10 legjobb ingyenes webhely-készítő (igen, teljesen ingyenes – nincs fizetés)

Tehát érdekli az ingyenes weboldalkészítők. És miért nem? Végül is rengeteg ingyenes cucc van az interneten. Sajnos a minőségi ingyenes weboldal-készítőket egy kicsit nehezebb megtalálni.


Sok ingyenes weboldal-készítő van. De az igazság az, hogy készen kell állnia arra, hogy engedményeket hajtson végre, ha ingyenes webhely-készítőt szeretne – mivel a legtöbb ingyenes webhely-készítő a „freemium” modellek része.

Ahogy a neve is sugallja, a freemium árképzési struktúrái ingyenes és prémium lehetőségeket is kínálnak. A természetes eredmény az, hogy az ingyenes opciók kevésbé szerepelnek, vagy valamilyen figyelemre méltó hátrányuk van.

De hé – egy ingyenes weboldal készítőt még érdemes megvizsgálni. Lehet, hogy csak meg akarja kísérletezni a szoftverrel, mielőtt megkezdené fizetni érte. Lehet, hogy el szeretne hozni egy webhelyet egy ötlete számára, és szüksége van egy azonnali kivezetésre.

Vagy talán a szabad tervek szokásos hátrányai nem lépnek be Önbe.

Elfogadható. Nos, a weboldalépítéssel és az ingyenes weboldal-építőkkel kapcsolatos sok tapasztalat vezetett arra, hogy elkészítsem a legjobb ingyenes weboldal-építők listáját.

Itt van néhány dolog, amit tudnia kell erről a listáról … mindenekelőtt nagy jelentőséget tulajdonítok a domain neveknek. Sokan másként fogják megtekinteni egy látogatott webhelyet, ha az aldomainben található, és ez igazságos. Kevésbé legitimnek tűnik.

És szinte minden ingyenes weboldal-készítő elő fogja készíteni egy weboldalt egy aldomain alatt, hacsak nem frissít fizetős tervre. Tehát ha egy webhely lehetővé teszi, hogy ingyenesen csatlakoztasson egy domain nevet (ne feledje, hogy még mindig fizetnie kell a domain névért), vagy ha a webhely aldomainje kevésbé jelent problémát, akkor ezt egy jó súlyt adom.

És igen, még ha más dolgokat is feláldoznak is, például a testreszabhatóságot.

Egy másik dolog: ne fordítson túl sok figyelmet a listán szereplő elő- és hátrányok számára. Ehelyett figyeljen arra, amit mondanak. Például, valaminek technikai szempontból nagyon sok hátránya lehet, de a pozitívok olyan fontosak, hogy jelentősen meghaladják a negatívumokat.

Szinte minden ingyenes weboldal-készítő a cég, egy aldomain és csak néhány szolgáltatás hirdetéseivel fog megjelenni.

De mindig vannak kivételek. Tehát további beavatkozás nélkül itt található a legjobb ingyenes webhely-készítők listája.

hostingpill
A legjobb ingyenes weboldalkészítők

 1. WordPress.com
 2. Wix
 3. WebStarts
 4. Weebly
 5. Blogger
 6. Google Webhelyek
 7. Jimdo
 8. UCraft
 9. Site123

1. tétel: WordPress.com

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Wordpress

A WordPress rendkívül népszerű – annyira nehéz alulbecsülni. 2005 óta működik, és azóta számtalan millió webhely támogatására nőtt.

Egy becslés szerint a WordPress az internetes bloggerek 30% -ának kiszolgálásával jár, és a WordPress a világ 50 legnépszerűbb weboldala. Még lenyűgözőbben a CNN, a CBS, a BBC, a Reuters és a Fortune mind használják a WordPress-t.

Igen, ez egy nagyon sikeres platform. És természetesen népszerűségének egyik fő oka az ingyenes opció.

Az első számú WordPress.com elhelyezésem nem könnyű és könnyű. A Wix és a Weebly sokkal több funkcióval és testreszabással rendelkezik, mint a WordPress.

Mint a webhely-építők általában, vállalják. A WordPress azonban olyan óriási népszerűségnek örvend, hogy ha a WordPress-szel egy aldomain van, akkor a blogod sokkal kevésbé érinti a blogját, mintha egy másik webhelyet használt.

Sőt, ha a WordPress közösségbe tartozunk, számos saját előnye van. Ez természetesen attól függ, hogy mit szeretne kivenni a webhely-készítőtől, de ha ez egy blog, akkor a WordPress valószínűleg a legjobb ingyenes lehetőség.

WordPress Előnézet (Könnyű használat: 3/5)

Előnyök

 • Egy ingyenes termékhez meglehetősen jó a témák / sablonok választéka. Bár a szerkesztés közepes, a testreszabás mégis megtehető.
 • A tartalom importálása és exportálása nagyon egyszerű, beleértve a WordPress blogja és egy másik platformon (például Medium vagy Wix) lévő blog között..
  Importálás a WordPress programban
 • Szilárd blogging eszközök (nyilvánvalóan), valamint az alapvető betekintő eszközök és a beszámolók és a kapcsolattartó oldalak funkciói.
 • A WordPress népszerűsége azt jelenti, hogy sokkal több tanácsot talál a WordPress használatához, mint szinte bármilyen más platformon.
 • Szintén népszerűsége miatt az aldomainnek a WordPress-en valószínűleg nem okozhat olyan súlyos károkat. Sok blogger használ egy WordPress aldomainet, így az aldomain nem szükségszerűen nem rontaná webhelyének megjelenését (legalábbis nem annyira, mint más ingyenes építők esetén).
 • Ebből is következik – a WordPress.com támogat egy olyan társadalmi közösséget, mint például a Blogger. Nagyon könnyű követni és együttműködni a WordPress közösség más blogjaival, és velük is kapcsolatba lépni – ez jó módszer a forgalom növelésére és a népszerűség megszerzésére..

Hátrányok

 • Míg a testreszabási eszközök rendben vannak, valójában a kisebb elemekre (például a színekre) korlátozódik. Alapvetően át kell szitálnia a témákat, hogy megkapja a kívánt elrendezést.
 • Az alkalmazások (a WordPress-en plugin-ként ismertek) ingyenes csomagokhoz nem érhetők el.
 • Még az alapvető SEO eszközök nem állnak rendelkezésre ingyenes tervekhez.
 • Nincs élő csevegés.

Építsd meg az ingyenes WordPress webhelyem

2. tétel: Wix

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Wix

A Wix kétségkívül az egyik legnépszerűbb ingyenes weboldalépítő. Valójában egyszerűen az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő.

Csakúgy, mint a Weebly, 2006-ban alapították. A Wix-nek azonban több mint kétszer annyi felhasználója van, mint a Weebly-nek, 110 millió felhasználóval.

A Wixről ismert, hogy fantasztikus és rugalmas szerkesztő, ezért sokféle ember használja, a hétköznapi bloggerektől a legmagasabb szintű vállalkozásokig.

A Wix lényege, hogy kap egy nagyon funkcionális szerkesztőt és sok funkciót – de természetesen továbbra is fizetnie kell a legfontosabb dolgokért, a domainért és a Wix hirdetések eltávolításáért.

Wix Preview (Könnyű használat: 4/5)

Előnyök

 • A Wix-nek nagyon nagy felhasználói közössége van, amely hasznos forrás lehet, ha bármilyen kérdése vagy problémája van.
 • Nagyon robusztus szerkesztő eszköz. Ez nem csak egyszerű, de hatékony és még az ingyenes verzió is nagymértékű testreszabást tesz lehetővé. A Wix rangsorban van, mivel ez a szerkesztő valóban az egyik legjobb ingyenesen elérhető.
  wix szerkesztő
 • Ezen a feljegyzésen a Wix minőségi sablonok széles választékát kínálja.
 • A Wix alapvető SEO, kapcsolatkezelő, marketing, betekintést nyújtó és még blogszerző eszközökkel rendelkezik. A blogolás eszköz különösen lenyűgöző. Egy ingyenes építő számára a Wix szinte ugyanolyan teljes funkcionalitással rendelkezik, mint a teljes építő – természetesen a kulcsfontosságú bit még mindig hiányzik.

Hátrányok

 • A Wix hirdetések az ingyenes csomag részét képezik.
 • Az egyik ilyen elem, amely Wix-nek hiányzik, egy kapcsolatfelvételi űrlap, amelyet sok ingyenes építő cég is tartalmaz.
 • A Wix ármodellje a közelmúltig olcsóbb volt. Nevezetesen, az első prémium szint havi 5 dollár volt, és lehetővé tette egy domain csatlakoztatását. Eltávolították, és most az első szint 11 dollár, ami azt jelenti, hogy az ingyenes weboldal készítőt még inkább eltávolítják a prémium tervekről. Ez azt is jelenti, hogy ha ingyenesen szeretné használni a webhely-készítőt, és csak fizetni kell a domainért, akkor szerencsétlen.
 • Nincs élő csevegés. De ez igaz még a Wix-ügyfelek fizetésére is, tehát ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy ingyenes fiókkal rendelkezzen.

Próbálja ki a Wix-t ingyen

3. tétel: WebStarts

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

WebStarts

A WebStarts egy olyan társaság, amelyet gyakran megemlítenek a weblapok legnagyobb építőinek listáján. Amikor először meglátogattam a webhelyüket, nagyon szkeptikus voltam. Miért? Mivel a kezdőlapjukon ez látható: “Amint azt a Facebookon, a Bingön, a Google, a Yahoo.” Igazán?! A keresőmotoron való megjelenés jelentősen különbözik attól, mint egy magazinban.

De hé, van egy ingyenes opció, tehát kipróbáltam. Kiderült, hogy ez egy elég alulértékelt, robusztus ingyenes weboldal-készítő. A legtöbb vállalat túlmutat saját webhelyén – WebStarts ellenkezője.

A weboldal hivatalos árazási oldalán szereplő bizonyos elemek elavultak, és az eredmény a tényleges termék, még jobb, mint gondolnád. Azt mondanám, hogy a WebStarts képességei szempontjából együttműködik a Weebly-vel és a Wix-szel, de sokkal kevesebb névfelismeréssel rendelkezik, és még gyorsabban tud kezdeni, mint a nagyobb riválisai.

Előnyök

 • Alapvető e-kereskedelem / áruház funkció.
 • A WebStarts rendelkezik egy olyan kapcsolatkezelő eszközzel, amely nem szuper robusztus, de mégis nagyon hasznos, tekintve, hogy ingyenes.
 • A WebStarts rendelkezik egy tisztességes blogszerkesztő eszközzel, amely jól működik az építőben.
 • A WebStarts hirdetései nem túl nagyok.
 • Összességében az építő / szerkesztő eszköz könnyen használható és funkcionális, plusz tisztességesen felépített (a Weebly és a Wix-kel megegyezően).

weblapok profik

 • Egyszerűbben kezelhető, mint a Weebly vagy a Wix, amelyek időnként túlzsúfoltak.

Hátrányok

 • Mint az ingyenes építők számára jellemző, korlátozott tárhely.
 • Az építő felület általában jó, de néha kissé nehézkes vagy alkalmatlan is. Ráadásul nem vagyok az esztétika rajongója, de ez csak véleményem, és nem súlyos hiba.

Kezdje a WebStarts használatával ingyen

4. tétel: Weebly

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Weebly

A 2006-ban alapított Weebly világszerte több mint 50 millió ügyféllel az egyik legnépszerűbb site-építővé vált.

Gyakran gondolok Weeblyre, mint Wix alternatívájára. A kettő sok szempontból nagyon hasonló, mivel freemium modelleken futnak, ismertek arról, hogy a legjobb weboldal-építők közé tartoznak, és ingyenes termékeik népszerűsítését termelik..

Íme az összefoglaló: a Weebly az egyik legjobb ingyenes weboldal-készítő, ám elmulasztja ugyanolyan teljes funkcionalitását, mint a Wix. Ennek ellenére van valami, vagy a két Wixnek nincs, tehát arra bátorítom, hogy mindegyiket próbálja ki.

Weebly előnézet (Könnyű használat: 3/5)

Előnyök

 • A szerkesztő nagyon robusztus, közel áll vagy megegyezik a Wix szerkesztőjével.
  Weebly szerkesztő
 • A Weebly alapvető SEO, blogolással és e-kereskedelem / termék eszközzel rendelkezik. Ez nagyon egyedülálló az ingyenes termékeknél. Természetesen bárki számára, akit valóban érdekli az e-kereskedelem, valószínűleg nem kellene ingyenes weboldal-készítőt keresnie, ám ennek ellenére lenyűgöző beállítás.
 • A Weebly számára néhány alkalmazás telepíthető még ingyenes felhasználók számára is. Ezek sem gyenge alkalmazások, de olyan hasznos dolgok, mint az ábrák, az Eventbrite, a GYIK és így tovább.

Hátrányok

 • Még ha be is jelentkezik, Weebly rengeteg eladást kínál. Várható, hogy szinte bármilyen ingyenes weboldal-készítő eladja, de ez idegesítő még a Weebly-nél, mert a Weebly az egyik legjobb ingyenes weboldal-készítő..
 • Az ügyfélszolgálat nem olyan jó, mint a Wix. Weebly azonban élő csevegést folytat.
 • A Weebly szerkesztője nagyon jó, de kissé szűkebb vagy, mint a Wix-szel.

5. tétel: Blogger

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Blogger

A Blogger nosztalgiát ad nekem. Először fiatal srácként kezdtem el használni a Bloggert, izgatottan kipróbálva az egyszerű webes létrehozási eszközöket. Visszatérve a Bloggerbe, hogy kipróbáljam, meglepődtem, hogy sok minden még mindig ugyanaz.

Ha megnézi az ingyenes weboldal-készítők listáit, általában nem találja meg a Bloggert róluk. Ez valószínűleg azért van, mert a Blogger elsősorban a blogok (duh) építésére koncentrál, nem pedig általánosabb típusú webhelyekre.

Ennek ellenére a Blogger sokkal teljesebben elérhető, mint a legtöbb weboldalépítő, és a nap végén még mindig webhelyet épít, még akkor is, ha a blog formátumára korlátozódik..

Blogger előnézete (Könnyű használat: 2,5 / 5)

Előnyök

 • A frissítés teljesen opcionális, és létezik egy ingyenes közösség. Az egyik oka annak, hogy a Bloggert rangsoroltam, az az, hogy nagyon gyakori, hogy az emberek blogjaikat tárolják a __.blogspot.com domainben. Lehet, hogy egy látogató kevésbé valószínűleg gúnyolódik az Ön webhelyén, mivel a Blogger aldomainje.
 • A felhasználók fiókonként 100 blogot hozhatnak létre.
 • Noha a testreszabási lehetőségek korlátozottak, továbbra is átrendezhetők bizonyos oldalelemek, és választhatók a színek, betűtípusok stb. A HTML-szerkesztés elérhető, de a legtöbb ember nem akarja a webhely-készítőket, hogy HTML-t szerkeszthessenek..
 • A felhasználók csatlakozhatnak egy domainhez frissítés nélkül. Ez önmagában valószínűleg az egyik legjobb dolog, amelyet a Blogger megtett: az a személy, aki csak egy egyszerű blogformátumot akar, de továbbra is saját domainjét akarja, a Blogger használatával kompromisszumba kerülhet, és így ingyenesen megőrizheti a tényleges szerkesztési platformot..Bolgger ingyenes domain

Hátrányok

 • Mint már említettük, ez csak blog formátum.
 • A témák nagyon korlátozottak, csakúgy, mint a testreszabási lehetőségek. A kisebb részletek (színek, betűtípusok) testreszabhatók, de az oldalak nagyobb irányítása és a teljes webhely alapvetően a téma kiválasztására és a színek váltására számít..
 • Nincs élő csevegés vagy akár átfogó jegyrendszer – a Blogger túl nagy és ingyenes felhasználókra épül. A nagy felhasználói közösség azonban a legtöbb problémát valamilyen módon kitölti.

6. tétel: Google webhelyek

A Google webhelyek weboldal készítője

A Google valóban mindennek rendelkezik szoftverrel. A Google Webhelyek nagyjából hasonlítanak a weblapok Google Dokumentumaihoz. Könnyen használható és jó az együttműködéshez, plusz teljesen ingyenes.

Az egyetlen probléma? Túl egyszerű.

A Google Sites a legjobb nagyon egyszerű weboldalak készítéséhez, semmi sem túl dinamikus vagy akár fontos is. Az együttműködés jellege miatt jó információs vagy wiki stílusú oldalak készítésére.

A Google Webhelyek előnézete (Könnyű használat: 3/5)

Előnyök

 • Rendkívül ingyenes: a Google Sites egy fizetés nélküli eszköz. Néhányan ez hátrányt jelenthet – a Google Webhelyeknek még nincs lehetősége arra, hogy további funkciókat frissítsenek. Ami a webhely-készítőket illeti, nehéz megtalálni egy olyan platformot, amelynek célja csak ingyenes.
 • A Google Sites nagyon jó az együttműködéssel, mint az unokatestvére, a Google Docs.
 • Nagyon könnyű használni. Számos webhely-készítő van, de a Google Webhelyek az egyik legegyszerűbb és egyszerűbb.
  A Google webhelyek felülete

Hátrányok

 • Nagyon alapvető. A Google Webhelyeknek csak a legalapvetőbb eszközei vannak, és néha úgy érzi, hogy a PowerPoint vagy a Google Slide szerkesztése nem egy webhely, hanem a Google. A testreszabási eszközök különösen korlátozottak. Ezért a Google Sites valóban csak jó megjelenésű webhelyek készítésére szolgál.
 • Mint már említettük, a Google Webhelyeknek sincs lehetősége frissíteni vagy prémium funkciókat hozzáadni. Csak az ingyenes verzió van. Néhányan talán szeretik a Google Webhelyeket, de csak kissé szükségesek a testreszabási képességhez. Sajnálom, nincs kocka.
 • Míg a legtöbb ingyenes webhely-készítő alacsony tárolókapacitással rendelkezik, a Google Sites száma különösen alacsony 100 MB-nál.
 • Ez valószínűleg magától értetődik, de a Google Sites olyan egyszerű, hogy szinte nincs vevőszolgálat.

7. tétel: Jimdo

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Jimdo

A Jimdo kevesebb háztartási névvel rendelkezik, mint a Blogger, a WordPress vagy akár a Wix, de még mindig ismert, hogy az egyik erősebb ingyenes webhely-készítő..

Annak ellenére, hogy a neve kisebb része, a Jimdo továbbra is segített több mint 20 millió webhely létrehozásában.

Jimdo, mint sokan a listán, egy freemium modellre épül. Az egyik dolog, amit nagyon szeretek a Jimdo kapcsán, az, hogy nagyon támogatja ingyenes termékét, ellentétben más olyan webhelyekkel, amelyek ingyenes terméket kínálnak, de úgy tűnik, hogy ugyanakkor szinte utálják ezt a prémium verziók javára..

A Jimdo alapvetően szilárd, ingyenes webhely-készítő, a szokásos korlátozásokkal.

Jimdo Preview (Könnyű használat: 3.5 / 5)

Előnyök

 • A Teremtő opció lehetővé teszi az oldalak azonnali elkészítését. Ez egy tipikus webhely-készítő eszköz, amellyel megszoktad.
 • Meglehetősen széles sablonválaszték (több mint 100) egy ingyenes építő számára.Jimdo sablonok
 • A Jimdo alkalmazás elérhető Android és iOS rendszereken
 • Nagyon alapvető SEO eszközök és online áruházeszközök (szintén tranzakciós díjak nélkül!)
 • 500 MB tárhely. Semmi hatalmas, de nem rossz egy ingyenes weboldal-készítő számára.
 • A LogoMaker segít létrehozni / testreszabni a saját márkájának logóját.

Hátrányok

 • A domain használatához frissítenie kell.
 • Bár a szerkesztőjük általában rendben van, néha nehézkes lehet. Az embereknek vegyes érzéseik vannak róla.
 • Jimdo továbbfejlesztette webhelyszerkesztőjét, de időnként kissé intuitív lehet.
 • Nincs élő csevegési lehetőség, de van egy jegyrendszer.

8. tétel: UCraft

ucraft-website-építő

Az UCraft egy másik olyan társaság, amely nem szuperhírű azokon kívül, akik érdeklődést mutatnak a weboldalépítő cégek iránt.

Az UCraft kisebb hírnevet élvez az ingyenes weboldalépítési szintje miatt.

Véleményem szerint az UCraft alulértékelt. Nem az, hogy az UCraft ingyenes terméke megérdemli, hogy pontosan rendkívül magas minősítést kapjon, hanem többet érdemel. Mint szokásos, az UCraft egy freemium modellel fut.

Az ingyenes termék azonban csak egy nyitóoldal. Tehát nem egészen ingyenes webhely-készítő. Mindazonáltal ez a céloldal-készítő nagyon képes, és talán a legfontosabb, hogy ingyenesen csatlakoztathat egy domaint.

UCraft Preview (Könnyű használat: 3/5)

Előnyök

 • A felhasználók akár egy ingyenes terv alapján is csatlakozhatnak egy domainhez. Ez önmagában teszi véleményem szerint az egyik jobb ingyenes weboldal-készítő lehetőséget.
  Ucraft connect domain
 • Nagyon jó testreszabási lehetőségek, bár tisztességesen, főként annak a ténynek köszönhetően, hogy egyetlen oldalt szerkeszt, nem pedig egy teljes webhelyet.
 • Alapvető SEO eszközök, Google Analytics és SSL. Nem túl lenyűgöző, de mégis szilárd.

Hátrányok

 • Az e-kereskedelem funkcionalitását frissíteni kell.
 • A 24/7 élő csevegés néha nem reagál, bár összességében jól működik.
 • Webhely-készítője valójában csak egy céloldal-készítő. Ennek ellenére is hasznos lehet, különösen azért, mert összekapcsolhat egy domaint, de alapvetően egy nagy oldalra korlátozódik.

Kezdje az UCraft használatával ingyen

9. tétel: Helyszín123

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

123. oldal

A Site123 nem pontosan a legjobb választás az ingyenes weblapok készítéséhez, de ez természetesen egy lehetőség. A Site123 erőteljesen értékesíti magát ingyenes weboldal készítőként (komolyan, csak a Google, és meglátja, amit értem).

A Site123 természetesen egy freemium modellel fut, de sok másoktól eltérően, csak néhány prémium szinttel rendelkezik néhány helyett.

Eltekintve attól, hogy ez az általános előnyökbe és hátrányokba esik, amire számíthat egy félig tisztességes webhely-készítőtől: ingyenes, az építő dolgozik, de nem kap domain, és hirdetések lesznek.

Site123 előnézet (Könnyű használat: 3.5 / 5)

Előnyök

 • Alapvető e-kereskedelmi funkciók (beleértve az e-mail marketing eszközt) és a SEO eszközök. Érdekes, hogy offline fizetéseket csak az ingyenes verzióval fogadhat el (figyelembe véve az ügyfél telefonszámát vagy elektronikus átutalás részleteit).
 • Hozzáférés egy alkalmazásbolthoz, amely magában foglalja az ingyenes felhasználók számára elérhető alkalmazásokat. Ez azért fontos, mert néhány, ami alapértelmezés szerint hiányzik a Webhelyről123 (és ne feledje, hogy a Honlap123 nem készít annyi eszközt a get-go szolgáltatásból, mint az itt található rangsorolt ​​nevek), amit az App Store-ban megszerezhet.Site123 Apps
 • 24 órás élő chat-támogatás – még a Wix és a WordPress sem kínálják ezt (ingyen).
 • Tisztességes szerkesztő: nincs mit írni otthon, de minden bizonnyal funkcionális.Site123 interfész
 • Meglepően kevés nyomás a fizetett tervre való áttéréshez.

Hátrányok

 • Észrevehető Site123 szalaghirdetés, még akkor is, ha kicsi. De hé, ez elég gyakori.
 • Korlátozott a sablonok szempontjából, és bár a szerkesztő jól működik, Ön továbbra is kissé korlátozott abban, hogy mennyit szerkeszthet.
 • Általánosságban elmondható, hogy a Site123 egy csomó funkcióval nem rendelkezik.

Próbálja ki a Site123 Toda alkalmazást

Különleges tétel: 000Webhost

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

000webhost

A 000Webhost tárhelyszolgáltatás, ezért különválasztottam a lista többi lehetőségétől. De hé, ha otthont ad, akkor miért is nevezi fel??

Nos, először is, mert a 000Webhost egyike azon kevés ingyenes tárhelyszolgáltatásnak, amely valószínűleg a legismertebb. Másodszor, a 000Webhost webhely-készítési lehetőségeket kínál.

Egyszerűen fogalmazva: ingyenesen létrehozhat egy fiókot, és ingyenesen elkezdi használni ezeket a webhely-készítő képességeket. A 000Webhost célja egy ingyenes tárhely platform, de ennek egyik következménye az, hogy ingyenes weboldal készítő is.

000Webhost előnézet (Könnyű használat: 3.5 / 5)

Előnyök

 • Mivel a tárhelyről gondoskodnak, egyszerűen megvásárolhat egy domaint, majd ingyenesen összekapcsolhatja. Míg a Weebly, a Wix, a WordPress és mások fizetnék a már meglévő domain összekapcsolásáért, a 000Webhost lehetővé tenné, hogy csak a domainért fizet.
 • Ezenkívül, mivel a 000Webhost elsősorban egy tárhely-platform, választhat a 000webhost webhely-készítője segítségével, vagy telepítheti a WordPress.org fájlt, és ebből blogot készíthet. A webhely készítője nagyon jól bemutatott és magas szintű testreszabást végez.
  000webhost webhely felépítéséhez
 • A WordPress.org-hoz való csatlakozáshoz: a WordPress.org különbözik a fent említett WordPress-től, nevezetesen abban, hogy a WordPress.org egy ingyenes service.WordPress.org nagyon hasonlít a WordPress-hez, azzal a különbséggel, hogy sokkal teljesebben elérhető és teljesen ingyenes. A WordPress.org használatához azonban gondoskodnia kell a tárhelyről, és ha a 000Webhost-ot használja, akkor ezt ingyen is megteheti. Ez azt jelenti, hogy a 000Webhost webhelyen való csatlakozás a WordPress.org-hoz a legteljesebb blogkészítő szoftvert kínálja, amelyet ingyen kaphat..

Hátrányok

 • A szerkesztő használata kissé bonyolult lehet, és néha idegesítő lehet. A tanulási görbe nem óriási, de mégis sokkal kevésbé felhasználóbarát, mint az itt található többi lehetőség. Noha, ha a WordPress.org weboldalt használsz blog készítéséhez, akkor ismét könnyebbé válik.
  000webhost műszerfal
 • A fiókbeállítások közötti navigáláshoz tech-hozzáértőnek kell lennie. Rengeteg erőforrás áll rendelkezésre, de ez továbbra is fájdalmat okozhat, mert bizonyos dolgokat manuálisan kell konfigurálnia (pl. Tartomány összekapcsolása).
 • Az ingyenes fiókod számára elkülönített hely miatt valószínűleg nem tud egynél több webhelyet létrehozni.
 • Ha nem frissítesz a Hostinger egyik fizetett tervére (a Hostinger 000Webhost futtatja), akkor szenvedhet a rossz működési időtől.

Látogasson el a 000webhost webhelyre

Ingyenes webhely-készítők összehasonlítása:

Weboldal-készítő
Tárolás
Sávszélesség
használhatóság
Támogatás
Értékelésünk
Teljesen ingyenes?
Fizetett tervár
WordPress3 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel4–45 dollár
Wix500MB500MB★★★★★★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel13 és 39 dollár között
WebStarts1 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel7,16 és 19,99 USD között
Weebly500MB250MB★★★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel6 és 26 dollár között
BloggerKorlátlanKorlátlan★★★★★★★★Igen, aldomainvelTeljesen ingyenes
Google WebhelyekKorlátlanKorlátlan★★★★★★★★Igen, aldomainvelTeljesen ingyenes
Jimdo500MB2GB★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel4 és 39 dollár között
UCraft100 MBKorlátlan★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel10 és 39 dollár között
Site123500MB1 GB★★★★★★★★★★Igen, aldomainvel$ 5.80 / mo.

A legjobb ingyenes weboldalkészítők: Következtetés

Összefoglalva tehát, mi a legjobb ingyenes weboldal-készítő?

Ha érdekel egy egyszerű Wiki vagy egy egyszerű informatív oldal létrehozása (és talán másokkal együtt), akkor javaslom a Google Webhelyeket.

Ha szilárd blogot szeretne létrehozni, azt javaslom a WordPress-hez. A Blogger szintén nem rossz – második helyet kap azok számára, akik ingyenes blogot akarnak létrehozni (bár a Weeblynek és a Wixnek is vannak tisztességes blogszerkesztő eszközei).

És ha csak egy teljes funkcionalitású weboldalt szeretne létrehozni (és rendben van, ha csak aldomainvel rendelkezik), akkor azt javaslom, hogy az első a Wix, a WebStarts és a Weebly..

De hé, ezeket a webhelyeket érdemes kipróbálni – és mivel ingyen vannak, erre nincs sok akadály..

Boldog vadászat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map