000WebHost áttekintés: Saját előnyeim és hátrányai a 000Webhost használatával

Ezt a 000WebHost áttekintést 2019. június 10-én módosították és frissítették.


Ingyenes házigazda megszerzése mindig izgalmas üzlet, különösen akkor, ha kevés a költségvetése. Ha ingyenes tárhelyet keresett, akkor rájön, hogy a jól ismert és ingyenes tárhely lehetőségei kissé korlátozottak.

Itt egy ilyen közismert tárhelyről beszélnék, amely népszerű az ingyenes tárhelyszolgáltatásai miatt. Ez nem más, mint a 000webhost.

A 000webhost a Hostinger része. A 000webhost segítségével élethosszig ingyenes szolgáltatást vehet igénybe, ami egyedivé teszi okot.

A 000Webhost komolyabb alternatíva ›

Mivel egy teljesen ingyenes tárhelyszolgáltató, a 000webhost kevés korlátozással rendelkezik, azonban számos előnyt kínál, amelyekre valószínűleg soha nem számítana az ingyenes tárhelyen.

Tehát, a lényeg lényegére jutva, a 000webhostnak van néhány előnye és hátránya, amelyeket részletesebben tárgyalok áttekintésem során.

Menj tovább, és élvezz többet a 000webhost-ról!!

A 000webhost előnyei:

A 000webhost számos előnyt kínál. Könnyen létrehozhat egy teljesen működőképes webhelyet. Mielőtt bármi másról beszélek, hadd részletesebben ismertessem üzemidejüket, amely az egyik legfontosabb paraméter.

Uptime and Performance:

Mi lehet jobb, mint olyan tárhely-platform választása, amely megfelel a zsebéhez, és ésszerűen jó üzemidejét is biztosít?

Igen, jól gondoltad, a 000webhost jó üzemidő-mutatókat kínál. Ez garantálja a 99% -os üzemidőt, amely több esetben a 99,9% -os üzemidőt is elérheti.

Lehet, hogy üzemideje nem a legjobb az iparágban, azonban nagyon kevés ingyenes tárhelyszolgáltatás rendelkezik állandó működési idővel.

Utolsó garanciájuk növeli hitelességét szolgáltatásaikban, és biztosítja a felhasználókat, akik szkeptikusak az ingyenes tárhely kipróbálásában.

Már egy ideje használom a 000webhost szolgáltatást, és figyelemmel kíséri az üzemidőt. Az alábbiakban felsoroljuk a legutóbbi üzemidőt.

000webhost felülvizsgálat

Eddig jó volt, a 000webhost vonzó működési és teljesítménymutatókkal rendelkezik.

Biztonság és megbízhatóság:

Ha tovább megyünk, ellenőrizzük, mennyire jó a biztonság a 000webhost segítségével. A 000webhost néhány évvel ezelőtt megosztotta a hackeket és a biztonsági kérdéseket.

A 000webhost azonban legyőzte ezeket a kérdéseket, és beépítette a megbízási biztonsági funkciókat még ingyenes tárhelyükhöz.

A 000webhost fejlett tűzfalat használ, és magában foglalja a DDoS védelmet. Rendszeresen frissíti és folyamatosan felügyeli.

Biztonság

Támogatja az azonnali biztonsági mentést annak biztosítása érdekében, hogy az adatokról mindig biztonsági másolatot készítsen. Noha nem túl sok a beépített biztonsági funkciókból, mégis elég jó biztonsági támogatás.

Jellemzők:

Általában véve, a legtöbb felhasználó nem számíthat arra, hogy az ingyenes tárhelyszolgáltatás túl sok funkcióval rendelkezik. Ezzel a feltételezéssel ellentétben a 000webhost jó tulajdonságokkal rendelkezik.

A cPanel támogatja a PHP-t és a MySQL-t. Ingyenes weboldal-készítőt kap. A 000webhost támogatja a Curl, Zend, XML, fopen (), PHP foglalatok, GD2, Ioncube betöltő, .htaccess és számos más PHP szolgáltatást.

A 000webhost a felhasználónak egyetlen kattintással automatikus telepítőt biztosít, amely felhasználható más alkalmazások, például a WordPress, a Drupal és körülbelül 50 további szkript telepítésére..

Az ingyenes tárhely segítségével 10 GB sávszélességet, 1 GB lemezt, ingyenes domain név tárolást, ingyenes cPanel-t, ingyenes webhely-készítőt, 2 webhelyet, a WordPress automatikus telepítőjét és az azonnali fiók aktiválást hozzáadott költség nélkül.

000webhost ingyenes tárhely

A cPanel több mint 100 ingyenes sablont, többnyelvű támogatást, HotLink védelmet, IP Deny Manager, Jelszóval védett könyvtárakat kínál, amelyek közül néhányat említhetünk.

Könnyű használat:

Egy ingyenes tárhelyszolgáltatás minden bizonnyal sok figyelmet felhívna rá. Mivel ezt több felhasználó is elérheti, fontos, hogy a tárhelyszolgáltatás könnyen használható.

Nos, a 000webhost mindezt nagyon egyszerűvé teszi.

A rendelkezésre álló lehetőségeket jól szemlélteti és elkülönítette, tehát nem fog időt tölteni azzal, hogy megpróbálja kitalálni, hogyan működnek a dolgok.

a 000webhost könnyű használata

A fájlkezelő egyszerű, és gyorsan feltölthet fájlokat.

fájlkezelő 000webhost

Az adatbázis kezelése egyszerű, és nagyon gyorsan hozzáadhat / törölhet adatbázisokat. A lehetőségek önmagukban vannak, és lehet, hogy nincs szüksége szakértői segítségre az adatbázisok kezelésében.

adatbázis kezelése

A 000webhost segítségével akár 5 e-mail továbbítót is létrehozhat. Most már egyszerûen használható.

e-mailek kezelése

A teljes weboldal kezelése az elérhető beállítások segítségével végezhető el.

beállítások'

Tehát összességében a 000webhost rendkívül egyszerűen használható, és nagyon sok a kezdő felhasználók számára.

Vevőszolgálat:

A 000webhost bármilyen segítségért a fórumon keresztül érhető el legegyszerűbben. Tudásbázissal rendelkezik és támogatja a GYIK-ot.

A webhelyen több más oktatást is találhat, különféle témák alapján. Van egy blogrész is.

A 000webhost kapcsolódik egy másik tanulási partnerhez, a BitDegree-hez, amely még egy módja annak, hogy többet megtudjon a tárhelyről.

A 000webhost nem támogatja az élő csevegést. A prémium terv azonban prémium ügyfélszolgálatot nyújt.

Weboldal készítő:

A jó hír az, hogy az ingyenes tárhely használatával ingyenes webhely-készítőt is igénybe vehet. Míg számos más fizetett hosting platformon a felhasználókat számítják fel a weboldal készítőire, a 000webhost ezt ingyenesen tartja.

Felépíthet egy webhelyet a semmiből, vagy feltölthet egy meglévő webhelyet. A weboldal készítője támogatja a WordPress webhely létrehozását is.

A webhely-készítő használatához nulla kódolási szakértelem szükséges. Hozzáférést kap a sablonok sorozatához, különféle domain követelmények alapján.

weboldal készítő

Jó 198 sablongyűjteménye van, ami nagyon jó sablonszám, különösen, ha ingyenes tárhelyet üzemeltet.

Az oldal bármely szakaszának szerkesztése és a testreszabás egyszerű. A rendelkezésre álló lehetőségek hangosak és világosak.

sablon

Többdimenziós érzékeny, több térképet támogat, jó e-kereskedelem támogatást és többnyelvű támogatást nyújt. Mindezt a jó közösségi média támogatással kombinálják, amely magában foglalja a népszerű közösségi média platformokat, mint például az Instagram, a Facebook Twitter és még sokan mások.

Egyéb tervek:

A 000webhost sok mindent kínál, amit nagyon kevés tárhelyszolgáltató nyújt. Ezen felül az ingyenes tárhely nem az egyetlen elérhető lehetőség.

A 000webhost prémium Hostinger terveivel többet kínál. A 000webhost a Hostinger része. A többi rendelkezésre álló terv az egy és a prémium.

Mindkét terv 30 napos kockázatmentes próbaverziót kínál. Az egységes terv havi 0,80 USD-tól kezdődik, és havonta 7,99 USD-ig megújul. Míg a prémium terv 2,15 dollár / hónap kezdődik, és megújul 11,95 dollár / hónap.

000webhost terv

A prémium tervek 24/7/365 ügyfélszolgálatot nyújtanak. Több sávszélességet, helyet, e-mail fiókokat, adatbázis- és szerver-erőforrásokat kap.

Az SSL-tanúsítvány, a napi biztonsági másolatok és a CloudFlare védelem külön áron megvásárolható.

Hátrányai 000webhost:

A 000webhost szilárd és ígéretes hosting szolgáltatást nyújt. Ugyanakkor, mint minden más platformon, a 000webhost kevés hátránnyal jár.
Tehát ezek a súlyos blokkolók?

Olvassa tovább az olvasást, hogy megértse, mi lehet hátránya a 000webhost használata közben.

Egyszerű weboldal készítés: Tehát megemlítettem csak a 000webhost egy nagyon könnyen használható weboldal készítőjét? Nos, ez igaz!!

Ez egy jó hely egy egyszerű weboldal létrehozására. Vigyázz azonban arra az esetre, ha vizuálisan vonzó és rendkívül kreatív webhelyekre van szükséged, akkor ez a 000webhost számára kihívást jelenthet.

Nem az, hogy a 000webhost nem hozhat létre felhasználói felülettel gazdag webhelyeket. De ennek megvannak a saját korlátozásai. Nagyon minimalista, grafikusan gazdag webhely-készítési támogatást nyújt.

Korlátozások: Ingyenes, és a 000webhostnek is vannak saját korlátozásai. Tehát alapvetően sávszélesség, ügyfél-támogatás vagy CPU-használat esetén nem élvezhetné a prémium ügyfelekhez hasonló privilégiumokat..

Nos, ezek nem feltétlenül jelentenek gondot a 000webhost számára.

Felhasználóként azonban tisztában kell lennie azzal, hogy milyen korlátozások vannak a 000webhost használata közben.

Biztonság: Most itt jelenik meg, a 000webhost előnyeivel együtt. A biztonságot a 000webhost vigyázza.

Ennek fényében kiemelendő az a tény, hogy ingyenes webhelyszolgáltatásként a 000webhost jobban ki lesz téve a biztonsági fenyegetéseknek, mivel nagyszámú felhasználó használja azt..

Míg a 000webhost alapvető biztonsági funkciókat kínál, ezt a webhelyén megemlíti.

biztonságos 000webhost

Tehát ez nem határozza meg egyértelműen, hogy teljes biztonságú-e.

KÖVETKEZTETÉS:

A 000webhost biztosítja az alapvető szolgáltatások nagy részét, és sokkal többet nyújt, mint amit más ingyenes tárhely-szolgáltatók kínálhatnak.

Jelentős hostolási szolgáltatásokat nyújt, és könnyen használható. Ideális lehetőség azoknak a hallgatóknak és tech rajongóknak, akik próbálnak feltárni a tárhelyi platformokat.

Ez életre szól ingyen, és nincs más rejtett költsége, amely szintén előnye.

Tehát, ha komoly üzleti tevékenységet keres, rengeteg csúcstechnológiával, biztonsággal, ügyfélszolgálattal, akkor ez valószínűleg nem a megfelelő választás.

Ehhez feltétlenül nézd meg a Hostingert.

És ha valaha is úgy dönt, hogy kipróbálja a Hostingert, kérjük, olvassa el útmutatót, amelyben 15% árengedményt kap a tárhelyükre:

15% kedvezmény a Hostingernél

Ha azonban új webhelyet indít, és kevés a költségvetése, akkor a 000webhost nagyszerű választás.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map