao i najnovije verzije PHP.GreenGeeks omogućava instalaciju PHP 7.1, 7.0 i 5.5. PHP je omogućen prema zadanim postavkama, tako da ga ne biste morali zasebno instalirati. S drugačijom podrškom verzije, GreenGeeks pruža naprednu PHP optimizaciju, sigurno PHP kodiranje i brže izvršavanje PHP-a.
 1. Korisnička podrška: Još jedna značajka koju ne propustite je korisnička podrška GreenGeeks. Njihovu podršku možete dobiti putem chata uživo, telefona, karata ili e-maila.GreenGeeks pruža podršku 24 sata na sat. Uz to, GreenGeeks ima namjenske resurse i bazu znanja koja sadrži osnovne i napredne teme. Dok postoji podrška svakodnevno, na raspolaganju je i tehnička pomoć za vođenje migracije web stranica.

Ekskluzivno za čitatelje hostinga

GreenGeeks sada nudi BESPLATNO premještanje web mjesta za sve prelaska na Greengeeks od bilo koje hosting tvrtke.

Za više detalja kliknite ovdje

Nabavite GreenGeeks PHP hosting

3. FastComet

Transparent Fastcomet

FastComet je ime koje dobro odjekuje kada je PHP hosting.

Postoji više intuitivnih značajki koje FastComet čine pogodnim izborom za PHP hosting. PHP se ne može instalirati i nadograditi bez dodatnih troškova.

Dostupna su 3 FastComet PHP plana:

Značajke hostinga za Fastcomet PHP

Planovi unaprijed sadrže keširanje i optimizaciju u 5 slojeva. To uključuje nekoliko kompresija za korisničko sučelje, optimizaciju preglednika, automatsko umanjivanje i slične značajke.

Značajke PHP FastComet-a:

 1. Sigurnost i pouzdanost: FastComet pruža dobar spoj sigurnosnih značajki, sve uključene u plan. To sadrži osnovne sigurnosne značajke, ugrađene s nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. FastComet pruža potpunu izolaciju računa, BruteForce zaštitu, SSL uključen u plan, otkrivanje i uklanjanje zlonamjernog softvera, DDoS zaštitu.Sigurnost Fastcomet-aFastComet pruža stalno nadgledanje poslužitelja, dvofaktorsku provjeru autentičnosti, vatrozid web aplikacije, sigurnost poslužitelja BitNinja i nekoliko drugih naprednih značajki. Planovi uključuju dnevne sigurnosne kopije koje se zadržavaju do 30 dana.
 1. PHP podrška: FastComet dolazi s unaprijed instaliranim PHP-om koji se može nadograditi u bilo kojem trenutku. Dodatne PHP značajke su također unaprijed instalirane i konfigurirane. FastComet uključuje i besplatnu instalaciju PHP predloška. Podržane su više inačica PHP-a, kao što su 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6. Također uključuje korisničku PHP.ini podršku i ima phpMyAdmin koji se pruža za jednostavno upravljanje bazama podataka.
 1. Dodatne značajke: FastComet PHP uključuje niz dodataka. Sve su značajke uključene u plan. Slažete se da su planovi pristupačni. Neke od dodatnih značajki su – hakirani oporavak web stranica, najnoviji cPanel, softver Softaculous instalacijski program, upravitelj obnove jednim klikom, hosting e-pošte, direktorij zaštićen lozinkom. Osim toga, FastComet ima nekoliko intuitivnih značajki vrlo dobro uklopljenih u planovi. Ovo ujedno djeluje kao savršeno rješenje za razvoj e-trgovine.
 1. Korisnička podrška: Uz FastComet vam nikada neće nedostajati pomoći. Korisnička podrška je lako dostupna 24/7. Njihovu korisničku podršku možete dobiti putem e-pošte, telefona, live chat-a i karata. Dok pregledavate njihovu web stranicu, pronašli biste podršku za chat uživo. Osim toga, FastComet ima sjajan udžbenik i bazu znanja. Pokrivajući više tema, FastComet također pruža značajnu tehničku pomoć za PHP hosting.

Nabavite FastComet PHP hosting

4. Amezmo

amezmo
Amezmo omogućuje PHP hosting dostupan svima. Štedi vam vrijeme pojednostavljujući postupak postavljanja poslužitelja. Sjajna stvar je što to ne dijeli hosting pa dobivate potpuno izolirani brod s posvećenom memorijom, CPU-om i pohranom.

S Amezmom možete pokrenuti bilo koju PHP verziju svoje postavke od 5.6 do 7.4 sa uključenim ekstenzijama kako biste uštedjeli gnjavažu da ih sami konfigurirate..

Dostupni su 3 Amezmo PHP plana:
amezmo cijene
Kao što vidite, konceptni plan nudi privatnu domenu, implementacije bez prekida rada s Gitom, pametnim upraviteljem paketa, obavijesti o primjeni itd. Dok se standardni i napredni planovi još više udvostručuju na značajke s neograničenim prostorom za pohranu, 2xCPU, povratnim datotekama, SSH pristup, itd.

Amezmo PHP Značajke:

 1. Sigurnost: Amezmo pruža najnovije sigurnosne nadogradnje prateći najnovije verzije PHP-a. Amezmo nadgleda najnovije cikluse izdanja PHP-a i ažurira vas o svim novim ili nadolazećim verzijama. Možete odabrati između automatskog ili ručnog ažuriranja.
  Postoje i automatsko obnavljanje SSL certifikata o kojima se Amezmo brine besplatno, a kao dodatak podržava i wildcard domene.
 2. Izvedba: Amezmo nije zajednički hosting i radi na potpuno izoliranim i posvećenim resursima kako bi pružio najbolje iskustvo za cijenu. Dobivate potpuno čist prostor odabirom PHP verzije i dovoljno memorije, procesora i prostora za pohranu.
  Izvrsna stvar o posvećenim poslužiteljima je ta da se vaši poslužitelji ne dijele s bilo kojim drugim web mjestima. To znači da vaša izvedba nije ugrožena i stoga je u potpunosti posvećena vama.
 3. Ostale značajke: Amezmo ima priličnu količinu značajki u svakom planu. Sa značajkama kao što su neograničeni redovi, privatno umrežavanje, jednodnevno zadržavanje sigurnosnih kopija, napredne metrike poslužitelja, automatska sigurnosna ažuriranja, automatski vatrozid, itd., Znate da ćete dobiti svoj novac vrijedan.
  Napredni slojevi planova uključuju osnovne značajke plana kao i dodatne značajke kao što su daljinska MySQL metrika, kuke za implementaciju, 6 prilagođenih domena s automatskim SSL-om, dijeljenje instanci, Wildcard SSL certifikati i još mnogo toga.
 4. Korisnička podrška: Amezmo nudi korisničku podršku u obliku prioriteta putem e-pošte i opcija za razgovor da biste riješili sve trenutne probleme. Podrška putem e-pošte može se koristiti za prijavljivanje grešaka u radu ili greškama kodova radi tehničke pomoći.
  Nadalje, “Napredni” plan ima 15-minutno vrijeme odgovora za podršku kako bi vam pomoglo u ćudljivosti ili vremenima kada imate više zadataka pri ruci..

Nabavite Amezmo PHP hosting

5. SiteGround

SiteGround Banner

SiteGround ugošćuje preko 2.000.000 domena. Iako je SiteGround popularan, on također ima jednako dobru PHP hosting podršku.

Uz vrhunske performanse, SiteGround može ponuditi mnogo toga na svom popisu značajki. Nudi određene PHP specifične funkcije koje omogućuju stvaranje boljih web stranica.

SiteGround ima 3 različita PHP hosting planova.

SiteGround planovi

SiteGround PHP značajke:

 1. Performanse i brzina: SiteGround pruža infrastrukturu koja omogućava brzo i lako učitavanje web stranica. S dobrim širenjem lokacija poslužitelja, SiteGround pruža značajne performanse. SSD pohrana s prilagodljivim postavljanjem resursa omogućava optimizaciju brzine web stranice. Ovo, uz CDN, povećava i ukupnu brzinu. SiteGround također nudi SuperCacher za različite planove. To dodatno poboljšava rad web stranice. Pravi spoj infrastrukturnih komponenti daje dobru brzinu.

Performanse SiteGrounda

 1. PHP podrška: Ako tražite podršku za više verzija, tada ga SiteGround svakako pruža. To podržava PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 i 5.6.SiteGround PHPOvdje možete lako prebaciti PHP verzije. To je popraćeno optimizacijom temeljenom na PHP-u. Pored toga, širok raspon PHP modula je podržan i lako dostupan. Za postavljanje bilo kojeg određenog modula dobili biste i tehničku pomoć od SiteGround-a.
 1. Sigurnost i pouzdanost: Na višoj razini SiteGround sadrži dobre sigurnosne značajke. Poslužitelje se neprestano nadzire.SiteGround osigurava izolaciju računa i ima anti-hack sustav. Planovi uključuju automatska ažuriranja i krpljenje poslužitelja.Sigurnost na terenuPomoću SiteGround-a imate automatizirane sigurnosne kopije, kao i one na zahtjev. Sustavi imaju višak hardvera i napajanja kako bi se osigurale nesmetane i pouzdane usluge.
 1. Ostale značajke: SiteGround ima dobar popis ugrađenih značajki. Neki od njih uključuju odvojeno scensko okruženje u kojem možete testirati promjene prije premještanja uživo.SiteGround također nudi besplatan graditelj web stranica, cPanel, instalaciju Softaculosa, hosting e-pošte. Uz ove značajke podržane su i razne tehničke značajke.SiteGround podržava besprijekoran razvoj web stranica i pruža podršku za razne biblioteke kao što su CURL, Zend Optimizer, Zlib i još nekoliko.
 1. Korisnička podrška: SiteGround pruža podršku putem telefona što je najbrži način da dođete do njihove korisničke podrške. Osim toga, možete prijaviti kartu ili pokrenuti prodajni chat uživo. Službena web stranica ispunjena je s nekoliko udžbenika, blogova, često postavljanih pitanja koja su podjednako korisna. Inače, SiteGround ima prilično dobru korisničku podršku.

Nabavite SiteGround PHP hosting

6. Mohahost

Mochahost Banner

Mochahost je predstavljen 2002. godine i jedna je od rijetkih hosting platformi koja pruža 100-postotno mrežno jamstvo.

Budući da se u potpunosti temelji na tehnologiji oblaka, Mochahost ugrađuje nekoliko intuitivnih značajki u svaki od svojih planova. Iako ovo podržava višestruki hosting, on također ima jednaku podršku za PHP hosting.

Mochahost PHP hosting ima 3 plana.

Mochahost planovi

Planovi počinju već od 1,95 USD mjesečno, a također se obnavljaju po istim početnim cijenama.

Značajke PHP za Mochahost:

 1. Uptime: Mochahost zahtijeva posebno spominjanje radi produženja rada. Infrastruktura Mochahosta pruža 100-postotno jamstvo za mrežno održavanje. Izuzev redovitog održavanja i nekolicine drugih koji se spominju na njihovoj SLA usluzi, sve ostalo jamči 100% produženo vrijeme mreže.Mochahost SLAŠtoviše, čak i osnovni plan ima 100% jamstvo produženja rada.
 1. Performanse i brzina: svaki plan Mochahosta jedinstven je i pruža dovoljnu snagu poslužitelja. Postoji i poseban plan koji je najprikladniji za web stranice e-trgovine. Planovi podržavaju neograničen mjesečni promet i pružaju neograničen prostor na disku. Tehnologija koja se temelji na oblaku osigurava visoku redundantnost, stabilnost i performanse. Napredniji planovi pružaju munjevitu garanciju i optimiziraju odgovor vašeg web mjesta PHP.

Performanse mohahosta

 1. Dodatne značajke: Mochahost ima univerzalnu cijenu za cijeli život. To znači da se ne trebate brinuti zbog cijena svog plana prilikom obnavljanjaw.Mochahost planovi pružaju besplatan SSL za život, besplatno ime domene, izradu web stranica i pristup preko 450 aplikacija drugih proizvođača. Podržava sve glavne PHP verzije i niz drugih ovisnih knjižnica.Mohahost dodaciNjihov zeleni poslužitelj je SSD pohrana i planovi pružaju neograničen prostor na disku. Planovi uključuju cPanel, omogućuje podršku šifriranja, 180 dana bez rizika, korištenje predmemorirača predmemoriranja, SEO alate i više takvih značajki. Sve uključeno u plan.
 1. Korisnička podrška: Mochahost ima odjeljak za podršku. Korisničku podršku možete dobiti putem poziva, karata i chata uživo. U slučaju da tražite namjenske resurse, Mochahost ima niz tema koje pokrivaju u vezi s hostingom. Dobro definirani vodiči i baza znanja temeljno su rješenje za većinu tehničkih problema. Mochahost također ima video tutorijale, blogove i možete podići ulaznice za ad-hoc tehničku pomoć. Oni sigurno imaju korisničku podršku za napredovanje, kao i za korisnike početne razine.
 1. Sigurnost i pouzdanost: Mochahost se temelji na oblaku i osigurava da su njihovi poslužitelji potpuno sigurni. Poslužitelji su uvijek ažurirani. Mochahost ne ponovno pokreće poslužitelje i pruža NIKADA zaštitu od ponovnog pokretanja. Iako postoje redovna ažuriranja zakrpa, ne morate se zaustavljati. Usluge su 100% GDPR u skladu s povećanom sigurnošću zbog cloud arhitekture. To također uključuje podršku za zaustavljanje. Planovi višeg kraja podržavaju automatsko sigurnosno kopiranje.

Nabavite Mochahost PHP hosting

7. InMotion hosting

Inmotion banner

InMotion zajedno s mnogim drugim hosting rješenjima također podržava PHP hosting. PHP hosting podržava niz dodatih značajki.

Planovi uključuju besplatno ime domene. InMotion nudi fleksibilan PHP hosting koji može stvoriti potpuno prilagodljive web stranice.

InMotion nudi 3 PHP hostinga.

Inmotion planovi

Značajke InMotion PHP-a:

 1. Vrijeme rada i performansi: InMotion daje dobro produženje rada za zajedničko gostovanje. PHP je podržan i u namjenskom hostingu, VPS hosting.Dodatni PHP hosting ima 99,999%. SSD na zajedničkom hostingu pruža visoke performanse. InMotion podržava PHP 7.0 i pruža optimizaciju web stranice kako bi se poboljšala brzina učitavanja stranice.
 1. Sigurnost i pouzdanost: InMotion planovi uključuju besplatni SSL kao i zaštitu od zlonamjernog softvera. Hosting e-pošte podržava zaštitu od neželjene pošte. Rezervne kopije i obnavljanje web mjesta uključene su u plan. Iako nema naprednih sigurnosnih značajki, InMotion vrlo dobro pruža osnovnu sigurnost.
 1. Razvoj web stranica: Pomoću InMotion možete prenijeti web stranice bez ikakvog zastoja. Planovi uključuju besplatni program za izgradnju web mjesta. Graditelj web stranica jednostavan je za korištenje i prilagođavanje. Plan uključuje besplatne teme i ima uređivač povuci i spusti. InMotion dodatno pruža podršku za razvoj web stranica.
 1. Dodatne značajke: InMotion sa svim svojim planovima uključuje besplatnu domenu, izradu web stranica, hosting e-pošte, izradu sigurnosnih kopija i vraćanje web mjesta.Dodaci za ublažavanjePronaći ćete planove koji su dobri za razvoj e-trgovine. InMotion dolazi s nekoliko unaprijed instaliranih aplikacija i podržava preko 400 aplikacija. InMotion planovi imaju 90-dnevno jamstvo povrata novca.
 1. Korisnička podrška: InMotion ima svakodnevnu korisničku podršku. Korisničku podršku možete kontaktirati putem chata uživo, telefona ili preko Skypea. Centar za podršku uključuje više vodiča, vodiča i često postavljanih pitanja. Sve su to podjednako korisne dok pokušavate postaviti svoju web lokaciju temeljenu na PHP-u.

Preuzmi InMotion PHP hosting

8. Hostpapa

Hostpapa banner

Hostpapa jedna je od najpopularnijih hosting platformi i pruža više od 500.000 web stranica. Pomoću Hostpapa možete lako stvoriti vizualno privlačne web stranice.

Hostpapa ima servere koji su optimizirani za brzinu i omogućuju glatko PHP hosting. Uz dobar skup značajki, Hostpapa je podjednako dobra hosting platforma za vašu PHP web stranicu.

Hostpapa ima 3 PHP hosting planova.

Planovi Hostpapa

Značajke PHP hostpapa:

 1. Brzina i performanse: Hostpapa daje 99,9% jamstva za produženo vrijeme. Poslužitelji su stvoreni da omoguće optimiziranu brzinu.Hostpapa koristi SSD pogone koji pružaju stalno dobre performanse i velike brzine. LSI’s CacheCade Pro 2.0 koristi se za SSD predmemoriranje. To dodatno podržava CloudFlare CDN.Brzina hostpapaPlanovi višeg cilja imaju poslužitelje dizajnirane za poboljšane performanse. Preko zajedničkog hostinga manje je računa posvećeno svakom poslužitelju.
 1. Sigurnost i pouzdanost: Postoje brojne sigurnosne značajke koje Hostpapa pruža. To pokreće stalni nadzor, vatrozidovi i sustavi za otkrivanje upada.Hostpapa ima DDoS prevenciju, dolaznu / odlaznu sigurnost prometa, nadzor mreže, detekciju sile grube sile, CloudLinux O / S zaštitu, automatske zakrpe, šifrirajmo SSL, zaštitu privatnosti domene, otkrivanje SiteLock , i ModSecurity.Hostpapa pruža redundanciju RAID-10 sa suvišnom mrežom. Planovi uključuju automatsku izradu sigurnosnih kopija. To uključuje puno naprednih sigurnosnih značajki u svakom svom planu.
 1. Korisnička podrška: Hostpapa zasigurno ne zaostaje kad je riječ o podršci za korisnike. Podršku možete dobiti putem telefona, live chat-a i karata. Podrška je dostupna 24/7 i nudi višejezičnu podršku. Migracije na web stranici su u potpunosti podržane. Također možete iskoristiti svoje besplatne 30-minutne treninge. Hostpapa ima samodostatnu bazu znanja koja pokriva većinu tema.
 1. Dodatne značajke: Uz 3 plana za PHP, Hostpapa nudi širok spektar dodatnih funkcija. Planovi imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Planovi imaju nesmjernu propusnost i uključuju besplatnu registraciju domena. Također su ugrađene i druge značajke kao što su hosting e-pošte, skeniranje virusa e-pošte, SpamExperts, podrška za instalaciju preko 400 aplikacija.Hostpapa ima cPanel prilagođen korisniku, podršku za web mjesto analitike, pristup sirovim datotekama, instalaciju Softaculous. Planovi su podjednako prikladni za izradu web stranica za e-trgovinu.
 1. Izgradnja web stranica: Hostpapa je jedna od hosting platformi koja ima dovoljnu podršku za izgradnju UI web stranica bogatih. Korištenjem PHP-a učinkovito možete ugraditi ugrađene predloške koje pruža Hostpapa. Graditelj web stranica uključen je u plan i jednostavan za upotrebu i prilagođavanje dizajna web stranica. To podržava napredno uređivanje HTML-a.Web stranica HOstpapaMožete odabrati dizajne iz više od 120 predložaka.

Preuzmi PHP hosting za Hostpapa

Koji PHP hosting preporučujemo?

Dobro je znati da za svoju PHP web stranicu možete birati široku paletu opcija. Kako je PHP tako moćan jezik, jednako je važno odabrati odgovarajuće hosting rješenje.

Sve gore navedene mogućnosti savršeni su PHP hosting platforme. Svaka od njih ima jedinstvenu sposobnost i razumije zahtjeve korisnika.

Međutim, u slučaju da moram odabrati jedan, to bi bio BlueHost i postoji više razloga za to.

BlueHost pruža visoke performanse, dobro vrijeme rada, PHP podršku, širok raspon sigurnosnih značajki i omogućuje lak razvoj web stranice. Štoviše, ovo je jedna od najpovoljnijih opcija koja je dostupna na proračunu kada govorimo o PHP hostingu.

Ako želite napraviti svoj prvi korak prema PHP hostingu, onda BlueHost vrijedi pokušati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map