9 lijepih primjera web mjesta Wix za vašu inspiraciju (2020.)

Kada uđete u svijet izgradnje trgovine ili stvaranja vlastitog posla, postaje lakše doći s početnom idejom i započeti svoje stvari. Ali s tim je potrebnim puno više da bi ta ideja rasla s nekim novim eksperimentima i bila bolja od vaše konkurencije.


Iako te stvari moraju igrati vitalnu ulogu, najosnovnije pravilo bit će stvaranje sjajne ideje. A da biste je proširili, potrebna vam je dobra platforma; što može biti bolje od pokretanja interneta?

Tako da biste ušli u ovaj tehnički svijet, odskočna daska za postizanje planina postaje vaše web mjesto. Ljudi danas planiraju stvoriti svoju web stranicu u mnoge svrhe poput hrane, cvjećara, usluga skrbi o životinjama, namirnica i čega sve ne!

Za stvaranje web stranice najvažnije je pronaći najbolju platformu za istu. Ne brinite, evo nekoliko sjajnih Wix predložaka koji bi vam pomogli u postavljanju vaše web stranice.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Ako pokazujete neki interes za spoj umjetnosti i dizajna, onda je Sonja van Duelman najbolji primjer.

Ova Wix web stranica je sama po sebi savršen primjer kako kombinirati umjetnost s dizajnom web stranice, jer je i sam njen jedinstveni okus vidljiv kada pomičete njihovu stranicu. Uz nekoliko uzbudljivih predložaka, ova je web stranica savršena za pokretanje vašeg pothvata.

2. Tvornica sira na žaru

Zadržite pokazivač za pregled

thegrilledcheesefactory

Samo ime je tako sire. Usta se pune vodom i što može biti bolje od web stranice koja vam nudi najbolji sir na žaru. Njegova web stranica nudi vam svježi kruh, svježe sastojke, itd. I ono što vašem želucu može biti više od sira.

Web lokacija pruža značajke poput izbornika, videozapise povezane s mjestom, Instagram veze, narudžbe za rezervaciju itd.

3. Pozdrav susjedu

Zadržite pokazivač za pregled

Pozdrav susjede

Izvrsna web stranica koju je stvorila Wix tema. Ako vas zanima igranje igara i vi imate puno zanimanja za horor., Ova web stranica pruža vam najbolje iskustvo da zajedno okusite. Pozdrav Neighbor je igra koja se temelji na temi horora.

Ova je igra na početku pokrenuta na youtube-u, a sada je dostupna i na različitim mjestima za igre.

4. Jedite živo spavanje

Zadržite pokazivač za pregled

Jedite živo spavanje

Web lokacija čije ime čak zvuči kao životna mantra. Budući da je hrana najvažniji životni dio koji vas tjera da ne dišete, ovo web mjesto govori o klasičnim francuskim receptima za zemlju.

Web stranica je sjajno web mjesto s upravljanom početnom stranicom ispunjenom mnoštvom lijepih, privlačnih fotografija. Tu je i galerija koja sadrži slike različitih recepata i pune informativne sadržaje o njima.

5. posjekotine i modrice

Brijača i modrica

Dijelovi i modrice su brijačnica koja je pomoću Wixa stvorila svoju web stranicu s temom koja odgovara njihovoj trgovini.

Najbolji dio o web mjestu je to što ima sve informacije predstavljene na jednoj stranici koje bi korisnici željeli znati. Na web mjestu se nalaze i značajke kao što su razgovori uživo i mogućnost kupovine.

6. Kava sa sedam grama

Zadržite pokazivač za pregled

Kava sa sedam grama

Ova web stranica definitivno je mjesto zanimljivoga jer prvi pogled sam omogućava gledateljima da razumiju o čemu se radi. Pruža vam točne podatke na jednostavan način upotrebom slika i na taj način pomaže korisnicima da brzo kupuju svoje proizvode.

Također, mogu rezervirati za catering, a čak i za sve veze na web mjestu.

7. dobra roba

Zadržite pokazivač za pregled

goodfeelinggoods

Uz neke fantastične efekte i odjeljke, ovaj primjer web mjesta Wix savršen je za izradu plana za vašu web stranicu. Ova web stranica bavi se specifičnim proizvodom za dječake, tj. Antialergijskim balzamom za usne.

Naći ćete na nekoliko obrazaca izgleda dok prelazite na ostale stranice kroz navigacijski dio s nekoliko atraktivnih banera i odjeljaka.

8. Francuski čvorovi studija

Zadržite pokazivač za pregled

frenchknotstudios

Divan način korištenja Wixa, ova web stranica sadrži sve slike. Budući da je vrlo elegantno, ali opet elegantno, web mjesto sadrži čitav gomile boja i elegancije pomiješane sa uspomenama. Na web mjestu se nalaze slike s kratkim sloganima koji ih odražavaju i prezentacija za sve.

Na vrhu se nalaze veze na društvenim medijima, a informacije su dizajnirane na takav način da opis slike bude ispod umanjene sličice.

9. Glazbena životinja

Zadržite pokazivač za pregled

animalmusic

Jedan od najcjenjenijih i najimpresivnijih načina predstavljanja, ova web stranica ima sve što se objašnjava na početnoj stranici o sebi. Na početnoj stranici postoje sličice koje traže druge opcije osim portfelja tvrtke kao što su fotografije, videozapisi, glazba itd..

Najbolji dio je taj što se opcije društvenih medija nalaze prema lijevom kutu, korisnici ih mogu u bilo kojem trenutku prebaciti na njih.

Sjajan način poboljšanja vašeg poslovanja i prodaje proizvoda kupcima, internetske web stranice odlična su platforma jer pružaju takvu aktivnost ne samo platformu za predstavljanje, već i predstavljanje sebe i zarađivanje više.

Zaključak

Wix se definitivno predstavio sa sjajnom platformom za korištenje njegovih značajki i njihovo uvođenje u stvaranje šarenih, atraktivnih i spuštajući čeljusti. Ima ih puno kao primjere, od kojih su neki prikazani gore. Nadam se da će u budućnosti biti više sjajnih kreacija poput ove putem Wixa.

Iako se čini da je izrada web stranica lak posao, nije. Web stranica nije samo o prezentacijama; isto se tiče sadržaja i toga koliko ste uspjeli sve staviti na svoje mjesto. Ikone, klizači, postavljanje, izgled, svaki zalogaj broji na web stranici. Ne možete propustiti imati jedinstvenu značajku jer će tada izgledati nepotpuno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map