Top 8 PingDom alternativa 2020 (broj # 1 je sjajan)

U svom prethodnom članku upoznao sam vas s alatima koje bi trebao koristiti svaki vlasnik web mjesta.


U ovom ću članku govoriti o alternativama Pingdom.

Sigurna sam da ćete se složiti sa mnom kad kažem:

Pingdom je sjajno sredstvo. Ali to je skupo i nudi ograničene mogućnosti u pogledu značajki i korisničke podrške.

Pa, ispada da, postoje mnogi alati (aka Pingdom alternative) koji su jeftiniji, imaju više značajki od Pingdom-a i jednostavniji su za upotrebu.

A u današnjem postu objavljujem neke od najboljih Pingdom alternativa koje savršeno odgovaraju vašim potrebama.

hostingpillTop 8 PingDom alternative 2020

 1. Bolje Uptime
 2. Dotcom-Monitor
 3. ServiceUptime
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Tragalac domaćina
 8. Stranica 24 × 7

1. Bolje vrijeme

Bolja početna stranica

Bolje vrijeme je kao što možete pretpostaviti imenom, nadgleda i poboljšava vaš produženi broj kada ste zauzeti upravljanjem drugim aspektima vaše web lokacije. Better Uptime masovno je popularan među vlasnicima e-trgovina koji se inače konzumiraju s upravljanjem zalihama.

Prijava je prilično jednostavna. Samo unesite svoju e-poštu & telefon i URL web mjesta koje želite nadzirati. To je to. Sada, svaki put kada na vašoj web stranici postoji ažuriranje ili ako padne, dobit ćete ažuriranje iz prve ruke.

Ako na satu Better Uptimea išta pođe po zlu, dobit ćete snimke zaslona & dnevnici pogrešaka s detaljnim vremenskim rokovima za jednostavno uklanjanje pogrešaka. Better Uptime također podržava integraciju vanjskih usluga poput Heroku, Slack, Zendesk itd., Zajedno s kalendarskom integracijom za rotacije u službi..

Sada, ako govorimo o cijenama, tu je jedna dobra vijest: besplatni plan. Besplatan plan s ograničenim značajkama kao što su besplatna upozorenja putem e-pošte, 3-minutne provjere i 5 telefonskih poziva. Nakon toga slijedi plan „freelancera“ s neograničenim telefonskim pozivima, čekovima od 30 sekundi i računom za jednog korisnika.

Prelazeći se na planove visokog nivoa, “Tim” ima 5 korisničkih računa, zakazivanje po pozivu, poluprofesionalnu podršku i neograničenu integraciju. Ako vam ove vrijednosti ne odgovaraju, plan za “Enterprise” iznosi 150 USD mjesečno & dolazi s najboljom podrškom i opcijom dodavanja dodatnih korisnika.

Što mi se sviđa u pogledu boljeg vremena

 • Neograničena upozorenja putem e-pošte u svim planovima
 • Eskalacija incidenta

Posjetite bolje vrijeme

2. Dotcom-Monitor

Nadgledanje web stranica
Dotcom-Monitor je sveobuhvatna platforma za praćenje u oblaku koja vam omogućuje kontrolu & usluge praćenja kao što su SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & SSL certifikati za upravljanje u toku rada, nadzor performansi i dodatnu funkcionalnost agencija & poduzeća.

Njegova nadzorna ploča nudi jedinstveni sustav izvješćivanja, možete detaljno upozoravati kada je otkrivena pogreška, fleksibilan XML servis izvješćivanja koji API-jeve unosi u podatke praćenja u stvarnom vremenu, integraciju s popularnim platformama, pa čak i nadzor web mjesta / aplikacija izvan vaše mreže.

Model cijena se također držao što je moguće umjerenije. Osnovni plan započinje s 1,99 USD mjesečno koji nudi minimalno 10 ciljeva. Svaki plan uključuje neograničene javne nadzorne ploče, SSO integraciju, API za konfiguraciju, XML feed podataka, podršku 24/7 itd..

I ne samo to, već je i Dotcom-Monitor zaslužan kao prva tvrtka koja je uvela jednosatni nadzor, nadziranje IPv6 & upozorenja putem telefona, praćenje transakcija podudaranja slike i snimač skripti za nadzor programa WYSIWYG.

Što mi se sviđa kod Dotcom-Monitora:

 • Nema obveza / nije potrebna kreditna kartica 30-dnevno besplatno probno razdoblje
 • Usluga izvještavanja XML podataka uživo

Posjetite Dotcom-Monitor

3.Uobičajeno vrijeme usluge: (Moje najdraže)

Uptime usluge

ServiceUptime omogućuje praćenje vaše web stranice s 10 različitih lokacija širom svijeta. Imaju prilagodljive frekvencije nadgledanja od samo jedne minute do 60 minuta. Sadrži niz različitih usluga praćenja kao što su HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3 itd..

Usluga ServiceUptime čini odličnim alatom za nadzor činjenica je da se svaki put kada se usluga provjerava s druge lokacije, a upozorenje se generira samo kada više lokacija otkrije kvar.

Ako trebate pokrenuti skripte na svojoj web stranici (webhooks) za posebne uvjete, kao što su stanke, tada je ServiceUptime izvrstan alat za razmatranje. Svi premium planovi ServiceUptime podržavaju upotrebu Webhookova.

ServiceUptime ima besplatan i plaćeni nadzor koji možete birati. Besplatna usluga praćenja omogućuje vam praćenje jedne usluge svakih 30 ili 60 minuta; dok se plaćene usluge kreću u rasponu od 10 do 110 promatrača, ovisno o odabranom planu.

Što mi se sviđa u ServiceUptime:

 • Opcije fleksibilne frekvencije.
 • Sposobnost izbora bilo kojeg luka pod Free planom

Posjetite Serviceuptime117 korisnika je ovo kupilo

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com ne samo da nadzire vrijeme rada vašeg poslužitelja, već pruža i izvješća o ozbiljnoj izvedbi. Ima neograničen kapacitet za nadziranje web stranica i može nadzirati HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, transakcije, e-poštu i mnoge druge.

Uptime.com vrši kontinuirano nadgledanje u razmaku od jedne minute sa 30 različitih lokacija. U slučaju da dođe do grešaka na web lokaciji, dobivate upozorenja na zahtjev. Ta se upozorenja šalju putem SMS-a, e-pošte, push obavijesti, Twittera ili web-kuka.

Ovo ima 21-dnevno besplatno probno razdoblje. Objavi ovo postoji više planova, a najosnovniji plan započinje s 15 USD mjesečno.

Svi planovi uključuju SSL nadzor, podršku 24 sata dnevno, ping praćenje, skeniranje virusa i zlonamjernog softvera i praćenje stvarnih korisnika.

Uptime.com pruža sveobuhvatne podatke o izvještavanju s performansama poslužitelja, vremenom odziva i stvarnim produktivnostima. Možete provjeriti povijest produženja web stranica i dobiti dnevna, tjedna i mjesečna izvješća putem e-pošte.

Uz svaki plan dobivate i stranicu s javnim statusom koja se može prikazati interno ili na javnom portalu. Osnovni plan Uptime.com pruža 4-mjesečno čuvanje povijesnih podataka. Uptime također podržava integracije trećih strana. Ove se usluge kombiniraju s dobrim vodičima za tehničku podršku u odjeljku pomoći.

Što mi se sviđa na Uptime.com:

 • Upozorenja putem Twittera
 • Nadgleda DNS, poslužitelj e-pošte, web poslužitelj i podržava IP i popise domena

5. RapidSpike

rapidspikeRapidSpike je još jedno rješenje za nadgledanje rada vaše web stranice. Ovo dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Ima automatiziranu i kontinuiranu uslugu nadgledanja.

Pomoću RapidSpikea možete trenutno dodati nove web stranice ili poslužitelje radi praćenja. Ima stalne obavijesti od 24 // 7/365 i bit ćete odmah obaviješteni u slučaju bilo kakvih prekida rada.

Na nekoliko načina RapidSpike šalje obavijest. Može slati obavijesti e-poštom, SMS-om, glasovnim pozivom, web-kukicama, neispravnim kanalima, pritiskom, Microsoftovim timovima ili uredu 365, PagerDuty, aplikacijama za razmjenu poruka ili stranici javnog statusa.

RapidSpike se može izvoditi u intervalu od 1 minute, a ako to želite na duže vrijeme, to je moguće konfigurirati.

RapidSpike ima podršku širom svijeta i osigurava provjeru na više lokacija prije slanja bilo kakve obavijesti o prekidu rada. Usluge su kombinirane s više pravila obavijesti. Ovo je korisno kada postoji više dionika s različitim interesima.

To je jednako dostupno putem radne površine, tableta, mobilnog telefona ili bilo kojeg drugog uređaja. Ima konsolidirani prikaz dostupan na nadzornoj ploči koji pruža relevantne mjerne podatke.

RapidSpike ima detaljno izvještavanje, uključujući praćenje svake stranice. Istodobno će poslati jednu obavijest u slučaju da dođe do višestrukih grešaka na stranici. Može nadzirati ping, HTTP i TCP.

Što mi se sviđa kod RapidSpike.com:

 • Veliki broj kanala obavijesti
 • Podržava nadgledanje API-ja, skeniranje sigurnosnih ranjivosti i stvarno nadgledanje korisnika

6.Uptime web mjesta:

SiteUptime

SiteUptime prati vaše web stranice svake dvije minute s 8 različitih lokacija na 5 kontinenata. Sadrži više opcija praćenja kao što su HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, itd.

SiteUptime izbjegava lažne pozitivne potvrde upozorenja s drugog zemljopisnog položaja.

Ako razmišljate o isprobavanju besplatnog alata za praćenje web mjesta prije prelaska na plaćenu opciju, SiteUptime je odličan izbor. Besplatni plan omogućuje vam postavljanje jednog monitora koji provjerava vašu web stranicu svakih 30 minuta. Također uključuje izvješća o produženom radu, upozorenja putem e-pošte i upravljačku ploču. Napredni planovi omogućuju vam postavljanje do šest monitora koji provjeravaju vašu web stranicu svaka 2 minute.

Što mi se sviđa u SiteUptime:

 • Nadzor statistike putem XML / RSS

7. Tražitelj domaćina:

host-tracker.com

Praćenje domaćina nije samo u nadziranju sadržaja i provjeri vremena odgovora. Također uključuju nadzor nad bazama podataka.

Host Tracker prati vašu web stranicu s više od 70 lokacija širom svijeta koristeći više protokola poput HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, itd..

Tragač hosta ima više od e-pošte, SMS-a i telefonskog poziva kako bi vas obavijestio. Možete odabrati i obavijest putem Hangouta i Skypea.

Uz praćenje weba, Host Tracker omogućuje vam i praćenje opterećenja vašeg CPU-a, HDD-a i RAM-a; i isteka certifikata.

Izvješća se mogu preuzeti u različitim formatima kao što su PDF, XML i CSV.

Možete integrirati vlastiti program s Host Tracker koristeći njihov API.

Podaci praćenja domaćina sigurno čine opciju razmatranja: 8 godina u eteru, 40000+ kupaca i 200000+ nadziranih web stranica.

Što volim kod Hostera Tracker:

 • Velike opcije upozorenja, uključujući Hangouts, Skype i glasovni poziv
 • Moguće je praćenje za crnu domenu / IP na popisu

8. mjesto 24 × 7

Site24x7

Site24x7 je sve u jednom rješenje koje vam omogućuje nadzor ne samo vaše web stranice, već i vaše mobilne web stranice, mobilnih aplikacija i oblačnih sredstava koji rade na Amazonu EC2.

Nedavno izvješće Fortunea navodi da će se mobilni promet povećavati sa složenom godišnjom stopom od 53% u razdoblju od 2015. do 2020. To pojačava važnost praćenja vaših mobilnih web stranica i mobilnih aplikacija.

Site24x7 nadgleda usluge kao što su HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP itd. S preko 50 lokacija širom svijeta. Također sadrži nadzor korisnika u stvarnom vremenu s mjernim podacima kao što su vrsta preglednika, lokacija i platforma.

Što još? Site24x7 također sadrži nadzor performansi poslužitelja i mrežni nadzor. Nadgleda servere kao što su Windows, Linux, Amazon EC2 i VMware ESX; i mrežnih uređaja kao što su usmjerivači, sklopke, vatrozidi i pisači.

Site24x7 trebao bi biti vaš izbor ako tražite više od praćenja samo web mjesta; poput praćenja vaših mobilnih aplikacija, performansi aplikacija, performansi poslužitelja i performansi mreže.

Što mi se sviđa na Site24x7:

 • Može nadzirati Cloud infrastrukturu kao što je Amazon EC2
 • Nadgledanje mobilnih aplikacija & nadzor performansi aplikacija za Java, .NET, AWS, Azure, iOS & Android okruženja

Sažetak

Bolje
Uptime
Dotcom
Monitor
Servis
Uptime
Uptime
brz
Šiljak

HTTP
HTTPS
GET / POST
SAPUN
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
Ping
SSH
API
Besplatni plan
Dostupno?
Neograničen10 monitora20 monitora20 monitora50 monitora
Monitor
Frekvencija
3 min1-5 mindo 3 min1 minuta2 min
Upozorenja putemE-mail
SMS
Poziv
E-mail
SMS
E-mail
SMS
Poziv
E-mail
SMS
Poziv
E-mail
SMS
Poziv
Pregledavati pojedinosti Pregledavati pojedinosti

Ovdje spomenute alternative daju vam niz različitih izbora za nadgledanje vaših web stranica.

Izbori se razlikuju ne samo u pogledu troškova, već i u pogledu usluga koje se mogu pratiti, broja lokacija, oblika i podataka izvješćivanja i mehanizama upozoravanja..

Razmislite o servisnom vremenu dok se odlučujete za alat za praćenje web mjesta, jer ima sjajne značajke u usporedbi s drugima.

Komentirajte u nastavku i javite mi koga ste odabrali.

Sretno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map