Najbolji dobavljači hosting hostinga za 2020. godinu (broj 2 je moj najdraži)

Hosting prodavača je nešto što nude neke platforme za hosting. Međutim, ne nude sve hosting platforme mogućnost hostinga prodavača.


Dakle, jeste li odlučili pokrenuti vlastito web hosting rješenje? Pa, ovdje je opcija koja vam omogućuje.

Da, govorim o hosting hostingu.

Hosting prodavača ponajviše se razlikuje od uobičajenog web hostinga. To vam omogućuje da budete web domaćin po učinkovito niskim troškovima održavanja i omogućava vam uživanje u dobiti koju ostvarujete.

Dakle, u osnovi pomoću hosting hostinga možete predstavljati kao davatelja web hostinga. Iako je ovo vrlo kratka definicija reseller hostinga, dopustite mi da dam više detalja o tome što je reseller hosting i tko od njega ima koristi.

Što je Reseller Hosting i za koga se bavi?

Kao što sam već spomenuo, hosting prodavač vam omogućuje da djelujete kao web domaćin. Kao kupac preprodavača djelujete kao posrednik između pružatelja distributera i krajnjeg kupca.

Ovdje možete pružiti potrebnu širinu pojasa, prostor, cPanel krajnjem kupcu. Određeni preprodavači također vam omogućuju dodavanje marke. Ovo je lakši način pružanja usluga web hostinga u slučaju da nemate potrebnu infrastrukturu.

Možete provjeriti mogućnosti hostinga preprodavača u slučaju da želite pružati usluge hostinga, ali nemate sljedeće

 • Dovoljno proračuna za postavljanje kompletne infrastrukture
 • Dovoljno tehničke stručnosti za rješavanje hardverskog / softverskog ažuriranja ili tehničkih problema
 • Dovoljna geografska distribucija lokacija ili centara podataka
 • Nije moguće pružiti podršku 24 sata dnevno i 7 sati dnevno za web hosting

U slučaju da imate jedan od gore navedenih problema, sigurno je ulaganje reseller hostinga. Reseller hosting nudi vam sve rješenje u jednom paketu u slučaju da želite pokrenuti vlastiti web hosting posao.

Mnoge platforme hosting hostinga nude dodatne usluge kao što su:

 • Podrška krajnjim korisnicima
 • cPanel
 • SSL
 • Portal za upravljanje svim računima – WHMCS softver za naplatu, softver Helpdesk
 • Prilagodbe

Značajke hostinga preprodavača razlikuju se između različitih opcija koje su dostupne na tržištu.

Kako postati hosting hosting reseller?

Prodavač hostinga djeluje kao podružnica za stvarnog pružatelja usluga web hostinga i može dopustiti hosting prodavaču da zaradi nešto više novca.

Da biste postali hosting prodavač, morate sljedeće:

 • Prvo, napravite dovoljno istraživanje tržišta kako biste odabrali iskusnu i pouzdanu uslugu hostinga
 • Za ovog dobavljača, odaberite najbolji paket na osnovu vašeg zahtjeva i budžeta
 • Odaberite potrebne opcije pristupnika plaćanja putem kojih možete prihvatiti plaćanje od kupaca.
 • Ispunite potrebne detalje i platite prema planu
 • Pokrenite svoju web stranicu kako biste olakšali prodaju usluga hostinga
 • Tržirajte svoju web stranicu kako biste poboljšali prodaju

Početi biti hosting prodavač je jednostavno i ne zahtijeva previše stručnosti.

To djeluje uzbudljivo, zar ne? San koji se ostvaruje za pojedince koji se vesele pokretanju vlastitog web hosting poduzeća, ali ne znaju odakle započeti ili imaju druga ograničenja..

Ovim vam dopustite da govorim više o najboljim hosting prodavačima dostupnim na tržištu.

hostingpillNajbolji dobavljači hosting hostinga

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (Moji najdraži)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. InMotion hosting
 6. GoDaddy

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub daje bolji izbor proizvoda jer platforma podržava višestruki hosting koji uključuje – zajednički hosting, namjenski hosting, VPS, hosting u oblaku. ResellerClub pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca.

ResellerClub potpuno posvećen hosting distributeru dolazi s podrškom zajednice. Također je podržana opcija preprodavača domena. Sveobuhvatne mogućnosti hostinga prodavača, čini se, jedna od njegovih najjačih točaka.

Ovdje dobivate besplatni račun preprodavača, besplatni cPanel, besplatni WHM, instalacijski uređaj Softaculous, besplatnu migraciju domaćina, optimizaciju performansi, nadogradnje, podršku na poziv. Dok ste web domaćin, možete iskoristiti ove značajke koje pruža ResellerClub.

Mrežu pokreće CloudFlare CDN za postizanje visokih performansi i brzine. Ova podrška ima Windows kao i Linux hosting distributera. Linux-ovi planovi hosting hostinga prikazani su u nastavku.

Bluehost plan Linuxa

Svi planovi podržavaju neograničen cPanel, no imaju ograničenja prostora na disku. Slično tome, imate i Windows hosting prodavač koji ima planove hosta kao što je prikazano u nastavku:

Bluehost Windows

Sve u svemu, planovi su pristupačni i za Windows i Linux.

prozodija

 • Svestrani planovi s podrškom za Windows i Linux prodavača
 • Sadrži osnovne sigurnosne značajke
 • Uključuje neograničen cPanel i Plesk račune

kontra

 • Prosječna podrška
 • Obnavljanje je vrlo skupo

Posjetite ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks popularna hosting platforma za zeleni hosting također ima mogućnost hostinga distributera. To ne uključuje određeno ograničenje prostora na disku ili propusnost, za razliku od ResellerCluba.

Međutim, GreenGeeks ima ograničenje broja cPanela za svaki plan. Pored toga, plan uključuje i WHMCS. Ispod su navedeni svi planovi GreenGeeks hostinga za prodavače.

GreenGeeks plan

Na neki način GreenGeeks postaje cjenovno prihvatljiv čim povećavate svoje usluge. Možete koristiti njihov veleprodajni račun koji počinje od samo 2 USD / mjesečno.

GreenGeeks podržava registraciju domene, migraciju domena, instant skalabilnost resursa, besplatnu migraciju računa. GreenGeeks pruža brze performanse s RAID-10, SSD, caching, CDN i optimizacijom.

Privatno prilagođavanje bijelih oznaka za prikaz logotipa vaše robne marke i naziva domene moguće je pomoću GreenGeeksa. Usluge uključuju napredne sigurnosne značajke zajedno sa 24/7 nadgledanjem i potpunom korisničkom podrškom.

Sve je to povezano s podrškom za e-trgovinu i ostalim značajkama prilagođenim programerima. Kao platforma web-domaćina, klijentima biste mogli u nastavku pružiti sljedeće značajke.

Značajke GreenGeeksa

Sveukupno GreenGeeks nudi pristupačne i višestruke značajke u njegovom reseller hostingu.

prozodija

 • Podržava bijelu naljepnicu
 • Dobre performanse, pouzdana usluga s naprednim sigurnosnim značajkama.
 • Neograničen prostor na disku i širina pojasa
 • Povoljan i lagan za skaliranje
 • Dobra podrška

kontra

 • Ograničava broj cPanela

Posjetite GreenGeeks

3. MilesWeb:

hosting hosting prodavača
MilesWeb nudi Reseller Hosting budućim freelancerima koji žele upravljati s više web stranica ili projekata odjednom bez gnjavaže da moraju postaviti odvojeni hosting za svaki od njih.

Kao i svi drugi planovi, i cijene hostinga za preprodavače također su niske & pristupačne, ali ne nedostaju značajke.

Međutim, MilesWeb ima ograničenje za broj cPanel računa i prostora za pohranu koji su dostupni u svakom planu. Ali svi planovi dolaze unaprijed instalirani s WHMCS-om, što je sjajan dodatak. Ispod navedeni planovi su ono što MilesWeb nudi u sklopu Reseller hostinga.

milweb prodavač hosting cijene

Kao što vidite, MilesWeb postaje više & pristupačnije što može proširiti vaš pothvat. Možete započeti s 10 cPanel računa & Spremište od 20 GB po ₹ 290 mjesečno odmah kao najpovoljniji plan.

Neograničene domene, propusnost, MySQL baze podataka & Računi za e-poštu dostupni su u svim planovima distributera. Uključen je i besplatni SSL certifikat, preprodavač domena a / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb podržava registraciju domena, migraciju, skalabilnost resursa & besplatna migracija računa Omogućuje brze performanse uz RAID-10, SSD, Builder web stranica, WHM, malware & Zaštita od skeniranja.

značajke hosting hosting prodavača

Sve gore navedene značajke dolaze uz 30-dnevnu garanciju povrata novca MilesWeba, korisničku podršku 24 sata dnevno & 99,95% produžetka.

prozodija

 • Uključuje WHMCS
 • Dobre performanse uz solidnu sigurnost
 • dostupan & lako skalabilno
 • Dovoljna korisnička podrška

kontra

 • Ograničena pohrana & cPanel

Posjetite MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround Banner

SiteGround podržava hosting distributera na temelju odabranih kredita. Jedan kredit za preprodavača bit će jednak jednogodišnjoj usluzi hostinga. Zarađujete 1 kredit po aktivaciji. Minimalno vam je potrebno 5 bodova da biste se uključili u preprodavački program.

Ovdje je grafikon cijena temeljen na razgraničenju kredita.

SiteGround Credits

SiteGround pruža samo jedan jedinstveni plan koji može podnijeti oko 10K mjesečnih posjeta. Dok koristite SiteGround distributera za hosting, dobivate osnovne opcije hostinga za SiteGround što pruža značajnu brzinu, sigurnost i pouzdane usluge.

SiteGround je pružio pouzdane usluge i pruža 99,99% produženog vremena. Također je podržana opcija s bijelom oznakom. Dobivate nesmetan prijenos podataka s 10 GB web prostora. Uključuje cPanel i softakuloznu instalaciju.

Značajke SiteGround

Na osnovnoj razini SiteGround ima više podatkovnih centara, SSD pohranu, besplatan CDN, SuperCacher, HTTP / 2 podršku. Sve to automatski postaje dostupno kada odaberete hostinga prodavača SiteGround.

SiteGround ima ugrađenu podršku za e-trgovinu zajedno s naprednim sigurnosnim značajkama i sigurnosnim kopijama.

Sigurnosne značajke SiteGround

Također je ugrađeno nekoliko značajki za programere koje su također dostupne kada se odlučite za hosting distributera.

prozodija

 • Podržava unaprijed sigurnosne značajke
 • Podrška za bijele naljepnice
 • Pouzdana usluga i dobra produkcija (Put link za recenziju)

kontra

 • Plan je složen za razumijevanje za početnike
 • Nedostaje podrška

Posjetite SiteGround

5. Hosting InMotion:

Natpis INOtion

Inmotion hosting poznat je po svojim svestranim mogućnostima hostinga. To također ne ostaje zaostalo kada je u pitanju opcija hostinga preprodavača.

Želio bih napomenuti da Inmotion Hosting ima svestranu mogućnost hostinga distributera, ali isključivo ograničena na Linux.

Plan uključuje besplatni cPanel, WHMCS, SSL, namjenski IP, eNom i mnoštvo ugrađenih sigurnosnih značajki. Inmotion hosting pruža besplatne transfere cPanel-a. eNom koji je besplatni distributer domena također je uključen u Inmotion Hosting plan.

Inmotion hosting pruža 90-dnevnu garanciju povrata novca, softakulan instalater, rješenje bijelih etiketa, pohranu na bazi SSD-a i besplatne sigurnosne kopije. Planovi uključuju hosting za e-poštu, uz zaštitu DDoS-a i uklanjanje zlonamjernog softvera.

Planovi su podjednako pristupačni. Iako to ograničava propusnu širinu i prostor na disku, cPanel je neograničen.

Dolje je istaknuto 6 planova:

Nacrt plana

Nacrt plana

Inmotion hosting omogućuje cjelovite sigurnosne kopije na poslužitelju i ima značajnu podršku za e-trgovinu. Svi planovi uključuju nekoliko osnovnih, ali bitnih značajki.

Značajke inmotivacije

Sve u svemu, planovi imaju podršku za mnoštvo značajki. Ispod su detaljne značajke dostupne u svakom planu.

INmotion planovi

Uz sve to, možete iskoristiti podršku stručnjaka za distribuciju hostinga. Opet, ne moram to spominjati, ali to je uključeno u plan.

prozodija

 • Svestrani planovi s više ugrađenih značajki
 • Podržava bijelu naljepnicu
 • Pristupačne cijene
 • Dobre sigurnosne značajke s pouzdanim uslugama
 • Podržava neograničen cPanel

kontra

 • Ograničava propusnu širinu i prostor na disku
 • Obnove su visoke cijene u usporedbi s prvim cijenama

Posjetite InMotion hosting

6. GoDaddy:

Banner GoDaddy

Još jedna velika platforma za hosting, ne zaostaje u utrci kada je riječ o hostingu preprodavača.

GoDaddy distributer hosting pruža WHMCS licencu, cPanel, bijela rješenja. Ovo može podržati do 250 računa. Svi planovi uključuju neograničenu propusnost, bazu podataka i web stranice.

Tu je uključena i opcija preprodavača za domene GoDaddy. Prve godine dobivate besplatni SSL. Možete skalirati u bilo kojem trenutku i možete koristiti do 32 GB RAM-a. Prednost GoDaddy je u tome što omogućuje hosting kao i preprodaju domena.

GoDaddy svakodnevno nudi podršku za hosting distributera. Korištenjem ovog plana možete pružiti podršku kupcima.

GoDaddy također nudi Basic / Pro Reseller program koji se razlikuje od hostinga za Reseller. Korisnici često ovo pogreše zbog hostinga preprodavača.

Međutim, s osnovnim / Pro distribucijskim programom rukovanje plaćanjem obavlja GoDaddy dok možete imati prilagođeno izlog. Suprotno ovome, hosting distributer pruža veću kontrolu korisnicima gdje ste odgovorni za plaćanja.

Reseller hosting pruža 4 različita plana.

Plan GoDaddy

prozodija

 • Podržava bijelu naljepnicu
 • Pruža neograničenu propusnost
 • Dobra korisnička podrška za omogućavanje hostinga distributera
 • Pruža mogućnost preprodavača domena

kontra

 • Ograničen web prostor za svaki plan
 • Pruža samo osnovne sigurnosne značajke bez sigurnosnog kopiranja rješenja
 • Morate potpuno obraditi korisničku podršku za svoje kupce

Posjetite GoDaddy

Zaključak:

Reseller hosting je dobar izbor za poduzetnike ili agencije za web dizajn koji se raduju pružanju web hosting rješenja, ali nemaju proračun ili infrastrukturu da učine isto.

Sve gore navedene mogućnosti hostinga distributera razlikuju se u mnogim aspektima. Međutim, ovdje bih želio istaknuti jednu takvu mogućnost koja se ističe.

GreenGeeks nudi višestruke mogućnosti i dobra je opcija za gostovanje distributera. Iako su svi dobri, GreenGeeks se ističe među najboljima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map