10 legjobb (+1 speciális) domain regisztrátor 2020-ban

Gondolj egy weboldalra. Tudja, miért gondolhat egy weboldalt? Mert van címe, neve. Ez a cím nem csupán valami, ami maga a weboldalra kerül, hanem egy, ami a webhely URL-jére vagy címére megy.Ha szeretne egy webhelyet, akkor megneveznie kell azt. Függetlenül attól, hogy vállalkozása, potenciális vállalkozása, személyes blogja van, vagy akkor is, ha tömegesen vásárol domaineket, mindenkinek érdeke jó webneveket találni webhelyeire.


Hogy csinálod ezt? Megy egy domain név regisztrátornak nevezett cégnél, és fizeti őket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy adott nevet regisztrált-e önöknél. Amíg Ön fizet érte, akkor annak a domainnek a tulajdonosává válik, azonban a szerződés feltételei érvényesek.

A domain név regisztrátor pontosan így hangzik: egy szervezet, amely kezeli a domain nevek regisztrációját. Ahhoz, hogy hivatalos legyen, a regisztrátort egy általános felső szintű domain-nyilvántartás akkreditálja – ne tévessze össze a két oldalt – és a nyilvántartó a nyilvántartással összhangban fog működni.

A nyilvántartások eltérő időtartamú cikk, de röviden: a nyilvántartások a domain nevek és az azokat regisztrálók összes információinak adatbázisai. A nyilvántartásokat az ICANN nevű szervezet kezeli (Hozzárendelt nevek és számok Internet Corporation), amely óriási üzlet a domain regisztrációnál..

Alapvetően csak az ICANN által akkreditált vállalatoknál regisztrálhat. Ez nem szűkíti le a dolgokat az Ön számára, mert még mindig sok az ICANN által akkreditált lehetőség.

Tehát most tudjuk, mi a domain név regisztráló.

hostingpill10 legjobb domain regisztrátor

 1. NameCheap
 2. Bluehost Domains
 3. Hajrá apu
 4. Lebeg
 5. Google Domains
 6. 1&1 IONOS
 7. Register.com
 8. Hostinger
 9. HostGator
 10. Domain.com
Mitől jó a nyilvántartó? Mi okozza az egyik rosszat? Milyen dolgokat kell vigyáznia?

Biztos vagyok abban, hogy kitalálhatja, hogy ez a kérdés nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Mindenkinek különféle igényei vannak. Néhány ember érdekli a domének ömlesztett vásárlása, mások csak egyetlen domaint akarnak vásárolni a blogjukhoz.

Még mások is a közepén vannak, talán kisvállalkozások, akik szeretnének biztosítani, hogy más vállalkozások ne tudják megnevezni a nevüket. És természetesen nagyon sok variáció van ezek között a példák között.

Noha az ár természetesen az egyik legfontosabb dolog, amit megnéz (és ezt megvizsgáljuk), ez nem minden. Különösen a kisebb vásárlók számára az árak meglehetõsen konzisztensek a vállalatok között, és választásától függõen valószínûleg évi néhány dollárt megtakarít vagy veszít. Még mindig meg kell tennie azt, ami pénzügyi szempontból a legmegfelelőbb, de valószínűtlen, hogy csődbe kerül.

Néhány egyéb dolog számít, amikor a domain név regisztrátorokat vesszük át:

Az egyik nagyon fontos dolog, amelyet szem előtt kell tartani, a különbség a tárhely és a domain között. Ez zavaró lehet, mivel sok domain regisztrátor is üzemeltet cégeket. Röviden: a tárhely maga a ház (az Ön internet-helyének / erőforrásának rendelkezésre bocsátása), a domainek pedig a cím (az Internet házának neve).

Számos vállalat olyan csomagokat kínál, amelyek tartalmazzák mind a tárhelyet, mind a domain regisztrációt, és ezek között nagyon sok eltérés van.

Megvizsgálom a lista ezen lehetőségeit, valamint a csak domain-regisztrációval kapcsolatos egyszerű lehetőségeket.

Még ha csak a domainek regisztrálása is megy, nem minden regisztrátor rendelkezik engedéllyel az összes domain név kiterjesztés eladására. Például lehet, hogy bárhol megvásárolhat .com-ot, de talán nem .uk-ot. És természetesen az árak változnak – megvizsgáljuk, mennyire jók a vállalatok ezen lehetőségek kínálatában.

Egy másik fontos dolog, amelyre figyelni kell, a Whois adatvédelme. Alapvetően az ICANN feladata a regisztrálók listájának vezetése.

Ezt a listát Whois-nek hívják, és a nyilvánosan elérhető, azaz bárki kereshet egy domainben, hogy megtalálja a regisztráló információit.

Természetesen sok vásárló számára ez félelmetes kilátás lehet. Nagyon sok minden domain név regisztráló eszközöket kínál az Ön konkrét adatainak a listából történő blokkolására (általában helyettesíti azokat a cég adataival).

Fontos kérdés az, hogy a vállalatok ezt ingyenesen tartalmazzák-e, vagy ha nem, az az ár, amellyel eladják ezt a gyakran kívánatos szolgáltatást. Ezt is gondosan figyelni fogom.

Ezenkívül óvatosnak kell lennie a vállalat saját domain érvényességi irányelveivel is. Ha a domainje lejár, és nem tudja megújítani, akkor valaki más veheti igénybe, ami bosszantó azoknak a rövid idő használóknak, akik jó nevet találtak költési blogjaik számára, és fenyegeti a vállalkozásokat.

Néhány további elem, amelyet megvizsgálok, és amelyeket akkor is meg kell tennie, ha saját kutatást végez: kiegészítő szolgáltatások, ügyfélszolgálat és megújítási árak.

Számos vállalat ingyenes kiegészítő szolgáltatásokat és / vagy többletköltségeket kínál. Mindegyik vállalatnak általában megvan a maga ezek kombinációja. És igen, ezek gyakran magukban foglalják a tárhelyszolgáltatásokat és a Whois adatvédelmét, amiről már említettem.

Az ügyfélszolgálat magától értetődő, és csak akkor kommentálom, ha az különösen jó vagy hiányzik.

Ami a megújítási árakat illeti, sok vállalat az első évben alacsony árakat kínál, majd a domain megújítása a következő évekre áremelkedést fog jelenteni..

Nagyon sok információ, de ne aggódjon – ezeket az ötleteket a gyakorlatba fogjuk átültetni a domain regisztrátorok ezen listájának áttekintésével. Mint mindig, van némi szubjektivitás, és a lista felső vége felé önmagában is ásni kell.

Mindazonáltal tapasztalatom szerint ezek voltak a legjobb domain név regisztrálók.

10: Domain.com

domain.com

Itt egy társaság, amelyet meglepően könnyű elfelejteni. Nem teljesítenek rosszul, de a nevet könnyen összetéveszthető sok más domain-regisztrátorral … köztük a legfontosabb, a domains.com.

A Domain.com kisebb (azt hiszem) kisebb regisztrátor, mert nem talál erről egy csomót. A Domain.com, sok itt található névhez hasonlóan, tárhelyszolgáltatásokat kínál. Az itt szereplő nevekkel ellentétben először a domainek számára ismert (elvégre a névben van).

Őszinte legyek – még nem teszteltem a Domain.com webhelyének tárhelyét, így nem tudom megmondani, hogy szilárd fogadás-e egy domain megszerzése egy hosting csomagon keresztül (a Domain.com kínál egy lehetőséget).

A Domain.com általában nem olyan név, amely akkor jön fel, ha az egyik megfontolja a tárhelyet, másrészt nem akarom elfogult lenni egy kisebb társasággal szemben.

Hagyjuk ezt egy kicsit ismeretlenn: önmagában a domain regisztrációval azonban a Domain.com rendben van. A Whois adatvédelmi oldala bosszantó, de általános, és a Domain.com sok felső szintű domain kiterjesztést és általános tisztességes árat kínál néhány ügyes alapértelmezett kiegészítővel..

a domain.com árai

Előnyök

 • A Domain.com széles választékban kínál egyedi, legfelső szintű domaineket kedvező áron. A HostGator (ezen a listán is) valójában a Domain.com webhelyet használja annak lehetővé tételére, hogy a felhasználók ilyen domaineket vásárolhassanak, amikor a HostGator nem nyújtja őket közvetlenül.
 • Az árak átlagosak, de kissé az alsó oldalon. Például egy .com 9,99 dollár.
 • Minden domain név regisztrációhoz tartozik a Let’s Encrypt Free SSL, az e-mail továbbítás, a DNS kezelése (nagyon gyakori) és az átviteli zár (amely védi az illetéktelen átviteltől). Véleményem szerint ezek az ingyenes kiegészítések kissé megéri az árat, annak ellenére, hogy nem volt túl magas ahhoz, hogy.

Hátrányok

 • A Whois adatvédelme extra évi 8,99 USD, amely a megvásárolt domainek mennyiségétől és típusától függően megduplázhatja vagy megnégyszerezheti árcéduláját..
 • Noha a Domain.com műszaki szempontból nem rosszabb, mint a Hostinger az eladások eladásakor, a kiegészítő termékek nagyobb mértékben jelennek meg, és kevésbé fontosak a név regisztrációjában. Tehát azt mondanám, hogy a Domain.com enyhén bosszantó fizetési folyamattal járhat.
 • Mérete és a márkanév hiánya miatt kicsit több nehézsége lehet az online felhasználói közösség megtalálásával, ahol konzultálhat, ha problémája merül fel. A Domain.com támogatást is nyújt (beleértve a telefonos támogatást is), amelynek remélhetőleg jól kell lennie, de néhány embernek tetszik, ha nagy ügyfél-közösséggel rendelkezik erőforrásként.

Látogassa meg a Domain.com oldalt

9: HostGator

hostgator szalaghirdetés

A HostGator egy másik cég, amely különösen ismert a tárhely területén. Természetesen a HostGator domaineket is kínál, főleg azért, mert sok tárhelytermék velük érkezik. A legfrissebb összeg egy másik szórakoztató tény: A HostGator anyavállalata az EIG (Endurance International Group), amely szintén a Bluehost tulajdonosa..

Noha a HostGator kevésbé hatalmas erővel bír a tárhelyen, ez még mindig ügyfelek százezreit szolgálja ki és 9 millió domaint kezel.

A HostGator helyének egyszerű megfogalmazása érdekében ez a dolgok drágább oldalán helyezkedik el, és talán használhat még néhány alapértelmezett funkciót. Ugyanakkor a HostGator szolgáltatás minősége elég jó, és a felhasználók megfelelő irányítást kapnak domainjeik felett.

Előnyök

 • A többi felsorolt ​​lehetőséghez hasonlóan, a HostGator jól integrálja a domain regisztrációt a tárhelybe. Ez nem meglepő, mivel a HostGator elsősorban egy hosting cég.
 • Minden domain regisztrációhoz tartozik a domain zárolása (megakadályozza a név jogosulatlan továbbítását) és az automatikus megújítás. Lehet, hogy ez az utolsó pont gyengeség, de ki lehet kapcsolni. Ne feledje: általában jó tulajdonság, ha aggódsz, hogy valaki más fogja venni a nevet.
 • Átfogó kezelőpanel és a domain név kezelésének lehetőségei. Előfordulhat azonban, hogy a felhasználói felület kissé nehézkes.

Hátrányok

 • A Whois adatvédelme évi 14,95 dollár, ami az egyik drágább kiegészítés. Ezenkívül maguk az árak valamivel magasabbak az átlagnál. Nem fogja megtörni a bankot, de azok számára, akik egyszerű és olcsó domain regisztrációra törekszenek, a HostGator nem feltétlenül a legjobb.

hostgator ár

 • A HostGator valamivel korlátozottabb a felső szintű domain kiterjesztések közvetlen elérhetőségében, ám a Domain.com segítségével együttműködve több egyedi kiterjesztést kínálnak.
 • A HostGator időnként bizalmas ügyfélszolgálatot nyújthat; személyesen hiányzik a támogatási oldalak és a tudásbázisuk. Legalább felhasználhatják a frissítést és az újratervezést. A képviselőknek viszont rendben vannak.

Látogasson el a HostGator oldalra

8: Hostinger

hostinger transzparens

A Hostinger, mint a listán szereplő sok név, elsősorban hosting cégként ismert.

A Hostinger azonban az egyik legkülönlegesebb hosting társaság, két fő okból: egyrészt a Hostinger a munkavállalók tulajdonában van, másrészt pedig a 000webhost nevű ingyenes tárhelyszolgáltatással rendelkezik..

Az egyediség nem akadályozta meg, hogy a Hostinger a webhely egyik legnépszerűbb névévé váljon, jelenleg 29 millió felhasználóval rendelkezik (bár igazságos, biztos vagyok benne, hogy közülük sokan 000webhostot használnak)..

Ennek ellenére a Hostinger jó domain regisztrátor szolgáltatást nyújt. Lényege: egy átfogó regisztrátor, az átlagnál alacsonyabb árakkal és általában egyszerű fizetéssel.

Előnyök

 • A Hostinger árai az olcsóbb oldalon vannak. Egyetlen .com például 8,99 USD, a következő években pedig 10,99 USD (ami közel áll az iparág átlagához)..

hostinger ár

 • A listán szereplő számos hosting cég jól integrálódik a hosting csomagokhoz azok számára, akik ezt kívánják. A Hostinger az egyik legjobb választás erre: megosztott webtárhely-csomagjuk havonta 0,80 dollárról indul (az első évben). Azok számára, akik egyszerű és megfizethető webhelyeket keresnek, a Hostinger kiváló lehetőség a domainek csomagolására és együttes tárolására.
 • A Hostinger rengeteg fizetési módot vesz igénybe a pénztárnál. Sok regisztrátor csak kártyát, legfeljebb kártyát vagy PayPal-t vesz igénybe. A Hostinger elfogadja ezeket, valamint a népszerű kriptovaluták sokaságát.
 • Nem mondhatom, hogy a Hostinger mentes az eladásoktól, ám az nem túl rossz. Csak néhány kiegészítőt próbálnak eladni, amelyek általában az emberek számára általában a domain-okkal történő vásárlások, és amelyek valószínűleg érdekli őket. Maga a fizetési folyamat nagyon gyors és egyszerű.

Hátrányok

 • A Whois magánéletének védelme extra 5 dollár évente. Ez nem túl rossz, tekintve, hogy egyes vállalatok kétszer annyit számítanak fel, ugyanakkor mások ugyan alig számítanak fel.
 • A Hostinger nem csomagol számos alapértelmezett szolgáltatást / szolgáltatást a domain regisztrációval együtt. Amikor megvásárolja a domaint, alapvetően csak a domain, és bármi más extra. A Whois magánélet védelme csak egy figyelemre méltó példa. A Hostinger sok szempontból kiemelkedik, és szeretem a Hostingert, mint egy host szolgáltatót, ezért szeretném, ha azt szeretnék, hogy még többet dobjanak bele a domain megvásárlásához, ingyen.

Látogasson el a Hostinger oldalra

7: Register.com

register.com

Lehet, hogy a Register.com egy kicsit kevésbé ismert és ez egyike azoknak a domain regisztrátoroknak, akiket gyakran nem emlékszem (ironikus módon) a saját domain név miatt. A Register.com, a name.com, a domains.com, a domain.com… és még sokan mások ezen a vonalon, kicsit nehézségeket okozhatnak.

Meglepett, hogy megtanultam a Register.com-t, hogy tényként több mint 2,5 millió domaint kezel. Elmélyülve azt találtam, hogy a Register.com sokkal jó hírnévvel rendelkezik, mint amire számíthattam.

A Register.com legfőbb vonzereje az alacsony árak. Webhelyük azonban nem túl jó: nehéz megtalálni az árakat, és néhány oldal elavultnak tűnik. Azt javasolnám, hogy először vegye fel a kapcsolatot egy ügyfélszolgálattal, hogy ellenőrizze még egyszer, nem pedig egyszerűen a webhelyről vásároljon.

Előnyök

 • A Register.com az egyik legalacsonyabb árat látta. Az árak tartományban vannak, de sok egyedi .com regisztráció évente csak 5 dollár lenne. Az árak akár 2,95 USD-t is elérhetnek évente, a kiegészítőktől függően. A Register.com az egyik legolcsóbb tárhely- és domaincsomagot is kínálja, amelynek kiindulási ára havi 1,95 USD.

register.com ár

 • A Register.com szintén nagyon jó a tömeges domain vásárlások kezelésére.
 • A Register.com sok jó kiegészítővel rendelkezik. Sajnos alapértelmezés szerint kevés szerepel a domain név megvásárlásában.

Hátrányok

 • A Register.com webhelye kissé elavult, és az árakat / szolgáltatásokat nehéz megtalálni a helyszínen. Hacsak ez nem csak a szerencsém, a domain oldaluk felkeresése feltűnő listát jelenít meg azokról a legmagasabb szintű domainekről, amelyekre „előzetes regisztráció (hamarosan bezárul”). A kiterjesztések (.forsale, .delivery stb.) Azt mondják, hogy az előzetes regisztráció 2015 elején „bezárul”. Ha nem sikerült frissíteni ezt, akkor a webhelyük többi része elavulttá válhat, és valószínűleg beszéljen egy képviselővel, hogy biztonságban legyen.
 • A Whois magánéletének védelme extra 11 dollár évente, tehát ha ezt akarja, a Register.com nem a legolcsóbb lehetőség.

Látogasson el a Register.com oldalra

6: 1&1 IONOS

1 & 1.com

1&1 Az IONOS egy népszerű tárhely-szolgáltató és domain regisztrátor – különösen népszerű Európában. Ez csak méltányos: 1&1 Az IONOS az egyik legrégebbi hosting cég és domain regisztrátor, 1988 óta működik. Valójában 1&1 Az IONOS a legnagyobb hosting cég Európában, és több mint 12 millió domaint kezel. Ez minden bizonnyal jelentős erő a domain név regisztrációjában.

1&1 az IONOS tárhelytermékeiről ismert, hogy olcsók és funkciókkal gazdagítják. Ugyanez igaz a domain regisztrációjára? Némileg. A kiindulási árak alacsonyak, de a megújítási árak sajnos drágábbak. Azonban 1&1 Az IONOS továbbra is kiemelkedik azzal, amit ingyen tartalmaz.

Előnyök

 • 1&Az 1-es árak az első év átlagának olcsóbb oldalán vannak, és néha egyszerűen olcsók. A megújítási árak izgalmasak (lásd alább), de korlátozott felhasználásra, 1&1 Az IONOS nagyon jó árakat kínál.

1 & 1-árak

 • A domain regisztrációkor alapértelmezés szerint az alábbiak vonatkoznak: Egy SSL helyettesítő tanúsítvány, professzionális e-mail cím 2 GB helyen és akár 10 000 aldomainben.
 • Az ügyfélszolgálat 24 órás, de nem tökéletes.

Hátrányok

 • Míg 1&Az 1-es árak az első évben olcsóbb oldalon vannak, a megújítási árak jelentősen magasabbak. Például: a .com az első év 9 dollár, azután 15 dollár. A .me az első évben 5 dollár, az ezt követő évben pedig 20 dollár, és így tovább. Tehát, ha az 1-et használja&1, több mint két éve, akkor talán kevésbé költséghatékony.
 • Egy kis értékesítésről van szó. Semmi túl komoly, de kissé frusztráló lehet. A GoDaddy-hez hasonlóan ez az 1-hez kapcsolódik&Az 1, mint fogadó cég jellege.
 • Az ügyfélszolgálat néha csalódást okozhat, különösen ha fiókjában / webhelyén navigálhat, nehéz lehet bizonyos dolgokat megtalálni.

1. látogatás&1 IONOS

5: Google Domains

google-domén-banner

Ó, itt van egy név, amellyel senkiről még nem hallottak: Google. Bár be kell vallanunk, a Google Domains kevésbé ismert. A Google Domains egy újabb vállalkozás, amely 2014. június óta működik. Valójában a Google Domains még mindig béta szakaszában van..

Ez minden bizonnyal kíváncsiság. A Google hírneve az, hogy minden lehetséges internetes szolgáltatást bevezetett. Ráadásul ismert, hogy általában sikeresek, de nagyon sok olyan kudarcuk is van, amelyek soha nem kerültek be.

A Google Domains meglepően szilárd. Ez nagyon egyszerű és érthető, de sokan értékelni fogják a domain regisztrációjára és kezelésére alkalmazott Google felhasználói felületet.

Előnyök

 • A legtöbb Google-hoz hasonlóan, a Google Domainek is nagyon egyszerűen használható. Képzelje el, milyen egyszerű a legtöbb használt Google eszköz, majd alkalmazza ezt a domain név megvásárlására és kezelésére. Ennek további bónusza az, hogy szinte nincs olyan eladás, amely zavarja Önt, vagy különleges ajánlatok, kuponok vagy ilyesmi.
 • A G Suite kiegészítő: míg az e-mail néha ingyenes extra a regisztrátorok és a tárhely szolgáltatók számára, addig a G Suite havi 5 USD extra. Eleinte ez rossznak hangzik, de a G Suite több, mint e-mail: magában foglalja a Google Dokumentumokat / Drive-ot, a Naptárat, a videokonferenciákat és egyebeket. Egyeseknek ez szükségtelennek tűnik – nem tudja-e csak az ingyenes Google-fiókját felhasználni a Google Drive munkatársaival történő használatához? Lehet, hogy igen, de azok számára, akik szeretnének dolgokat tárolni vállalkozásuk platformján belül, ez egy hasznos kiegészítés. Ráadásul 30 GB-os tárhely, nem 10 GB-os.

google domain árak

 • Jól integrálódik más weboldal-készítőkkel, például a Wix, a Squarespace, a WordPress stb.
 • Korlátozott Whois-adatvédelem ingyen, és nem csak az első évben (korlátozott, mert az a vásárolt domainektől függ).

Hátrányok

 • Noha az ügyfélszolgálat általában jó (csevegést, telefonos és e-mailes támogatást kap), a napok hétfőtől péntekig vannak korlátozva, az órák pedig 6: 00–21: 00 PST.
 • Nem gondolom, hogy ez jelentős hibát jelent, de az árazás körülbelül normális (évi 12 dollár egyetlen .com-nál). Vártam egy kicsit többet egy Google-termékből, de ez rendben van.
 • Az egyszerűség egyik előnye, hogy a szolgáltatás általában könnyű. Még mindig a béta szakaszban van, tehát még nem láthattuk, hogyan nézne ki a teljes bevezetés. Egyelőre az egyik hátránya, hogy a domainkezelő eszközök valamilyen alapvető lehet a kisebb felhasználók számára.
 • Előfordulhat, hogy néhány speciális domain nem érhető el. Ez megváltozik, így ellenőriznie kell – természetesen a Google Domains az évek során folyamatosan több domaint kínálott fel.

Látogasson el a Google Domains oldalra

4: Lebeg

lebeg a banner

A Hover minden bizonnyal a fiatalabb társaságok a listán: a 2008-ban alapított Hover nem a leghíresebb regisztrátor, ám folyamatosan építi a nevét. Noha társaságként újabb lehet, a Tucows Inc. alapította, amely a világ második legnagyobb domain név regisztrátora. Tehát egy kicsit jobban érezheti magát, ha még soha nem hallottál róla.

Egyszerűen fogalmazva: a Hover olyan társaság, amely ragaszkodik ahhoz, amit tud. Egyszerűséget és magas színvonalú szolgáltatást nyújt átlagban vagy kissé az átlagon felül.

Előnyök

 • A kezdeti regisztrációs árak nem lehetnek túl rosszak, de attól függ.
 • Ingyenes Whois-adatvédelem mindaddig, amíg a Hover gombbal kezeli a domaint.

hover árak

 • A Hover olyan előnyökkel jár, amelyek gyakran egyediek a kisebb vállalatok számára: egy személyiség, és ebben az esetben a társadalmilag progresszív. A Hover számos olyan projektet szponzorál, amely hangsúlyozza a marginalizált csoportok felhatalmazását, és támogatja az Elektronikus Határon Alapítványt is, amely az internetet támogató aktivizmus egyik fő erője..
 • Korlátozott eladás, tehát a pénztár folyamata nagyon egyszerű.
 • A megújítási árak alacsonyabbak, ha több domaint vásárol. Ez nem ritka, de Hover különösen jó munkát végez ezzel.
 • Jó ügyfélszolgálat, bár a telefonos órák sajnos korlátozottak. A Hover azonban azt akarja, hogy valódi embereket használjon, nem pedig automatizált rendszereket a támogatásukra – ami valószínűleg megéri a kompromisszumot (órákban)..

Hátrányok

 • Az általános árképzés az átlag magasabb oldalán helyezkedik el. Például egy .com 12,99 USD.
 • Ehhez hozzáadva az e-mail kiegészítők a díjoldalon lehetnek. Az e-mail továbbítás évente 5 dollár, a 10 GB-os e-mail fiók pedig 20 dollár. Ez általában elég kedvező áron, de egyes regisztrátorok ingyenes továbbítást is tartalmaznak.

Az e-mail kiegészítők mellett a Hover semmit sem kínál. Néhány ember számára ez valójában előnye – egyszerűen megvásárolhatja a domainjét, és megteheti a folyamattal. Mások, akik szeretnének párosítani a domaineket és a tárhelyet, azt találják, hogy a Hover nem ideális.

Látogasson el a Hover oldalra

3: GoDaddy

godaddy domain banner

Csakúgy, mint a NameCheap, a GoDaddy ezen a listán való elhelyezése sem lehet meglepetés. A GoDaddy vitathatatlan óriás a host és a domain regisztráció világában. Ez egy ideje fennáll – 1997 óta, hogy pontosak legyenek, és nagy nevet adott magának.

Valójában a GoDaddy a világ legnagyobb domain név regisztrátora, 77 millió domain névvel együtt kezelve. A nagy szereplők vonzóak egyesek számára, és mások számára kizárók – csak annyit mondhatnék, hogy bár a GoDaddy-nak úgy tűnik, hogy a legtöbb ember, akivel beszélek, meghiúsul, nem érheti el a 77 millió domain nevet anélkül, hogy valami helyes lenne..

Előnyök

 • Noha nem olyan olcsó, mint a NameCheap, a GoDaddy általában olcsó. Az első évben az egyetlen .com ára csak 0,99 USD. Noha a megújítási ár majdnem 18 dollárra ugrik, akkor csak akkor érdekli, ha egy vagy több évig tartja fenn a domain nevet. A GoDaddy lehet az egyik legolcsóbb lehetőség..

godaddy domain .com

 • Összességében erős szolgáltatás. Ne hagyja, hogy az itt levő számú előnye / hátránya eldobjon: a hátrányok viszonylag csekélyek, és a GoDaddy legfőbb vonzereje a jó munka elvégzése, ami általánosságban pozitív, amit nehéz felsorolni. Az első év olcsó költségein kívül a GoDaddy-nak is van
 • A GoDaddy jól teljesít olyan népszerű extrákkal / kiegészítőkkel, mint például tárhely vagy korlátozott tárhely. Míg a véleményem szerint a NameCheap jobb kiegészítőkkel és alapértelmezett szolgáltatásokkal rendelkezik, a GoDaddy jobb, ha a tárhelyet és a domain nevet ugyanabban a platformon szeretné tartani..

Hátrányok

 • Noha az előzetes árak jobbak lehetnek, a megújítási árak kissé drágábbak lehetnek.
 • A GoDaddy fizetési folyamata frusztráló. Még mindig könnyű befejezni, de minden egyes alkalommal rá kell rászólítania, hogy kiegészítőket vásároljon. Ez nem meglepő, mivel a GoDaddy ismert, hogy az egyik legnagyobb hosting cég, valamint domain név regisztráló.
 • A WhoIsPrivacy védelme legalább 9,99 USD évente, miközben ingyenes a NameCheap használatával.
 • Ügyfélszolgálat meghiúsult vagy hiányzik. Nem volt rossz tapasztalataim a GoDaddy ügyfélszolgálatával kapcsolatban, de másoknak is.
 • A domainkezelő eszköz néha lassú, és a felhasználótól függően bonyolult is.

Látogasson el a GoDaddy oldalra

2: Bluehost tartományok

bluhost domains banner

A Bluehostnak ismerős névnek kell lennie sokak számára, különösen azok számára, akik megvizsgálták a tárhelyet. Korán valószínűleg középtestvér, 2003 óta van itt. Nincs sok információ a Bluehost számáról, de több mint 2 millió webhelyet üzemeltetnek.

Míg a Bluehost jobban híres a tárhelyről (az igazságos, hogy a nevében van), a domain nevekkel is foglalkozik. Összefoglalva a helyüket a listán:

A Bluehost jó azok számára, akik ugyanazon a platformon szeretnének tárhelyet és domain nevet elérni. Megfizethető, és jól működik a tárhely területén. Ha csak regisztrátort keres, akkor a Bluehost rendben van, de nem a legjobb.

Előnyök

 • Az árak körülbelül normál körülmények között vannak, és egy .com domain esetében évente 11,99 USD. A Bluehost minőségmenedzsmentjével azonban ez jó üzlet.

bluehost árak

 • A Bluehost az egyik legjobb tudásbázis, amelyet láttam. Ezenkívül a Bluehost képviselői telefonon, jegyen és csevegéssel is elérhetők.
 • Mint a listán szereplő számos lehetőségnél, a Bluehost nagyon jó választás azok számára, akik a domainjét és a tárolást ugyanazon a tető alatt akarják tartani: A Bluehost hostingja az egyik legjobb lehetőség, és tervük gyakran tartalmaz ingyenes domaineket is.
 • Egyszerű fizetési folyamat.

Hátrányok

 • Az adatvédelem további 0,99 USD havonta. Egyeseknek ez az összeg elég elhanyagolható, de azok számára, akik egyetlen domain megszerzését akarják a lehető legolcsóbb áron, a Bluehost nem biztos, hogy a legjobb választás.
 • Mint önmagában a domain név regisztrálója, a Bluehost rendben van, de nem csillagszerű – nem annyira, hogy különböztesse meg más ismert regisztrátoroktól. Fellebbezése elsősorban azokban rejlik, akik egy platformon szeretnék összekapcsolni tárhelyüket és domainnevüket.

Látogasson el a Bluehost oldalra

1: NameCheap

névleges olcsó szalaghirdetés

A NameCheap szinte mindig a legjobb domain névregisztrátorok listáján lesz. Nagyon jó hírű társaság, amely 2000 óta működik, és jelenleg több mint 10 millió domaint kezel.

Lehet, hogy a NameCheap nem mindenki számára a legjobb választás, de az a személyes kedvencem, hogy nagyon megfizethető. Mind a magánszemélyek, mind a kisvállalkozások sokat takaríthatnak meg a NameCheap segítségével, függetlenül attól, hogy önmagában egyetlen domain-t vásárol, vagy ömlesztett módon. A NameCheap minden bizonnyal teljesíti a nevét.

Előnyök

 • Az árak eltérőek lesznek, de ha példát szeretne adni egy egyén számára egy domainről: .com árak évi 8,88 USD-tól kezdődnek, .net árak általában 12,98 USD-t tesznek ki. Ezek nagyon alacsonyak, és szinte bárki számára megfizethetőek.

Namecheap áron

 • A jó árakat követően a megújítási árak szintén nagyon jók, és a kisebb vásárlók számára a megújítási ár legfeljebb néhány dollár lesz. Ha több mint egy éve vásárolja meg a domaint a pénztárnál, akkor még azt is megmentheti.
 • A Whois védelmi szoftver az első évben ingyenes.

névbiztos nyilatkozat

 • Nagyon jó ügyfélszolgálat, beleértve az élő csevegést és az átfogó tudásbázist. A képviselők általában segítőkészek.
 • A domainkezelő oldal nagyon egyszerűen használható, még sok tapasztalat nélkül is.
 • Nagyon jó extrák / kiegészítő szolgáltatások, például megosztott tárhely. Ingyenes testreszabott DNS-t is kap.

Hátrányok

 • Az egyetlen támogatási lehetőség a jegy és az élő csevegés, tehát nincs telefonos támogatás.

Látogasson el a NameCheap oldalra

Különleges: Uniregistry

uniregistry banner

Az Uniregistry lehet a legmenőbb domain névregisztrátor, amelyről még nem hallottál. Az Uniregistry-t 2012-ben alapították, és 2013-ban az ICANN-akkreditációval vált – ez még nemrégiben történt a domain regisztrációs játék számára.

Annak ellenére, hogy csak néhány évig működik, az Uniregistry már több mint egymillió domainbe tartozik az irányítása alatt, és 423 kiterjesztéssel rendelkezik, amelyek közül választhat.

Most azért választottam el az Uniregistry-t ezen a listán, mert kissé egyedi. Míg az összes többi felsorolt ​​név lehetővé teszi a domének tömeges vásárlását, míg az Uniregistry lehetővé teszi a kis számú domain vásárlását … Az Uniregistry kifejezetten azokra az emberekre irányul, akik az általános felső szintű domain kiterjesztések (gTLD-k) nagy mennyiségben vásárolnak..

Nem fogok sok időt eltölteni itt, hogy megbénítsam a sajátosságokkal, de nagyon szeretem az Uniregistry-t, annyiban, hogy külön áttekintést készítek róla, hogy megnézhesse.

Előnyök

 • A Whois magánéletének védelme vásárláskor felár nélkül jár.
 • Ezen felül az Uniregistry kétfaktoros hitelesítéssel rendelkezik, külön költség nélkül.
 • Az ügyfélszolgálat különösen jó: minden felhasználó külön ügyfélkezelőt kap, aki válaszol rájuk. Ez kiegészíti a telefonos támogatás, az élő csevegés és a jegyvásárlás szokásos lehetőségeit.
 • Az árazás a nagyobb ügyfelek számára szokásos. Beszél velük az Ön igényeiről, és egyedi árat kap. Az Uniregistry kapcsán szerzett tapasztalatom szerint ez határozottan alacsonyabb volt, mint a jelenlegi piaci árak. Ezért vegye fel a kapcsolatot fiókkezelőjével.
 • A domainkezelő eszköz jó. Az itt szereplő nevek közül soknak jó domainkezelő eszközei vannak, de különleges hitelt adok az Uniregistry számára, mert nagyon jó munkát jelent az, hogy segítsen az embereknek, akik nagy domain portfóliót kezelnek.

Hátrányok

 • Az Uniregistry a domain nevekre összpontosítva azt jelenti, hogy nem kínál sok kiegészítőt. Néhánynak ez rendben van – talán csak meg akarja vásárolni a domaineket, és meg kell csinálni vele, főleg ha csak ömlesztett vásárlásokra fektet be. Másrészről,
 • Ez valószínűleg az egyik legsúlyosabb hátránya az Uniregistry számára. Mint mondtam, az Uniregistry arra irányul, hogy vásárolnak gTLD-ket, de sok más regisztrátorral ellentétben az Uniregistry nem kínál előre megrendelési lehetőségeket a hamarosan megjelenő bővítményekre. A megrendelés megkezdése előtt meg kell várnia, amíg a kiterjesztés meg nem működik, ami kockázatos lehet (különösen azért, mert valaki más megvásárolhatta az Ön kedvelt neveit egy másik regisztrátornál, amely lehetővé teszi az előrendelést)..
 • Ha csak egyetlen domain vásárlását vagy más módon kevés domain vásárlását szeretné érdeklődni, az Uniregistry ára nem sokkal jobb, mint a versenytársaké. Vannak jobb regisztrátorok a kisebb domain igényekkel rendelkezők számára.

Látogasson el az Uniregistry webhelyre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map