TMDHosting Review (2020): Moje iskreno mišljenje s prednostima i nedostacima

Što je TMDHosting?

TMDHosting jedna je od najcjenjenijih hosting tvrtki na koju sam naišao.


To bi mogla biti mala pogrešna izjava: za one koji su je ocijenili, TMDHosting djeluje prilično dobro.

Jedino je što nisu mnogi ljudi dobro pogledali TMDHosting.

TMDHosting nije dobro poznat – još nema ni članak Wikipedije! To je iznenađujuće s obzirom na visoke kritike.

Prije nego što sam počeo koristiti TMD, samo sam jedva čuo za to – pretpostavljao bih da on posjeduje tisuće ili desetke tisuća web-mjesta. Broj je bliži 300.000 mjesta!

TMD je tijekom 11 godina života uvelike porastao, uzimajući u obzir vlastiti posao i pružajući kvalitetne usluge.

Naravno, pojavljuju se uobičajena pitanja: ako nije previše poznato, možemo li vjerovati kvaliteti?

U čemu je kvaka?

Je li ovaj proizvod najbolji za određenu publiku?

U ovom ćemo se pregledu pozabaviti svim tim pitanjima i još mnogo toga koristeći svoje vlastito iskustvo s TMDHostingom.

Ne želim ništa pokvariti, ali mislim da bi ovaj podražaj trebao dobiti mnogo više pokrivanja nego što je to slučaj – zato ovaj pregled smatrajte prvim korakom u tom smjeru.

TMDHosting: Protiv

Naravno, ne mogu samo reći da je TMDHosting dobar bez kvalificiranja za izjavu.

Sigurno, možda je dobro, ali ne može biti savršeno. Pa što radi krivo, gdje je slabo?

TMDHosting ne trpi puno slabosti po mom mišljenju.

Međutim, slabosti koje posjeduje uglavnom su koncentrirane na korisničkoj podršci.

Za jedno, TMDHosting nedostaje kvalitetnih informacija na licu mjesta.

To nije potpuno neplodno, ali baza znanja u osnovi je stranica s odgovorima – ako želite pročitati odgovor koji vam je potreban, morate računati da će vas netko drugi pitati.

baza znanja

Ili možete pitati i odgovoriti na pitanje na stranici baze znanja … ili možete jednostavno otići izravno s predstavnikom.

Stoga je nedostatak gotovih članaka, video tutorijala i vodiča korak po korak pomalo nenormalan i nesretan..

Uz to, iako je telefonska podrška općenito dobra, nije 24/7.

Izvan toga, TMDHosting nudi neke Linux i Windows temeljene hosting planove.

To je dobro, ali problem je što oni ponekad mogu biti u neskladu s Windows planovima – nudi ih samo nekoliko hosting proizvoda, a većina je njih Linux.

Ipak, ovo su prilično male pritužbe.

Pogledajmo stvari koje idu ispravno.

TMDHosting: Pros

Možda ste primijetili da je većina stvari na koje sam se sada usredotočila bila pomalo ograničena.

To je zato što TMD većina drugih stvari radi kako treba.

Korisnička podrška je, da, pomalo iffy. Međutim, jedan pozitivan ako su ti predstavnici općenito korisni i susretljivi, a imate tri načina putem kojih ih možete kontaktirati (telefon, razgovor uživo ili ulaznice).

Nesretno je što TMD nije u skladu sa svojim mogućnostima Windows hostinga, ali dobra je vijest da TMD i dalje nudi niz proizvoda.

Još uvijek ima puno izbora.

Što je još bolje, mnoštvo takvih je po vrlo povoljnim cijenama. Nisam vidio nijedan proizvod koji je znatno veći od uobičajenog, a dosta je s donje strane prosjeka.

Ovo je činjenica da je većina proizvoda TMDHosting dobro opskrbljena značajkama.

Čak i najjeftiniji, najosnovniji planovi – zajednički web hosting i WordPress hosting – nude mnoštvo funkcija koje druge kompanije ne nude uvijek.

Značajke zajedničkog gostovanja u TMD-u

TMDHosting je općenito prilično jednostavan za korištenje – u stvari, sviđa mi se njegovo korisničko sučelje (korisničko sučelje) više nego dosta drugih hosting kompanija,.

Konačno, TMDHosting ima vrlo dobru sigurnost, po mojem mišljenju, iznad industrijskih standarda i vrlo dosljedno produženje rada.

Dakle, da, nekoliko stvari nije u redu s tim, i morat ćete, naravno, shvatiti što dobro tražite, ali TMDHosting to puno ide. Ali hej – to je bio kratak odgovor.

Dopustite da vam kažem više o tome kako sam došla ovdje.

cijena

Sada kada sam opisao sveukupne pozitivne i negativne strane prijave s TMDHostingom, volio bih zaroniti u nešto što će vam biti prvo na glavi: cijena.

Je li TMD nedovoljna cijena jer je precijenjena ili je precijenjena u davanju dobrih ponuda? Ni to nije u potpunosti, ali odgovor se naginje mnogo bliže drugom.

TMD ima dosljedno konkurentne cijene. Vidjet ćete u sljedećem odjeljku, ali značajke se također dobro odmjeravaju.

Nešto što cijenim u TMDHostingu je to što vam nudi i Linux i Windows mogućnosti. Za zajednički web hosting Linux planira započeti s 2,95 USD mjesečno i kreće se do 12,95 USD mjesečno.

TMD zajednički planovi hostinga

U sustavu Windows nema prevelike razlike, u rasponu od 3,99 do 11,99 dolara.

WordPress hosting ima cijene ekvivalentne cijenama Linux dijeljenih hosting planova.

Cloud hosting počinje prilično pristupačno, krećući se od 5,95 do 10,95 dolara.

VPS hosting ima raspon od 19,97 do 64,97 dolara između pet slojeva umjesto uobičajenih tri.

TMD VPS planovi

Opcije hostinga prodavača kreću se između 19,95 i 49,95 USD.

Namjenski poslužitelji se nalaze u prilično tipičnom rasponu: od 79,97 do 149,97 dolara između četiri sloja.

TMD namjenski planovi hostinga

Te su cijene uglavnom prilično povoljne. Nisu pretjerano fluktuirale i već su unutar uobičajenog raspona cijena za ove proizvode, bez mnogih izuzetaka.

Nešto drugo što je lijepo je to što neki proizvodi imaju 60-dnevno jamstvo povrata novca. Opet, nisu svi: neki proizvodi imaju uobičajeno 30-dnevno jamstvo.

Pa ipak, razdoblje koje je dvostruko duže vrlo je korisno i govori s povjerenjem tvrtke TMD.

Također nisam primjetio prikrivanje mnogih skrivenih troškova. Za trenutak ću to pokriti, ali mnoge značajke uključene u određene planove bile bi zasebne neobavezne nadogradnje s drugim tvrtkama (na primjer, dnevne sigurnosne kopije).

Ono što je najvažnije jest da TMDHosting ima jednolično niže do prosječne cijene koje su još bolji zahvaljujući čvrstom skupu značajki.

Budući kupac je dostupan niz planova, tako da postoji dovoljan izbor, a skriveni ili neočekivani troškovi nisu moje pitanje.

Da bih vam dao kratki odgovor: TMDHosting ima vrlo razumne cijene i dosljedan je u isporuci visokokvalitetnih proizvoda po niskoj cijeni (ili barem donjoj strani prosjeka).

Značajke

Koje su onda te značajke koje čine TMD tako dobrom, posebno što se tiče cijene?

Započnimo s dijeljenim opcijama web hostinga, nekim od najpopularnijih proizvoda za bilo koju tvrtku.

Svi dijeljeni web hosting proizvodi dolaze s 99,99% produženog jamstva, neograničenim računima e-pošte i mogućnostima izrade web stranica (možete koristiti CMS poput WordPressa, Magento itd. Ili uključenog graditelja web mjesta).

Značajka zajedničkog gostovanja u TMD-u

Najjeftiniji plan, Starter, također omogućuje neograničen prostor na SSD-u, neograničenu propusnost, besplatnu domenu, premijsku podršku, šifriraj SSL i još mnogo toga.

Odmah od šišmiša, TMD-ov proizvod na razini ulaznice jedna je od najboljih ponuda jeftinog zajedničkog web hostinga – mnoge tvrtke ne uključuju besplatne domene, ne daju neograničen prostor za pohranu ili su skuplje, ili ne dolaze s graditeljima web stranica. Ili sve te stvari.

Ostali planovi web hostinga dijele se u skladu s tim linijama – dolaze s boljim specifikacijama, omogućuju neograničene web stranice, bolji SSL, bolje performanse i tako dalje.

Dolaze po prilično normalnim cijenama, ali imaju više značajki od mnogih drugih tvrtki.

TMD dijeli značajke hostinga

WordPress hosting nudi u osnovi jednaku mogućnost kao i web hosting. To nije previše iznenađujuće, ali neke tvrtke ograničavaju WordPress značajke drugačije od značajki web hostinga, i drago mi je da vidim da TMDHosting to ne čini.

Budući da WordPress hosting također dolazi po istim cijenama kao i web hosting, WordPress je također dobar posao s TMDHostingom.

Hosting u oblaku izuzetno je jeftin. U stvari, pitao sam se može li to biti previše jeftino – niske cijene, ali također štedljiv u značajkama. Zapravo, opcije oblaka TMD-a su neke od najboljih koje ćete pronaći.

Prvo, pažljivo pogledajte specifikacije, ali 2 CPU jezgre i 2 GB DDR4 RAM-a, neograničena propusnost i SSD prostor za 5,95 USD – to je prilično impresivan prvi nivo.

Značajke TMD oblačenja u oblaku

VPS hosting je mjesto u kojem stvari postaju malo “normalnije”. Planovi počinju s 40 GB SSD prostora, 3TB propusnosti, 2 jezgre CPU-a i 2 GB DDR4 RAM-a. Ovi dodaci idu do 200 GB SSD prostora, 10TB propusnog opsega, 6 CPU jezgara i 12GB ili DDR4 RAM-a najviše..

Cijene su na donjoj strani prosjeka, tako da je to lijepo, a na kraju se resursi prilično slažu, ali to nije ništa iznimno.

Hosting prodavača je u redu, ali mislim da je malo ograničenije nego što treba biti – počevši od 700 GB propusne širine i kreću se do 2000 GB, te SSD prostora od 65 GB do 200 GB. Nije loše, ali postoje i bolje mogućnosti ako kopate uokolo.

Konačno, namjenski poslužitelji s TMD-om su prilično kvalitetne opcije.

Započinjete s 4 CPU jezgre, 8 GB DDR4 RAM-a, 1 TB za pohranu i neograničenim propusnim opsegom, a možete završiti s 2 × 2 TB za pohranu, 8 CPU jezgri i 32 GB DDR4 RAM-a. Ovo su također čvrsto osigurane opcije, što dodaje njihovu privlačnost.

Značajke posvećenog TMD poslužitelju

TMDHosting ne nudi loše ponude.

Najgori proizvod koji ćete dobiti s njima otprilike će biti prosjek za hosting proizvoda – vjerojatnije je da ćete dobiti nešto vrijedno novca.
Konkretno, namjenski hosting, zajednički web hosting i WordPress hosting vrlo su dobro istaknuti proizvodi.

Cloud hosting može ponuditi neke dobre mogućnosti, ovisno o tome što tražite.

Na kraju, mislim da TMDHosting nudi neke od najboljih proizvoda na tržištu – posebno za manje korisnike, TMD može mnogo toga ponuditi.

Jednostavnost korištenja

Naravno, tko želi imati tonu stvari ako je to teško koristiti? Jednostavna je upotreba važna, ne samo da početnici mogu podnijeti ruku s platformom, već tako iskusni korisnici mogu imati vrlo efikasno vrijeme.

TMDHosting je iznenađujuće jednostavan za korištenje. Pod uvjetom da je većina hosting kompanija općenito jednostavna za korištenje, ali mislio sam da će TMDHosting iz nekog razloga biti malo tehničko usmjereniji..

Jednom kada sam ga zapravo počeo koristiti, ustanovio sam da je TMD jednako jednostavan za upotrebu kao i svaka druga hosting kompanija.

Jedna stvar koja vas jako nervira je da vas može napasti tona promocija – ali to nije neuobičajeno, a možete ih se riješiti.

CPanel je organiziran slično kao i na mnogim drugim cPanelima, s nizom kategorija i svaka kategorija koja sadrži razne gumbe i značajke. To je vrlo jednostavno iskustvo.

TMD-cPanel

Nešto što mi je osobno jako važno, dobar je dizajn. U najmanju ruku, čist i ugodan dizajn.

Ne želim se kretati oko nečega što mrzim gledati, i nažalost, puno hosting kompanija ne usredotočuje se previše na estetiku cPanela ili nadzorne ploče..

Pa, na sreću, TMD hosting čini. Nije ništa ludo, ali našao sam se u navigaciji TMD Hostingom za glatko, glatko i općenito pozitivno iskustvo.

Instalacija i korištenje WordPressa na TMD hostingu posebno je jednostavno, lijepo iznenađenje.

Općenito, TMD hosting nije samo jednostavan za korištenje, već ima jedan od boljih korisničkih sučelja i posebno neprimjetnu WordPress integraciju.

Korisnička podrška

Naravno, čak i ako je TMD jednostavan za korištenje, mogu se javiti problemi.

Možda vam se jednostavno ne može dogoditi da pronađete određenu značajku ili želite znati nešto što nije navedeno na web lokaciji TMD ili imate tehničke poteškoće.

Čvrsta korisnička podrška je neophodna. Kako ovdje radi TMD hosting?

Prema mom iskustvu, TMD uglavnom radi dobro. Oni nude tri glavna načina kontaktiranja predstavnika: live chat, podrška putem telefona i sustav izdavanja ulaznica.
Nešto što ćete odmah primijetiti o TMD hostingu je da su oni vrlo proživotni chat.

Kažem to jer je TMD-ovo mjesto jedno od onih zbog kojih se male kutije za chat uživo pojavljuju kad god posjetite.

U pravilu, mrzim kad web stranice to rade. Kada sam se testirao kao gost, imao sam prilično dobro iskustvo.

TMD korisnička podrška
TMD korisnička podrška 1
TMD korisnička podrška 2

Predstavnik korisničke službe uvijek je odgovarao u roku od jedne minute (za posljednje dvije snimke zaslona ja sam dao odgovor koji je kasnio).

Prema mom iskustvu, nakon prijave, podrška za chat uživo otprilike je ista, ako i malo bolja.

Neki više vole znatno bolji tretman nakon što zapravo postanu kupci, ali čini mi se da je dobra usluga dobra usluga.

Što se tiče podataka na lokaciji TMDHosting, one uglavnom imaju bazu znanja.

Ova je baza znanja u početku malo zbunjujuća – za razliku od ostalih baza znanja koje su u osnovi organizirani članci i vodiči s uputama, ovaj je u osnovi stranica odgovora.

Još uvijek imate puno kategorija i funkcije pretraživanja, ali u osnovi gledate hrpu pitanja koje su ljudi postavili i odgovore. To je još uvijek koristan alat, ali želim da njihova baza znanja ima i više tradicionalnog sadržaja.

Vjerojatno su većina pitanja koja će vam biti postavljena, ali uvijek postoji šansa da jednostavno ne možete pronaći ono što tražite jer ga još niko nije postavio.

Postoji i blog tvrtke (kao što je to obično i slučaj), ali to nije baš najbolji izvor za ljude koji traže pomoć.

Nažalost, TMDHosting nema puno drugog za svoje internetske resurse – nema stranice za webinare ili video tutorijale itd..

Prema mom iskrenom mišljenju, TMDHosting bi mogao upotrijebiti nadogradnju za podatke na licu mjesta. Nije loše, ali daleko je iza onoga što većina konkurenata nudi na svojim web lokacijama.

S druge strane, predstavnici TMDHostinga za korisničku službu su izvrsni, bilo da se razgovaralo uživo, telefonom ili je bilo koji sustav kupnje karata.

Zapravo, imaju jedan od najboljih sustava za kupnju karata koje sam doživio: TMD garantira vrijeme odziva od 15 minuta ili manje, a to je za mene vrijedilo.

Sve u svemu, iako bi TMDHosting mogao imati bolje materijale na licu mjesta, ima sjajne predstavnike koji čine ukupni snažni (ako nesavršen) faktor podrške kupcima.

Sigurnost i pouzdanost

Konačno, moramo se pozabaviti jednom od stvari koje su najvažnije kako bi hosting tvrtka uspjela u sigurnosti i pouzdanosti.

Mnoge tvrtke djeluju iznimno dobro u raznim faktorima, ali (razmjerno) razočaravajuće produžuju vrijeme i / ili ne razgovaraju o svojim sigurnosnim mjerama. Pada li TMD plijen u toj istoj zamci?

TMDHosting nas uvjerava da su osigurane mjere sigurnosti više nego adekvatne.

To je jedva sve, ali ima veze, pogotovo kad mnoge tvrtke neće ni govoriti o svojoj sigurnosti.

Kao prvo, poslužitelji dobivaju 24/7 nadgledanje i osiguravaju ih “stacionarni i roving službenici”, protokoli protiv zaštite od prsiju, pristup ključnim karticama, biometrijski pristup, kamere i još mnogo toga.

Sigurna web stranica

To je prilično impresivno – zvuči kao da su TMD poslužitelji sigurni kao i Bijela kuća.

TMD također jamči da bilo koji račun dobiva najnovije specifikacije poslužitelja: sve SSD memorijske matrice, gigabitno povezivanje i najnovije generacije Intelovih procesora (nabrojimo nekoliko).

Smatram da je to potpuno vjerovatno. TMD je uvjeren da idu iznad i dalje u pogledu sigurnosti, a moje iskustvo je to zrcalo. Ne mogu se sjetiti nikakvih problema s TMDHostingom što se tiče sigurnosti.

Za kraj, moj produžetak s TMD-om je bio izvrstan.

Unatoč onome što TMD kaže o svojim poslužiteljima i podatkovnim centrima, TMD nije za mene bio # 1 u produžetku. Međutim, ona se visoko ocjenjuje, ai za vrijeme odgovora.

Sve u svemu, mislim da TMDHosting ima najbolju sigurnost koju sam vidio i vrlo je pouzdan u pružanju kvalitetnih performansi.

Preporučujem li TMDHosting?

Možda ćete moći pogoditi kako će zvučati ovaj zaključak, ali idem dalje, i svejedno.

TMDHosting je podcijenjen, i trebali biste ga iskoristiti. Naravno, postoji nijansa – nije svaki proizvod koji nudi TMDHosting jako puno. Morat ćete sami vidjeti što želite i kako TMD to može prilagoditi.

Međutim, na osnovu mog vlastitog iskustva i znanja o industriji hostinga, TMD je ispred krivulje. Njegovi su proizvodi općenito jeftini i puni značajki. Dobro rade i djeluju sasvim dosljedno.

Pored toga, TMDHosting je jednostavan za korištenje i iako bi njegova korisnička podrška mogla koristiti neki posao, sami predstavnici su vrlo korisni.

Dodajte tome visokim sigurnosnim mjerama i velikom produženom vremenu, a teško je vidjeti zašto TMDHosting nije poznatiji.

Ne, nije savršeno i nijedna tvrtka neće biti optimalna za sve. Ali imam osjećaj da je TMD hosting prikladan za većinu ljudi nego što znamo. I naravno, ako niste sigurni, možete to isprobati za mjesec ili dva koji će se vratiti.

Posjetite TMDHosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map