10 legjobb ingyenes WordPress téma zenészek számára: Válogatott gyűjtemény

A WordPress az egyik legelőnyösebb platform a weboldal készítéséhez. Köztudott, hogy megkönnyíti az intuitív webhelyek felépítését.


A zenész webhelyének létrehozása megegyezik a WordPress testreszabási lehetőségek egyszerű használatával. A WordPress témáival extra kreativitást biztosít.

A zenész webhelyének kreatívnak, vonzónak és gyorsan betölthetőnek kell lennie. Ismert tény, hogy egy jól megtervezett webhely varázslatot okozhat vállalkozása számára.

Ahhoz, hogy vonzó zenész hajlamos weboldalt hozzon létre, a webes tervezés számos kisebb aspektusára kell összpontosítania.

Tehát Ön vállalta a zenész alapú weboldal létrehozásának a feladatát. Ez elképesztő!!

A kérdés azonban az, hogy tudod, melyik WordPress téma felel meg az Ön igényeinek?

Hidd el, nem minden téma alkalmas zenész webhelyének felépítéséhez.

Nos, várj. Egyszerűsítenék a keresést azzal, hogy exkluzív listát adunk a WordPress ingyenes témákról a zenészek számára.

Mielőtt még többet megvizsgálnánk, röviden áttekintjük, mi különbözik az ingyenes és a fizetett WordPress témáitól.

Kapcsolódó: Ingyenes WordPress tárhely: Sikerrel fizetni egy dollár fizetése nélkül

Ingyenes WordPress témák v / s fizetett WordPress témák:

Rendkívül nehéz tudni, hogy ingyenes WordPress témát használhat zeneorientált webhely felépítéséhez. Ki megvetné egy ingyenes témát?

Mielőtt kiválasztana egy adott WordPress témát, el kell döntenie, melyiket választaná – ingyenes vagy fizetett téma.

Nos, nyilvánvalóan kevés különbség van a szabad és a fizetett WordPress témák között.

 • Támogatás: Az ingyenes WordPress témákat több tech rajongó fejlesztette ki, és nulla vagy korlátozott támogatást fedhetnek le. A fizetett témákkal ellentétben, amelyek általában elegendő támogatást nyújtanak jó dokumentációval.
 • Árképzés: Az ingyenes témák, ahogy a neve is sugallja, teljesen ingyenes. A fizetett témáknak, amelyeket prémium témáknak is neveznek, bizonyos árazás van. A legtöbb esetben a fizetett témák megfizethetőek.
 • Áttekintés: A WordPress.org weboldalon való megjelenés előtt egy ingyenes témát hivatalos felülvizsgálatnak kell alávetni. Ellenkezőleg, a fizetett témákhoz nem szükséges hivatalos felülvizsgálat.
 • Jellemzők: Nem minden, de sok ingyenes témának kevésbé lenne jellemzői a prémium témákhoz képest.
 • Testreszabások: Az ingyenes témák korlátozzák a testreszabási lehetőségeket a fizetett témákhoz képest. A fizetett témákat általában úgy tervezik, hogy szem előtt tartják a sebességet, a betöltési időt és támogatják a gyors testreszabást.
 • Biztonság: Az ingyenes témák kevesebb biztonsági frissítést tartalmaznak, és ezért kiszolgáltatottak lehetnek. A legtöbb esetben a fizetett téma rendszeresen frissítést nyújt.
 • Telepítés: Az ingyenes téma elérése és telepítése egyszerű a WordPress hivatalos webhelyén. A fizetett témához való hozzáférés nem bonyolult, ám ehhez szükség lehet a közös piacok és a hozzáférés módjának ismeretére.

Nos, ez kiegészíti az ingyenes és a fizetett WordPress témák közötti alapvető különbséget.

A WordPress a témák kimerítő választékát kínálja, és a megfelelő keresés herkules feladat lehet, kivéve, ha valaki szűkítheti a keresést..

Dőljön hátra és pihenjen !! A keresés egyszerűsítése pontosan az, amit itt fogok csinálni.

hostingpill10 legjobb domain regisztrátor

 1. Music Lite
 2. Saját zenekarom
 3. TrapMusic
 4. Zenekar
 5. Musicmacho
 6. Sungit-lite
 7. A Sonic
 8. Sonorama
 9. Fundit
 10. Vibrálás

Ezt azzal kezdném, hogy elkészítem a WordPress ingyenes témák listáját, amelyeket kizárólag zenészekhez szabtak.

1. Music Lite:

Musiclite wordpress téma

A Music Lite költségvetés-barát téma a zenészek számára. Ez a prémium zenei téma lite változata.

Jellemzők:

Témaként a Music Lite számos hasznos kütyüt tartalmaz. Ez jól működik a WordPress 4.9 vagy újabb verziójával.

Támogatja a Google betűkészleteket, a több oszlop elrendezését, az egyszerű testreszabást, az egyedi logókat, az egyéni hátteret és számos más funkciót, amelyek elősegítik a vonzó webhely felépítését.

A Music Lite funkciói

Könnyű használat:

Könnyen letölthető a Music Lite téma a hivatalos webhelyről vagy a WordPress hivatalos webhelyéről. A téma jelenlegi verziója az 1.2.2, és több mint 2000 telepítést támogat.

A téma használata egyszerű, és számos útmutatással támogatott, amely megkönnyíti azokat, akik már elkezdenek használni a Music Lite alkalmazást.

Zene Lite útmutató

Támogatás:

A Music Lite népszerű, ezért a WordPress fórumon támogatást találhat ehhez a témához.

Ha ez nem elég, akkor a Music Lite-nak saját technikai támogatási fóruma van. Választhat prioritási támogatást is 49 dollárnál, vagy téma-beállítási támogatást, amely 199 dollárba kerülne.

Témagyűjtemény: A Music Lite lehetővé teszi a közösségi média hivatkozások egyszerű hozzáadását. Ez egy érzékeny kerettel van felépítve és a retina optimalizálva van.

A Music Lite támogatja a HTML5 és a CSS3 verziót. Több oldalsávot, kiemelt képeket, diavetítést is tartalmazhat, és sok kreativitást adhat a weboldal készítéséhez.

Demó megtekintése

2. Saját zenekarom:

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

A zenekar témám

A My Music Band egy egyszerűen használható ingyenes WordPress téma. A jelenlegi verziója 1.2.3, és támogatja a WordPress 4.7 és újabb verzióit.

Jellemzők:

A legfontosabb funkciók részeként lehetővé teszi az egyszerű testreszabást, amely lehetővé teszi a funkciók be- és kikapcsolását. Beállíthatja az elrendezéseket, megváltoztathatja a színeket, a betűkészleteket, a logókat, a háttereket.

A Saját Zenekar funkciói

A Saját zenekar használatával hozzáadhat közösségi média linkeket és egyéni CSS-eket. A Zenekar támogatja a legtöbb alapvető funkciót, például a lejátszási lista létrehozását az ingyenes témájában.

Fizetett témája azonban támogat egy olyan több csúcskategóriás funkciót, amely hasznos lehet egy zenész webhelyének felépítéséhez.

Könnyű használat:

A weboldal részletesen ismerteti a téma telepítését a meglévő WordPress-be, valamint a téma frissítését a legújabb verzióra.

Több mint 900 aktív telepítéssel rendelkezik. Az ingyenes témával létrehozhat egy egyszerű webhelyet, amely támogatja a testreszabás egyszerű kezelését.

Támogatás:

A Saját Zenekarnak van saját támogatási szakasza, amely a GYIK-re és a téma telepítésével és használatával kapcsolatos általános témákra szolgál.

Saját zenekarom támogatása

Támogatási jegyeket is felvehet, vagy alternatívaként a közösségi fórum támogatását is felveheti.

Témagyűjtemény:

A PHP-vel kombinálva a CSS My Music Band teljesen érzékeny. Instagram készen áll, és képes támogatni a fejléces videót.

A téma a WordPress biztonsági szabványokat követi, és időben frissül. A jó hasznos szolgáltatás magában foglalja a beszámolók és portfólió hozzáadását.

Demó megtekintése

3. TrapMusic:

TrapMusic wordpress téma

A TrapMusic népszerű az ingyenes WordPress témákat kereső emberek körében. A jelenlegi futó verziója 3.0.

Jellemzők:

Noha a TrapMusic olyan alapvető funkciókat támogat, mint a tekercsek, visszajelzési űrlapok, egyedi oldalsávok, a funkciók megvalósításához jó is van.

A TrapMusic funkciói

Ezeknek a hozzáadott szolgáltatásoknak kevés része a GoogleMaps, a dinamikus tartalom betöltő és a fordítási lehetőségek.

Támogatja az egyedi kütyüket, az egyedi menük, a rövid kódok, a közösségi média integrációi, és csak néhány a többi szolgáltatás közül.

Könnyű használat:

A TrapMusic könnyű beállítani, mint a legtöbb téma. Több funkciója egyszerű a tapasztalt felhasználók számára.

Azonban valaki, aki elkezdi használni, eltarthat egy ideig, amíg az összes funkció lefagy.

Támogatás:

A támogatásról szólva a TrapMusic nem rendelkezik külön támogatási fejezettel vagy útmutatóval.

Ez nem szerepel a WordPress hivatalos webhelyén, ezért megnehezíti azt az esetet, ha kiterjedt témájú támogatást keres..

Témagyűjtemény:

A TrapMusic minden kétséget kizáróan támogatja az érzékeny tervezést. Az SMT Framework 2.0-ra épül, és az Ecwid támogatott.

Ez egyike azon kevés ingyenes sablonnak, amely támogatja a SEO optimalizálást, fordítási lehetőségeket kínál, és spam elleni biztonsági funkcióval rendelkezik.

Demó megtekintése

4. Zenekar:

Zenekar wordpress téma

Nos, ez ismét a Music Band, amely egy ingyenes téma. Ez azonban a Themezy-ból származik. A Themezy közismert forrás az ingyenes témák letöltésére.

Jellemzők:

A Zenekar támogatja a tekercseket, a képkönyvtárat és néhány egyéb alapvető funkciót, amelyek segítenek egy megfelelően felszerelt zenei webhely létrehozásában.

Felveheti a naptárban beállított közelgő eseményeket, testreszabhatja a menüket és támogathatja a közösségi média integrációját. Ez a tökéletes lehetőség egy alapvető weboldal létrehozásához.

Zenekar jellemzői

A zenészek webhelye azonban a legtöbb esetben nagyobb kreativitást igényel. Ez olyasmi, amit nehéz lehet elérni a Music Band segítségével.

Könnyű használat:

A Zenekar korlátozott funkciókkal rendelkezik. Ennek köszönhetően egyszerű a használata. Nagyon valószínűtlen, hogy a Music Band használata közben talál valami nagyon összetett dolgot.

Nem számít, ha frissen kezd vagy tapasztalt -, ez egyszerűen használható.

Támogatás:

A Themezy-nak van egy GYIK szakasza. Ez azonban nem sok segítséget jelent, ha több technikai megoldást keres.

Összességében nem nyújt sok támogatási útmutatót. Elérheti őket velük egy kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, amely elérhető a weboldalukon.

Témagyűjtemény:

Az egyik megemlítésre méltó funkció az, hogy hozzáadják a letölthető zenék támogatását, amelyeket streaming és hallgatni is lehet.

Ez megosztható linkeket is tartalmaz a legnépszerűbb közösségi média platformokkal. A téma reagál az asztali, táblagép és mobil eszközökön keresztül.

Demó megtekintése

5. Musicmacho:

Musicmacho wordpress téma

A Musicmacho a zene szerelmeseinek közismert témája. GPL3 licenccel rendelkező témákat biztosít. A jelenlegi működő változat 1.0.16.

Jellemzők:

A Musicmacho támogatja a kreatív és vonzó weboldal-tervezést. Teljes mértékben testreszabható, és támogatja a többnyelvű kijelzőt.

Az összes oldal SEO optimalizált és a WordPress szabvány irányelveinek megfelelően van kialakítva, így biztonságosabbá válik.

A Musicmacho funkciói

Ez ugyanolyan jó lehetőség egy zenei weboldal felépítéséhez zenekarok, rendezvények és zeneüzletek számára.

Könnyű használat:

A Musicmacho használatának megkezdése rendkívül egyszerű. A téma telepítése és az alapbeállítások létrehozása könnyű azok számára, akik korábban már éltek a WordPress témákkal.

A téma támogatja az egyszerű testreszabást, és egy átfogó dokumentáció támasztja alá, amely túlságosan egyszerűvé teszi.

Támogatás:

A Musicmacho kiváló támogatást nyújt, figyelembe véve a többi ingyenes témához nyújtott támogatást.

Ez egy téma-dokumentációval, GYIK-val és egy helpdesk-kel van ellátva.

Musicmacho támogatás

Ezt a hivatalos WordPress webhely felsorolja, és a WordPress támogatási fóruma támogatja.

Témagyűjtemény:

A Musicmacho ingyenes témája jó lehetőség kis vagy közepes méretű webhelyek számára. Alapvető technológiaként a Twitter Bootstrap keretrendszert használja.

Ez teljesen mobilra reagál és spam elleni támogatással rendelkezik. Ez azonban nem támogatja a retina optimalizálását vagy a nagy téma nagy felbontását.

Ennek több mint 300 aktív telepítése van.

Demó megtekintése

6. Sungit-lite:

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Sungit-lite wordpress téma

A Sungit-lite egy teljesen felhasználóbarát és interaktív ingyenes téma, amely zenészek számára elérhető. Ez a Yudlee része, amely ugyanazt a prémium témát nyújtja továbbfejlesztett funkciókkal.

Jellemzők:

Nulla kódolási erőfeszítéssel a Sungit-lite lehetővé teszi egy teljesen testreszabható weboldal létrehozását. Számos innovatív funkcióval kombinálva egy vizuálisan vonzó weboldalt hoz létre.

A beépített szolgáltatások közül kevés a – közösségi média integráció, egyedi menü, testreszabható oldalsávok, több oldal elrendezése, testreszabható lábléc szakasz.

A Sungit-Lite funkciói

Az oldalak fordításra készen állnak, és a nagy teljesítmény érdekében vannak optimalizálva. A Sungit-Lite az egyedi CSS-t is támogatja.

Könnyű használat:

A Sungit-Lite használatának megkezdése és integrálása a WordPress-rel könnyű. A témabeállítások és a testreszabások könnyen kezelhetők.

Nem valószínű, hogy a Sungit-Lite-t nehéznek találná.

Támogatás:

A Sungit-Lite hivatalos weboldalán dokumentáció található, külön támogatási szakaszával. Az alapvető kérdések megválaszolására szintén rendelkezésre áll egy ügyfélszolgálat és GYIK.

A téma szerepel a WordPress hivatalos webhelyén, és a WordPress közösségi fórum is támogatja.

Témagyűjtemény:

A Sungit-Lite több mint 700 aktív telepítéssel rendelkezik. Jelenlegi működő verziója 1.1.10. A téma teljesen érzékeny. Ez magában foglalja a tájkép és a portré módot az összes általánosan használt eszközön.

A téma az összes ismert böngészőben működik, és a WordPress 4.0 vagy újabb verziójára van szükség. A WordPress-en kívül teljesen kompatibilis a Bootstrap 3.x-rel és a WooCommerce-lal.

Demó megtekintése

7. A Sonic:

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

hangos téma

A Sonic az egyik legújabb ingyenes WordPress téma, amely zenészeknek szól. A GPL 2.0 licenc alatt került kiadásra, és a WordPress téma felülvizsgálatára vár.

Jellemzők:

A Bandthemes támogatásával a Sonic könnyen testreszabható sablont biztosít, amelyen keresztül grafikákat, képeket és videókat hozzáadhat, beleértve az mp4-et is..

Támogatja a megjegyzéseket, a blogokat és az automatikus törlés lebegőpontokat a CSS számára, az oldal igazításokat és az oldal jelölését előre definiált formázással.

Könnyű használat:

Az első pillantásra a Sonic könnyen megvalósítható és testreszabható. A WordPress szabványos integrációs folyamatát használja, amely egyszerűvé teszi a WordPress-szel történő integrációt.

Támogatás:

Mivel ez viszonylag új téma, amely a piacon elérhető, nem fog sok információt vagy támogatást találni.

Valószínűleg lefelé, a népszerűség növekedésével további forrásokat találhat a témához kapcsolódóan.

Témagyűjtemény:

A Sonic támogatja az élő közvetítést, amely a zenei weboldal egyik kulcsfontosságú eleme. Ez hatékonyan népszerűsítheti zenéjét a Soundcloud és a Mixcloud segítségével.

A téma közismert, hogy mobil alkalmazkodású. A Soundcloud lejátszót kiemelkedően bemutathatja a kezdőlapon.

Noha számos más intuitív funkciót is támogat, ezek közül néhány vonzza a figyelmet.

Demó megtekintése

Fizetett témák a zenészek számára:

Míg az ingyenes témák megfizethetőek, a tény az, hogy az ingyenes témák kevés korlátozással vannak ellátva. Minden ingyenes téma különféle funkciókat tesz lehetővé, és blokkolja bizonyos egyéb funkciókat.

Webhely létrehozásakor soha nem tudhatja, mely funkció hasznos lehet. Legrosszabb, ha ez hiányzik a választott ingyenes témában.

Ezen nehézségek elkerülése érdekében sokan fizetős témákat választanak. Fizet a témáért, és minden funkciót élvez, feltételek nélkül.

Ezután néhány fizetett témát bocsátottam rendelkezésre, amelyek kizárólag zenészek számára érhetők el.

8. Sonorama:

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Sonorama fizetett wordpress téma

A Sonorama egy zenészek számára elérhető, 2014-ben létrehozott, fizetett téma. Több mint 1000 aktív telepítéssel rendelkezik, és a WordPress 4.5 vagy újabb verzióval működik..

Jellemzők:

A Sonorama megkönnyíti a figyelemfelkeltő zenealapú webhelyek létrehozását. A vizuális oldalkészítő lehetővé teszi a legbonyolultabb elrendezések létrehozását kódolási erőfeszítések nélkül.

A Sonorama szolgáltatásai

Könnyen beágyazhat audio- és videotartalmakat. Ez kompatibilis a Soundcloud, Bandcamp, Youtube és még sok más funkcióval.

A Sonorama moduláris, testreszabható, retinakész és optimalizált.

Könnyű használat:

A Sonorama-t egyszerű drag and drop lehetőségek kísérik, amelyek megkönnyítik a formatervezés testreszabását.

A WordPress-rel történő integrálás ugyanolyan egyszerű.

Támogatás:

A Sonorama erőteljes dokumentációs támogatást nyújt. A hivatalos webhelyek külön súgórészt is tartalmaznak.

A témát emellett kiterjedt közösségi támogatás és fórum támogatja.

Témagyűjtemény:

A Sonorama 100% -ban érzékeny. Készen áll a widgetre, és kompatibilis a legnépszerűbb böngészőkkel, mint például az IE9 vagy újabb, a Firefox, a Safari, a Chrome és az Opera..

A téma JS, CSS és PHP használatával készült. A téma 39 dollárba kerül egy rendes licencért. Ez magában foglalja a jövőbeli frissítéseket és a 6 hónapos támogatást.

Demó megtekintése

9. Fundit:

Fundit fizetett wordpress téma

A Fundit egy prémium WordPress téma, amely nemcsak a zenészekre, hanem a művészekre, a filmkészítőkre is összpontosít, és olyan megoldást kínál, amely a pénzgyűjtésre összpontosít.

Jellemzők:

A Fundit könnyű navigációt biztosít, és támogatja az egyoldalas kialakítást. A téma lehetővé teszi egy átfogó és könnyen használható weboldal felépítését.

Felvehet képeket, videókat és diavetítéseket. Mindezt az alapvető testreszabás támogatja.

A fizetések elfogadásához be van építve a PayPalba.

Könnyű használat:

Az Fundit támogatja az egyszerű, egyoldalas létrehozást. Támogatja az alapszintű testreszabást, megkönnyítve ezáltal a kezdők számára is a téma használatát.

A WordPress-szel való integrálásához letöltheti és felhasználhatja, mint bármely más téma.

Támogatás:

Az Fundit külön dokumentációval rendelkezik hivatalos webhelyein.

Fundit dokumentáció

A támogatás részeként néhány GYIK-ot is talál.

A Fundit külön támogatást nyújt, amely elérhető bármely funkcióval kapcsolatos kérdés, probléma vagy kérdés esetén.

Témagyűjtemény:

A téma a PHP, JS, CSS, PNG és GIF használatával készült. A téma tömörített méretű és csaknem 2 MB.

Az elrendezés teljesen érzékeny. Az Fundit téma 49 dollárba kerül a GPL 2.0-ban.

Demó megtekintése

10. Villogás:

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Flicker fizetett wordpress téma

A villogás egy további prémium téma, amely énekesek, zenészek és zenekarok számára elérhető. Ez teljesen widget készen áll, és működik a WordPress 4.9 és újabb verziókkal.

Jellemzők:

A villogással választhat a téma dobozos vagy széles változata között. A téma támogatja a szín testreszabását, a közismert betűkészletekkel együtt.

A weboldal szinte minden aspektusát testreszabhatja a PSD támogatásával. A közösségi média integrációját az AccessPress támogatja.

Villogás funkciók

A Flicker a MailChimp segítségével támogatja a marketingszolgáltatásokat. Támogatott további szolgáltatások a 7. kapcsolatfelvételi űrlap és az oldalak SEO optimalizálása.

Könnyű használat:

A villogás szinte minden típusú testreszabást támogat, beleértve a kütyüket és a fejléceket. Ezeknek a testreszabásoknak a beépítése egyszerű.

Az oldalkészítő támogatja az egyszerű drag and drop funkciókat. Hozzáadásához a téma könnyen összefordítható a WordPress meglévő telepítésével.

Támogatás:

A Flicker korlátozott támogatással rendelkezik, ahol jegyeket küldhet be. A témát részletes dokumentáció is támogatja.

Miután megvásárolta a témát, ez egy 6 hónapos támogatást is tartalmaz.

Témagyűjtemény:

A téma az Unyson keretrendszert használja, amely támogatja az egyszerű drag and drop funkciókat. Emellett támogatja a Google Fonts könyvtárat és a FontAwesome ikonokat.

Ez teljesen képes reagálni több felbontásra. Ez a PHP, JS, CSS, PSD és a Layered PSD használatával épül fel.

Ez olyan általános böngészőkön működik, mint például az IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge. A Flicker kompatibilis a Woocommerce 3.2.x és a Bootstrap 3.x verzióval is.

Demó megtekintése

KÖVETKEZTETÉS:

A szabad témák elegendőek az alapvető jellemzők többségéhez, és jó választás, ha a költségvetés korlátozást jelent. A megfelelő ingyenes téma kiválasztása attól függ, hogy mekkora szolgáltatást igényel a webhelye.

Bár a szolgáltatások fontosak, ugyanolyan fontos tényező a WordPress verzió támogatása, a könnyű használat és a támogatás, valamint a biztonság.

Az ingyenes témák közül a Music Lite jó lehetőség, ha a WordPress 4.9 vagy újabb verziót használja. További jó téma a Musicmacho és a Sungit-Lite.

Ha továbbra sem elégedett az ingyenes témákkal, akkor ellenőrizze az egyik fizetett témát.

A Sonorama és a Flicker egyaránt jó lehetőség, enyhe árkülönbséggel. A Flicker tökéletesen keveri a technológiát, hogy vizuálisan vonzó zenész honlapját hozzák létre.

Ingyenes WordPress témák infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map