LemonStand pregled: prednosti i nedostatke na temelju mog cjelokupnog iskustva

Jeste li čuli vijest o LemonStandu?


Pa, valjda nisi. Nisam ni jedno ni drugo. Pokušao sam gledati i nisam zapravo ništa pronašao, ili barem ništa vjerodostojno iz velikog glasila.

To je ipak dobra stvar! Zašto? Jer to znači da se nije dogodilo ništa značajno loše. To znači da LemonStand barem radi svoj posao, da nije bilo većih narušavanja sigurnosti, da LemonStand ne prevara svoje kupce.

Ali u svijetu hostinga i e-trgovine, vjerujte, LemonStand je prilično poznat. Pronađite gotovo svaki članak o najboljim opcijama e-trgovine, a vjerovatno je da će ih veliki broj imati solidan spomen na LemonStand.

Pa, što je s ovom mirnom, ali dobro izvedenom opcijom hostinga? Opcija koja se rutinski svrstava među velika imena svijeta hostinga, Shopify, BigCommerce i Volusion, ali bez sveg velikog pritiska te poznate heavyweights?

Pa, saznat ćete ubrzo, ali dopustite mi da kažem samo da LemonStand s lakoćom zaslužuje svoju poziciju vrhunske platforme za e-trgovinu, a po mom skromnom mišljenju, možda zaslužuje da se čak i viši od norme postavi prilično visok. nekoliko korisnika.

LemonStand nije savršen, ali stvarno ga puni jedinstvenim uslugama. Zainteresiran?

Pogledajte cijene LemonStand-ovih cijena ovdje …

Nastavite čitati da biste saznali više.

Ukupno: kont

Volim biti brz i neposredan, a ako ste čitali moje članke, vjerojatno znate da ponekad volim navesti loše vijesti. Dobra vijest je da nema previše loših vijesti o LemonStandu.

Prije svega, cijene mogu nenamjerno biti skupe za neke korisnike koji vode manje tvrtke, ovisno o prirodi njihovih trgovina.

Uz to, veliki jaz između tri sloja može nekim korisnicima otežati pronalazak plana koji im stvarno odgovara.

Cijena limunasta

Pogledajte cijene LemonStand-ovih cijena ovdje …

Kao drugo, potrebna je visoka krivulja učenja da bismo maksimalno iskoristili LemonStand.

Da budemo jasni, nije da je LemonStand teško koristiti, ali da biste zaista iskoristili njegove najbolje značajke i postigli svoj novac, trebat će vam neko znanje o vašem kraju.

Napokon, ne mogu reći da je sigurnost nužno loša, ali ne znam koliko ugodno kažem da je i ona posebno jaka. Na licu mjesta nema puno informacija o sigurnosnim mjerama, zbog čega se (a možda i vi) osjećam nesigurno.

Sve u svemu, ništa od toga nije previše ozbiljno i ne definira, tako da! Idemo u prednosti.

Ukupno: Prosci

Evo glavnih profesionalaca.

Iako je cijena nekima možda skupa, općenito je znatno jeftinija od ostalih sličnih paketa drugih kompanija, a barem je cijena vrlo jednostavna..

Lemonstand
Shopify
BigCommerce

PlanSTARTEROSNOVNI, TEMELJNISTANDARD
Cijena / mjesečno.19 dolara mjesečno.29 dolara mjesečno.29,95 USD / mj.

Pogledajte cijene LemonStand-ovih cijena ovdje …

Što se tiče značajki … dobro, najjača točka LemonStanda-a su zapravo njegove značajke. Možda zvuči kao kratki popis pozitivnih rezultata, ali vjerujte mi, osobine koje se nude čak i početnim računima su zaista solidne.

Da biste ih zaista iskoristili, trebate nešto dizajnerskog znanja ili pristup osobi koja ima dizajnersko znanje. Međutim, kad jednom stvarno budete mogli koristiti prilagodljivost, shvatit ćete da ste dobili vrlo solidnu ponudu.

I za ono što vrijedi, čak i značajke koje nisu dizajnirane, nisu prilagodljive brojne su i pouzdane.
Naravno, uvijek je složenije od toga. Nastavite čitati da biste saznali više pojedinosti!

LemonStand cijene

Cijene mogu biti najvažnija točka za većinu vas, i to s pravom. Prije nego što uđem u njega, ovdje možete pogledati službenu stranicu s više detalja.

Srećom, LemonStand čini vrlo jednostavnim.

Postoje tri glavna cjenovna sloja: Starter, Growth i Professional.

Starter ide 19 dolara mjesečno, rast 69 dolara mjesečno, a Professional 199 dolara mjesečno.

Planovi limunade

Značajke
STARTER
RAST
STRUČNI
Naknade za transakcije0%0%0%
skladištenjeNeograničenNeograničenNeograničen
Širina pojasaNeograničenNeograničenNeograničen
Broj proizvodaNeograničenNeograničenNeograničen
Cijena19 $ / mj.69 $ / mj199 $ / mj
Više detaljaViše detaljaViše detalja

Postoji i četvrti, manje uobičajeni sloj koji se zove Premium, a koji počinje od 399 USD mjesečno.

Postoji li besplatno probno razdoblje? Da!

Lako, zar ne? Da, ali malo previše jednostavno. Kako se te cijene zapravo povećavaju?

Pa, naravno, teško je usporediti izravno zbog razlika u značajkama (više o tome uskoro).

Na primjer, početni plan BigCommerce-a je 29,95 USD mjesečno, a Shopifyjev 29 USD mjesečno, ali prodajna granica BigCommerce-a za svoj početni plan iznosi 50 000 USD godišnje, a početna kapa LemonStand-a je 75 prodaja mjesečno.

Dakle, ako je vaša e-trgovina prvenstveno usredotočena na prodaju manjeg broja skupljih predmeta, tada će stil stila prodaje limuzine LemonStand možda pružiti mnogo.

Ako su, s druge strane, vaše potrebe za e-trgovinom usredotočene na prodaju mnogih artikala, cijene LemonStand-a mogu se pokazati prilično skupim jer postoji vrlo velik skok između pokretača i rasta.

Općenito, cijene LemonStanda uopće nisu previše loše u odnosu na ostale vrhunske platforme za e-trgovinu, no može se pokazati kako će biti neočekivano skupe ovisno o vašem mrežnom poslovanju.

Pregled značajki

U redu, značajke. Osim cijene, značajke su vjerojatno najvažnija točka bilo koje hosting usluge. Naravno, ne mogu objasniti sve ovdje, pa možete pogledati službenu stranicu ovdje i ovdje.

Glavna tvrdnja tvrtke LemonStand je svojstvo prilagođavanja, ali čak i pored onih, postoji prilično pristojan paket koji se nudi čak i najnižim nivoima računa.

Za početak, LemonStandov motor omogućuje vam korištenje onog prednjeg okvira koji želite dizajnirati svoje korisničko sučelje.

Vaše stranice za odjavu su prilagodljive, a tu je i mnoštvo besplatnih tema i predložaka otvorenog koda s kojima se možete igrati, tako da izgled trgovine možete napraviti baš onako kako treba.

prilagođene-lemonstand

Na raspolaganju je i mnoštvo značajki za sve slojeve cijena koje će, osim prilagodljivosti, LemonStand i dalje učiniti sveobuhvatnom platformom.

Neki od njih uključuju neograničene račune osoblja, bez naknade za transakcije, neograničene proizvode i varijante, neograničeno spremanje datoteka i propusnost, HTTPS na cijelom web mjestu, popuste i kupone, naprednu SEO pomoć i još puno toga – neke od ovih stvari dostupne su samo u sekundi ili račune treće razine ostalih usluga hostinga.

LemonStand ADVANCED značajke

Bez obzira na to, glavna snaga paketa LemonStand-ovih značajki ostaje velika prilagodljivost. Gotovo sve o vašoj e-trgovini može se prilagoditi, a neke značajke koje u početku nisam ni razumio (ili su mi barem neke trebale vremena da shvatim).

O tome ću govoriti kasnije, ali reći ću vam da je vaše znanje važno kako biste iskoristili sve značajke LemonStanda. Značajke koje se ne prilagođavaju solidne su, ali nisu izuzetne i za vas ne mogu biti sjajan posao ako nemate neko znanje o web dizajnu.

Ali ako želite i želite preuzeti internetski front svoje tvrtke u svoje ruke bez oslanjanja na osnovne teme i funkcije povlačenja i ispuštanja predloška, ​​LemonStand je izuzetno jak u odjelu značajki.

Jednostavnost upotrebe i prilagodbe

LemonStand ima vjerovatno najunikatniji odjeljak o “jednostavnosti upotrebe / prilagodbe” koji sam ikada napisao.

Odgovorit ću vam brzo – LemonStand je vjerojatno najbolje od popularnih hosting platformi za prilagodbu, ali da biste ga zaista iskoristili, trebate neko tehničko znanje.

Je li jednostavan za upotrebu? Pa, naravno. Jednostavno ga je koristiti jer vas osnovne značajke neće previše zbuniti.

LemonStand prilagodite

Ako vas ne zanima stvarno uzimanje izgleda vaše trgovine u svoje ruke, a ako samo iz nekog razloga kliknete LemonStand, onda ćete i dalje moći upravljati trgovinom. To nije najprikladnija opcija, ali ni to nije nemoguće.

Stvar je u tome što će vam trebati neko tehničko znanje kako biste zaista iskoristili sposobnost prilagođavanja koju vam daje LemonStand..

Potencijal za prilagođavanje vaše trgovine jedna je od najvećih prednosti LemonStanda, ali morate sami posjedovati tehničke vještine ili trebate zaposliti nekoga tko može kodirati i razvijati.

Rekavši to, nemojte podcjenjivati ​​prilagođavanje LemonStanda-a, to je danas jedna od najotvorenijih platformi i zasigurno će se svidjeti većini korisnika koji imaju mogućnost direktnog upravljanja izgledom svoje e-trgovine..

Zaista, siguran sam da su mnogi klijenti tvrtke LemonStand (ako ne i većina) na tehnički obučenijoj strani, a za potencijalne kupce koji ovo čitaju slične su kodne pismenosti, reći ću da jednostavnost upotrebe nije problem, a vaša mogućnosti prilagodbe su izvrsne.

Za manje iskusne? Upotrijebiti to nije nemoguće, ali morat ćete imati više sposobnosti na kraju kako biste u potpunosti iskoristili LemonStand.

sigurnosti

Sigurnost je definitivno važna za sve.

A to je posebno važno za vas. Sigurnost vaše e-trgovine neophodna je ne samo zato što čuva vaše podatke, već i zato što čuva i vaše kupce, a osim moralnog pitanja nepažnje o podacima vaših klijenata, tu je i praktični problem – nema kupca pobrinut će se da odete u vaš dućan ako je polovica vremena ili ako vam se ne čini sigurno.

Je li LemonStand brzina? Da vidimo.

LemonStand ima PCI DSS kompatibilnu strukturu, važan zlatni standard pouzdanosti u hosting industriji.

sigurnost limuna i stakla

On koristi SSL na svim svojim stranicama, a ne samo odjava, tako da će se vaši kupci koji se bave tehnologijom moći udobno naći kad posjete vašu trgovinu..

Uz to, uključeno je i puno drugih sigurnosnih provjera s čak Starter računa za koje LemonStand kaže da se obično koriste za najviše planove cjenovnih planova na drugim hosting platformama, mada nisam siguran je li to sasvim istina.

U svakom slučaju, ove provjere uključuju stalno praćenje stanja, dnevne i čak satne sigurnosne kopije i mrežu za dostavu sadržaja širom svijeta (što znači da kupci i posjetitelji web-mjesta širom svijeta mogu pristupiti vašoj e-trgovini).

U današnje vrijeme poprilično sam siguran da su to standardne sigurnosne mjere, ali svejedno ih još uvijek imaju.

Stvar je u tome što njihova web lokacija stvarno nije previše detaljna osim onoga što sam vam ovdje rekao, i nema baš puno provjerljivih informacija o kibernetičkoj sigurnosti LemonStanda.

Reći ću da je probna sigurnost barem standardna i vjerojatno dobra, te da do sada nije bilo velikih problema u vijestima, što je ohrabrujuće, ali da budemo sigurni, sigurnost LemonStand-a možda neće biti ni prejaka..

Rado bih im dao više zasluga kada bi imali lakše dostupne informacije, ali za sada, recimo da je barem dovoljno dobar, ali vjerojatno ni ništa posebno.

Zaključak

U redu, to su bile prilično stvari koje sam ti bacio! Spojimo sve zajedno.

LemonStand je relativno niska cijena, ali može biti prilično skupa za neke korisnike s određenim tipovima trgovina / prodajnih potreba. Struktura cijena je vrlo jednostavna i lako razumljiva, ali postoji i nedostatak nedovoljnih opcija za različite potrebe.

Pogledajte cijene LemonStand-ovih cijena ovdje …

Značajke LemonStanda njegova su najjača prednost. Neprilagodljive opcije nisu iznimne, ali su ipak jake, a njegove mogućnosti prilagodbe su, kao što sam rekao, vrhunske i vjerojatno najbolje.

Naravno, najveći je profesionalac i najveći nedostatak – morate znati kako iskoristiti te značajke da biste zaista postigli svoj novac, tako da lakoća upotrebe nije nešto posebno jaka kod LemonStanda.

Konačno, sigurnost je nešto o čemu sam uglavnom neutralna. Nema puno vjerodostojnih informacija o sigurnosnim metodama i alatima tvrtke LemonStand, nešto što me brine.

Međutim, nisu postojale veće vijesti za zabrinutost, a čini se da ono što znamo znamo garantirati sigurnost koja je „dovoljno dobra“ za veliku većinu korisnika. Ako ste zaista zabrinuti, savjetujete da se za više informacija obratite izravno LemonStandu.

Sveukupno, LemonStand je zaista jaka usluga koja je, iako ne bez upozorenja, spektakularna opcija ako možete iskoristiti najbolje što možete.

Započnite s Lemonstandom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map