10 legfrissebb e-kereskedelmi statisztika 2020-ra (trendek, betekintések és egyebek!)

Az e-kereskedelem manapság nagy ügy. Ezt már tudod, de amikor megjelenik a számok egy része, rájössz, hogy azok állkapocs-esőek.


Fontos az e-kereskedelem hatályának megértése, valamint a sok árnyalata megértése.

Szerencsére számunkra az e-kereskedelmet széles körben tanulmányozták, tehát rengeteg kutatás van erről. A probléma?

A kutatások egy része elavult, és részük nem túl jó. És ennyi, néha nehezen tudom megtalálni a releváns tényeket.

De hé – ne aggódj! Mélyrehatóan kutattam, hogy megtaláljam a legmegbízhatóbb statisztikákat, trendeket és betekintést az e-kereskedelem körül!

Nagyon fontos ténygel kezdem bennünket, amely valóban perspektívába helyezi az e-kereskedelem hatókörét:

1. tétel: 2020-ig több mint 2 milliárd online vásárló lesz.

A legjobb a dolgokat az egyik legnagyobb statisztikával kezdeni: ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak (és nincs ok arra, hogy nem fogják megtenni), akkor 2020-ig több mint 2 milliárd online vásárlóval foglalkozunk.

az online vásárlók növekedése

Magyarázza el, hogyan kritizálja a kutatást a szíve tartalma szempontjából, de kérdezd meg magadtól egy kérdést:

Ha ez FALF-val igaz, és jövőre „csak” egy milliárd online vásárló lesz, akkor továbbra is komolyan veszi ezt?

És azt találom, hogy kétségtelenül a válasz Igen.

Kétségtelen, hogy a kereskedelem jövője az e-kereskedelem.

2. tétel: 2019-ben a bevásárlókocsik közel 70% -át elhagyják.

Annak ellenére, hogy őszinte vagyunk, ez a szám nem egyedi 2019-re. Vessen egy pillantást:

bevásárlókosár elhagyási aránya

Mint látható, több mint egy évtizede, a legtöbb szekerek hagyják el. És 2011 óta ez a szám megközelíti a 70% -ot, 2019-ig eddig 69,57% -os elhagyási arányt számoltak be..

Ez megmagyarázza az „elhagyott kosárkímélő” szolgáltatás hasznosságát, amelyet néhány e-kereskedelmi webhely-készítő, például a Shopify vagy a BigCommerce nyújt be..

De ne add fel a reményt. Mert nem rejtély, hogy miért vannak ilyen magas elhagyási arányok …

3. tétel:… a kocsik nagy részét váratlan többletköltségek miatt hagyják el.

Igen, a legtöbb kocsi elhagyásra kerül a meglepő költségek miatt – olyan dolgok, mint a szállítási vagy szolgáltatási díjak, amelyeket korábban nem említettek.

De ez messze nem az egyetlen ok:

az elhagyott kocsik okai

Igaz, hogy a meglepő többletköltségek jelentik a jelentős különbséget.

De más dolgok, mint például a túl bonyolult pénztárak, nagyok.

Személy szerint úgy számolom, hogy a grafikon második elemét többé-kevésbé illesztem a harmadik tételhez … ebben az esetben elmondhatnád, hogy a túl bonyolult vagy kihúzott fizetési folyamatok ugyanolyan nagy tényező a kosár elhagyásában, mint a többletköltségek..

Baymard, aki felfedezte ezt a statust, valójában rendelkezik néhány bizonyítékkal az egyszerű pénztár fontosságáról …

4. tétel: Minél egyszerűbb a pénztár, annál jobb.

Ez a bizonyíték azonban kissé elfogult – a PayPalból származik, és valójában csak egy bizonyíték a PayPal javára.

Íme az ábra:

paypal konverziós árfolyam

Nyilvánvaló, hogy a PayPal-kompatibilis kereskedők számára a WAY-nál magasabbak a fizetési konverziós arányok a PayPal-t használó ügyfeleknél, szemben a többi fizetési módszerrel.

Eltől van nem hogy PayPal-t kell használnia, bár ez szintén jó ötlet – az is az, hogy a fizetési folyamatot a lehető legegyszerűbbé kell tennie, mivel a PayPal fellebbezése néhány szempontjából nagyon egyszerű..

5. tétel: A harmadik fél eladói jobban teljesítenek az Amazon-on, mint korábban.

Az Amazon digitális piaca hírhedt, mert maga az Amazonat részesíti előnyben.

A közhely azt mondja, hogy az Amazon mérete sok eladót kényszerít arra, hogy használja, majd az Amazon lemásolja termékeit, és alacsonyabb áron elad egy Amazon / gyártó verzióját..

Ez továbbra is igaz. De nézd meg – ez közvetlenül Jeff Bezos legfrissebb éves részvényesi leveléből származik:

harmadik felek növekedése az amazonon

Hova megy: a harmadik fél által végzett értékesítés az évek során valójában NÖVELÉSE az Amazonon, és elszámolása a többség az Amazon eladásainak száma (fizikailag természetesen) 2015 óta.

Ne tégy félre: az Amazon továbbra is maga elé rakja a pakliot. Aggodalmait az Amazon piacával kapcsolatban?

Még mindig érvényesek.

És van még oka gyanítani, hogy az Amazon szándékosan alábecsüli befolyását, hogy elkerülje az amerikai hatóságok általi szabályozást.

De ennek ellenére hasznos emlékeztető néhány nehéz szám látására, hogy igen, valójában nagyon lehetséges harmadik félként eladni az Amazon-on.

6. tétel: Az Amazon e-kereskedelemben való részesedése 2019-ben lehet kisebb, mint gondolnád.

Egy idő múlva az emberek általában megemlítenek egy statisztikát, amely szerint az Amazon az e-kereskedelem csaknem HALF-jában áll (bár általában az emberek a kiskereskedelmi e-kereskedelem felét jelentették)..

De a vezető kutató cég, az eMarketer (amelyet sokan idéznek) a közelmúltban MEGOSZTOTT a figuráját, miután meglátta valami megerősítését…

Ezt az ábrát csak megmutattam nektek, hogy az Amazon eladásainak nagy részét harmadik felek képviselik.

Tehát az eMarketer csökkentette az Amazon piaci részesedésére vonatkozó korábbi becsléseit – dob dob, kérem –

Az e-kereskedelem kiskereskedelmi értékesítésének 37,7% -a.

Igen, ne tedd túl sokat reményedbe. Ez továbbra is hatalmas részesedés, és könnyen eltűntetheti a legközelebbi versenytársakat.

Elvihető?

Lehet, hogy az Amazon nem mint domináns, ahogy elhitettek vele, de továbbra is meg kell munkálkodnia a tompadat, hogy online áruház működjön, függetlenül attól, hogy az Amazonon van-e vagy sem..

7. tétel: Világszerte a legtöbb elektronikus kereskedelem B2B.

Ez sokak számára meglepetés lehet, de a B2B e-kereskedelem (azaz olyan vállalkozások, amelyek termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítenek más vállalkozások számára) az e-kereskedelem messze a legtöbb, a B2C e-kereskedelem törpessége (azaz a szokásosnak eladott vállalkozások , magán ügyfelek).

Még ennél is meglepőbb, hogy látványként látja:

b2b vs b2c

Igen, világszerte mintegy 10,6 billió e-kereskedelmet jelent az e-kereskedelem a B2B, szemben a 2,8 trillió dollárral, amely B2C.

Ez egy hatalmas arány, és bár kezdetben zavaró lehet, van értelme, ha úgy gondolja, hogy minden, az interneten értékesített termékhez szükség van valamilyen szoftverre és szolgáltatásra, amely lehetővé teszi az említett dolgok eladását..

Nem is beszélve arról a vállalkozásról és ügynökségről, amelyre online jelenlétre van szükség.

Mindenesetre ez csak azt mutatja, hogy a B2B e-kereskedelem továbbra is rendkívül népszerű és erős, a lassulásnak nincs igazi jele..

8. tétel: A webhely átlagos konverziós aránya körülbelül 2,86%.

Ez egy „nagy” átlag, ami azt jelenti, hogy sok cucc belekerült… Tehát a dolgok talán kissé eltérőek lehetnek az iparágban vagy a régióban.

Mindazonáltal az általános üzenet elég világos:

átlagos webhely-konverziós arány

2018 végére a legfrissebb statisztikák szerint az e-kereskedelmi webhelyek látogatóinak körülbelül 2,86% -a valójában valamit vásárolt, az arány kissé alacsonyabb az Egyesült Államokban és magasabb az Egyesült Királyságban..

Egy újabb stat, amely újabban azt mondja nekünk, hogy a 2019 júliusi konverziós ráta 1,72% volt, de szerintem hosszabb időbe telik, mire 2019 statisztikáit ténylegesen elemezik..

Mindenesetre ezek a számok valószínűleg valami olyasmit fognak mondani, amit már régóta ismertek (a sajátosságok ismerete nélkül): hogy a látogatók komoly hatalmas része éppen ellátogat, nem vásárol.

9. tétel: A chatbotok nem mindig szeretetteljesek.

Ezt nem nehéz kitalálni – szar, gyakran panaszkodok magam chatbotokkal kapcsolatban.

De jó, ha néhány meglehetősen friss számot látunk ennek alátámasztására: a CGS 2018 közepén készített közvélemény-kutatása szerint az emberek kb. 40% -a szívesebben beszélne az emberekkel a chatbotokon keresztül (az eMarketer bemutatója)..

a chatbots hátrányai

Íme néhány ok, amiért:

Nem azt mondom, hogy el kell hagynia a chatbotokat … csak annyit kell tennie, hogy ha használni fogja őket (és ha sok van belőle, akkor emlékezz rá), készen kell állnod arra, hogy ügyfelek elégedetlenségeik legyenek velük..

Fontos megjegyezni, hogy még ha (és sok másnak is ismerem) utálom a csevegést, okkal lehet azt hinni, hogy a jövőben növekszik:

Az Oracle 2016-os, 800 vezető üzleti szereplő által készített felmérése szerint egy óriási 80% -uk már használt vagy tervezi használni a chatbotot.

És sok lehetséges megtakarítás érhető el a chatbotok használatával. Tehát fel kell készülni egy olyan jövőre, amelyben a chatbotok még gyakoribbá válnak, mint jelenleg.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene vagy nem kellene használni őket, csak hogy megértse a mai chatbotok kontextusát, és készen álljon rá.!

10. tétel: A fogyasztók csaknem félszáma online vásárolt biometrikus adatokkal.

A Paysafe felmérése szerint (amelyet eMarketer is bemutatott) a fogyasztók közel fele világszerte vásárolt valamit online a biometria segítségével.

Láthat néhány okot, amelyek miatt a Paysafe-felmérés válaszadói felmelegítették a biometrikus adatokat:

a biometria előnyei

Ahogy várták, ennek nagyrészt a kényelem és a biztonság.

Most saját fenntartásaim vannak az adatokkal kapcsolatban:

Először is, azt gondolom, hogy ezek a számok kissé torzak, figyelembe véve, hogy a biometrikus adatokkal történő fizetés nagyon gyakori Kínában, amely maga a globális e-kereskedelem Hatalmas része.

Másodszor, nem bízom abban, hogy a „Paysafe” elnevezésű csoport nem kérdéseket tegyen fel biometrikus fizetésekkel kapcsolatos nem vezető kérdésekben felméréseiben.

Ennek ellenére ezt még mindig komolyan kell venni.

Még akkor is, ha az Ön országában a biometrikus fizetések iránt érdeklődő emberek száma alacsonyabb, mint a Paysafenél, és az eMarketer azt gondolja, hogy egyértelműen növekvő jelenség mindenhol.

És így olyasvalami, amire fel kell készülnie.

Szeretné megosztani ezt a webhelyén? Csak másolja ki az alábbi kódot!

A hostingpill.com csapata által készített legfrissebb 2020-as kereskedelmi statisztikák a 2020-ra vonatkozóan

”ECommerce

Forrás: 2020. évi közösségi statisztika

Következtetés

Ahogy az elején mondtam, az e-kereskedelem manapság olyan hatalmas, hogy fontos ragaszkodni hozzá szilárd kutatás.

Ez a lista nem mindegyik az érvényes e-kereskedelem statisztika …, de a legjobb és / vagy legfrissebb.

Rengeteg lecke levonható ebből a statisztikából, és természetesen minden egyes esetet külön kell vennie. Talán nem minden megállapítás lesz releváns vállalkozása számára.

De általánosságban elmondható, hogy szinte mindenkinek van néhány nagyszabású elfoglalása: tartsa folyamatosan a dolgokat, és készüljön fel a jövőben a digitális kereskedelem növekedésére.!

Erőforrások

Hasonló cikkekben mondtam, de itt senki sem akarja, hogy hamis híreket olvassa el. Itt található a források listája, amelyeket a statisztikagyűjtéshez felhasználtunk!

1. A digitális vásárlók múltbeli és közeljövőbeni növekedése az interneten

2. Az online bevásárlókocsi elhagyási aránya 2006 és 2019 között

3. A kocsi elhagyásának leggyakoribb okai

4. A PayPal magasabb konverziós arányai a pénztárnál

5. Jeff Bezos részvényesi levele a harmadik fél eladók növekedéséről

6. Az Amazon e-kereskedelem (kiskereskedelem) részesedésének újra kiigazított számadata

7. B2B és B2C részvények az e-kereskedelemben

8. Az átváltási arányok idővel (2014–2018), beleértve az iparágakat is

9. A legutóbbi 2019. július átváltási árfolyam

10. A chatbotok és az Oracle felmérésének lehetséges megtakarítása

11. A chatbotok felhasználói kihívásai / negatívumai

12. A fogyasztók nyitottabbak a biometria iránt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map