Najbolji web hosting za 2020. godinu za male tvrtke

Malo poduzeće ima različite izazove u usporedbi s prilično velikim tvrtkama za e-trgovinu.


Tržište je prepuno web hosting platformi, a većina njih podržava e-commerce tvrtke.

No jesu li svi ti primjereni za vašu malu tvrtku?

Mala poduzeća imaju svoja ograničenja i nepotrebno je reći da zahtijeva plan koji je pristupačan i istovremeno pruža prilično dobru uslugu hostinga.

Pa, nitko vam ne kaže, koja bi hosting platforma bila pogodna za malo poduzeće. Kao rezultat toga, plaćate značajke koje vjerojatno nećete trebati.

Definitivno nitko ne želi biti u takvoj situaciji. Dakle, najbolje je doći do suštine koje su najbolje web hosting platforme pogodne za mala poduzeća.

To je upravo ono o čemu ću ovdje raspravljati, ali prije toga dopustite mi da vam dam detalje o onome što trebate pogledati prilikom odabira hosting platforme.

Koje bih stvari trebao potražiti prije nego što odaberem hosting za svoju malu tvrtku?

Čini se da se često puta, parametri koji bi se trebali uzeti u obzir prilikom odabira hosting platforme čine kao crni okvir.

Mnogo puta, početnici kao i iskusni korisnici, na kraju odaberu hosting platformu koja možda ne može ispuniti očekivanja.

U takvim slučajevima korisnicima nije preostalo druge opcije, osim da imaju usluge hostinga.

Evo nekoliko stvari na koje biste trebali paziti prije nego što odaberete bilo koju hosting platformu.

Uptime

Uptime definira koliko dugo će vaša hosting platforma biti aktivna. Ovo je definitivno važan parametar koji treba tražiti dok odaberete bilo koju hosting platformu.

Definitivno ne želite da vaše poduzeće izvrši udarac zbog stanke vašeg davatelja usluga hostinga. Dakle, ako je produžetak nedosljedan ili vidite da ide ispod 99,9%, tada morate preispitati svoj izbor.

Pouzdanost i sigurnost

Kaže se da je pružatelj hosting usluga pouzdan ako pruža pouzdano produženje rada, sigurnost, vrijeme odziva. Da bi bio pouzdan, pružatelj usluga hostinga mora imati značajnu infrastrukturu za pružanje ovih značajki.

To uključuje značajke kao što su SSD, sigurnosna kopija i restauracija, nadzor 24/7, CloudFlare CDN, distribuirana arhitektura i slične tehnologije. Takve ugrađene značajke čine hosting platformu pouzdanom.

Pouzdanost je vrlo usko povezana sa sigurnošću. Nepotrebno je spomenuti da bi mali nedostatak sigurnosti na vašoj hosting platformi mogao koštati visoku cijenu.

Sigurnosne značajke mogu se kretati od sigurnosnih značajki osnovne razine poput SSL-a do ostalih sofisticiranijih sigurnosnih značajki.

Usluga izrade sigurnosnih kopija

Jednom kada stvorite svoju web stranicu, definitivno ne želite riskirati. Prvo što trebate je sigurnosna kopija vaše web stranice i baze podataka.

Dakle, ako vam hosting hosting platforma ne pruža uslugu sigurnosne kopije, tada možete dobro razmisliti o svom izboru.

Slično tome, nekoliko hosting platformi dopušta izradu sigurnosnih kopija uz zasebnu cijenu. Najbolje je provjeriti je li ovo pristupačno. Usluge izrade sigurnosnih kopija i obnove igraju ključnu ulogu pri odabiru bilo koje hosting platforme.

Plan obnove

Cijena obnove je ona koju biste dugoročno trebali platiti. Iako u većini slučajeva prvo cijene izgledaju atraktivno i povoljno, najbolje je provjeriti stope obnavljanja.

To morate provjeriti za plan koji odaberete, kao i domenu. Nekoliko hosting platformi imaju veće cijene obnove u odnosu na njihove prve cijene.

Iako ovo zvuči fer, definitivno ne želite biti u last minute iznenađenjima. Ako su cijene obnove pretjerane, tada vam ostaje drugi izbor, osim da podnesete visoke stope obnove nakon što ste se obvezali na određenu hosting platformu..

Korisnička podrška

Korisnička podrška uključuje sve što pruža platforma za hosting kako bi putovanje putem web hostinga bilo jednostavnije i bezbrižnije.

To uključuje dostupnost korisničke podrške, poput 24-satne raspoloživosti korisničke podrške. Ostale bitne značajke uključuju – live chat, dostupnost e-pošte, telefonske usluge, ulaznice.

Osim ove, trebali biste uzeti u obzir i druge značajke kao što su video tutorijali, FAQ, blogovi, podrška zajednice, forum, namjenski resursi i slične značajke koje mogu učiniti korištenje platforme za hosting jednostavnijom.

Ideja je pomoći iskusnim kao i početnicima da razviju web stranicu, doznaju više informacija i riješe probleme u najmanje vremena. A to se može učiniti samo ako hosting platforma ima snažnu korisničku podršku.

Sad kad sam vam pružio pojedinosti o tome što točno trebate potražiti dok odabirete hosting platformu, dopustite mi da dalje i pročitam upute o najboljim hosting platformama za male tvrtke.

Evo kratkog pregleda najboljeg web hostinga za male tvrtke 2020:

RangHosting CompanyUptimeZnačajkeCijena
1BlueHost100%5/52,95 $ / mj.
2FastComet99,97%5/52,95 $ / mj.
3SiteGround99,99%5/53,95 $ / mj.
4iPage99,99%4.5 / 51,99 $ / mj.
3GreenGeeks100%4/53,95 $ / mj.

Najbolje web hosting tvrtke

1. BlueHost

plavuša bluehostBlueHost je jedna od najboljih opcija koje su dostupne za vaše male tvrtke. Jedna je od popularnih hosting platformi i dio je grupe Endurance International.

Ovo se događa kao jedna od 20 najvećih web hosting platformi.

BlueHost je prvi put predstavljen 2003. godine, a sjedište mu je u Provo, Utah, SAD. Pokreće više od 2 milijuna web stranica širom svijeta.

Sada mi dopustite da detaljnije objasnimo kako BlueHost radi za vaše malo poduzeće.

Neprekidno vrijeme rada:

Počeo sam nadzirati produktivne metrike Bluehosta plaćajući sam njihov plan hostinga. Ispod je kratki snimak onoga što sam zabilježio.BlueHost Uptime rujna 2018

Detaljne podatke možete vidjeti ovdje.

U većini slučajeva BlueHost je osigurao trajno vrijeme rada od oko 100%. To jamči da bi na vaše poslovanje imali najmanji utjecaj zbog zastoja.

Pouzdanost i sigurnost:

BlueHost podržava SSD pohranu za svaki plan. Osigurava dobru brzinu čak i uz osnovni plan.

BlueHost ima tehnologiju koja identificira web stranice koje koriste pretjerane resurse i dodijeli ih izoliranom sustavu. Na ovaj način sve web stranice mogu održavati dosljedan rad i vrijeme odziva.

Njegova prilagođena tehnologija omogućava vam nadogradnju dok povećavate.

Naprednijim planom dobivate podršku CloudFlare CDN-a za poboljšanje performansi vaše web stranice.

Uz sve svoje planove, dobivate besplatni SSL.

bluehost free ssl

Uz više unaprijed planova dobivate stručnjake za neželjenu poštu, privatnost domene, izradu sigurnosnih kopija.

Ostale neobavezne sigurnosne značajke uključuju – SiteLock, CodeGuard, Zaštita od neželjene pošte, izolacija računa.

Usluga izrade sigurnosnih kopija:

Da, BlueHost pruža usluge sigurnosnog kopiranja. Sa nižim planovima, izrada sigurnosnih kopija je neobavezna i dolazi s zasebnom cijenom.

Kod CodeGuarda dobijate 2,99 USD mjesečno. S uslugama izrade sigurnosnih kopija BlueHost pruža svakodnevno izradu sigurnosnih kopija, nadzor i obnavljanje jednim klikom.

Plan unaprijed uključuje CodeGuard.

Plan obnove:

S BlueHost-om se ne obnavljaju po istim cijenama. Svaki plan ima različite cijene polaska i obnove.

Osnovni plan započinje od 2,95 USD mjesečno, a obnavljanje je 7,99 USD mjesečno. Slično tome, Plus i Choice Plus plan imaju početne cijene od 5,95 USD mjesečno, a obnavljanje je 10,99 USD mjesečno i 14,99 mjesečno. Pro plan započinje s 13,95 USD mjesečno, a obnavljanje 23,99 USD mjesečno.

Korisnička podrška:

Podršku za BlueHost možete dobiti na različite načine. To uključuje e-poštu, live chat, karte ili telefon.

BlueHost-korisničku podršku

Uz sve to, BlueHost ima zaseban odjeljak baze znanja koji pruža upite o različitim temama.

Podrška je dostupna 24/7. Uključena je i posvećena rubrika bloga i FAQ koji su podjednako korisni.

BlueHost pruža raznoliku opciju korisničke podrške koja podjednako pruža napredak kao i početnicima.

Započnite s BlueHostom

2. FastComet

fastcomet banner
Sljedeći na mojoj listi je FastComet. FastComet je na tržištu posljednjih 9 godina. U 2013. FastComet je pokrenuo svoj javni hosting servis u oblaku.

Ima preko 45000 kupaca raspoređenih u 83 zemlje. Njihove usluge s dodanom vrijednošću i performanse jedan su od ključnih pokazatelja.

FastComet pruža niz mogućnosti hostinga koje također uključuju Joomla, OpenCart, WordPress.

Dopustite mi da detaljnije objasnim kako performanse FastComet-a.

Neprekidno vrijeme rada:

Za početak, dopustite mi da govorim više o njihovim uptime podacima. To sam zabilježio:Fastcomet Uptime rujna 2018

Povijest nepotrebnog vremena FastComet-a koju možete vidjeti ovdje.

Istinski govoreći, njihova uptime metrika prilično je impresivna.

Vrijedno je spomenuti njihovu dosljednost u održavanju produktivnosti, koja je u većini slučajeva 100%.

Pouzdanost i sigurnost:

Govoreći o pouzdanosti i sigurnosti, FastComet poduzima sve mjere predostrožnosti kako bi osigurao da su obje pouzdane i sigurne..

Pa što točno dobivate za malo poduzeće?

FastComet pruža SSD utemeljen na oblaku u RAID 10 konfiguraciji. To osigurava postizanje pravih performansi za vaše web mjesto bez gubitka podataka.fastcomet ssd

Osnovni plan uključuje dnevne sigurnosne kopije, CloudFlare CDN, SSL, BitNinja Server Security, vatrozid web aplikacije.

Uz to, plan uključuje i stručnjake za neželjenu poštu, uklanjanje zlonamjernog softvera i raketni booster koji pruža 3 puta više resursa po računu.

Usluga izrade sigurnosnih kopija:

FastComet pruža rezervne usluge sa svakim planom. Omogućuje svakodnevno sigurnosno kopiranje.fastcomet sigurnosna kopija

Omogućuje sigurnosne kopije u proteklih 7 do 30 dana.

Ne postoje ograničenja ili zasebne cijene za pristup tim sigurnosnim kopijama. Možete koristiti FastCometov upravitelj obnove za vraćanje jednim klikom.

Uz sve to, dobivate podršku 24 sata dnevno za bilo koju vrstu restauracije bez dodatnih troškova.

Korisnička podrška:

FastComet ima više načina na koje možete stupiti u kontakt s njima. Ima mogućnosti za razgovor, telefon i e-poštu uživo. Chat će se odmah pojaviti u trenutku kada pregledavate njihovu web stranicu.brzi chat

Uz to, na njihovoj web stranici također ćete dobiti zasebni zasebni odjeljak udžbenika. Vodič se sastoji od mnoštva različitih tema koje su obrađene.

Odjeljak e-trgovine je odvojen. Svi udžbenici imaju mogućnost gledanja u obliku teksta ili videa. Uz to, postoje posvećeni blogovi o različitim temama.

Podrška za FastComet dostupna je 24/7/365. U cjelini, FastComet ima dovoljno velike usluge za podršku svojim kupcima.

Započnite s FastCometom

3. SiteGround

Baner mjesta na mjestu

Moja sljedeća opcija za hosting za male tvrtke bila bi SiteGround. Započeo je 2004. godine, sa sjedištem u Sofiji u Bugarskoj i domaćin je više od 2 000 000 domena.

SiteGround nudi svestrane mogućnosti hostinga, što ga čini dobrim izborom za hosting malih poduzeća.

Planovi imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca i imaju nekoliko intuitivnih značajki dodanih u svaki plan.

Neprekidno vrijeme rada:

SiteGround osigurava održavanje skoro 99,99% produženog vremena, a za to ne postoji određeni SLA. SiteGround kombinira ispravnu tehnologiju dajući dosljedno produženje rada.

Infrastruktura je izgrađena s proaktivnim nadzorom poslužitelja. SiteGround koristi Linux Container koji osigurava održavanje visokih performansi, učinkovitosti i daje dobru propusnost.

Više planova unaprijed ima SuperCacher, dok osnovni plan uključuje CloudFlare CDN za postizanje optimizirane brzine.

Koristim SiteGround i nadzirao sam produženje rada. Ovo sigurno održava dosljedno produženje rada čak i za zajednički hosting.

produžetak mjesta

Općenito, mjerni podaci za produženje rada prilično su unutar očekivanih standarda hostinga.

Pouzdanost i sigurnost:

Na osnovnoj razini SiteGround pruža SSL uključen u plan. Proaktivno praćenje poslužitelja pomaže osigurati da web stranice budu zaštićene od haka.

Infrastruktura za SiteGround izgrađena je s WAF-om, proaktivnim ažuriranjima, zakrpama, izolacijom računa, SPAM stručnjakom. SiteGround ima jedinstven anti-bot AI koji može otkriti i spriječiti BruteForce napade.

Sigurnost na mjestu rada

Poslužitelji su u potpunosti PCI kompatibilni. SiteGround pruža pouzdane usluge i osigurava redukciju hardvera.

Usluge izrade sigurnosnih kopija:

SiteGround ima značajne sigurnosne kopije. Planovi uključuju dnevne rezervne kopije. Napredniji planovi uključuju sigurnosne kopije na zahtjev.

Možete sigurnosno kopirati svoje web mjesto kao i bazu podataka. U isto vrijeme, SiteGround također podržava obnovu. Te bi mogao dobiti i dovoljno tehničke pomoći iz korisničke podrške.

Plan obnove:

SiteGround za svoj zajednički hosting pruža 3 različita plana. Planovi počinju od 3,95 dolara mjesečno. Možete ih kupiti najviše 36 mjeseci.

No, naknadno se ovo obnavljanje događa po višim cijenama. Za osnovni plan, obnova se događa u iznosu od 11,95 USD mjesečno.

Planovi mjesta

Korisnička podrška:

SiteGround ima korisničku podršku 24 sata dnevno i do njega se može doći putem chata uživo, karata ili telefona.

Podrška korisnicima

Više unaprijed planovi imaju prioritetnu podršku. Korisnička podrška SiteGround pruža pomoć pri prijenosu web stranica.

SiteGround ima dobru zbirku baze znanja, blogova i često postavljanih pitanja. Obuhvaća različite osnovne i prethodne teme i uključuje nekoliko udžbenika.

Započnite s radom SiteGround

4. iPage

iPage baner
iPage je još jedna opcija koja je dostupna za hosting malih poduzeća. iPage je web hosting platforma i dio je grupe Endurance International.

iPage je prvi put predstavljen 1998. godine i jedna je od najstarijih web hosting platformi dostupnih na tržištu. Sjedište joj je u Burlingtonu, MA, SAD.

To je platforma koja je poznata po značajkama jednostavnog korištenja za povlačenje i ispuštanje i pomaže početnicima u stvaranju web stranice s nula kodiranjem.

Dopustite mi da sada provjerim svaki od ovih parametara za iPage.

Neprekidno vrijeme rada:

iPage ima uravnoteživač opterećenja temeljen na performansama koji osigurava da možete ostati gore čak i ako jedan od poslužitelja padne.

Također ima sigurnosnu kopiju i generatore napajanja UPS-a kako bi se osigurao najmanji utjecaj na vašu web stranicu.

Slijedi prikaz produktivnih podataka koje sam zabilježio za iPage:
iPage Uptime rujan 2018

Pogledajte cjelovitu aktualnost usluge iPage hosting ovdje.

Pouzdanost i sigurnost:

iPage pruža 24-satni sigurnosni nadzor. Možete odabrati njihov poboljšani sigurnosni paket po cijeni od 100 USD.

Omogućuje uravnoteženi poslužitelj s opterećenjem, koji osigurava da vaša web stranica ostane dosljedna bez obzira na promet.

iPage koristi Cisco usmjerivače s BGP4 protokolom za veću sigurnost. Uključena je i besplatna SSL potvrda.Značajke iPage-a za sigurnost

Također možete odabrati sigurnost web stranice i privatnost domene po zasebnoj cijeni. Hosting e-pošte pruža filtar neželjene pošte koji je prilagodljiv i također ima skeniranje virusa.

Usluga izrade sigurnosnih kopija:

iPage ima usluge sigurnosne kopije i restauracije, iako to nije uključeno u plan. To treba odabrati zasebno.

Omogućuje svakodnevno automatsko sigurnosno kopiranje. To u prosjeku košta 1 USD mjesečno ili 35,98 USD tokom 36 mjeseci.

Plan obnove: iPage ne pruža više planova, međutim ima drugačiju cijenu na temelju trajanja plana koji odaberete.

Dakle, u slučaju da odaberete plan za 1 godinu, što je najmanje što trebate odabrati, početna cijena bila bi 2,99 USD mjesečno. Objavite ovaj isti plan obnavlja s 9,99 USD mjesečno.

U slučaju da odaberete dvogodišnji plan, početna cijena je 2,49 USD mjesečno, a daljnja obnova ovog plana iznosi 8,99 USD / mjesec.

Sljedeći je trogodišnji plan koji počinje s 1,99 USD mjesečno. Ovo je plan s najnižim cijenama. Obnavljanje plana događa se 7,99 USD mjesečno.

Korisnička podrška:

Do iPagea se može doći putem telefona, e-pošte ili uživo uživo. Ima 24/7 korisničku podršku.iPage chat

Uz sve to, na njihovoj web stranici imate i bazu znanja o pomoći. Ovdje možete pretraživati ​​različite teme.

Nekoliko ovdje obrađenih tema su – napredni hosting, hosting hostinga, graditelj web stranica, domene, CGI skripti, baza podataka, sigurnost, da nabrojimo nekoliko.

Započnite s iPageom

5. GreenGeeks

greengeeks banner
Sljedeći na mojoj listi je GreenGeeks koji je dobro poznat kao eko friendly web hosting platforma.

GreenGeeks postoji već više od 10 godina i opskrbljuje preko 35000 kupaca, a ugoštio je više od 3000000 web stranica.

Sjedište joj je u Kaliforniji, SAD. GreenGeeks pruža niz mogućnosti hostinga i popularan je zbog svoje tehnologije i ekološkog hostinga.

Uz to, dopustite mi da dam više detalja o GreenGeeksu.

Neprekidno vrijeme rada:

GreenGeeks jamči 99,99% produženog vremena. Pruža lako skalabilne mogućnosti hostinga s proaktivnim nadzorom poslužitelja.

Snimio sam produženje rada za GreenGeeks putem Uptime Robota:
greengeeks uptime august 2018

U većini slučajeva, GreenGeeks pruža nevjerojatnih 100% produženog rada, puno bolje od onog što jamče.

Pouzdanost i sigurnost:

Svaki od planova koristi SSD i pruža neograničenu pohranu. Šifriraj zamišljeni SSL dio je svih planova.

greengeeks starter plan

Ima noćne sigurnosne kopije, CloudFlare CDN koji poboljšane performanse. Kako se krećete prema višim cijenama, računarstvo se udvostručuje sa svakim planom.

Koristi tehnologiju koja se temelji na kontejnerima, a koja pruža maksimalnu sigurnost i lako je skalabilna. Također su uključeni izolacija računa, proaktivno praćenje poslužitelja, sigurnosno skeniranje u stvarnom vremenu, automatsko ažuriranje aplikacija i poboljšana SPAM zaštita.

Osim toga, GreenGeeks osigurava redukciju hardvera i energije. Podržava HTTP / 2 protokol.

Usluga izrade sigurnosnih kopija:

Kada je riječ o sigurnosnim kopijama, GreenGeeks čini sve kako bi se vaši podaci sigurnosno kopirali.

Svakodnevno je potrebno sigurnosno kopiranje vaše web stranice. GreenGeeks zadržava ovo vrijeme 24 sata radi oporavka od katastrofe.

Osim ovoga, u bilo kojem trenutku možete preuzeti sigurnosne kopije datoteka web mjesta, baze podataka i e-pošte. To ne zahtijeva dodatne usluge ili odvojene cijene.

Plan obnove:

GreenGeeks nudi 3 različita plana – Lite, Pro, Premium. Planovi s dužim trajanjem su jeftiniji.

Lite plan počinje od 2,95 dolara mjesečno. To je razdoblje od 36 mjeseci, što je najmanje cijene. Isti se plan obnavlja s 9,95 USD mjesečno.

Pro plan počinje od 5,95 USD mjesečno i obnavlja se od 14,95 USD mjesečno. Dok Premium plan započinje od 11,95 USD mjesečno i obnavlja se od 24,95 USD mjesečno.

Korisnička podrška:

Možete dobiti korisničku podršku GreenGeeka putem e-pošte, telefona i chata uživo.

greengeeks-kupac-support1greengeeks-kupac-support2

Ima 24/7 korisničku podršku.

Uz to, web stranica ima poseban odjeljak za podršku s iscrpnom bazom znanja. Baza znanja obuhvaća različite teme kao i često postavljana pitanja.

Uz to, postoji nekoliko vodiča za web stranice i blog koji pokrivaju teme hostinga.

Ekskluzivno za čitatelje hostinga

GreenGeeks sada nudi BESPLATNO premještanje web mjesta za sve prelaska na Greengeeks od bilo koje hosting tvrtke.

Za više detalja kliknite ovdje

Započnite s GreenGeeks-om

ZAKLJUČAK:

Kroz ovaj post pružio sam vam najbolje dostupne mogućnosti za hostiranje web mjesta za male tvrtke. Dao sam detalje za 5 pružatelja usluga hostinga – BlueHost, FastComet, SiteGround, iPage i GreenGeeks.

Za sve ovo utvrdit ćete da je produženje rada dosljedno ili se radije podudara s očekivanim industrijskim standardima.

Kada govorimo o BlueHost-u, iPageu ili SiteGroundu, to su dobre mogućnosti za istraživanje.

Rekavši to, želio bih naglasiti da su za svako od njih obnove veće od cijena koje se prvi put cijene. Ovo su popularne hosting platforme.

Uz iPage i BlueHost sigurnosna kopija nije uključena u dio plana. Dakle, definitivno odabir ovih platformi ovisi o tome što točno tražite.

Ostale opcije su GreenGeeks i FastComet. Obje su podjednako dobre opcije i pružaju niz sigurnosnih značajki. Opet da naglasimo, s GreenGeeksom obnavljate po višim cijenama.

S FastCometom dobivate niz sigurnosnih značajki. Koristi naprednu tehnologiju kako bi osigurao da su njezine usluge pouzdane. Ne samo da je ovo produženje rada u većini slučajeva 100%. Ima dobru korisničku podršku.

FastComet uključuje Backup usluge kao dio svog osnovnog plana.

FastComet pruža Joomla hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, OpenCart hosting, Dolphin hosting, ZenCart hosting.

Napokon, moje preuzimanje ovdje bi bilo FastComet iz očitih razloga. Iako su sve platforme dobre, FastComet je bogat značajkama i definitivno pristupačnom opcijom.

web hosting za male poduzetnike

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map