Pregled domaćina – tragač: na temelju našeg iskustva (2020)

Cjelokupna ocjena:

Host-Tracker ne pruža samo usluge nadgledanja web stranica, već je opremljen s nekoliko drugih usluga i može pružiti detaljno izvješće za ove parametre. Ovo je posebno dizajnirano kako bi vaša web stranica bila pouzdana i sigurna u svakom trenutku.


Pros za Host-Tracker:

 • Pruža svestrane značajke za nadgledanje i sigurnosno nadgledanje
 • Dobar broj lokacija poslužitelja za nadgledanje usluga
 • Detaljne značajke izvješćivanja
 • Podržava API, popise domena / IP-a
 • Dobra podrška za upozorenja s pružanjem obavijesti putem različitih medija
 • Podesivo trajanje praćenja, poruke o pogrešci, format izvještaja

Protiv Host-Tracker:

 • Podrška nema mogućnost za karte ili chatove. Iako to sve nije prijevara, ali je dobro imati značajku

Pregled Host-Tracker:

Nadzor nevremena iznimno je važan za bilo koju web stranicu radi pružanja pouzdanih usluga. Ne samo za održavanje kontinuiranog produženja rada, već i za osiguravanje sigurne web stranice.

Host-Tracker pruža svakodnevno praćenje vaše web stranice. Može dati izvješća u kojima se navodi vrijeme produženja i vrijeme odgovora za vaše web mjesto.

Host-Tracker može poslati trenutna upozorenja u slučaju prekida rada web stranice ili ako otkrije bilo kakve probleme s vašom web stranicom. To bi mogao biti tehnički prekid ili problem zbog zlonamjerne namjere.

Uz to, Host-Tracker pruža i niz drugih usluga. Na visokoj razini Host-Tracker može se smatrati višenamjenskim, jedinstvenim rješenjem za razne zadatke praćenja.

Jednostavnost korištenja:

Host-Tracker pruža jednostavan za pokretanje i korištenje nadzorne ploče. Učitavanje mjernih podataka možete naći izravno na početnoj stranici nadzorne ploče.

Njegova je upotreba prilično jednostavna, gdje se web-mjesta mogu dodavati za nadgledanje rada. Istovremeno možete urediti svoju konfiguraciju na temelju zahtjeva.

Nadgledanje web stranica

Za početak, tim Host-Tracker podržava početno postavljanje i konfiguraciju. To se može pristupiti na više lokacija. Trenutno postoje 142 lokacije za nadgledanje.

Na nadzornoj ploči nalaze se izvješća o mjernim podacima o vremenu rada koja se mogu odabrati za bilo koje određeno trajanje.

Izvještaj o lakoći upotrebe

Ovdje možete konfigurirati kontakt osobe i medij upozorenja.
Jednostavnost upotrebe Kontakt

Izbornik nadzorne ploče je kao što je prikazano u nastavku:
Izbornik nadzorne ploče

Opcija upravljanja Google oglasima omogućuje vam pokretanje ili zaustavljanje Google oglasa na temelju statusa vaše web stranice.

Za javno prikazivanje statusa produžetka vaše web stranice možete koristiti informacije za produženje vremena. Možete ga prilagoditi.

Nenamjenski informatori

Vaša web lokacija možda ima zakazano održavanje i to definitivno ne želite da utječe na vaše stvarne podatke o produženom vremenu. To se može vrlo dobro isključiti navođenjem planiranog rasporeda radova na održavanju.

Održavanje nadzorne ploče

Na određenoj točki možete provjeriti točne lokacije poslužitelja s nadzorne ploče. Rasprostranjena je, rasprostranjena i ovdje možete znati gdje se točno nalazi.
Lokacija poslužitelja nadzorne ploče

U cjelini, Host-Tracker je jednostavan za korištenje i malo je vjerojatno da bi vam trebala mnogo pomoći bez obzira jeste li tehnički skloni ili ne.

Značajke:

Host-Tracker pruža svojim korisnicima popis mogućnosti u svakom planu. To pruža besplatno i 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Besplatna usluga obavlja osnovni nadzor rada u intervalu od 30 minuta i dodatno pruža izvještaje.

Planovi su pokriveni 30-dnevnim jamstvom povrata novca. U slučaju da provjerite besplatno probno razdoblje, dopustite da vas uvjerim u to, kao i s nizom usluga.

Većina planova uključuje praćenje vremena odziva, nadgledanje sadržaja, prilagođeno nadgledanje pogrešaka / odgovora, nadgledanje baze podataka, zakazivanje rasporeda, nadgledanje SNMP / Https.

Ako vam treba više, vrlo dobro možete odabrati bolji plan gdje ćete dobiti i nadgledanje isteka domene, nadgledanje isteka certifikata. Planovi također mogu nadzirati infracrve poput CPU-a, memorije i drugih.

Dnevna izvješća su detaljna, a postoje i izvješća u redovitim intervalima s konsolidiranim rezultatima.

Za svaki plan varira interval praćenja, a isto tako varira i broj kontakt osoba koje se mogu konfigurirati.

Nekoliko drugih značajki uključenih u naprednije planove su – DNSBL nadzor na domenu ili IP adresu crne liste, zakazivanje rasporeda poslova, nadzor transakcija, pristup API-ju i podrška za višekorisnički račun.

Značajke i obavijesti
Sve u svemu, Host-Tracker omogućava vam praćenje pinga, https, praćenja, brzine stranice, DNSBL. Upozorenja možete primati putem e-pošte, SMS-a, skypea, Hangouta ili glasovnog poziva.

Pomoć i podrška:

Malo je vjerovatno da će se kao korisnik smatrati da je Host-Tracker previše složen. Ima pristojne vodiče za pomoć koji pokrivaju ključne teme.

Podršku za Host-Tracker možete pronaći putem e-pošte. Web stranica objašnjava osnovnu uporabu nadgledanja rada.

Web stranica je prekrivena blogovima i FAQ-ima koji podjednako pomažu.
Često postavljana pitanja za praćenje domaćinaPruženi vodiči su sami sebi dovoljni i pružaju pregled usluga.

cijena:

Kao što sam već spomenuo, ako imate vrlo rudimentaran zahtjev, tada Host-Tracker pruža besplatan plan. Uz to, dobivate 30-dnevno besplatno probno razdoblje koje vam omogućuje da visite o većini inherentnih usluga Host-Tracker-a..

Najosnovniji plan započinje s 5 USD mjesečno. Ukupno postoje 4 plaćena plana.
Planovi
Kako se krećete prema gore, planovi postaju veći i bolji. Ako odaberete godišnji plan, tada biste sigurno uštedjeli puno.

Interval praćenja je također primjeren gdje se radi maksimalno 10 minuta praćenja intervala za najosnovniji plan.

Prednost ovih planova je u tome što osnovni plan zadovoljava najčešće zahtjeve za nadgledanje u stvarnom vremenu. Planovi se bave najosnovnijim, kao i naprednim zahtjevima za nadgledanjem.

Presuda:

Tražitelj domaćina ipak postiže utjecaj. Njegove usluge nadgledanja svakako su raznolike i dolaze s nekoliko dodataka.

Ima 30-dnevno besplatno probno razdoblje što je velika prednost zajedno s osnovnim besplatnim planom. Planovi opet su svestrani i pristupačni.

Sigurnosne značajke su još jedan pozitivan aspekt Host-Trackera. Razina prilagodbe koju Host-Tracker dopušta svakako je vrijedna pokušaja.

Host-Tracker izbor je koji vrijedi pokušati i to je jedan šešir koji bi odgovarao svima.

Posjetite Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map