Atlantic.net Review (2020): Je li to najbolji izbor? Hajde da vidimo…

S tako mnogo hosting platformi na tržištu, ponekad se čini zbunjujuće odrediti koji način može najbolje raditi za vaš zahtjev.


Atlantic.net je jedna takva hosting platforma koja ima različitu popularnost. Počeo 1994. godine, ovo je već neko vrijeme na tržištu.

Ako ste o Atlantiku razmišljali kao o ogromnom oceanu, onda je Alantic.net ocean hosting rješenja.

Nude dobro rezbarene značajke i osmišljene su za pružanje hosting rješenja u skladu s HIPAA koja mogu sigurno pohraniti medicinske podatke.

Atlantic.net je popularan zbog rješenja temeljenih na oblaku i hostinga virtualnog privatnog poslužitelja (VPS). Uz puno postojećih značajki, ovo je pregled koji sam čekao da podijelim.

To ima preko 15K kupaca i ima nekoliko popularnih marki kao što su Kia, Puma, Samsung koji koriste njihove usluge.

Atlantic.net se malo razlikuje od većine konvencionalnih hosting platformi.

Zašto je ovo drugačije?

Čekaj dok prolijem grah o njihovim uslugama i još mnogo toga.

Kroz ovaj pregled govorit ću više o onome što sam istražio na Atlantic.netu.

Uptime

Atlantic.net je potpuno hosting usluga utemeljena na oblaku. Ima više podatkovnih centara na različitim lokacijama. To osigurava stabilne i dosljedne usluge s najmanje stanke.

Atlantic.net je jedna od rijetkih hosting platformi koja nudi skoro 100% produženje rada. Pruža 100% produženu Učiteljsku licencu.

Dakle, evo što njihov SLA definira. Atlantic.net će dati 100% SLA za sve kritične komponente ostavivši po strani planirano održavanje.

Cloud poslužitelji omogućuju Atlantic.net-u da ponudi dosljedne performanse. Upravljani i namjenski hosting pružaju 100% produženu SLA uslugu.

SLA

U cjelini, Atlantic.net pruža pouzdane usluge s dobrim performansama i stalnim radnim vremenom. Atlantic.net je dosad držao očekivanja.

Dopustite mi da napredujem i pokažem druge parametre za Atlantic.net.

Planovi

Atlantic.net pruža usluge hostinga temeljene na oblaku temeljene na HIPAA. Održavaju transparentnost u svojim cijenama.

Atlantic.net ima više planova temeljenih na oblaku, što je gotovo 20 vrsta hosting rješenja na bazi oblaka. Različiti planovi zadovoljavaju različite zahtjeve.

Atlantic.net podržava WordPress hosting, upravljani hosting, neupravljan hosting, namjenski hosting, hosting i Linux temeljen na Windows-u. Dobar spoj hosting planova pruža niz mogućnosti.

Svaki je plan optimiziran za specifične potrebe kao što su pohrana, računanje, memorija itd. Smatram da Atlantic.net ima širok izbor kada su u pitanju planovi. Nema mnogo pružatelja usluga hostinga tako dobru kombinaciju planova.

Opcije hostinga

Naplaćuju vam se samo resursi koje koristite. Ne samo to, nego možete i dodavati resurse kad god je to potrebno.

Značajke

Kao što sam već spomenuo, svaki plan na Atlantic.net-u je drugačiji i udovoljava specifičnim zahtjevima. Ima skup fleksibilnih značajki. Usluge izrade sigurnosnih kopija dolaze uz dodatni trošak.

Planovi nemaju određeno jamstvo povrata novca, iako pruža uslugu SLA jamstvo.

Značajke Hipae

Možete u bilo kojem trenutku povećati svoje poslužitelje. Dnevne sigurnosne kopije dostupne su za najmanje 1 USD za izradu sigurnosnih kopija. U planovima se pruža IPv4 adresa. Uz to, IP su dostupni i po zasebnim cijenama od 2,19 USD mjesečno.

cPanel i WHM dostupni su po odvojenim cijenama. Arhitektura je izgrađena na način koji omogućava visoke performanse. Pohrana Raid-10 osigurava da vaša web stranica uvijek radi.

Ako ne putem cPanela, možete koristiti i njihove ugrađene Restful API-je za upravljanje poslužiteljima.

Apis

SSD pohrana na svakom poslužitelju jamči dobru brzinu. Upravljani poslužitelji omogućuju vam instaliranje vlastitog licenciranog softvera, smanjujući tako dodatne cijene.

Atlantic.net podržava instalaciju različitog softvera, uključujući WordPress, jednim klikom.

Cloud značajka

Atlantic.net je jedna od rijetkih hosting platformi koja podržava FreeBSD.

Dok koristite Atlantic.net, nemojte očekivati ​​da ćete s njegovim planovima dobiti previše besplatnih programa. Većina značajki poput cPanela, sigurnosne kopije imaju odvojene cijene.

No, budući da plaćate samo ono što koristite, Atlantic.net se i dalje ne čini pretjerano skupim. Odlično mjesto za početak u slučaju da tražite dobar spoj rješenja za hosting.

Ipak, možda ćete morati odabrati plan koji najbolje odgovara vašem zahtjevu. Odabir odgovarajućeg plana možda se ne čini jednostavnim, međutim, njihova korisnička podrška pruža takve smjernice.

Upravo je to moje sljedeće pitanje. Dopustite da govorim više o njihovoj korisničkoj podršci.

Korisnička podrška

Opet se Atlantic.net razlikuje u odnosu na većinu konvencionalnih hosting platformi. Svako hosting rješenje ima različitu podršku.

Korisnička podrška

Atlantic.net, za razliku od većine platformi, ne pokriva opciju za razgovor uživo za ne-korisnike. Međutim, tijekom određenog vremena možete im se obratiti putem poziva. Uz sve to, ima i tehničku podršku za chat uživo.

Podrška putem e-pošte dostupna je 24/7/365. Ima nekoliko odjeljaka FAQ-a o različitim uslugama.

E-mail

U slučaju da ne pronađete odgovarajući plan, možete čak i ispuniti njihov obrazac za podršku. Predstavnik korisničke podrške pomoći će vam da prilagodite najprikladnije planove na temelju vašeg zahtjeva.

Obrazac za podršku

Ono što mi se sviđa kod njihove podrške je to što razumiju zahtjeve kupaca i pružaju rješenja za vaše upite.

Pozivi, kao i e-poruke, uvijek se preusmjeravaju na određene kanale podrške. Na primjer, postoji zasebna podrška za namjenski hosting i colocation.

Ovakva segregacija usluga osigurava, dobivate brzu pomoć i rješenja su relevantna za vaš zahtjev za hostingom.

sigurnosti

To sam spomenuo ranije; međutim, preispitati ću se. Altantic.net nudi prilagođene planove smještaja koji su posebno u skladu s HIPAA.

Sigurnost i pouzdanost Atlantic.net uzima vrlo ozbiljno. To je vidljivo iz raspona usklađenosti

ima svoje podatkovne centre.

Nevjerojatno je znati koliko sigurnost Atlantic.net održava.

Usklađenost

Iako je Atlantic.net većinom poznat po svojoj usklađenosti s HIPAA-om, postoji još nekoliko njih.Značajke kompatibilne s Hipaom

Infrastruktura je vrlo sigurna i uključuje DDoS zaštitu, otkrivanje provale, upravljane vatrozidove i dvofaktorsku provjeru identiteta.

PCI

U svim planovima organizacije Atlantic.net u potpunosti su obuhvaćeni različiti aspekti sigurnosti.

Ostale sigurnosne značajke

Atlantic.net uključuje osnovne, kao i nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. Njegov dobar popis usklađenosti zasigurno pokazuje razinu sigurnosti koju oni održavaju za svoje usluge u oblaku.

prozodija

Atlantic.net ima puno dobrih karakteristika koje ne biste mogli dobiti na drugim hosting platformama.

Iako sam puno govorio o različitim aspektima portala Atlantic.net, dopustite mi da samo sažmem i iznesem ono što sam ovdje doista učinilo privlačnim..

 • Uptime zasigurno nije stvar koju ne smijete propustiti kada govorimo o Atlatnic.net. Njegov 100% produženi SLA vrijedi posebno spomenuti. Kao vlasnik web stranice, ne morate biti zabrinuti zbog neviđenih prekida rada ili padova. Njeni poslužitelji visokih performansi pružaju besprijekorno i robusno iskustvo. Ovdje se može dobiti savršen spoj performansi i pouzdanosti.
 • Korisnička podrška još je jedan aspekt koji je dobro ugrađen u Atlantic.net. Ima dobru tehničku podršku. Podrška koja je dobro odvojena jedan je od glavnih načina rada ovdje. Pa, ne samo ovo, već i njihova podrška putem e-pošte, live chat i telefon vrijedi spomenuti.
 • Svestranost plana dobro je ugrađena u Atlantic.net. Možete pronaći više planova za zadovoljavanje različitih zahtjeva. Uz cjelovito rješenje temeljeno na oblaku, postoji puno toga što Atlantic.net može ponuditi. Fleksibilnost plana jedan je od glavnih prednosti koje sam ovdje pronašao. Nije mnogo platformi izgrađeno za pružanje takve razine fleksibilnosti. Štoviše, ovdje se možete odlučiti za Windows kao i Linux sa sjedištem.
 • Još jedna stvar koju ne smijete propustiti je njihova sigurnost. Već sam istaknuo razinu usklađenosti koju Atlantic.net održava za svoje podatkovne centre i infrastrukturu. Ne samo da su usklađeni, već pružaju i dodatne sigurnosne značajke.

Za razliku od određenih hosting platformi, one su u potpunosti uključene u plan. Sigurnost je nešto što je Atlantic.net vjerojatno najbolji među većinom hosting platformi. Njihov dobar spoj sigurnosnih značajki vrijedi spomenuti.

kontra

Atlantic.net nudi mnogo toga što se čini sveobuhvatnim rješenjem kada je u pitanju svestranost.

Ipak, ovo nije savršeno idealno rješenje. Atlantic.net ima nekoliko nedostataka koji se ne mogu izbjeći.

Dok sam govorio o njihovim prednostima, dopustite mi da istaknem i neke nedostatke koje imaju.

 • Atlantic.net naplaćuje samo usluge koje koristite, što je dobro. No cPanel ili čak sigurnosna kopija naplaćuju se zasebno. Iako postoje višestruke hosting platforme koje ih pružaju kao besplatne, ovdje ih sigurno ne dobivate besplatno.
 • Atlantic.net je raznolik kada su u pitanju planovi. U slučaju da nemate cPanel, možete i dalje koristiti njihove ugrađene API-je. To je jednostavno za korisnike s tehničkom podrškom. Međutim, to je podjednako složeno za korisnike koji nisu tehnički skloni ili tek počinju istraživati ​​hosting platforme.

Zaključak: Preporučujem li Atlantic.net?

Napokon, vrijeme za presudu, pa ću vam zaista preporučiti Atlantic.net? Kao što sam već spomenuo već nekoliko puta, Atlantic.net pruža ogroman spektar usluga.

Atlantic.net je savršeno rješenje za potrebe poduzeća za domaćinstvom, medicinske centre i slične organizacije.

S tim se ne morate brinuti o produženju, performansama, pouzdanosti, sigurnosti. Ovo su ključne značajke za bilo koju hosting platformu, a Atalntic.net osigurava najbolje od standardnih rješenja.

Međutim, ono što može biti izazovno jest činjenica da bi se novi korisnici mogli smatrati pretjerano složenim. Iako dobivate tehničku pomoć od korisničke podrške, još uvijek ćete pronaći ovaj kompleks ako nemate puno tehničke stručnosti.

Rekavši to, također bih naglasio da je Atlantic.net dobra opcija za slučaj ako imate potrebnu tehničku stručnost. Svakako bih preporučio Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map