Najbolje web hosting tvrtke za 2020. godinu (broj 1 mi je najdraži)

Želite li odmah znati odgovor? Na temelju našeg iskustva i najpoželjnijih ljudi najbolji web hosting je apsolutno GreenGeeks.


Dakle, evo nas: veliki, web hosting, je na dohvat ruke. Web hosting je najpopularnija vrsta hostinga za klijente koji nisu velike korporacije ili velike tvrtke.

Web hosting općenito pruža kombinaciju pristupačnosti i performansi što ga čini izuzetno privlačnom za sve vrste.

Od pojedinaca koji žele mali blog za svoj hobi, do malih poduzeća sa potrebama e-trgovine, web hosting je dovoljno fleksibilan da pruži tona rješenja.

Do sada smo testirali više od 50+ web hostinga.

Na temelju našeg iskustva razbili smo 5 najboljih web hosting tvrtki.

Najbolji web hosting za 2020. godinu:

Cijena
Vrijeme odziva
Uptime
Upotrebljivost
Korisnička podrška

GreenGeeks2,95 $ / mjNajboljeDobro
Bluehost2,95 $ / mjDobroDobro
FastComet2,95 $ / mjDobroSjajno
SiteGround3,95 $ / mjDobroDobro
A2 hosting3,92 $ / mjDobroU redu

Bez dodatnog divljanja, zavirimo u detaljan pregled svakog web hostinga.

1. GreenGeeks (Moj najdraži)

greengeeksNa prvom mjestu imamo jednog od najne jedinstvenijih domaćina. Kao što samo ime govori, GreenGeeks je domaćin s jedinstvenim fokusom na prijatnost prema okolišu. Data centri mogu biti strahovito rasipni, nešto što neki od nas imaju u vidu za sve ostalo što nije štetno za okoliš.

Poslužitelji GreenGeeksa dizajnirani su na način da budu vrlo energetski učinkoviti. Povrh toga, za svaku jedinicu energije koju koriste ulažu trostruko taj iznos u obliku obnovljive energije preko zaklade zaštite okoliša. To znači da upotreba GreenGeeksa ne samo što ne šteti okolišu, već i pomaže!

GreekGeeks vam više nego olakšava savjest. Cijene GreenGeeksa su vrlo blizu prosjeka u industriji, a ponekad mogu biti i na donjoj strani – tako da za etičniji izbor nećete plaćati više. Osim toga, GreenGeeksovi zajednički planovi opterećeni su značajkama.

Greengeeks planRačun na ulaznoj razini započinje s neograničenim prostorom na disku – što je sjajno, ali izuzetno impresivno jer je neograničen prostor na SSD disku. To je veća kvaliteta od prostora na tradicionalnim tvrdom disku i obično dolazi u ograničenim količinama na ostalim domaćinima.

Pored toga, dobivate neograničene račune e-pošte, širinu pojasa i domene. Ova posljednja točka jedinstvena je: većina planova na ulaznoj razini daje vam jednu besplatnu domenu, ali ugošćuje samo jednu domenu. GreenGeeks vam daje besplatnu domenu, ali vam omogućuje da ugostite onoliko koliko si možete priuštiti, što je izvrsno.

Uz to, dobivate neograničene MySQL baze podataka (što je izvrsno), osnovni SSL (koji možete nadograditi), noćne sigurnosne kopije i Cloudflare CDN besplatno. To je ono s čim započnete vrlo impresivno, čak i ako je cijena obnove malo visoka.

To znači da njihov početni plan može biti dovoljno dobar za male i srednje poduzetnike, a ne samo pojedince – da ne kažu ništa o svojim višim slojevima, koji su naravno još bolji.

Ako to nije bilo dovoljno, GreenGeeks ima sjajnu korisničku podršku i jednostavnu upotrebu. To nije iznimno na ovim područjima, ali to nije mnogo važno: dovoljno dobro da se ne možete žaliti.

Najbolje od svega je njihovo vrijeme produženja i reakcije.

greengeeks produženje radaDa. Četiri mjeseca zaredom, naši GreenGeeksi imali su savršeno produženje rada. Da biste stavili višnju na vrh, vrijeme odziva je stalno malo, što ga čini ne samo jednim od najboljih domaćina koje smo koristili u smislu produženja, već jednim od najagresivnijih..

Ukratko, GreenGeeks ima sve. Cjenovni planovi su malo viši nego inače nakon obnove, ali sveukupno su cijene i dalje u prilično normalnom rasponu za zajednički hosting. Zauzvrat, dobivate tonu mogućnosti i nevjerojatne performanse. A to je prilično ekološki – lako prvo mjesto. Detaljniji pregled GreenGeeksa možete pročitati ovdje.

prozodija

 • Izvrsne performanse: savršeno vrijeme produženja i vrlo malo vremena odziva.
 • Mnoštvo značajki i velikodušna raspodjela resursa, od prvog stupnja nadalje.
 • Jedinstveno ekološki!

kontra

 • Neke bolje značajke zahtijevaju plaćene dodatke. To nije velika greška, a GreenGeeksovi planovi ionako su bolje opremljeni od planova većine drugih domaćina, ali može biti neugodno.
 • Cijene obnove više su od uobičajenih, čak i ako su početne cijene niže ili standardne.

Posjetite GreenGeeks

2. Bluehost

plavuša bluehostOd svih imena na ovom popisu, Bluehost je vjerojatno najpopularniji. To je jedan od najpopularnijih domaćina u velikim ligama hostinga: od 2003. Bluehost pokreće više od 2 milijuna web stranica i ima stotine pomoćnog osoblja spremnog za rad.

Glavnu privlačnost Bluehosta vidim u ukupnom sjajnom web hostu koji je prilagođen korisnicima. Odlikuje se dobro, cijene su mu općenito standardne i imaju veliku jednostavnost korištenja i korisničku podršku.

bluehost dijeli web hostingIako prostor za pohranu nije neograničen, kao što je slučaj sa GreenGeeksom, želio bih vas podsjetiti na spomenutu analogiju apartmana: ako bi svi na zajedničkom hosting računu odlučili iskoristiti što više prostora za pohranu, jer je „neograničen , ”Cijela platforma za dijeljenje hostinga neće raditi.

Pa da, Bluehost vas tehnički ograničava, ali praktički gledano, zalihe skladištenja su prilično izdašne, posebno za račun na ulaznoj razini. Osim toga, to je SSD, a ne HD.

Pored toga, dobivate neograničenu propusnost, osnovni SSL, uključenu domenu, neke parkirane domene i jednu web stranicu. Viši slojevi dobivaju više od svega, plus marketinške ponude i sigurnosne kopije web mjesta.

Ove su značajke iskreno dovoljno izdašne za većinu korisnika, čak i ako ne izgledaju tako impresivno na papiru. Rekavši to, mislim da bi Bluehost mogao biti malo darežljiviji ukorak s nekim manjim konkurentima, poput GreenGeeksa ili FastComet-a (koji dolazi sljedeći!). Na primjer, bilo bi lijepo uključiti sigurnosne kopije ili više web stranica za račune za početnu razinu.

Nešto što Bluehost posebno dobro funkcionira je prijateljstvo prema korisnicima. Iako su svi domaćini na ovom popisu u osnovi jednostavni za upotrebu, Bluehost je ovdje posebno jak. Izrađivač web stranica je intuitivan i Bluehost je dovoljno uvjeren u to da ga možete besplatno isprobati na njihovoj web stranici.

Cjelokupni izgled i upravljanje računom vrlo je racionaliziran i jednostavan za korištenje. Povrh toga, korisnička podrška je izvrsna: predstavnici su vrlo korisni, a baza znanja široka.

resursi za podršku bluehostaŠto se produžetka tiče, Bluehost nije prvi. Međutim, Bluehost je uvijek uspio ostati iznad 99,9% produženog rada čak i u najgorem, i obično je bolji od toga.

produženje radaIako je istina da produžetak nije uvijek savršen, vremena odziva stalno su sjajna. Čak i veći broj i dalje je na boljoj strani prosjeka industrije.

Budući da je općenito sjajan domaćin s pristojnim cijenama, dobrim performansama, solidnim značajkama i velikom lakoćom korištenja i podrške, Bluehost je zaradio naše drugo mjesto. Još uvijek radoznali o Bluehostu? Pokrili smo vas.

prozodija

 • Iako je prvi sloj cjenovniji nego što je to uobičajeno za prvi mandat, drugi i treći sloj su pristupačni za prvi mandat i imaju standardne cijene za sljedeće uvjete.
 • Uptime je u cjelini prilično dobar, a vremena odziva izvrsna.
 • Općenito dobra raspodjela resursa.
 • Bluehost je vrlo jednostavan za korištenje, a izvrstan je za početnike. Čak i za kupce posrednih i dobro poznatih, Bluehost racionalizira stvari.
 • Jedinstveno dobra korisnička podrška.

kontra

 • Cijene su općenito dobre, ali prvi stupanj je na skupljoj strani za prvi mandat. Međutim, cijena obnove prilično je standardna.
 • Uptime je obično dobar, ali s vremena na vrijeme može biti i malo ispod standarda.
 • Da, značajke i resursi su u cjelini dobri, ali po mom mišljenju neke bi stvari mogle biti dodane u drugi ili treći nivo kako bi se zadržali natjecatelji značajni.

Posjetite Bluehost

3. FastComet

fastcomet bannerFastComet je jedna od mojih najdražih opcija za web hosting. Zašto? Budući da je FastComet jedina veća hosting tvrtka koja nema znatno veće cijene obnove. Obično s web hostingom vaša prva godina usluge bit će nekoliko dolara mjesečno, ali druga godina nadalje znatno će povećati mjesečnu cijenu, ponekad čak i udvostručiti.

Ovo je nesretno, ali toliko je univerzalno da se malo može učiniti oko toga … osim ako ne upotrebljavate FastComet, koji jednostavno produžuje cijenu obnavljanja isto kao početnu kupnju! Da, čak i ako kasnije promijene standardne cijene.

Vjerojatno to znači da je njihova početna mjesečna cijena viša od prosječne, zar ne? Ne, ne baš. FastComet počinje od 2,95 dolara, što je na donjem kraju prosjeka, a proteže se na tri razine do 5,95 dolara.

fastcomet planDobivate gotovo svaku značajku koja je uobičajena na drugim domaćinima, kao i neke na ulaznoj razini koje su obično rezervirane za cjenovne račune kod drugih tvrtki. Na primjer, FastCloud
ima neograničene račune e-pošte, neograničene baze podataka, neograničeno FTP račune, sigurnost BitNinja poslužitelja, besplatni CloudFlare CDN, SSL i dnevne sigurnosne kopije.

Viši slojevi imaju privatne DNS opcije, upravitelj obnove od 1 klika, dvostruko ili trostruko CPU i RAM, bolji SSL i još mnogo toga. Viši slojevi imaju sve što vam treba, ali činjenica da je početna cijena cijena obnove čini sve puno boljim.

Osim toga, po mom iskustvu, FastComet je jednostavan za korištenje, ima sjajnu korisničku podršku i dobru sigurnost. Pa u čemu je problem? Za ljude koji žele zajedničke mogućnosti hostinga, nije li FastComet vrhunac? Uostalom, lako je najbolja ponuda s obzirom na značajke i cijene.

Iako je FastComet odličan posao, ono se ne slaže s najvažnijom stavkom hostinga: stvarnim hostingom! FastComet je u redu, ali po mom iskustvu, produženje rada bilo je nešto gore od nekih drugih ovdje, a vrijeme odziva bilo je značajno i dosljedno sporije od ostalih najboljih opcija.

fastcomet produženje radaDobra stvar je što FastComet drži stvari kod ocjene 99,9%, iako opet, ovi rezultati nisu tako izvrsni kao neki drugi ovdje. Iako vrijeme odgovora i produženje vremena nisu kraj svijeta, čini mi se da FastComet nije najbolji za one koji snažno daju prednost performansama.

Ali za sve koji su spremni riskirati ove brojeve i traže vrlo isplativo rješenje, FastComet će vjerojatno biti vaš broj jedan. Ako želite prvo znati više, naša recenzija FastComet sadrži više informacija, plus još duži produktivni zapis za provjeru.

prozodija

 • Izvrsna proračunska opcija za one koji žele dosljedno trošiti malu količinu novca bez žrtvovanja značajki.
 • Vrlo stabilna cijena i pakiranje proizvoda.
 • Snažan skup značajki, posebno za cijenu. Opcija ulazne razine posebno je jedan od najpopularnijih paketa web hostinga prvog nivoa koji sam vidio.

kontra

 • Prekidno vrijeme i vrijeme odgovora nisu dobro kao neke druge mogućnosti ovdje.
 • Neka ograničenja pohrane, čak i na višim razinama.

Posjetite FastComet

4. SiteGround


Od svih opcija ovdje, mislim da je SiteGround jedna od najcjenjenijih. Ima zaista dobru reputaciju, a čini se da se svi vlasnici web lokacija sviđaju.

Dio zašto se poštuje je činjenica da iako je ogroman, on je neovisno u vlasništvu:mjesto o tvrtki

Znači, za razliku od Bluehosta (na primjer), na vrhu nema konglomerata.

A kao što vidite, rukovanje s preko 2 milijuna domena prilično je ogroman broj. Sigurno je da SiteGround nešto čini dobro, u redu?
Pa, rekao bih.

Ali znam na što mislite – je li SiteGround skupo ili preskupo? Pa, pogledajmo prvo:plan mjesta

Imam puno dobrih stvari za reći o SiteGroundu, ali prvo bih trebao biti iskren s vama: cijene nisu baš “jeftine”.

Prije nego što uđem u to, dopustite mi da pojasnim: vi dobivate puno stvari sa SiteGroundom, a to čini cijenu i nije previše loša. U shemi stvari tvrtke neće zadržavati nekoliko dolara mjesečno ako profesionalci to vrijede.

Ali za ljude kojima je potreban najjeftiniji domaćin – što obično znači pojedinci i hobisti – SiteGround vjerojatno nije. Početna cijena za planove nešto je viša od prosjeka.

Ali cijene obnove također su na višem kraju prosjeka – čak je i najjeftiniji SiteGround plan možda malo skuplji u usporedbi s nekim drugim domaćinima proračuna.

Ali cijena je stvarno samo dio slike. Jedan od sjajnih aspekata SiteGround je skup značajki koji dolazi uz njega:
bitno obilježje mjesta
Kao što vidite, “bitne karakteristike” – koje svaki plan dobiva – su prilično dobre. Promet nije određen, postoje neograničene MySQL baze podataka, besplatni SSL, besplatni računi e-pošte i besplatni graditelj web stranica.

Čak i ako mislite da je takva osnovna, besplatna CloudFlare CDN je impresivna. CloudFlare CDN zaista može poboljšati performanse i učitavati vremena za posjetitelje širom svijeta.

A dnevne sigurnosne kopije su sjajne, pogotovo ako uzmete u obzir da toliko domaćina ima samo tjedne ili mjesečne sigurnosne kopije za planove ulazne razine..

To su samo bitne stvari. Sljedeća dva sloja imaju premium značajke:
značajka mjesta
Što prvenstveno olakšava postavljanje web lokacije i povećava performanse. Geeky značajke su slične po tome što povećavaju performanse i također omogućuju PCI sukladnost (što vam omogućuje sigurno obrađivanje mrežnih transakcija).

Nedostatak svega toga su, naravno, ograničenja skladištenja. Realno gledano, dijeljeni web hosting ima DOSTO ograničeno, čak i ako vaš hosting plan kaže da imate neograničenu količinu prostora za pohranu.

Dakle, stavljanje ograničenja na SiteGround na 10 GB nije tako loše kao što se na prvi pogled može činiti. Zapravo je prilično realno – većina ljudi na planovima ulazne razine neće koristiti više od 10 GB. Ali ja i dalje mislim da je šteta što oni tamo imaju granicu. S druge strane, to je SSD pohrana (koja je bolja)!

Važna napomena o SiteGroundu: stvarno je sjajna za WordPress. U stvari, WordPress.org preporučuje SiteGround zajedno s još dva domaćina kao najboljim za WordPress hosting.

To je zato što SiteGround, osim što je pouzdan i prilagođen korisnicima, ima mnoštvo značajki koje olakšavaju postavljanje ili prijenos WordPress web mjesta. Dakle, to je posebna snaga SiteGround-a.

Osim toga, SiteGround je prilično jednostavan za upotrebu (čak i ako ne koristite WordPress) i ima sjajnu korisničku podršku. Dakle, SiteGround općenito dobro funkcionira u većini područja, uključujući značajke – jedini problemi do sada su cijena i ograničenja skladištenja.

Moramo pogledati još nešto: produženje, naravno. Budući da je SiteGround možda dobro prihvaćen, ali dijeljenje hostinga svugdje je podložno kvarovima i lošim performansama. Dakle, evo kako je SiteGround učinio za mene:
poligon mjesto za testiranje
Po mojim mjerenjima, SiteGround je izveo ODLICNO. Ne savršeno, ali vrlo je blizu. I ne samo da je produženje rada uglavnom super, vremena odziva su pristojna.
Naravno, ne toliko nisko koliko bih želio – ali ne i na višem kraju koji sam vidio s drugim domaćinima. Uzet ću ono što mogu.

Dakle, SiteGround je zaista solidan web domaćin i lako jedan od najboljih u poslu. Značajke su prilično dobre, izvrsne su za WordPress, a performanse su solidne.

Jedini pravi nedostatak je to što će SiteGround biti pretjeran, i previše skupo, za ljude kojima su potrebni jeftini domaćini i manje zahtjevne web stranice.

Ako želite znati više o SiteGround – pogodili ste! Pogledajte našu cjelovitu recenziju SiteGround.

prozodija

 • Prilično dobre značajke, sveukupno. Dnevne sigurnosne kopije i CloudFlare CDN uključeni su za SVE razine, a drugi i treći nivo imaju još naprednije značajke.
 • SiteGround je posebno prikladan za WordPress web mjesta.
 • SiteGround je dosljedno jedan od najuspješnijih domaćina koje sam testirao, u smislu produženja.

kontra

 • Više od prosječnih početnih cijena i veće od prosječnih cijena obnove.
 • Nadogradnja na viši nivo nije beznačajno u pogledu cijene.
 • Čini se malo ograničenje skladištenja.

Posjetite SiteGround

5. A2 hosting

Do sada je ovaj popis mješavina podmuklih i masovnih imena. A2 Hosting je još jedan nedovoljan rad: ne znamo točno njegovu veličinu, ali prilično nam je očigledno da nije na razini (veličine) s Bluehostom ili SiteGroundom.

Pa što A2 hosting donosi na stol? Iako je relativno malo ime, A2 hosting nudi snažne rezultate kada su u pitanju značajke, a cijena im je razumna – plus što nude više mogućnosti od većine tvrtki.

a2 plan hostingaA2 hosting nudi i Linux planove i Windows planove.

a2 plan za Windows hostingRazlike u cijenama nisu previše značajne, a lijepo je vidjeti ove opcije dostupne za one koji su zainteresirani. Razlika između Linuxa i Windows poslužitelja tema je drugog dana, ali ukratko: za većinu korisnika koje zanima zajednički hosting, Windows poslužitelji mogu biti bolji za .net web mjesta / aplikacije. Napredniji korisnici s težim potrebama možda bi radije prozore Windows iz naprednijih razloga, ali predlažem Linux za većinu vas.

U svakom slučaju, raspoređivanje značajki nije loše. Započinjete s jednom stranicom, neograničenim pohranom i prijenosom, plus besplatnim SSL-om, ali nažalost samo s pet baza podataka. Drugi sloj je prilično pristupačan, uključujući cijenu obnove i ne ograničava nikakve resurse.

Na papiru stvari ne djeluju previše impresivno, ali A2 hosting ima puno dodatnih protokola i sigurnosnih značajki za web hosting koje su prema zadanim postavkama uključene. Osim toga, A2 hosting ima puno dostupnih dodataka i nadogradnji.

Najveća od njih je “Turbo” nadogradnja (vidi gornji popis značajki), koja strahovito povećava performanse. Čak i pored toga, na raspolaganju su vam razne i manje mogućnosti nadogradnje.

a2 mogućnosti hostingaŠto se tiče jednostavnosti upotrebe ili korisničke podrške, možda mislite da A2 hosting pati zbog svoje male veličine. Srećom, to nije slučaj. Iako ne nalazim A2 Hosting kao super korisnik, nije ga teško koristiti ni naučiti.

Predstavnici su uglavnom dobri i reagiraju na vrijeme, ali to je ništa što bih smatrao izvanrednim. Baza znanja prilično je neupadljiva, ali ipak korisna. To je u redu – podrška A2 je i dalje dovoljno dobra da posao bude obavljen.

S druge strane, A2 hosting je malo bolji za naprednije korisnike. To je prilagođavanje programerima i dobro je za ljude s vrlo specifičnim idejama o njihovim potrebama za hostingom. Jednom riječju, susretljiv i vrlo prilagodljiv.

A2 hosting ima puno opcija za poboljšanje performansi. Ovo su prilično pristupačne cijene ako ste zainteresirani i mogu poboljšati vaše web mjesto. Međutim, više su me zanimali rezultati na osnovnoj razini, bez nadogradnje.

a2 produženje rada s hostingomAh … da, pomalo nesretno ovdje. Svijetla strana? A2 hosting uglavnom je uspio ostati iznad 99,9% produženog roka. Slaba strana? Vrlo je nedosljedan ostati iznad oznake 99,95%, a jedan je mjesec čak pao na najniži iznos od 99,8%.

Povrh svega, odzivna su vremena prilično visoka, dosljedno. To znači da je A2 hosting malo rizika za one koji stvarno računaju na kvalitetno produženje rada i vrijeme odziva. Ako su vam ove stvari manje prioritetne, A2 hosting može biti sjajna opcija – ali možda ne bi bila sjajna ideja ako tražite rješenja za e-trgovinu, osim ako niste zainteresirani za dodavanje nadogradnji.

No nadogradnje ne bi trebale biti obavezni dio stvaranja vaše usluge tako da je A2, iako je općenito solidan i dobar ako koristite sve što nude, na posljednjem mjestu. Nemojte se zavaravati, ipak je dobro za web hosting (i druge vrste hostinga, ako ste znatiželjni).

Uz to, jamstvo povrata novca bilo kada vam se ne sviđa vaša usluga!

prozodija

 • Izvrsno za korisnike koji žele opcije: postoji izbor između Linux i Windows planova i mnogih dostupnih nadogradnji.
 • A2 hosting može biti uspješan ako u potpunosti iskoristite njegovu infrastrukturu i nadogradnje. Nadalje, nadogradnje su često pristupačne.
 • Uzimajući u obzir posljednje dvije točke, A2 hosting je posebno dobar za one koji predvide potrebu za skaliranjem, ali ipak žele ostati unutar pristupačne web hosting strukture.
 • A2 hosting je prilagođen programerima: podržava puno skripti, a programerima čak i omogućuje jednostavno započinjanje posla.

kontra

 • Cijene trećeg nivoa su malo skuplje nakon obnove, iako nisu ništa lude.
 • Prosječna korisnička podrška i jednostavnost korištenja. Dovoljno dobro, ali ništa iznimno.
 • Performanse nisu odlične na osnovnoj razini (bez nadogradnje, sa zadanim značajkama).

Posjetite A2 hosting

Zaključak

Wow! Iako je pronalazak najboljeg web hostinga u početku možda bio zastrašujući, nadamo se da je ovaj popis pomogao pojednostaviti stvari. Samo da bih se uvjerio da smo na istoj stazi i da biste bili sigurni da možete pronaći najbolje stajanje za hostove, ponovit ću nekoliko stvari.

Prvo pogledajte sve stvari koje smo gledali. Kada je riječ o cijeni i značajkama, imajte na umu da pazite na cijene obnove; koje su značajke zauvijek besplatno uključene, a koje naknada nakon prve godine; plus koje su značajke realno potrebne. Koliko prostora vam stvarno treba?

Osim što ovim aspektima određivanja cijena i značajki dajete prioritete, vrlo je važno obratiti pozornost na izvedbu. Čak i ako niste tvrtka ili ne želite da zarađujete na svojoj web lokaciji, vjerojatno imate interes za web lokaciju koja je pokrenuta i radi, zar ne?

Ovdje na Hosting Pill nudimo nekoliko besplatnih alata koji bi vam mogli biti korisni za ovo područje. Umjesto da plaćate produžni kalkulator, pogledajte naše dok isprobavate različite domaćine.

Također možete koristiti našu provjeru web stranice. Jednostavno je kako i ime zvuči: samo unesite u URL svoje web lokacije i provjerite je li web mjesto dolje samo za vas ili za sve!

Testiranje domaćina koji vas zanimaju možda previše rada, tako da ovdje možete pogledati i naše uptime mjere. Svi domaćini koje mjerimo su ovdje – ne samo oni na ovom popisu!

Kako sada ovaj popis stoji, mislim da je to prilično dobar početak. Svi su ti domaćini sjajne mogućnosti web hostinga, ali svaki ima svoje prednosti.

GreenGeeks je pristupačan prve godine i malo skuplji nakon toga, ali nudi mnoštvo mogućnosti, ima izvrsne performanse i ekološki je prihvatljiv.

Bluehost je vjerojatno najbolji svuda: cijene i karakteristike su u redu, performanse su vrlo dobre, a odlikuju se korisnošću i korisničkom podrškom..

FastComet također ima dobru korisničku podršku, ali njegova glavna snaga je fenomenalna ponuda koju predstavlja: tona značajki za niske cijene koje se ne obnavljaju nakon obnove. Jedini problem? Njegova izvedba nije dobra kao Bluehost i GreenGeeks.

SiteGround pruža veliku vrijednost hostinga za prvi mandat, a ima standardne cijene nakon toga. Ne odlikuje se značajkama, ali ima zaista dobre performanse zbog svoje cijene i jednostavnosti, plus osobna pomoćnica koja je lijep dodir.

A2 hosting, na petom mjestu, izvrstan je za tvrtke spremne na nadogradnje za izvrsne performanse i one koji više tehnički misle na svoje potrebe za web hostingom, ali nije tako dobar za one koji samo traže proračunske mogućnosti (poput pojedinaca i hobista ).

Možete sve isprobati najmanje trideset dana, a u nekim slučajevima i duže, pa ne čekajte. Sretno gostovanje!

najbolji web hosting infografički

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map