Najbolji WordPress hosting hostingi za 2020. godinu (broj # 1 je sjajan)

WordPress je lako jedan od najboljih sustava za upravljanje sadržajem vani – po mnogim mjernim podacima to je sustav za upravljanje sadržajem. Gotovo svi su čuli za WordPress – iako bi mnogi potrošači možda znali WordPress.com bolje od WordPress.org.


WordPress.org je nevjerojatan alat i besplatan je za upotrebu, ali ne dolazi s hostingom. Ako možete voditi računa o svom hostingu (i vjerojatno vlastitoj domeni), možete koristiti WordPress za uređivanje same web stranice.

WordPress je toliko popularan da mnoge hosting tvrtke nude planove posebno usmjerene na WordPress. Ovdje je potrebno objasniti nekoliko stvari.

Prije svega, malo je toga pretjerano. Možete koristiti većinu uobičajenih planova za web hosting za povezivanje s WordPressom većinu vremena, tako da tvrtke koje nude zajednički / web WordPress hosting uglavnom nude odjevene web hostinge. To je nešto na što treba biti oprezan.

Istodobno, neke od ovih opcija imaju i dodatne značajke ili pristojne cijene, i dalje ih vrijedi razmotriti. Uz to, neke tvrtke nude upravljana WordPress rješenja koja su na cijenama, ali nude i više premium, WordPress orijentirane usluge.

Ovdje je puno toga za riješiti. Većina pojedinaca može instalirati WordPress na uobičajeni web hosting račun i on će raditi u redu – tako da su neke stavke na ovom popisu ovdje jer nude cijene web hostinga za hosting orijentiran na WordPress..

Ostale stavke nude upravljana WordPress rješenja koja su bolja za tvrtke. I naravno, neke tvrtke ovdje rade i jedno i drugo.

Još jedna kratka napomena za ovaj popis: postoje neke stvari koje su vrlo uobičajene za proizvode WordPress hostinga.

Ako ovdje nešto predstavlja prednosti i nedostatke, to vjerojatno znači da je poseban – na primjer, mnogi WordPress hosting proizvodi dolaze s nekim oblikom korisničke podrške, ali napomenuti ću kada tvrtke pružaju posebno dobre predstavnike za korisničku podršku obučene za WordPress.

Želim reći jedno zadnje o ovom popisu: sve su opcije ovdje solidne. Da, rangirani su s razlogom, ali istina je u tome što su se tvrtke ovih dana obustavile za WordPress hosting.

To ne znači da je bilo koja od ovih opcija savršena WordPress hosting rješenja… samo što su uspjeli nekako napraviti sjajan posao. Konkretne su posljednje tri mogućnosti bliske i morat ćete pažljivo pogledati što konkretno želite prije nego što počnete vladati imenima.

Ovdje smo dali rang na temelju našeg iskustva.

Najbolji WordPress hosting za 2020. godinu:

Usluge poslužitelja
Cijena
Ubrzati
Uptime
Upotrebljivost
Moja ocjena
Bluehost2,95 $ / mj346ms100%NAJBOLJE★★★★★
DreamHost2,59 $ / mj1103ms100%DOBRO★★★★
SiteGround3,95 $ / mj586ms100%DOBRO★★★★
Hostgator5,95 $ / mj1166ms99,99%DOBRO★★★★
A2 hosting2,96 $ / mj1328ms99,96%DOBRO★★★★
U pokretu4,99 $ / mj326.29ms99,98%DOBRO★★★★
Tekuća mreža49 $ / mj576.32ms99,92%DOBRO★★★★

Bez dodatnog divljanja, zavirimo u detaljan pregled svakog WordPress hostinga.

1: Bluehost

bluehost dijeli hosting wordpress

Ah, Bluehost – vjerojatno jedna od najpoznatijih hosting kompanija tamo. Bluehost je također jako povezan s WordPress hostingom. Baš kao i prethodne dvije mogućnosti, Bluehost preporučuje WordPress i u kombinaciji sa svojim ogromnim imenom, Bluehost je dobra opcija.

Suština Bluehosta? Nema previše lošeg posla s tim, a iako nije najjeftiniji pružatelj usluga, zajednički hosting WordPress planovi i dalje su prilično dobre ponude.

prozodija

 • Besplatna registracija imena domene, a neki slojevi uključuju besplatnu privatnost domene.
 • Besplatni SSL certifikat i besplatna domena (u trajanju od 1 godine) za nivoe ulazne razine prema gore. Viši slojevi omogućuju neograničen broj mjesta i prostora za pohranu.
 • Izbor upravljanih i zajedničkih WordPress planova u širokom rasponu cijena.
 • Besplatno CDN (za određene slojeve).
 • Općenito, vrlo solidno produženje rada (iako mi mjesec dana nije bio sjajan) i brza vremena odziva.

bh produžetak

 • Cijene obnove nisu previsoke, a ponekad prva godina može biti znatno jeftinija.
 • Kao i SiteGround, Bluehostova podrška uključuje stručnjake za WordPress. Kao što sam već rekao nekoliko puta, dobar pokazatelj toga je kvaliteta live chat prije kupovine.

bh chat

bh chat

kontra

 • Neki od upravljanih planova za WordPress hosting hosting možda su malo na cijeni, ali za mala poduzeća to vjerojatno neće predstavljati značajne probleme.

Budući da je jedna od najboljih sveobuhvatnijih hosting kompanija, Bluehost i dalje uspijeva nadmašiti WordPress. Kredit ću dati tamo gdje treba: Bluehost naravno dobija moju preporuku i to za gotovo sve.

2: DreamHost

dreamhost banner

DreamHost, poput SiteGround, jedan je od tri hosting pružatelja usluga koje preporučuje sam WordPress. DreamHost je veteran u zajednici hosting kompanija: to je od 1996.

U posljednja dva desetljeća DreamHost je prerastao u veliku hosting tvrtku. Tvrde da su opslužili preko 400 000 kupaca i 1,5 milijuna web stranica. Najimpresivnije, DreamHost je pokrenuo preko 750 000 instaliranja WordPress-a, naravno, mnogi kupci koriste DreamHost za WordPress.

Pa što je nestalo? DreamHost je definitivno jedna od najboljih hosting tvrtki za WordPress, sa stvarno bešavnim postupkom instalacije i upravljanja, te solidnim značajkama za pristojne cijene.

prozodija

 • Proces instalacije bez šava.
 • DreamHost također ima CDN.
 • Niska cijena ulazne razine čini DreamHost dobrom opcijom za pojedince koji žele uštedjeti i one sa lakšim potrebama za hostingom.
 • Vrlo dobar produžetak (barem nedavno), iako bi vremena odziva mogla biti i malo bolja.

dh produžetak

 • SSD pohrana, neograničen promet, unaprijed instalirani SSL certifikat i dnevne sigurnosne kopije dostupni su za prvi nivo.

kontra

 • Kao što je prikazano, vremena odziva mogla bi biti malo bolja.
 • Iako je ulazna cijena malo niža, vi stvarno imate samo dva sloja, a drugi je znatno viši. To je u osnovi osnovna WordPress opcija ili potpuna WordPress opcija, bez ikakvog srednjeg sloja.
 • DreamHost je pogođen DDoS napadom u ljeto 2017., što je smanjilo produženje rada. Zbog toga su neki zaključili da sigurnost DreamHosta nije prevelika kada je stvarno testirana.
 • E-pošta nije uključena besplatno i zahtijeva nadogradnju.

Kao i kod SiteGround-a, i DreamHost ima moju preporuku. Teško je to ne postići kada to preporuči WordPress! Moj oprez je skok cijena – neki ljudi mogu biti uhvaćeni u sredini, a neke male ili srednje velike tvrtke možda žele veće mogućnosti.

Posjetite DreamHost

3: SiteGround

banner site siteground

SiteGround je još jedno od velikih imena hostinga. Međutim, ono što izdvaja SiteGround je to što WordPress zapravo preporučuje SiteGround (zajedno sa sljedeće dvije mogućnosti, zbog čega su rangirani na ovaj način).

Ovo je suština mjesta SiteGround: usluga je u cjelini visokog kvaliteta za vrlo standardne cijene. Štoviše, čak i razine ulazne razine dobivaju visokokvalitetnu korisničku podršku i značajke.

prozodija

 • Po mom iskustvu, SiteGround je imao neke od najboljih uradaka.

sg produženje rada

 • Besplatna dnevna izrada sigurnosnih kopija uključena je od najjeftinije razine prema gore. Dnevne obnove viših slojeva dobivaju besplatne.
 • Postupak instalacije nevjerojatno je jednostavan.
 • Neograničene baze podataka MySQL od najjeftinije razine prema gore.
 • Korisnička podrška je fenomenalna, posebno zato što SiteGround ima specijaliziranu podršku za WordPress. Što je još bolje, ova napredna podrška dostupna je i korisnicima prvog nivoa. Kao i neki drugi ovdje, i njihova normalna korisnička podrška je dobra.

sg chat

 • SiteGround uključuje CDN za mnoge pakete.

kontra

 • Iako je moje iskustvo rada SiteGround po mom iskustvu izvrsno, odzivna vremena mogu biti i malo veća od idealnih. Kad su to rekli, još su manje od mnogih drugih kompanija na ovom popisu.
 • Iako se prva godina hostinga obično / povoljnim cijenama, cijene obnove mogu biti znatno veće.
 • Skladištenje nije neograničeno, bez obzira na razinu. To nije najgore, ali drugi davatelji imaju neograničen prostor za pohranu za slične ili niže cijene.

Kako je SiteGround među prva tri, a preporučuje ih WordPress, vjerojatno možete pogoditi da, tako je i moja preporuka. Bili ste u pravu. Samo bih želio ponoviti svoju riječ opreza pojedincima koji traže pristupačan WordPress hosting: pazite na cijene obnove!

Posjetite SiteGround

4: HostGator

natpis hostgator

HostGator jedno je od najvećih imena na hostingu i dobro je zarađeno ime: HostGator je servisirao preko 8 milijuna web lokacija, što je prilično impresivno.

Dakle, kakav je dogovor s HostGatorovim WordPress opcijama? Njihova web stranica ovo čini malo zbunjujuće, ali HostGator nudi dvije vrste WordPress hostinga: prvi je WordPress web hosting, a drugi Upravljani Cloud Cloud. Oboje su dobri, ali HostGator je posebno jaka opcija za planove u oblaku – oni djeluju vrlo visoko.

prozodija

 • Neograničena propusnost, prostor na disku, besplatni SSL certifikat i neograničene MySQL baze podataka za sve dijeljene hosting račune, što uključuje dijeljeni / web WordPress hosting.

besplatni ssl certifikat

 • 45-dnevna garancija povrata novca (za razliku od 30 dana).
 • Alat za marketing e-pošte uključen je besplatno s računima ulazne razine prema gore.
 • Ako za WordPress koristite proizvode za dijeljenje hostinga HostGator, cijene su naravno niže. No, ni WordPress ponude koje upravlja HostGator nisu previše loše, u rasponu od 6 do 10 dolara (barem za prve uvjete).
 • HostGator za podršku ima na raspolaganju stručnjake za WordPress. Općenito, HostGator ionako ima vrlo dobru korisničku podršku (kao dokaz, ovo je uzorak za razgovor uživo koji sam učinio kad sam odjavljen kao “potencijalni kupac”).

hg chat

hg chat

kontra

 • Iako je moje produženje rada s HostGatorom bilo dobro, vremena odziva za mene su bila viša od prosječnih tijekom nekoliko mjeseci. Međutim, to je na WordPress web hostingu: korištenje WordPress Cloud hostinga puno je bolje.

hg produženje rada

 • WordPress planovi kojima upravlja HostGator ne dopuštaju korisnicima mnogo web lokacija – maksimalno tri. Ovo je uobičajeno za upravljane WordPress proizvode, ali neki će možda biti spremni platiti za više od 3 web lokacije … oprosti, nema kockica!

Dobiva li HostGator moju preporuku?

Da. Bez sumnje je jedan od najboljih domaćina danas i čini vrlo dobar posao sa WordPress hostingom – samo bih želio da nekoliko manjih stvari može biti bolje.

Posjetite HostGator

5: A2 hosting

a2 hosting baner

A2 je ime koje je uspjelo zadržati priličnu reputaciju, a da nije preteška sila na tržištu hostinga. A2 je neko vrijeme prisutan – prvi put je osnovan 2001. godine i od tada je neovisno vlasništvo, što je pomalo jedinstveno.

Što se tiče WordPress hostinga, A2 nudi i upravljane i web opcije. Ima pristojne cijene i pristojno je opremljen, a iako nije najbolji ikad, nema puno prigovaranja ni za jedno ni drugo..

prozodija

 • Puno nekoliko web i upravljanih opcija, s grubim rasponom cijena od 4 do 40 USD. Prva razina upravljanih planova relativno je pristupačna. Uz to, za ove opcije možete odabrati između Linux ili Windows hostinga.
 • WordPress hosting opcija drugog sloja nije puno veća od prve, ali ima znatno više značajki i izdvojenih resursa.

a2 hosting dijeljenih značajki

 • Opcija ulazne razine ima 5 baza podataka, neograničen prostor za pohranu, SSL certifikat, 25 adresa e-pošte,
 • A2 ima neke mogućnosti povećanja brzine. Jedan od njih naziva se Railgun Optimizer, što je dodatni dolar mjesečno za planove ulazne razine i značajno pojačava vrijeme učitavanja HTML-a, a onda ostale stvari poput CloudFlare i A2 Optimized mogu značajno poboljšati performanse (ali obično su rezervirane za više razine).
 • A2 je cPanel jedinstveno učinkovit i moćan, iako moram priznati da estetika nije moj ukus.
 • Razgovor uživo je općenito dobar, čak i ako usluga nije ništa o čemu biste mogli pisati kući.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Uptime je super. (Najnovije vrijeme ažuriranja A2 hostinga možete vidjeti ovdje)

a2 produženje rada

kontra

 • Volio bih da su vremena reakcija bila malo veća, ali priznajem da nisam u potpunosti iskoristio dostupne nadogradnje performansi A2.
 • Nije to što se A2 teško koristi, ali ostale usluge ovdje mogu biti malo korisnije (što se tiče zajedničkog WordPress hostinga).

Dakle, ne preporučujem A2 hosting?

Nesumnjivo, da. A2 ima dovoljno snage i fleksibilnosti za prihvat većih klijenata s većim potrebama, kao i pojedinaca, plus što su mu performanse stalno visoke.

Posjetite A2 hosting

6: InMotion

inmotion banner

InMotion je cijenjeno ime na hostingu. Nije nužno najveći davatelj usluga, iako je još uvijek velika sila, ali on ima solidnu reputaciju. Ova reputacija je dobro zarađena – mislim da je WordPress hosting jedno od prednosti InMotion-a i pokazuje neke jedinstvenije pristupe InMotion-a.

InMotion nudi prilično malo WordPress planova, tako da ćete najvjerojatnije pronaći onaj koji može zadovoljiti vaše potrebe. Svi su ti planovi prilično dobro opskrbljeni i odlično se ostvaruju, no pojedincima započinje s cijenama.

prozodija

 • Besplatna domena
 • Širok raspon opcija za cijene, od otprilike 4,99 USD do 114,99 USD (za prve uvjete).
 • Prilično velikodušni dodaci za početne ili druge razine paketa: 20.000-50.000 mjesečnih posjetitelja, više od 40 GB SSD prostora, neograničena propusnost i neograničeni računi e-pošte. Istina, neki davatelji imaju neograničen prostor za pohranu, ali malo će ljudi stvarno trebati „neograničeno“ skladištenje – 40 GB je više nego dovoljno za većinu opcija ulazne razine.

inmotion wordpress hosting
inmotion wordpresshosting

 • BoldGrid je uključen besplatno sa svim WordPress paketima. BoldGrid je u osnovi dodatak koji WordPress čini još korisnijim (ako vam već nije dovoljno). Upravljanje sadržajem također čini estetski ugodnijim. Nije za sve, ali to je u redu – nije obavezno.
 • Uz nekoliko iznimaka, većina cijena obnove nije značajno viša od cijena za prvu godinu.
 • Jamstvo povrata novca je 90 dana, a ne 30.

kontra

 • Jeftinije opcije su na skupljoj strani – nekoliko dolara iznad normalne, čak i za prvu godinu (iako su cijene obnove prilično normalne). Na mala poduzeća vjerojatno neće utjecati, ali neki pojedinci mogu uštedjeti novac odlazeći drugim davateljima usluga.
 • Iako je korisnička podrška u cjelini solidna, imao sam nekih problema sa chatom uživo. Prilično su neznatni, ali u osnovi sam teško razumio osobu s kojom sam razgovarao, a vrijeme čekanja bilo je oko 2 minute za pravi odgovor, a ne 1. Iako sam to rekao, prilično je mala briga, jer sveukupno Odgovor sam dobio za nekoliko minuta.

ja razgovaram

Da li bih preporučio InMotion?

Da za većinu ljudi, ali moja je glavna kvalifikacija sljedeća: ne, za osobe sa lakšim potrebama koje žele uštedjeti novac. Postoje jeftinije opcije slične kvalitete.

Posjetite InMotion

7: Tekuća mreža

tekući web banner

Liquid Web jedna je od jedinstvenijih hosting kompanija na ovom popisu.

Dok druga imena ovdje čine kombinaciju zajedničkog hostinga i upravljanog hostinga za male i srednje potrebe, Liquid Web specijaliziran je za upravljani hosting. Posebno je namijenjen web profesionalcima i agencijama – osobama s heftier potrebama, ali koje nisu ni velike kompanije.

Dakle, tu je suština tekućeg weba: prilično je solidna, ali vjerojatno nije za pojedince koji upravljaju osobnim web-mjestima. Međutim, sve je to dobra opcija za tvrtke (uključujući i one manje).

prozodija

 • Enterprise Planovi dostupni su za upravljanje više od 100 web lokacija.

100 mjesta

 • iThemes Sync uključen je u sve pakete. iThemes Sync je alat koji vam omogućuje upravljanje mnogim WordPress web lokacijama odjednom, s jedne nadzorne ploče – nevjerojatno pojednostavljuje stvari.
 • Neograničen promet i garancije da vam se neće naplaćivati ​​prekomjerne naknade.
 • Organiziranje web-lokacija uključenih u sve pakete (omogućuje vam opsežnije testiranje prije nego što web-lokacija postane aktivna).
 • Alati za razvojne programere i potpuni pristup poslužitelju pružaju vama / vašem timu veću kontrolu nad vašim hostingom.
 • Korisnička podrška tekućeg weba vrlo je dobra. Ovo je za očekivati, jer dio pružanja dobrog upravljanja hosting proizvodom ima zaista korisno osoblje i predstavnike, ali svejedno se ističe Tečni web. U primjeru chata trebalo mi je oko 30 sekundi da odgovorim na moje pitanje.

chat 2

kontra

 • Ako ste pojedinac ili na neki drugi način pokrećete malu web lokaciju i ne očekujete puno prometa, tekući web nije najpristupačniji. Cijene počinju od 100 USD mjesečno, za 10 stranica.
 • To nije glavni nedostatak, ali pohrana je malo ograničena za raspon cijena (dodijeljeno, to je SSD pohrana). Početna opcija nudi vam 50 GB SSD prostora za 10 web mjesta: to će biti dovoljno za većinu, ali ako upotrebljavate svaku web lokaciju, dobit ćete u prosjeku 5 GB.

Preporučujem li Tekući web?

Rekao bih da, ali s nekoliko kvalifikacija. Ne preporučujem tekući web svima onima koji su hobisti ili malodobni freelanceri. Ne preporučujem ga ni maloj maloj tvrtki – preporučujem samo onima malim ili srednjim poduzećima (SMBs) koji imaju vrlo oštre potrebe za hostingom i žele stvarno kvalitetno upravljanje.

Ako niste u toj niši, tada možete pronaći jeftinije upravljane proizvode ili neupravljane proizvode koji su znatno jeftiniji i još uvijek mogu posao obaviti u redu..

Posjetite Tekući web

Zaključak

Pa koji je najbolji WordPress hosting? Naravno, ništa od toga ne može usrećiti svakog čitatelja. Za male tvrtke Liquid Web ima najbolju specijalizaciju, ali HostGator, A2 hosting ili čak Bluehost dobri su i za prilagođavanje heftiernih potreba za WordPressom..

Za pojedince koji žele voditi vlastite blogove ili osobne web stranice, većina opcija ovdje će biti dovoljno pristojna, ali DreamHost je posebno dobar za one koji žele uštedjeti novac (posebno za prvu godinu).

Bluehost je jedan od najboljih all-roundera.

Naravno da biste trebali uzeti u obzir koji su vaši prioriteti, ali ovo su neka od najboljih imena na hostingu i definitivno lideri u WordPress hostingu. I hej – svi ti imaju garancije povrata novca.

Dakle, ako niste sigurni … isprobajte ih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map